Fixa och dona

Usch, vaknade halv åtta idag och kunde inte somna om. Fast, iofs.. Somnade jättejättetidigt igår också. Hm. :)
Så jag lade in en laddning med tvätt i tvättmaskinen. Den tar typ två timmar på sig. Segt. Iaf, köpte nya blommor på jobbet igår så nu är "blombänken" fin igen. Valde blommor som inte kräver så mycket av en, dvs, dom klarar skugga och no solsken typ. Aloe vera. Köpte en skitsnygg kläng/hängväxt också, den hette "Woddii" nånting. Ballt ballt.

Alrambalt.

Älskling lämnade bilen hemma idag. Wii. Funderar på om jag ska ta och dra till ICA och handla mat. Lite halvt opepp iofs, kanske ska klämma i sig lite frulle först..

Blöt katt

Mm-hm, nu hoppade Mio upp i mitt knä, helt jävla dyngsur. Han har visst varit balkongen i regnet. Kewl.

Skitdålig uppdatering den sista tiden, I know. Men det har varit en del annat som kommit ivägen. Eller näe, jag har helt enkelt inte haft någon lust att skriva någonting här.

Idag är jag ledig, det var tänkt att vi idag skulle åkt till Uppsala och shoppa lite, fika, sedan hämta motorcykeln och jag skulle köra hem Don Vito. Men det REGNAR idag, så surt. Och Tomas har inget regnställ, inte så roligt att åka i regn då.

Idag ska jag vara effektiv, är inne på min första maskin med vittvätt, har lite handdukar och kalsonger och underkläder och skit som ska tvättas, sen är det slut! Har sprayat micron och ugnen med någon skum-spray, städa rent rent rent. Men det ska stå och dra några timmar. Orka vänta.

Nu ska jag ta en cigg.

Ps. Rachel Ray måste ju gå på exstasy eller någonting. Mer speedad människa får man ju fan leta efter! Ds.


Min personlighet

Your personality type:

Enthusiastic, idealistic, and creative. Able to do almost anything that interests them. Great people skills. Need to live life in accordance with their inner values. Excited by new ideas, but bored with details. Open-minded and flexible, with a broad range of interests and abilities.

Careers that could fit you includes:

Actors, journalists, writers, musicians, painters, consultants, psychologists, psychiatrists, entrepreneurs, teachers, counselers, politicans, diplomats, television reporters, marketers, scientists, sales representatives, artists, clergy, public relations, social scientists, social workers.


Yes! Stämmer ju huuuur bra som helst. Öh.

http://www.41q.com/

Midsommar

Midsommaraftonen firades i Roslagen, tack mina fina vänner för sällskapet!

Wow

http://www.dugamladufria.com/medicin/agetest2.html 

Fett nice. Jag kommer att bli minst 96 år. Oookey.

:)

Snart ska jag och Marie ta bilen och åka iväg och käka lunch.

FY FAN VAD JAG ÄR BRA!

THIS IS THE YEAR IT ALL WILL HAPPEN, THIS IS YEAR IS MINE

Åååh. JAGÄRSÅSATANSGLADJUSTNUKANINTETÄNKAORDENTLIGT!

JAG HAR TAGIT KÖRKORT!

Damn proud, oh yeah.

Detta måste vara den bästa månaden i mitt liv eller nått.
Livet leker, jag är förlovad med min själsfrände och jag tog det förbannade körkortet.

JAG ÄLSKAR MITT LIV!

Helgen

Helgen har varit riktigt schyst!
Om man räknar att helgen börjar i fredags.. yes! Det blev fest och mys hemma hos mig och Tomas, hur kul som helst. :) Tack för en härlig kväll mina snutts!

Igår kom jag hem efter jobbet, gick till Konsum och köpte sushi (så jävla gott!), gick hem till Pinglan och mös med syskonbarnen. Sen gick vi ut på gården och T mötte upp, vi satt ute en stund men vi gick in efter 40 min eller nått, det blåste och var kallt. Så vi gick in och kollade på film och hade myspys, såg "The Italian Job". Jepp, bra grejer! Somnade tidigt och vaknade pigga och glada. Eller ja, glada iaf. :P

Denna helg var min vanliga jobb-helg, syrran jobbade också så det var riktigt kul. Inte speciellt mycket kunder heller så det var skönt och lite slappt sådär. Idag kom T och hämtade upp mig och syrran efter jobbet, och vi styrde kosan hem till henne i Bandhagen. :) Vi lagade middag tillsammans, det blev hur gott som helst.. Köttfärssås med basilika, svamp, bacon, lättcremefraiche, vitlök, lök, massa kryddor.. och pasta. :) Käkade nästan för mycket så jag fick ont i magen. Hmm. Sen drack vi te och spelade Upwords. :D Det är som alfapet, fast man kan lägga brickorna ovanpå varandra och bilda ord.. Eh, om ni förstår. Jag vann iaf, med 50 poäng. :) Grattis till mig!

Imornbitti ska jag åka morgonbussen med Anna in till Norrtan och uträtta lite.. ärenden. Sen hem till Jan och klippa hans face (?). Hans egna ord. Mwaha.

Jao. Det har varit min helg det. :)

Myskväll


image76


Myselimys. Denna film är bra, rekommenderas!

:)


Förlovningsringar

image75

Min ring skall skickas iväg på gravering, och Tomas skeppas från Polen till Sverige snart i dagarna.
Exklusivt, ja visst! Ringarna på bilden är dock inte likadana som vi beställt. Min är i stål och Tomas kommer att vara i titan. :) Kommer verkligen bli hur snyggt som helst!

I love it.
I love him.

Pusshej!

FLASHBACK

Åh.. Haha.. 

http://flashback.info/showthread.php?t=494915

I lovet it. Nån mer som håller med eller? ;)

Ledig

Idag är jag leeedig! Vaknade dock halv nio ändå. Men. Ja. :) Lite sovmorgon iaf!

Dagen är utstakad, jag har mina missions! Snart kommer Frida också. Wiii!

300

Min dag har var helt perfa. :) Skönt väder också, inte lika tryckande varmt som tidigare dagar, lite moln, lite regn. Mysigt! Jobbet gick verkligen bra idag också. Mamma följde med hem och Pinglan kom över. :) Jag, Tomas, mamma och syrran satt på balkongen och fikade en timme eller så, pratade massa gamla minnen. Those were the days!

Vill även hedra Marianne Larsson, som gick bort alldeles för tidigt. Du var en härlig människa!



Just ja. Jag har tagit bort min piercing också. Den gjorde bajsont. Men inte bara för att den gjorde ont utan för att jag funderat på det ett bra tag nu. :) That time is over for me, Patricia a naturelle! Eller ja, färgar ju håret iofs. Men det är ju med henna så.. :) Ska f ö  bli tillfixad imorgon av Friday, puss snutt!

Nej, nu ska jag mysa med min älskling igen. Imorn ska han åka till guldsmeden i Uppsala och kolla om min ring har kommit. :D Håll tummarna för oss!

Herrå!


Mwaha

http://www.flashback.info/showthread.php?t=495858&page=1



SÅÅÅ LOL.

Alla som sitter/har suttit i kassan, jobbar/har jobbat i butik bara MÅSTE ju hålla med om detta. Heeelt galet.

Quick quick slow

Mm, great! Gröt till frukost idag. Idag är det jobb som gäller, ohyes.

Värmeslag

Så fruktansvärt varmt det ska vara jämt då. Smälter bort!

Nån smart råtta har gått och dött här i kassan också.. Ingen Sarah-Jessica-Parker doft precis! Kväljningar 2K.
Denna vecka är jag ledig tre dagar i sträck.. Wihooo. Lillördag då, vilka är på?! :)

När jag kommer till Limbo (nya namnet ju!) så kommer Anisch-Panisch och möter mig.. För vi ska köpa glass. Sitta och snacka lite prutt och bara vara. Sköönt. Sen ska jag hem, och antagligen sitta ute i parken igen. Idag igen. :)


Förhoppningsvis vill Friday och Aaaanisch också haka? ;)

Mm. Nu har jag precis klämt i mig en piggelin, känns lite bättre nu faktiskt. Wooho!


Droppar av solregn


Anna och Annie


Jag och min Sparv


Jag och Anna


Anna och Tomas


dIfFa.. nej, Jan. Snygging!


Mike och Katrin

Frida och Anna


Katrin, Frida, Anna och jag


Älskling och jag på okå


Tomas, Anna och Frida. Fyllenbultarna! ;)


Katten

Jag, Wilma och Katrin


Jocke

Jag är så stolt och glad för mina vänner. Älskar er verkligen! Även om vi kanske inte hörs eller träffas lika ofta som förr så vet vi ändå att vi finns för varandra, innerst inne. All you gotta do is call my name and I'll be there.


Effektiva klubben

Arbetsdagen gick relativt fort idag måste jag säga. Marie och Caro jobbade idag också, lite extra roligt då faktiskt. :) Dom jobbar inte så ofta så det är kul att träffa dem (M träffar jag ju iofs lite oftare) och do some catchin' up. Caro har blivit sambo med sin karl, GRATTIS! En två vid Globen ungefär, sweet som fan tydligen. Hon blev skitglad när jag berättade om mig och Tomas också att vi ska förlova oss. :) Petade fram vänstra ringfingret och hon förstod direkt. Haha. Hon är så jävla söt. :)

I fredags på Martins student så berättade jag för pappa också. Han sken upp som en sol och sa typ "det var på tiden, vi har undrat när det skulle ske". Jag älskar far min, inte bara i medgång utan också motgång! Vi har haft våra fighter, men det känns som att man har mognat aaaningens since then. :) Han har verkligen gått ner i vikt nu, ser typ tjugo år yngre ut.. och den där nyfikna blicken i ögonen, livsgnistan. Den lyser igenom igen! I love it. Tanken på att förlora honom (eller någon annan för den delen också) blev så närvarande när han låg på sjukhus sist.. Som tur var gick allt vägen och vi får ha kvar varandra i många år till. Ta i trä. :)

Idag köpte jag blommor och balkonlådor för typ.. 300 pix. Jag kan bara inte låta bli! Älskar blommor och känna jorden under naglarna.. Att se något som jag planterat blomma ut. Typ, orgasm. Rånöjd, yes! Har fixat och donat på balkongen nu, styrt upp alla blomlådor på balkongräcket och så. Liten överraskning till min lille Sparv. :) Kan man bara sitta ute på balkongen och njuta om kvällarna.. Så sweet.

Efter jobbet knatade jag hem till Anna och möttes av tre solbadande flickor på gräsmattan. Spelade lite kort, Frida råpiskade oss i Chicago. Bitch. :P Varken Anna eller Mimmi fick några poäng alls.. Tror att Frida fick Chicago på första rundan liksom. Gay. Ingen match där inte! :) Sen ville dom gå och bada, men det ville inte jag. :P Knatade till Hagen där jag möttes av Pinglan och alla barna. Lukas också. :) Min lille snutt. Idag blev vi faktiskt riktigt bra kompisar han och jag, det ungar som honom som gör att man vill ha en liten plutt själv.. Syskonbarnen är också bidragande faktorer förstås. :) Mike och Lukas är skitbra kompisar, verkligen kul att se.. Leker och har sig. Sött som socker!

Carro och Ingela hade tagit med sig grill och grejer, så jag bjöds på hamburgare och korv. :) Mys som fan. Älskar verkligen att bara sitta där ute med brudarna och snacka skit och ta hand om ungar. Who know, det kanske är mitt framtida yrke. Hemmafru. ;) Skulle fan inte banga att vara det i några år. Eller kanske.. Äh. Inom några år så är det dags för en liten knodd för mig och T också, tänker fan inte bli nån halvgammal morsa inte. I got the perfect names för kidsen. Men det är inget jag låter er sno här inte. ;)

Nu sitter jag och väntar på T, vill inte somna än innan han kommit hem. Måste ju visa upp vår fina balkong nu ju. :D Fick ett sms nyss, han är påväg hem så det kan ju inte vara så långt kvar. Sitter bara och flinar nu.. Hihi, vi ska förlova oss. SHIT. Vi har en framtid planerad ihop. Han och jag. Vi. Tillsammans. Jag smälter inombords när han säger att jag är det bästa som hänt honom, och att han vill bilda familj och vara med mig. Mig mig mig. I'm so fucking lucky, älskling! Du och jag. Och Mio förstås.

Bara pirrar i mig nu.. Iiiiih.

Imorgon är det jobb igen, fast bara till kl 16, som vanligt. Så skönt, kort och bra arbetsdag, och jäävligt bra betalt.
I sommar ska vi åka på motorcykelsemester till Dalarna och hälsa på hans mormor och morfar. :) Just ja, vi provade mc-kläder i torsdags också, fy faaan vad svettigt det var! Gaaalet varmt och sådär. Hur dyrt som helst också, får se om vi hittar nått schysst begagnat istället. Vi ska bara ta två veckor semester i sommar, för senare i höst ska vi lämna landet.. Till varmare breddgrader. :D Då blir det, få se, andra gången jag flyger. Spännande. :) Vi har inte riktigt hittat nått direkt resmål, men det blir nån sista minuten sådär. Impulsivt, ohja!

Nu ska jag göra mig ett glas päronsaft och sätta mig på balkongen med en cigg. Njuta av mina fina blommor och jordgubbsplantor. Njuta av det livet jag har, tänka på var framtiden ger oss. Allt jag vet..

Jag älskar Tomas och jag ÄLSKAR mina underbara vänner!


Slöfitta, jag?!

Livet leker just nu, allt känns så jäävla bra. Det har inte kommit mig för att blogga speciellt mycket under den senaste tiden, har helt enkelt haft andra, bättre saker för mig. Suttit ute i parken i Hagen, tre dagar i sträck. Lyckades ju bränna mig på ryggen, så nu kliar det och fjällar det, men inte lika mycket som jag trodde att det skulle göra. Bra det iaf ju. :)

Som sagt, livet känns bra och lätt, inga svårigheter i min vardag längre. Vet inte vad det är, ljuset, värmen eller nått sånt, men jag blir så jävla happy under de varmare årstiderna. :) Känns som att vi är nykära igen, sweet som bara den. I torsdags så firade jag och T 10 månader tillsammans. Dagen spenderade vi i Uppsala, där vi sprang omkring bland guldsmedsbutikerna och var på jakt efter.. Förlovningsringar.

Det känns så rätt så det nästan är lite galet. Kan komma på mig själv med att gå omkring och flina bara jag tänker på det, heh.

Vi har också börjat kika runt lite efter en annan lägenhet, ev lite större, men framför allt, fräschare. RB är ju inte precis känt för att hålla hög standard. Står nu i kö för ett annat bolag, hoppas verkligen vi kan få nått nytt till hösten/vintern.

Awh

Faan vad varmt det är. GALET.

Nåja, bara en halvtimma kvar på jobbet nu. :) Sen kommer min sambo tillika soulmate och hämtar mig.. ska storhandlas här i Arninge. ;)

ALL HEIL NATIONALDAGEN!

Jepps. Nu har min kollega varit på lunch i tjugo (20) min. :D I looove it. Ju längre lunch hon tar desto längre får jag.

Woiwoiwoi. :D 

 Åhh, jag vill också spela badminton och sola och mysa! Frida, Anna, vi tar med oss några engångsgrillar och kommer sen till Rånäs då? ;)


NEJ.

Hallå. SKÄMTAR DOM?

http://pedofil.se/

  • Alla individer skall ha rätt att utrycka sin kärlek fritt och välja med vem eller vilka de vill ingå en relation.

    Samhällets ålderssegregering skall motverkas, både för pedofiler och hela samhället. Både barn och vuxna har perspektiv som kompleterar varandra, barn lämnas åt sitt öde i dagens samhälle, där vuxna sällan har tid att ge barnen den omtanke och kärlek som de behöver.
  • Sexualiteten skall vara fri för alla människor. Barn och vuxna skall få välja om de vill, eller inte vill, ha en intim relation med någon av samma önskan.
  • Innehav av barnpornografi och innehav av bilder och konst skall vara lagligt. Att välja en viss typ av bilder och film och förbjuda den enbart på grund av en moralisk indignation över innehållet utgör ett intrång i yttrandefriheten som underminerar fundamentet för det demokratiska samhället. Alla pedofiler skall ha frihet att uttrycka sig i tal och skrift utan risk för sociala och lagliga repressalier.
  • Hemsidan uppmanar inte till brott i någon form och rekomenderar att lagarna följs. Även om lagarna inte längre har någon moralisk auktoritet så har de en stark våldsmakt bakom sig.
NEJ.

Höhö. :)

I see red people! :D

Tack Jan, supertack!
Och tack Katten för bilden.  :)

Dagen börjar bra. Jääääs.


--

dIfFaN was here 5/6 - 07  :]

My back, my neck

Aaaaj. Jag har oont. Måste ju gnälla av mig lite. Tredje dagen i gassande sol sätter sina spår alltså!

Mina fräknar are back! :D

Iih

Sov till typ, kvart i elva idag! Ända tills Anna ringde och väckte mig. ;) Tack darl.
Jag är glad glad glad.. Idag ska vi ligga på gräsmattan  heeeela dagen, med fika, saft och ciggisar. Och alla mysiga barn på gården förstås. :) Lukas vinkade faktiskt hejdå till mig igår. En tvåårig underbar liten kille, som jag många gånger har varit nära att kidnappa. Hah. Sweetnose. Nu ska jag klämma i mig lite frukost innan jag går ut, borsta gaddarna och packa picknickkorgen. :D

Update

Har nu suttit vid datorn två timmar. Känns verkligen inte som det. Men jaa.

Gårdagen var hur soft som helst, hade en schyst dag på jobbet, gled in till Norrtälje och mötte upp mah crew. Anna, Frida =) Så satt diffan! (okej då, Jan) och Annie där också. I was so happy! Partyhumöret blev ännu större än det var tidigare. Jag klämde i mig en sallad och började missionet med att pimpla lite ur min viiiintetra. Vitt viin.

Tog en bulle upp till OKÅ och hade jävligt sköj. Dansade gjorde jag också. Jag var heller inte speciellt nykter så. Haha. Men det var kul! Tomas och Jan dansade som kungar. ;) Frida och Anna som drottningar. Jag stod nog mest där och kände mig lite malplacerad. Men ändå. I tried! Takida spelade efter mycket om och men. Vi stod och trängdes längst fram ett tag men efter några armbågar i huvet och knuffar och shit så gav vi upp. Gick ut och tog en cigg och andades lite. Kom fram till att vi är lite mupp vi alltså.

Vi är ju inte på OKÅ speciellt ofta, näe. När vi kommer dit så får vi alltid den där uppenbarelsen om varför vi är där så sällan. FÖR ATT DET SUGER!

Mööh. Men vi hade skoj iaf! Avslutade kvällen med en korv på statiol, Annas karl skjutsade hem oss fyllebultar. :) Tack så jättemycket! Hade varit lite jobbigt att gå hem. Heh.

Jag lyckades med mycket igår iaf.
- brände mig på en cigarett i nacken
det var nog det jag var minst stolt över.
Det gjorde mest ont. :(

Imorse vaknade jag av att T började vrida och vända på sig, han gick upp och jag lyckades snarka lite till. Så hoppar han runt till andra sidan sängen och börjar pussa på mig så jag vaknar, då är klockan redan 11. Gaalet. Brukar aldrig kunna sova så länge. :P Mm, hade ont i skallen, kroppen, käken, örat. Mm. Najs najs. Blev ingen frukost för min del, men T käkade rostad macka med inlagd sill på. :S Den lukten, mjadu!

Så försvann min käre sambo iväg till den stora Staden Uppsala, för flyttande av hus och rivning av vedbod. Han kommer tillbaka imorn, och jag måste säga att det känns lite mysko att sitta här solokvist en lördagkväll. Och jag som hade bytt till mig ledighet denna helg.. Morr. Men som Anisch säger.. Man måste ju ställa upp för laget!

:)

Det var tänkt att jag skulle in till Norrtälje för lite förtäring av öl och kikning av motorcyklar, men så blev icke fallet! Ens tanken på att sätta mig på en buss räckte för att nästan framkalla vomering. Hurl. Istället spenderades dagen på en filt på en gräsmatta här i Hagen, helt jävla fucking wunderful. Slappt som fan. Köpte glass till alla ungar på gården också, det känns bra.. Jag köper deras kärlek. ;) Höhö. Låg där ett par timmar, senare tog vi bussen till ICA (ja, vi orkade bara inte gå, okej) köpte maaat. Maaaat. Gled hem till Jai och Frida, degade på hennes "altan" och spelade hennes nya mobilspel. Galet kul. Nu är jag lite beroende. Vill också ha.

Så kom Annie över och vi tittade på "Djävulen bär Prada". Ingen riktigt höjdarfilm i mina ögon, inte sett den tidigare men.. Ingen direkt favorit alltså. Okej som strötittarfilm. :) Men det var mys! Anna gör sitt jobb bra, kliar mig i håret och dreddar till det ordentligt!

Så fick vi skjuts hem av Annie innan hon åkte tillbaka till Norrtan. Sweet. Tackis!

Jo just ja, jag är röööd på ryggen. Vilket förhoppningsvis resulterar i att jag kommer att bli lite brun.

Babydoll goes solbränd!

We like, som satan!

Imorn blir det gräsmatta och filt igen. Pressa solis, leka med alla barn och ta en massa fina bilder.
Otroligt nog så blir det nog "innan tolv" imorn. :D Haha!

Näe, nu orkar jag inte mer.. Massa dravel bara.

Hej då heeeej.

Burn it up

http://www.flashback.info/showthread.php?t=496365

Mwaha. :D

Trastrastrastrasigt

I was broken and alone
I wanna rest my bones
The sun is shining now but
still im feeling cold

I was broken and alone
I wanna rest my bones
The sun is shining now but
still im feeling cold
I had a demon in my head
I dont know what I said
Im so sorry for the stories that I've told

Now that its for real
And you know it
Im just gonna let it out
Im just gonna let it out

Im having nightmares all the time
For reasons I cant find
Its getting darker now
But I wont close my eyes

Now that its for real
And you know it, you know it
Im just gonna let it out
Im just gonna let it out
Oh yeah

Since now Im gonna make it alone
Dont try I wanna be on my own
Its brighter now
I will make it on my own

I was broken and alone
I wanna rest my bones
The sun is shining now but
still im feeling cold
Yeah...Oh yeah, oh yeah, oh yeah

Since now Im gonna make it alone
Dont try I wanna be on my own (2x)

Its brighter now
I will make it on my own

Pissed

Nu har det kommit tillbaka igen. Känner mig som en bitterfitta utan gränser, minsta lilla grej nu kommer göra att jag exploderar och tar med mig nån the downfall.

Jag vaknade med ngn sorts nackspärr? nej, kanske inte så allvarligt, men det gör bajsont att röra höger sida av hals och nacke. På samma sida är min hals svullen och mitt öra, mja, är det en finne i örat eller är det en tumör?

JAG BARA UNDRAR..

OCH DU DIN JÄVLA OKÄNSLIGA JÄVEL. PRUTT PÅ DIG!
Jag blir så jävla ledsen..

Then I know liksom. Det kryper i kroppen och jag bara längtar efter nått att bråka om, fast ändå inte. Ingen jävel ska trampa på mig idag. Helst vill jag bara sjukskriva mig hela helgen och åka ut till yxlan och typ, köra traktor?

Hej hå, mitt körkort går åt helvete...

Nåja. Minsta lilla nu så sätter jag på mig golvet och bölar. Seriöst.
Vad FAN är det här för jävla tillstånd. I'm going crazy.

FÖR DU FATTAR INGENTING!

RSS 2.0