31 december.

Så var det nyårsafton.. igen! Året som gått försvann så fort. Jag behöver väl knappast tillägga att 2009 är det bästa året i mitt liv? Nej, trodde väl inte det. :)

Ikväll ska vi iväg hem till Lynn & Dennis tillsammans med ett gäng härliga människor. Vilda är med såklart, Ebba får dock åka hem till min mamma på lite relaxing. Nu ska jag snart hoppa in i duschen och börja fixa mitt hår som ser helt för j*vligt ut.

Sedan blir det till att marinera kött och styra upp packningen för ikväll. Ska slå in en julklapp också! Känns som att min to-do list kommer att fyllas på mer och mer.. så det är väl dags att jag sätter igång med allt :)


Gott nytt år på er! Hoppas ni får en mysig kväll! <3

Har sagt det förr men säger det ig

6a54f74efe3cab8af7d43f495332cf05.png

Kolla varifrån!

Har sagt det förr men säger det igen.. Jag har världens bästa och finaste mamma! Love you <3


Dagens lunch var ju väldigt upphet

6dac63ffebc963dbd34ef184575e83dc.png

Kolla varifrån!

Dagens lunch var ju väldigt upphetsande. Måste ha tagit fel matlåda. Inte undra på att man krymper..'


Saknar min Vilda.. <3

77e8d62bbbfce8c940685d24cea4cf0c.png

Kolla varifrån!

Saknar min Vilda.. <3


Innan du somnar inatt..

.. så erbjuder jag dig att lyssna till tonerna från ett musikaliskt geni.

 


Dagens varning. Tarragona smakar s

0-494613a01c9f0a46348c153bfe0d27b8.png

Kolla varifrån!

Dagens varning. Tarragona smakar smör. Fy. Klart slut.


Söndag.

Jag är alldeles dagvill i dessa juletider.. igårkväll kom jag glatt på att det var lördag! Vilket betyder att det i sin tur är söndag idag och jag jobbar 10-16. Härligt att mjukstarta "jobbveckan" sådär. :)

Var nyss ute och rastade Ebba, och fy faan vad kallt det var.. innan jag gick ut smorde jag in läpparna med lypsyl, och väl ute så frös de nästan! Eh, eller hur man ska säga.. ont gjorde det iallafall. :P

Så remember kids, gå inte ut utan mössa!



Hörs sen, ha en bra söndag! :)

Borta bra men hemma bäst.

Efter tre dagars runt-åkande så är vi nu hemma igen. Äntligen!


Har som sagt haft en mysig jul med en massa god mat, släktingar och en rackarns massa julklappar.. det slogs nog rekord i år på den punkten. Vilda fick en massa fina leksaker och kläder, det tackar vi så mycket för!

Själv så är jag helt slut efter den här julhelgen. Den har varit väldigt intensiv så nu är det skönt att den är över. Nu återstår fyra dagars jobb innan nyårsafton, sedan är det mammaledighetsdags igen..



Nu ska jag snart dyka in i duschen och köra en total kroppsskrubbning. Fick nån sorts dusch-bomb från Lusch av svärmor som luktar himmelskt. Nästan ätbart! :D

Tjofling!

God jul i efterskott mina sköna bl

0-54fe6fab147f738a3ecf6bf850b238ee.png

Kolla varifrån!

God jul i efterskott mina sköna bloggreaders.. :) Hoppas ni har haft en mysig julhelg! Det har vi, om något mycket bilåkande. :P Kram från mig!


Var ner en sväng på stan och brott

0-647e1b0520091b20c2785abfa0f44d6f.png

Kolla varifrån!

Var ner en sväng på stan och brottades med resten av alla sena julklappsköpare.. Fy faan! :P Fyra å en halv timme kvar, sen är det julefrid! :-D


Wall of text.

Vilken otrolig dålig dag jag haft.

Det hela började redan imorse när jag klev upp ur sängen. Tittade ut genom fönstret och såg en helvetes massa snö. Massor av snö. Gigantiska mängder. Ja ni fattar väl. Tänkte att jag hoppas dom kommer och plogar här snart men inte fan kom det någon plogbil inte.. ringde en kollega och sa att jag det inte fanns en chans att jag skulle kunna ta mig till jobbet till kl. 10 då halva jävla Rimbo var oplogat. Väntade. Väntade. Väntade lite till på den där jävla plogbilen som aldrig kom. Beslutade mig för att ändå försöka åka iväg och kunna jobba några timmar iallafall.

Pulsar genom snö fram till bilen, sladdar runt en stund på parkeringen men lyckas ta mig ut på vägen iallafall. Som är plogad, men jävligt pissigt plogat. Betyg: IG. Åker i snigelfart, och kommer några kilometer utan Rimbo då det börjar toksnöa och jag ser inte ett jävla dugg. Vågar inte åka längre så jag ringer jobbet och säger som det är, jag kan omöjligt ta mig dit i det här vädret och med det väglaget. Vad ska man göra liksom? Ta helikoptern?

Så det var ju bara att vända igen. Inte nog med att jag hade tok-ångest över att de andra på jobbet kommer få det jävligt stressigt utan mig, med alla julshoppande kunder och långa ringlande köer.. jag förlorar ju också pengar på det här. :( Jag ville ju verkligen jobba. Så mitt humör och mående var väl under marken när jag väl kom hem igen, grinandes.

F.ö så kom dom och plogade här hos oss i vårat bostadsområde kl. 15. Arslen! Funderar på att ringa vårat hyresvärd och fråga vad fan vi betalar för egentligen.. Bäst för dom att det är bra plogat imornbitti om det snöar mer inatt, annars tycker jag att dom kan betala mig det jag skulle få de timmar jag förlorat i arbetstid. *MORR*

Hela dagen har varit som en jävla dimma och jag har mest velat sova bort hela dagen men det gick inget bra. Nu framåt kvällen känner jag mig gladare och på ett bättre humör. Syrran kom över med hårtrimmern som hon lånat, så jag klippte Tomas och mig själv.. fixade sidecuten igen så nu ser det bättre ut.

Sitter och tittar på Blood Diamond på tv och planerar att halvsova här i soffan.. ska upp tidigt imornbitti.




Den här helgen kan vi väl bara radera och glömma bort?



"Jag får liksom ingen ordning.."

Vilken jävla dag. Full rulle hela tiden. Kassasystem som tar timeout, halv-kinkiga kunder och endast en halv lunchrast a' 15 minuter. Känner mig helt slut i skallen och kroppen och vill bara lägga mig ner och grina.

Åkte hem i snöstorm och "bytte av" Tomas som drog iväg på julbord med jobbet. Själv fick jag äta ett paket bacon (ja, stekt) och en halv paprika. Kände inte för att parta till det hela med saltgurka eller de andra alternativen som var; a) vinbärsgelé b) senap eller c) barnmat.


...


Vilda är pigg och river runt med sina leksaker på golvet. Själv sitter jag här och tittar mest på. Känner mig som världens tråkigaste, tröttaste, med o-värda morsa just nu.


Fy fan. Jävla skitkväll. Jävla skit-jag. Nu blir det Winnerbäck.




Jaha.

När jag gick upp kl. 08.01 imorse så kändes klockan mer som.. ptja, 04? Vilda har legat och vridit och vändit på sig och tillslut låg hon med huvudet i höjd med min mage och fötterna i Tomas ansikte. Mamma är tlött..


Nu ska jag snart rulla till jobbet. Sitter här och dricket en varm kopp kaffe och käkar en macka. Men alltså, är det någon som på riktigt tycker att vörtbröd är gott? Smakar ju helt vedervärdigt! En blandning mellan pepparkaka och torrt gammal limpa. *ryser*

Ha en bra dag! Mobilbloggar säkerligen under dagen.. tjingtjing!

Blööö.

Kul att ni gillar mina nya glasögon! :) Ena sekunden är jag störtkär i dem. Sekunden efter tycker jag att dom ser helt mongo ut. Hoppas jag lär mig att älska dem! Eller nått.


Imorn ska jag jobba. Och dagen efter det. Och dagen efter det. Och så vidare, ända tills julafton. Måste ju säga att det inte känns riktigt peppt. Men det ska nog gå bra, hoppas att dessa dagarna kommer att gå fort.. veckorna brukar ju göra det men det känns väl antagligen annorlunda när man ska jobba tyvärr.. säger jag som inte har jobbat på hur länge som helst. :p

Dags att krypa ner i bingen. Hoppas Vilda sover gott inatt så att jag också får göra det.

Over and out! Sov gott!

Nya brillor.


Hoho.

Hämtade ut mitt paket från Barbarella tidigare och nu sitter ringarna i öronen. Yey! Eftersom jag nu avslutat töjningsförsöken så tyckte jag att jag kunde få unna mig ett par andra snygga örhängen istället.

Mitt paket från Loveknitting.com landade i postlådan idag också så nu sitter jag och fnular på saker som jag ska virka.. köpte vanliga svarta säkerhetsögon men även röda och gröna. Jättefina! De röda ser väldigt evil ut. Så det måste ju matchas bra.

:)

Bra dag idag! Me happy. ♥ Fick sms från min optiker idag också, mina glasögon är klara. Det gick ju tokfort, mindre än en vecka.. eller när var det jag var där? Nått sånt. Så hurra hurra. Imorgon får det minsann inte snöa för jag & Vilda ska in till Norrtan och hämta glasögon och göra en liten linskontroll.

Så inget snöyrande imorgon runt 14.00!

O-väder?

Kom nyss tillbaka från en tripp till Ica. Lämpade av Anna med tillhörande julklappar hemma hos henne så att hon slapp harva hem i snöovädret som råder. Jag är ju så snäll. ;) Det gick inte fort på vägen kan jag meddela :) Eftersom jag är en så duktig bilförare så anpassar jag hastigheten efter väglaget.. vilket vissa verkar ha glömt bort (?!) att man bör (SKA!) göra.

Jävla volvo-raggare! *hytter med näven*


Nu ska jag smaska lite after eight som Anna lämnade här.. wops.. ja jag måste ju passa på innan jag måste infria mitt nyårslöfte!

Fniss..

Alltid lika kul att få sig ett gott skratt så här på kvällskvisten.. ååh. Totalt lovely! Dock är jag lite övertrött så det som var roligt nu ikväll kanske inte är lika roligt imorgon.. he he he.. Eller nått.

Ska slänga mig ner i sängen och attacksomna bredvid min vackra karl som redan sover. Vilda har somnat i sin säng också, förhoppningsvis sover hon gott där hela natten så slipper vi trängas (läs; så slipper jag vakna med nackspärr).

Imorgon kommer Ann-Caroline hit och myser med oss! Jag röstade för film och virkning, det gick hem hos henne med så det står på schemat imorgon. Mys med andra ord! Hoppas också att jag får hem mitt paket från loveknitting.se imorn också, men det ser så ut. Eh, intressesmurfarna hoppar ser jag..


Nej. Slutsvamlat. Gonatt!

Munbajs & nyårslöfte.

Har haft en jättemysig eftermiddag och kväll med tjejerna i Norrtan. Med massa prat och skratt. Som det brukar bli när vi tre umgås helt enkelt.. Välbehövligt att komma iväg och bara vara. Utan krav, måsten eller annat skit.
Tokbra helt enkelt.

Nu när lilla familjen har somnat, det vill säga barnet och mannen så sitter jag här i mörkret i vardagsrummet och plinkar på datorn. Tittar på gamla bilder.. som vanligt. När vi var hos Lynn passade jag på att låna vågen. Den stannade på 72,9 kg. Enligt ägaren (ägarinnan?) så är den rätt speciell och visar lite vad den vill, men åt det bra hållet. Dvs att man bör dra av lite extra och för kläderna förstås.

Har en mapp som heter "kroppsbilder" på min dator och ja.. det är en väldigt spännande mapp. För mig. Önskar att jag hade tagit bilder mer kontinuerligt för att följa min viktnedgång, i samma position och kläder, ni vet. Men givetvis var man ju inte så smart..!


Hittade en gammal bild från april 2008. Innan graviditet, förlossning och allt det där. Sådär har jag väl i princip sett ut hela mitt "tidigare" liv. Pre-Vilda om man vill kalla det så. Tror jag vägde runt 85+.




November 2009.


























Ja, jag har en liten putmage och en hängig röv. Men jag har aldrig känt mig vackrare än nu. Och detta efter en graviditet! Från 112 till 73 kg. Otroligt hur min kropp har orkat med egentligen..

Mitt nyårslöfte till mig själv är att jag ska fortsätta att ta vara på mig själv och aktivt göra allt jag kan för att gå ner till min idealvikt, 66 kg.

Jag kan och jag ska! :) Har ni några nyårslöften?

Då.

Pratade med Anna häromsistens att det är trist att man inte har så många bilder från gymnasiet. Från min "skumma period". När jag hade kattsvans, fluffiga benvärmare och så vidare.

Hittade iallafall en bild som jag lade upp på facebook för ett tag sedan. Måste vara 2004. Eller 2003? Minns inte riktigt. Tycker det är kul att kolla på gamla bilder och se förändringarna från då till nu. Vad kan man säga? Två grejer jag saknar från den tiden är 1) mina pattar och 2) min medusa

Resten kan dra åt fanders rent ut sagt... En liten trip down memory lane är aldrig fel för mig, det får mig att uppskatta hur jävla bra jag har det nu. Häpåre!


Var är min Vilda?

Min bebis är som förbytt. Från att vara glad och nöjd, utforskande och nyfiken så är hon numer väldigt mammig/papig och klängig. Att sova gott finns inte på kartan för den här lilla damen..

Detta innebär såklart att hon är i en utvecklingsperiod. Det har ju hänt så mycket i hennes utveckling den senaste tiden, så det är inte konstigt att hon "inte känner igen sig" eller vad man ska säga. Hon har ju börjat gå, vår stora lilla tjej. Från noll till hundra på några dagar, som sagt. Hon vill inte leka själv utan kommer stapplandes och snörvlandes och ska sitta i knät. Väl där så vet hon inte heller riktigt var hon ska göra av sig själv utan bufflar, kinkar och är allmänt missnöjd.

:(

Hoppas detta går över fort så att vi får tillbaka vår glada lilla tjej igen. Jobbigt att se ens barn så annorlunda förstås, och det märks ju så väl att det inte är "hon". Nu har jag iallafall lagt henne i hennes säng, hon knorrar till då och då men verkar inte vakna till helt utan somnar om med nappen på högsta snutt-nivå.

Nåväl.. som ni förstår så har jag inte kommit långt med min virkbeskrivning. Vet inte om det ens är lönt att lägga upp den då jag inte vet om någon av er kommer att använda den? Hursom, kan vara kul att ha ändå. Bara för att visa att jag kan.  ;)

Nu ska jag dricka ett glas iskall mjölk och virka en glass. Leno på tv:n och det är ju trevligt som bakgrundsljud..


Godnatt på er!

Sömn, måndagmorgon och virkmönster

Morrn morrn.

Vaknade nyss, överraskat utvilad efter en mycket bökig och stökig natt. Vilda sover väldigt oroligt och drömmer mycket, så hon "vaknar" helt galet ledsen och nästan otröstlig. Så det har blivit samsovning de senaste nätterna, vilket betyder att hon antingen har legat som ett plåster mot mig och sovit på min arm, eller att hon har vridit sig så att hon ligger tvärs över sängen mellan mig och Tomas och sparkar mig i ansiktet/magen/valfri plats.

Mitt lilla äppelskrutt, så länge hon sover någorlunda bra så står jag ut. Det är ju väldigt mysigt att sova med henne nära såklart, men hon är ju, liksom jag en sådan som vrider och vänder på sig i sömnen.. och när hon ligger bredvid så betyder ju det att jag är stel som en pinne och vill inte vända på mig för då skulle hon vakna. Nackspärr? Bara lite. :)


För övrigt sitter jag och renskriver mitt första egna virkmönster. Lite stolt är jag faktiskt. :) Det är mycket basic så jag tänkte göra en liten tutorial här i bloggen.. med lite bilder till beskrivningen så att det blir enklare att förstå. Om någon av er vill prova menare jag.

Mönstret är på ballerinakakor. Så vill ni lära er virka sådana så bör ni titta in igen under dagen då jag bör hinna klart med det idag.

Mitt mamma-jag

Mitt vilda bus! Som jag älskar dig! Du är perfekt och så förbaskatjäklasöt. Jämt jämt jämt. Vill bara äta upp dig!

Världens bästa tjej

 


Update.

Men halloj.

Här har det varit full rulle hela veckan och jag har varken orkat eller haft lust att blogga. Ibland är det så bara. Men snart är jag back on track igen, so dont worry.


De senaste dagarna har det varit ett väldigt flängande in till Norrtan, har varit och shoppat julklappar med Anna, druckit finkaffe hos Lynn, umgåtts med min mamma, varit till optikern och provat ut linser och.. handlat lite mer juklappar. Så med andra ord har jag inte många julklappar kvar. De flesta är virkprojekt som ska påbörjas och avslutas.

Häromdagen kom min karl hem med stukad (vrickad?) fot, så han har var hemma från jobbet igår och även idag. Idag ska jag tvinga med honom till optikern igen (då blir det tredje gången jag är där på en vecka, stammis?) för att vara smakråd när jag ska prova och köpa nya bågar.

Glasögon är verkligen ångest..! Mina tre glasögon har varit lila, röda och röda. Jag är så jävla trött på röda glasögon så att jag kan kräkas.. så denna gång ska jag inte ge med mig! Svarta, kantiga bågar. Det ska jag ha. Punkt. Och dagslinser att varva med om jag ska göra nått speciellt eller ut på galej. Det är min plan.

Moggis?

 

 


Obsession?

Sitter uppe och virkar med mitt nya underbart fina garn. Muskat. Köpte sex olika färger och hittills har jag virkat ihop en söt dammsugare (kondisbiten alltså) i verkligen helt perfekta färger. Nu står en prinsessbakelse på tur i, har väl kommit halvägs ungefär. Måste pausa lite för jag får kramp i fingrarna.

Har suttit och klämt, känt, beundrat och sniffat på alla underbara garner. Aawh. Det är fint. Detta börjar utveckla sig till ett farligt beroende. Kan man vara garn-o-man?

Iihk. Färgerna är verkligen helt otroliga. 100% egyptisk bomull. Kärlek.

Bild härifrån


Aj aj..

Trissan & Vilda.. pigga och glada! En av oss iallafall. Gäsp..


Som några av er vet så har jag varit i farten och försökt att töja mina öron litegrann, vilket har gått perfekt och smärtfritt fram tills för några dagar sedan. Då började det ena örat strula som fan så jag plockade ut ringarna och lät hålet vara. Imorse när jag gick upp bultade det utav bara h*vete i det andra örat/hålet så jag plockade ut töjsmycket som satt där.. fick en överraskning av blod och vätska i en härlig blandning! Hurra!


Så istället för ett snyggt töjsmycke i en örat så har jag nu ett plåster som prydnad. Fan. Nu ger jag upp. :(

Dagens fejsbok-status. Robert tipsar.


Hur det kändes att jobba.

Det kändes helt okej. Första dagen gick så fort och jag var snabbt inne i rutinerna. En kollega frågade om det kändes som att jag var 16 år igen (det var då jag började att arbeta där) och nja.. på sätt och vis kändes det kanske så. Mest på det emotionella planet, med alla minnen som platsen för med sig. Minnen om händelser, människor, relationer och känslor.

Jag kom hem till en god middag och en familj som satt och väntade på mig. Tända ljus och ett glas kall öl. Behöver jag nämna att jag anser mig ha haffat världens bästa karl? Tomas och Vilda hade haft mysigt hela dagen, gått långpromenad, busat, lekt och sovit gott. Hon blev glad att se mig och kravlade ur Tomas famn in i min när jag satte mig bredvid dem i soffan.

Hon hade varit glad och nöjd precis hela dagen, inga tårar och ingen påvisad saknad av mig. Både skönt och nästan jobbigt att höra.. hon klarar sig utan mig och märker knappt att jag varit borta. En olustig och egoistisk känsla kröp fram i mig och jag kan inte hjälpa att jag känner så. Självklart vill jag inte att ungen ska vara skitledsen hela dagen och gråta efter sin mamma, nej.. hon hade klarat sig så bra utan mig och haft mysigt med sin pappa hela dagen. Det unnar jag dem såklart. Tro inget annat. Men samtidigt vill och behöver jag veta att hon behöver mig. Och allt detta vet jag ju redan så jag vet inte riktigt var mina moderskänslor ville komma egentligen.

Det är så dubbla känslor så man måste antagligen uppleva dem för att förstå dem. Jag kan inte förklara mer ingående än så, ärligt talat så är jag inte speciellt intresserad av att göra det heller.



Lunchrast med nostalgitankar. För

0-3732de93a38d6de1f014efa82fb7617c.png

Kolla varifrån!

Lunchrast med nostalgitankar. För stora arbetskläder och stålhätteskor. Samma skåp som förut och det känns som att tiden stått stilla. Snart åker jag hem till verkligheten!


Lördag

Vaknade åtta minuter innan alarmet skulle ringa. Perfekt. Tomas & Vilda ligger och sover än, och här sitter jag och tittar på barnprogram. Hehe..

Ska käka lite frukost och packa ner lite lunch, sedan drar jag mot jobbet. Hoppas ni får en bra lördag! :)


Anna, jag ringer dig vid tillfälle. :) Puss!

Friday.

Nyss hemkommen från dagens uppdrag, besöka arbetsplatsen och kolla in kassan och rutinerna. De verkar ju inte ha ändrat speciellt mycket om man säger så, sweet för mig. Kunde till och med artikelnumret till hundkexen i lösvikt ;) Fingrarna bara dansade över tangentbordet vid kassan, otroligt hur mycket man minns egentligen.. det bara kommer av sig självt. Skumt, men bra. Inte så mosig hjärna som jag kanske tror alltså!

Ska jobba imorn och på söndag. Ett härligt gäng som ska jobba så det ska nog gå bra. Känner mig inte speciellt osäker, så det ska nog gå bra.

Måste fylla på spolarvätska i "Röda faran" (Annas förslag på smeknamn till vår nya bil, men jag tycker det associeras med något heelt annat..) innan jag drar till jobbet imornbitti. Blev lagom grötigt på rutan under bilturen hem :P


Nu sitter jag och slöar i soffan och kikar på Project Runway, min loverboy ringde nyss och sa att han köpt en flarra vin. Någon som sa fredagsmys?! Me!


Blurb.

Sorry att jag bombarderade er med en massa inlägg om mina virkade grejer men jag ville få upp dem så att jag har det gjort. I was on a roll så att säga.. :)


Vilda ville inte alls somna ikväll, visserligen var hon toktrött men sova skulle hon minsann inte göra. Så det vara bara att gå upp igen.. och hur är det nu? Busungen somnade efter lite mys och en flaska välling och här sitter jag övertrött och torr i ögonen. Hmpf.

Sitter och dreglar över en massa garner, fan.. jag vill köpa garn!! Det är ju så mycket roligare att virka med ett riktigt bra garn än nått jävla akryl-skit från ÖoB. Har ju lite fina garner som jag fyndade i Knivsta men de är i så udda färger så jag vettetusan hur jag ska komponera ihop dem. Mina små säkerhetsögon är slut också, väldigt trist.. hatar att sy på ögon, det blir aldrig riktigt bra. Grymt mycket snyggare med riktiga ögon.

Som dessa från Suncatcher.. Mums..

 

Ja, svammel var det ja.. En snus på det här! Hoppas Vilda sover länge imorn nu när hon varit vaken så länge. Annars vet jag en morsa som kommer vara lagom trött imornbitti..

 


Popcorn tub

Jag skrev det här inlägget för ett tag sedan och denna kreation har varit klar sedan dess. Har totalt glömt bort att ladda upp en bild på den. Att virka popcorn är något jag inte kommer att göra på väldigt länge. Fy fan vad pilligt! Den blev rätt bra iallafall. Fråga mig inte vad jag gjorde med färgbytena vid kanterna, moshjärna?

 

 

Mönster kommer härifrån

 


Virkad giraff

En virkad giraff i färger som jag bara älskar! Sköna retrofärger, detta är en julklapp till Vilda. Hon har redan kikat på den och varit väldans intresserad men nu ska mamma slå in den så hon får öppna paketet på julafton. :) Virkad i tunnt bomullsgarn med virknål nr 2.

 

 

Mönstret kommer ifrån IA Nyckelpiga

Tiny Cthulu

Ännu en virkad favorit som länge legat i ufo-lådan i beståndsdelar.. men igår blev han komplett och väldigt söt tycker jag. Vet ni inte vem/vad Cthulu är så kan ni läsa om det här.

 

Mönstret kommer härifrån


Mumin - virkade versionen

Mitt senaste virkprojekt. Tog ungefär två dagar. Virknål nr 2. Detta är nog den jag blivit mest nöjd med av allt jag virkat. Skitsöt!

 

 

Mönstret kommer ifrån Virka amigurumi


Torsdag

Har sovit med raggsockor och mjukisdress inatt.. och jag sov som frikki'n princess. Älskar att sova när det är kallt utanför det varma gosiga duntäcket.

Okej, igår gick dagen från 0-100. Segande omkring hemma hela dagen, färdigställde lite virkprojekt och pysslade lite allmänt här hemma. När Tomas kom hem så bestämde jag att vi skulle åka och storhandla för nu ekar det tomt i skåp och kyl igen.. så sagt och gjort, vi drog iväg till Norrtan och handlade. Sedan åkte vidare ut i skogen, förbi Hallstavik (och det där välkända lukten av pappersbruk och granbarr), ut bland sommarstugor och shit (kändes det som) och kikade på en härligt söt liten bil.. som vi även fick med oss hem. Sweet! Jag körde hem den och det kändes riktigt bra, förutom när det drog förbi en världens Lutzen-dimma och jag såg inte ett jota.. HATAR att köra i dimma/regn/snöoväder.

När vi kom hem tittade vi på nyinköpt film, Flickan som lekte med elden, och visst den var väl okej.. men inte alls så bra som jag trodde att den skulle vara. Helt klart sevärd iallafall. :)

Så nu har vi varsin bil igen, hur skönt som helst. Jag känner mig verkligen totalt tok-fast här hemma om jag inte har möjlighet att ta mig någonstans med bil (barn, barnvagn, packning och jycke) och det är verkligen guld värt att bara kunna åka in till Norrtan och hälsa på sina friends som huserar där. Utan att passa bussar och skit. Att ta körkort är nog nått av det bästa jag gjort. :P

Idag vet jag inte riktigt vad dagen bjuder på. Imorgon när Tomas kommer hem ska vi dra till mitt "gamla" jobb (Granngården) där jag nämligen ska jobba i helgen och under julen. Ska få en liten update om kassan och så, kan ju vara bra om jag skulle få en blackout eller nått.. var ju trots allt runt två år sedan jag jobbade där sist.

Ehm, rubrik?

Snart kommer Anna på en kaffe, innan dess tänkte jag att jag skulle hinna med att duscha och klä på mig.. något annat än mjukisbyxor och ett urtvättat linne.. men min plan verkar gå i stöpet då Vilda inte alls vill sova (som hon brukar göra vid den här tiden). Hon är trött och gnuggar sig i ögonen och kinkar hit och dit men vill minsann inte kvarta in.

Min tjej har timing hon. :)

Ikväll ska familjen iväg och kolla på en bil. Det ser lovande ut så förhoppningsvis tar vi två bilar hem och jag får återigen en liten pärla att åka runt i om andan skulle falla på. Yey! Det blir inget mera bussåkande för vår del (med barnvagnen alltså). När vi skulle hem i lördags från Norrtälje höll jag på att mörda både en och två människor.

När vi kom till busshållplatsen stod det redan två barnvagnar i kö där, vi kom som tredje. Efter oss kom ännu ett par med två barnvagnar (en med unge i, en med en massa matkassar i) och vad gör idioterna bakom oss om inte tränger sig framför när jag precis ska in med min vagn genom bakdörren? Jävla fischlen.

Okej att man vill komma med bussen, det förstår jag. Men trängas sådär? Pinsamt, people!



Nu ska jag släppa ut katten som står och fullkomligen ylar vid ytterdörren. Sedan ska bebis sövas så morsan får duscha.


Mm, intresseklubben antecknar förstår jag.. men roligare än så blir det inte för nu. Tjing!

Fjortis-Triss.

Det blev bio med Mia igår. Vi såg New Moon. Aawh. Inte lika bra som första filmen det är väl svårt att toppa den när den var så jäkla bra. Jag måste köpa böckerna. De lär vara grymt förbaskat mongo-bra. Kan ju iofs önska mig dem i julklapp.. så *blink blink*.. Ääälskling? ;)

 

Bara för att jag skulle passa så bra som snäll vampyr.. He he he..

 


Vill du göra din egen bild? Gå in på Photofunia


RSS 2.0