<3

45793149f9deb4009429df66e828d982.png

Kolla varifrån!

<3


Bye bye

Halloweenfesten blev inställd. :( Så vi tänkte gå på bio istället, men det var ju bara skit som visades.. så vi skiter i allt och åker ut till min pappa på landet. Min farbror skulle tydligen också dit, och sedan ska vi åka till kyrkogården och tända ljus vid min farmors grav.

Första gången min farmor träffar Vilda.. hon dog för tio år sedan (på dagen tror jag, eller om det är imorgon).

 

Så jag kastade på mig lite kläder och smink och känner mig såå jävla heeet idag. Inte ironisk. :) Tjoflöjt!


Hade jag varit..

en halvtjock, skallig och skäggig gubbe hade jag gått som Captain Spaulding på maskeraden ikväll. Ingen tvekan. Nu har jag ju dock inte de kriterierna så jag får surt leta vidare efter andra utklädningsideér. Har lite funderingar men eftersom min garderob är rätt begränsad så blir det inte så avancerat.

Tomas föreslog att jag skulle klä ut mig till Kristina Lugn. Var det en pik eller? :P



Men. Captain Spaulding.. *mums*


Fripp.

"Frisyren". Uppklippt, men det syns knappt. Ser dock förbaskat skumt ut om jag har mittbena för att täcka sidecuten på andra sidan. Dagens i-landsproblem. Men vafan.

 

Det är ju bara hår.. right?



Förresten.. detta är vad min viktminskning gjort med mina armar. Ska man skratta eller gråta åt skiten? 23 bast och har mer gäddhäng än min mormor.



Dumjävel.

Jag är så jävla skum.. bara för att jag skrev att jag är nöjd med mitt lockiga hår så blev jag så sugen på att platta det.. och KLIPPA MIG! Sagt och gjort. Såg ut som att en halv peruk låg i handfatet.

Fan.

Nej. Lite hårspray på detta kanske?

Resultatet av henna.

Nya hårfärgen. Satt i tre & en halv timme med henna i skallen, gick ju riktigt bra faktiskt.. Skitnöjd med resultatet. Börjar gilla mitt lockiga hår igen, plattar inte alls lika ofta som förut :)


Ingen sovmorgon idag inte. Pigg Vilda redan klockan halv sju. Morsan = halvdöd fisk. Har iallafall vaknat till liv nu efter en stund i soffan framför The Voice på femman.

Korta meningar.

Ni antecknar väl detta? VM i värdelöst vetande, men det skiter jag i.. Tjoho!

Idag ska jag hjälpa Anna att flytta grejer till hennes nya lägenhet.. så gott det går med en Vilda Bebin på armen.
Men det blir nog bra.



Nu, kaffe!

jag ♥


Smart..

Ringde till Telia för att felanmäla vår digitaltv-box (som bara laggar och hackar hela tiden, otroligt irriterande..!). Pang bom skulle jag knappa in "telefonnumret ärendet gäller" och jag fick totalt hjärnsläpp... Vi har nämligen inte vår hemtelefon inkopplad och det är ju det numret som står på abonnemanget.

Så vad gjorde jag?

Jag fick leta upp mig själv på hitta.se
- Thank goood for internet!

Har dock försökt avanmäla mig från alla sådana siter för jag tycker det är obehagligt att all info + en jävla karta hem till oss ligger där, men men.. denna gången var det väl tur ändå på något vrickat vänster. :p

...

Jag säger bara.. fy faan vad ont jag har i låren! Eller ja, lårmusklerna.. eller vad det nu heter. Känner mig som en åttioårig gammal tant som inte ens kan böja sig ner och sätta på sig strumporna.

Och hungrig är jag också. Rackarns synd om mig idag. :p

Mysstund med min älskling. Borde v

0-3707ef33fa64c5b26d56b26f07192d1e.png

Kolla varifrån!

Mysstund med min älskling. Borde vara olagligt att vara så söt som hon är <3


Totalt tokslut.

Alltså.

Jisses. Jag visste att min kropp inte är helt hundra, men vafan.. vi tränade i 20 minuter (eh, få se nu.. 20 situps, 10 wall ball & 10 traktor-däck-hopp) med pauser inräknat för mig så kanske jag tränade 15 min? Haha! Vi började med uppvärmning, hoppa hopprep och redan där höll jag på att avlida. Halsen sved och benen blev till gummi.

Jag & Lynn försökte samspela lite där i början och gick ut hårt med 20 situps, men hon spörtade ifrån mig efter något varv. :P Tyvärr så verkade hon ju ha stukat tummen eller nått när hon brottades med en medicinboll, men det får ta och gå över fort! Funderar faktiskt på att dra dit på torsdag igen för då är det också lite prova på-tjejträningsgrejs. Då ska Lynnsan med minsann! *nicka* :P


Men kul som fan var det! Nu har jag ont i princip varenda muskel (de har inte blivit använda ordentligt på många ÅR så..) Det sköna var ju att alla gjorde sitt eget race och sket i alla andra, ingen som glor eller ens bryr sig om att man pausar eller inte orka lika mycket som de andra. Skön feeling. Köra sitt race bara. :) Tävla mot sig själv och ingen annan!


Aaah. Nu ska jag bara sitta här i soffan och inte göra ett piss. I feel goood!

Hahaha..

Jahapp. Då har dagen kommit, den där oundvikliga.. ;) Ikväll ska jag på prova-på träning på Crossfit i Norrtan. Har lurat med mig Lynn också, så hon får eventuellt släpa ut mig till bilen sen när träningen är över. Håll tummarna för att jag klarar mig igenom halva passet iallafall, konditionen är ju inte den bästa så att säga.. men jävligt mycket bättre än för 37 kg sen :) (som jag nu faktiskt gått ner sen förlossningen, tjohoo!)

 

 

Hursomhelst.

Kollaget blev ju skitfult. Men jag orkar inte göra om det. Så här ser min snajdiga träningsoutfit ut iallafall! *fniss*

 

 


Mamma smurf.

Sitter här med hela huvudet inslaget i plastfolie. Hennade håret nyss, gick faktiskt riktigt bra att göra det själv. :) Nu ska jag bara sitta så här i minst två timmar.. eller helst fyra. Får se om jag orkar med ett sådant maratonpass. Känner redan hur det börjar rinna lite i nacken. Gött!

Anna var här på en kaffe innan hon drog till jobbet, lika mysigt som vanligt. Hon får nyckeln till sin nya lya på torsdag och jag är nästan osunt exhalterad och involverad. Det kommer bli så hima fint! Lägenheten har snetak och det tycker jag kan vara så fint om man pimpar det rätt. Vilket vi kommer att göra såklart.. ;)


Nu ska jag dricka upp min frukost. Köpte en låda pulvershakes igår så nu jävlar blir det åka av..

Botten upp!

Bildkavalkad.

Here we go..

Söndag 25/10. Travis fyller två år idag, och i söndags var det kalas med allt vad det innebär. Av oss fick han en röd, ganska stor traktor (han fick även en traktor av Mats & Nenne men jag är fullt övertygad om att han gillade vår bättre ;D) Här följer tre av de cirka sju kort som togs under festligheterna. Varför glömmer man alltid bort att man har kameran med sig? Ett varv i skålen..


Åh, tårta till mig? Nejmen inte ska väl jag..



Anna lockade till sig en puss av Travis och Tomas lyckades fånga ögonblicket precis. Gos! ♥


Vilda satt hos tant Lynn och slet och drog i både det ena och det andra.


Japp. Det var från kalaset det! När vi kommit hem igen så ringde Tomas telefon och en gammal vän till honom var i krokarna och frågade om kaffe. Efter en akutstädning så var vi fit for fight och Magnus & hans tjej Emma fick träffa Vilda för första gången. Emma ville sno med sig Vilda hem, men den bullen gick inte kan jag ju säga..

Efter lite pekande mot kameran så slet Vilda blicken från Magnus nuna och gav kameran sin bästa rumpnisse-posé.

 

Måndag 26/10. Jag & Vildus packade in oss i bilen imorse, hämta upp Ann-Caroline och åkte hem till Hanne för fika och mys med barnen hela eftermiddagen. Hanne for runt som en yr höna bland kycklingfiléer och salladsmixar och fixade iordning en väldigt god lunch! Sen bar det av på en liten promenad i området och jag säger bara det.. jag vill också ha hus. NU. Helst igår. Så jävla fint hus, jättefin tomt och nära till hästhagar, promenadvägar och vatten. Hanne är en gammal klasskamrat till mig som jag inte träffat på många år. Hon är lika gammal som mig, 23 år och har tre barn, villa, volvo (okej, Toyota) och snart vovve. Jag är fan imponerad!
:)

 

Vilda var satt i vagnen som en annan påpälsad isbjörn, med sällskap av apan Nicke som Miranda (Hannes dotter) lånade ut till henne. :) Gofisunge!

Promenad i området, hur vackert är inte det här? Andas ren luft långt ifrån stadens larm och ljud. Jag är kär.

Med hjärnan i armhålan och kameran i vagnen så var det här den enda bilden jag fick på Hanne & Ann-Caroline..

.. och denna på Mio, Hannes söta son.  Hm.. hur fan fick jag VG i fotokursen på gymnasiet undrar jag..?

 

 

 

Det var allt för nu!


Le chef

Nu är det dags för att laga middag. Och ni vet ju vad det betyder?!


POPPADE MUSIK OCH EN SKÖNSJUNGANDE (?) PATRICIA!
Och till vilken låt?! Denna.  *klick klick* Hoppas inte grannen kommer och klagar..




Återkommer med en uppdatering om dagens bravader lite senare. :)

Vet inte om det är bra eller dålig

7daa669253f9c3434c7d3ab97467a0fc.png

Kolla varifrån!

Vet inte om det är bra eller dåligt att få upp håret i en knut utan snodd. Bekvämt är det iaf! :)


Ice, bitte!

Sitter här i soffan i full mundering, tjocktröja, raggsockor, jeans och benvärmare upp till knäna.

Minusgrader inomhus idag?
Frys-rys!



Ny design se på fan, bloggfan!

Tjoflöjt på er alla söta bloggläsare där ute i cajberspäjs. Vad gör ni vakna så här sent?!


Själv så har jag varit så innerligt trött på min blogg den senaste tiden, därav den förargligt dåliga uppdateringen.. för att råda bot på detta så har jag nu snyggat till blogg så att jag ska känna att det är lite roligare att blogga och att lusten ska komma tillbaka.. det känns redan bättre! Konstigt att utseendet på bloggen kan göra så mycket faktiskt, känner ni också så ibland?



Nu har jag styrt upp min blogg utseendemässigt, så se till att trycka några gånger på F5 så att ni inte missar spektaklet! (Det är lite pill kvar, men i det stora hela så är jag rätt nöjd, dock kommer de sista fixet få vänta tills imorrn!).


Nu måste jag krypa till kojs och somna på stört för imorn ska jag & Vildus iväg på fika med Ann-Caroline och Hanne. :)


Natti natti and don't let the bedbugsbite..!

Nu blir det barnkalas och lyxkaffe

3b5ef4b848c6763fae381fef863f4fe2.png

Kolla varifrån!

Nu blir det barnkalas och lyxkaffe, perfekt söndag! :-D


Just idag är jag stark

Just idag är jag stark
Just idag mår jag bra
Jag förs framåt av kraftiga vindar
Just idag är jag stark
Just idag mår jag bra
Jag har tron på mig själv på min sida


Äntligen lördag

Mysdag står på schemat!

Idag ska jag, Vilda och mannen in till stan och köpa leksaker. Vildas leksakslåda är i stort behov av en uppdatering och imorgon ska vi på kalas!



Schnerty!

Barba-vaken.

De senaste fyra dagarna har Vilda vaknat i princip exakt samma tid, någon minut hit eller dit. När vi kommer ut i köket för att se vad klockan är så har den varit EXAKT 07.55, VARJE dag.




Lite läskigt tycker jag. Snacka om rutin!




Nu har Vilda raidat runt i halva lägenheten, hon har siktet inställt på soffan ser jag nu, haha.. Så nu ska vi mysa med en gosig filt och halvsova? I wish!

I survived without you

Som så ofta förr ligger man här i mörkret i vardagsrummet, vill sova men kan inte. Vargatimmen är slagen och tankarna börjar virvla. Det mest centrala i mina tankegångar just nu är hur jag har förändrats över de senaste två åren. Det är något jag ofta tänker på och ofta försöker att formulera mig kring.. ibland blir det bara skit & pannkaka men då och då lyckas jag sätta ord på de där tankarna och känslorna som trycker och rycker inom mig. Ni kanske inte förstår. Men hon förstår och jag förstår. Läser hon? Jag vet inte. Kanske, kanske inte..



Den senaste tiden har jag väntat. Sedan i slutet av den här sommaren har jag väntat.
På ett mail. Från någon jag kände en gång, som var min bästa vän & själsfrände.

Vi var allt, hon & jag. Det slutade abrubt mellan oss, pang-bom var allt vi hade borta & det trasiga gick inte att laga. Det gjorde ont, då och faktiskt även nu. (Något annat vore konstigt med tanke på hur mycket hon betydde för mig). Men kontentan är.. jag klarade mig faktiskt utan dig. Växte mig större och vågade se utanför vår lilla bubbla vi levt i. Och för det är jag tacksam, du fick mig att inse.. att jag är faktiskt en egen person och klarar mig bra utan dig i mitt liv. Jag är stark, och det mycket på grund av dig.



Jag tänker på dig då och då, ler litegrann för mig själv och känner efter.. Jag är glad att jag fick ha dig i mitt liv ett par år. Det är jag.

Vi delade mycket, känslor, tankar, lägenhet.. liv och lust. Nu är vi inte vänner, men jag ser dig heller inte som en ovän. Skulle jag möta dig någon gång skulle jag inte vända blicken utan titta på dig stolt och rakryggad och ge dig ett leende.

Nu är du gravid med ditt första barn, det mest magiska och fantastiska man kan få uppleva i livet. Du förtjänar att vara lycklig, och ditt barn kommer att göra dig så otroligt stolt och lycklig så att hjärtat sprängs i ditt bröst. Du förtjänar allt detta för du är en fantastisk människa.

Jag önskar dig all lycka till i framtiden,
och säger tack för den vänskap vi hade en gång.


För nu slutar jag vänta.





o m o t i v e r a d

Känns ju fruktansvärt opeppt att blogga när allt går så j*vla segt. Kan ju knappt logga in!?

Är det så för er också?!



Tänkte ladda upp en bild men det är ju halvt omöjligt så jag skiter i det.. & godkänna kommentarer tar ju en halvtimme.. *mutter*



Här sitter vi tre muntergökar och

25e58777b2bcd69cf43598221ff37049.png

Kolla varifrån!

Här sitter vi tre muntergökar och väntar in resten av ligan. Idag blir det deluxemiddag! Militanta köttätare ftw!!


Läser morgontidningen.

Såg den här artikeln på Aftonbladet. Barnvagnen välte och barnet slog ut två framtänder.

Stackars kille, men jag undrar.. enligt artikeln så har vagnen varit nära att välta redan en gång innan plus att hjulen varit nära att "vika sig vid en trottoarkant"..  varför låter man då barnet åka i en "farlig" vagn i fortsättningen?

Redan DÅ hade jag gått till butiken där jag köpt den och frågat om pengarna tillbaka, jag hade inte haft kvar vagn-fanskapet.


Men men, äpplen och päron..


8 timmars sömn.

Orolig natt. Vilda har sovit dåligt, oroligt velande och vaknandes ibland gråtande och ibland bara ställt sig upp i spjälsängen och klagande ropat sig till vår uppmärksamhet.

För vet ni vad?  Vilda har fått två tänder! Kliandes och tuggandes på allt & alla så förstår man att hon blir orolig och funderar över varför hon har ont i munnen. Lillstrumpan min ♥ Lillstrump blir storstrump.

Efter några vändor upp var jag så förbaskat trött och min älskade karl tog över, underbara underbaraste! Trots att han skulle upp kl 05.30 imorse så gick han också upp och ner, vyssjade och nattade Vildusen. Och det ska han ha all cred för, tack älskling! Utan din hjälp inatt hade jag inte varit så pigg idag.

Nu sitter Vilda och leker med sina leksaker här på mattan, jag ska göra mig en STOR kopp thé och kolla bloggar.


Godmorning ya'll. :)

Sådärja.

Familjefotografierna fick flytta på sig och göra plats för allt shit jag virkat.

Mönstrena jag använt till kaninen, musen & prinsesstårtan tillhör Mia Bengtsson, (kolla in hennes blogg, hon gör sjukt fina amigurumis)


Girlparty



 

Nu trippar den här morsan ut i blåsten över till min babe Anna,
där det vankas tjejkväll. Tokmys! Ha en bra lördagkväll!













Världens bästa fredag.

Fan vilken mysig dag. Och kväll. Morgon, förmiddag & eftermiddag. T o k b r a.

Vilda har "hjälpt" mig att tvätta och städa idag, vi har lagat mat, sovit middag, ätit gröt med hela kroppen, busat runt i vardagsrummet.. mitt älskade underbarn :)


Det blev marinerad kyckling i ugn (ugn-stekt?) och hasselbackspotatis + sallad till middag, och en flaska rött. Jag måste ha varit kock i ett tidigare liv, om jag säger så.. ibland får man till det helt enkelt. Nu ligger mina raringar och sover, Vilda trynar i sin säng och min karl ligger här bredvid mig med fötterna nästan på tangentbordet. Ska snart väcka honom, lagom tills "Blades of Glory" börjar på TV.



Själv sitter jag här med ett glas vin och bara njuter. Fan-frikkin'-tastic.



Peek-a-boo

Var tog den söta lilla Vildan vägen?

 


 

Idag ska jag leka hemmafru. Det ska städas, tvättas, fixas och donas. Och jag ser fram emot det. Det ska bli roligt. Jisses.. det gäller att ta vara på de här tillfällena.

Tänkte förereda maten till ikväll också, marinera lite kyckling som ska få värma sig i ugnen, eventuellt ha råstekt potatis till. Jo. Så får det blir. Och sallad förstås. Kanske ska fråga min karl om han kan åka till systemet efter jobbet och köpa en flarra rött vin?

Housewife deluxe todäy babys! Freeedagsmyys!

butterflies infesting my head.


Bajsinferno?

Två proppfulla bajsblöjor och ett ombyte senare så är nu Vilda färdigbajsad för dagen skulle jag tro..

Hon lever verkligen upp till "min lilla skitunge" -smeknamnet! :D



Det känns som att jag har börjat mikroblogga. Alltså väldigt korta inlägg med ungefär lika mycket innebörd. Hm.
Nej. Det är ju inte jag ju. Återkommer senare med inlägg som har lite mer kött på benen.. kanske till och med några bilder från helgen. Tråkigt utan bilder :)

Det snöar.

Jag säger det igen, DET SNÖAR.


NOOOOO. :(




Varför..

envisas jag med att ha kvar min blogg på förbaskade blogg.se's plattform?! JÄVLA SEGABLOGGVERKTYGFAN!




.. ja. Jag erkänner. Jag är hungrig och därmed lite grinig. Men ändå. En kvart för att godkänna en kommentar? Moget.

Dresscode; seriös

Nosringen har ersatts av ett osynligt smycke, sidecut-en är överkammad, stilrena kläder är på..



Nu ska vi på iväg på möte, önska oss lycka till! ;)

Bajs.

Jävla skit. Som guldfisken, ett varv i skålen..

Har ju totalt tokmissat att Syfestivalen var DENNA helg. Jag ville verkligen gå på den! Självklart att jag skulle glömma bort den då såklart.. jävla fan. *slår mig själv i skallen*

:(

Happ, får vänta ett helt fucking år. Well, kanske lika bra det med tanke på att jag inte hade speciellt mycket pengar att spendera, men ändå.. hade varit kul att komma iväg och bara kika.



Nej. Nu blir det Dexter och virkning hela natten. Toodels.

Nu drar familjen Finast iväg på ny

-9c082ed9c34aa57c5db021669c1d26e.png

Kolla varifrån!

Nu drar familjen Finast iväg på nya äventyr. Ha en toppenhelg allihopa, det ska vi ha! :)


Utmanad.

Blev utmanad av Lina häromdagen, och som ni vet så är jag ju inte den som är den..! I sin tur ska jag utmana två personer men jag vill inte diskriminera ;) så jag säger istället.. Alla som vill göra denna lista, do it!  Lämna en kommentar så att jag får läsa sen :)


Född:
10 mars -09
Var: Akademiska Sjukhuset i Uppsala
Tid: 02.49
Födselvikt: 3210
Födsellängd: 49 cm
Huvudmått vid födsel: 34 cm
Namn: Vilda
Namnbetydelse: Den feminina formen av "Vilde" eller nått sånt.. skit samma, tycker bara det är fint! :)
Andranamn: Marit
Efternamn: Hon har mitt efternamn.
Ålder: Snart 7 månader.
Nyligen lärt sig: Krypa, sitta själv och ställa sig upp.
Dagis: Beror lite på hur framtiden ser ut.. förhoppningsvis tidigast om ett år.
Vikt nu: Runt 8 kg skulle jag tippa på. Ska till BVC nästa vecka och checka.
Längd nu: Omöjligt att mäta henne nu, men runt 70 cm? Hon har 74/80 i kläder.
Mammagris eller pappagris: För tillfället är pappa bäst.
Favoritbus: Sitter framför tv-bänken och öppnar luckorna till dvd-spelaren och allt annat junk därinnanför.
Favoritmat: Gröt, utan tvekan!
Favoritleksak: Ärligt talat så har hon faktiskt ingen, hon byter friskt mellan olika leksaker i leklådan. Förut lekte hon mycket med Heffaklumpen men inte längre.
Favorit tvprogram: Inget?
Favoritmusik: Våra hemmasnickrade Vilda-låter.. helt klart mest populära!
Sover i: Pyjamas.
Favorit person förutom mamma & pappa: Anna, helt klart.. ♥
Barnvagn: Kronan
Försäkring: Trygghansa.
Blöjor: Libero/Pampers
Hur många tänder: 0
Storlek i kläder: 74/80
Storlek i skor: Har inga skor än, men skulle tippa på 18/19
Syskon: Inte än ;)

Papps och Vilda, samma dag vi kom hem från BB. Mys.


Höst på min planet

Idag kommer vi inte göra många knop. Vilda är lite förkyld och morsan är, ptja.. helt slut! Så denna fredag spenderas på hemmaplan. Loveli. Min kille går av sin jour ikväll också så idag ska vi tamejtusan ha FREDAGSMYS DELUXE!



Nya frippan.

Kom ju på att jag inte lagt upp några bilder på nya frisyren, total skandal! Därför svängde jag ihop ett snajsigt collage till mina söta läsare.. Jepp, visst är jag snäll! ;D

Och så frågar jag som "modebloggarna".. HISS ELLER DISS?! *fnizz*


Ny blogg.

Nej, hörrönini.. nu har jag tänkt till ordentligt och jag ska stänga ner den här förbaskade bloggfan!


Hihi, nej, skojade bara.. ;D


Jag har skaffat en till blogg! I den kommer jag att avhandla det mesta som har med pyssel och framför allt virkning att göra. Jag kommer att lägga upp mina alster, egna mönster, länkar till mönster osv.. En supersnajdig sida för virko-holics helt enkelt! Så blir det inte lika mycket tjat om virkning här i min "vanliga" blogg.. :)

För er som är mer intresserade av det jag virkar och vill veta mer kan ju lägga till min nya blogg som länkfavorit. ;) Ses där. Püss!



virkfreak.blogspot.com


Tjena morsan, nu sticker jag!

Vilda ställer sig upp så fort hon får tillfälle.

Nu har hon börjat krypa ordentligt, sitta och ställa sig upp inom loppet av en månad.

 

Nu stannar vi tiden ett tag, tack!

 

 

(att jag är så förbaskat jäkla stolt över min dotter behöver jag väl inte ens säga? Världens bästa Vilda! ♥)


Tisdag

Idag kommer min söta mamma hit på en kopp kaffe eller två. Längtar! Fnular på om jag ska fixa iordning lite fot-"spa", typ fotbad, filning, fotmassage.. hmm.. hon är helt galen i sådant..  och jag vill ju ta hand om min lilla mamma :)


Vilda ligger och sover som en liten gris i sin spjälsäng så jag tror jag ska passa på att smyga ut och hämta posten.



Heja halvt-värdelöst inlägg. Hejsvejs!

Tjockistjafs.

Dags för ett litet ego-heja-mig-inlägg. Min nya statistik på mitt viktdiagram, från 112 till 73 kg. FY FAN VAD JAG ÄR BRA! Och ja, det får man faktiskt tycka och känna.. och uttrycka. Yeeeeey! Från stlk 46/48 till stlk 40/42. Mera yeeey... :)

 

Ska till min läkare på torsdag, dags att sluta med min medicin nu antar jag, känns inte som att jag behöver den längre.. Men vi får se vad som händer och sker. :)

 

 


Uppstigning 06.30

(Eh, det här inlägget skrev jag typ kl sju imorse, men det ville inte visa sig förrän nu..)




Jäklarns vilken natt. Vilda har inte alls sovit bra, vilket betyder att inte jag heller har gjort det.. vi har vaknat en gång i kvarten i princip.. lillstrump drömmer mycket nu och kravlar omkring i sängen och lägger sig på snedden, uppåner och åt alla möjliga håll. Imorse när hon vaknade för dagen var hon iallafall glad, yeeees..

Själv sitter jag här och försöker vakna till liv. Vilda leker för fullt på mattan, pillar för fullt med sina leksaker och har ingen lust att låta mamma vara med och leka för tillfället.

Får väl kika lite på The Voice och fortsätta virka på mina bruna & gröna turtlar.



Intresseklubben antecknar?

Söndag.

Jisses, vilken dag. Vilken bra dag jag har haft! Och söndagar som brukar vara så grå och trista.. Morgonen började med att jag beslutade mig för att jag inte är en jävla chicken.. så jag rotade runt lite i hundens trim-låda och lånade en sax & en kam och gick lös lite på mitt hår. Och om jag blev nöjd?! JAA!

Jag är så jäkla glad att jag ibland vågar vara impulsiv och vågar lyssna till den där sidan av mig som säger ja ja ja istället för den där tråkiga sidan som bara säger nej, tänk igenom det en gång till.. Fuck tänka och fuck nej! Ibland måste man faktiskt våga lite. Denna gång hade jag väl tur, eller nåt.. :)

En till liten sneak peak, ska klippa mera imorn.. Upptäcker lite strån här och var & jag tror att jag ska göra den "längre" och klippa håret kortare.. om ni förstår.. annars får ni se imorn istället hur jag menar.




Jag, Vilda, Anna & Lynn trotsade spöregnet och tog bilen till Täby centrum och shoppade loss idag, och maj gad.. Mer underbara (eller knäppa) brudar får man fan leta efter.. ♥ Älskar erat sällskap, tack för att ni hängde på! Vi får leka snart igen :)

Hursomhaver.
Min lilla plutt har numer en helt ny garderob. Hon växer ju som ogräs så idag blev det kläder i stlk 74/80 som stod på inköpslistan. Det blev tre långärmade bodys och två kortärmade, fyra par mjukisbyxor (här kryps det så mycket så det är inte värt att köpa jeans inte), en skitsöt grå/rosa hood-tröja, en långärmad tunnare tröja, en astuff t-shirt, strumpor, mockasiner, mössa, halsduk.. och inte att förglömma smurf-pyjamasarna. Och en jättesöt grå pyjamas med ett litet cute-ass-evil monster på. Själv så köpte jag ett gina-linne (mina andra är två nr för stora..) och ett par tights (som får fungera som långkalsonger.. för fy tusan vad kallt det har blivit nu!) Så nu blir det ingen mer klädshopping för mig på ett tag, slut på onödiga köp och hej sparsamma-Patricia!


Världens bästa tjej som var glad och nöjd under hela shoppingturen, åkandes i sin bilstol i en kundvagn från systembolaget..! (Eftersom man inte får in någon vagn i vår "lilla bil" som vi tog till Täby så fick det bli så.. bra lösning!)

Ny frill.

 

Fick ett infall och klippte sidecut imorse. Me like! :D

 




Lördag

Jisses vad jag är seg.
Vilda vaknade vid halv sju imorse och tyckte att det var en god tid att gå upp..

Mannen i huset har åkt iväg på jobb så jag & Vilda har legat och gosat ute i vardagsrummet med mitt varma duntäcke.

Helvetiskt kallt i vår lägenhet!

Svammel svammel. Ska snart ta tag i den här dagen... what to dooo? Ikea? Täby C? Arninge?


Återstår att se :)

Bitch?

Läste igenom mitt inlägg från igår för att kolla om några stavfel smugit sig in.. slogs då av en annan sak.

Det jag skrev om storleken på min nya jacka (att jag fick köpa en XL ist för M för de var små i storlekarna) lät så förbaskat drygt skrivet av mig!

Det var inte alls min mening att det skulle låta "så".. jag ber om ursäkt för det!


22.35

Har haft en riktigt mysig dag. Ann-Caroline kom över och så promenerade vi ner på "stan", det var ju dags för Rimbo marknad återigen.. dvs ner och trängas med alla andra barnvagnsligister och pensionärer med tillhörande rollatorer. + alla andra muppar förstås som tycker att det är en god idé att ha en liten släktträff mitt i "gången" mellan stånden där det är trångt & jävligt. Ibland funderar man ju allvarligt på att sätta någon fin liten anordning längst fram på barnvagnen som sticker ut och cuttar lite hälsenor sådär i smyg..

Nej. Som jag inledde inlägget med, så var det faktiskt en mysig dag. Trots massor av människor som irriterade så lyckades jag faktiskt hålla mig glad & på bra humör! (Jag har en tendens att bli lite väl arg & stressad i liknande situationer..) Lite av min gladhet berodde på att jag lyckades haffa en ny skinnjacka för en billig penning! Woho! (Nej, den är inte äkta och ja, känns bäst så faktiskt). Det enda skumma med den var ju att storlekarna verkligen var i minsta laget, jag menar.. jag fick köpa en XL? Det var ju liksom.. 15-20 kg sen jag hade den storleken. Men nåväl. Jag hänger väl inte läpp för det heller, bara en liten lapp med två bokstäver istället för en, vadfan gör det egentligen..



Efter besöket på marknaden promenerade vi hem till mig igen.. Vilda som sov sig igenom sin första Rimbo-marknadsdag vaknade lagom tills vi bar upp vagnen för trappan, pigg & glad som en liten mört. :) Bästa bebisen någonsin! Liten parentes; Som nu har kommit på att det är SKITKUL att ställa sig upp mot grejer.. Neeeeej! Nu får det räcka med utveckling för ett tag tycker mamma.. krymp! :( :p

Jag hade en liten virklektion med Ann-Caroline som också har bestämt sig för att "börja", skitkul! Kommer gå skitbra :) Själv så har jag svinigt ont i mina händer så jag simmar lungt med virkandet ett tag.. svårt men lika bra det så att jag inte får nån skum konstant värk i händerna.. men det går säkert över. Någon dag i veckan ska vi ha lite virk-mys här hemma, jag & Ann-Caroline, ser fram emot det :)

Men gud, wall of text.. ber om ursäkt! Nu ska jag surfa bloggs. Hörs imorn amigos!

Torsdag - BJ für alles

Godmorgon!

Självklart var det Björn Rosenströms låt "Egon" jag var ute efter i förra inlägget! Vad duktiga ni är, märker att ni har en lika excellent musiksmak som jag ;) Lyssnade lite på Björn Rosenström igår bara för att "bli av med" låten och ja det funkade faktiskt!

BJ's (orkar inte skriva hela hans namn..) texter är verkligen så jävla roliga. Kalla mig volvoraggare, WT eller vad ni vill men det står jag faktiskt för.. hah!

Ta låten "Glenn" som exempel.. sådana här texter får man helt enkelt inte till om man inte är en genialisk diktare!

...
Glenn kan supa, Glenn kan slåss och Glenn kan röka sina bloss.
Kan han särskilt mycket mer? Det tror jag inte att han kan.
Jo, Glenn kan svulla kabanoss, och Glenn kan spy på väg till Kos.
Där får vi nog dra en gräns för Glenns totala kompetens.

(just detta nästa stycke är min favorit!)
...
Att köra helikoptern på en fest och snärta till en chockad gäst.
Det är sånt som får vår vän Glenn att gå till historien, som huvudlös herr Hedenhös,
som man med hjärna som en gös och känner sig då gösen kränkt är det nog inte helt befängt.



RSS 2.0