Maaat..

Shit, har inte käkat nått idag, jag är så jävla hungrig! Har druckit kaffe som en jävla tok, satt ute typ två timmar och barnvaktade en massa ungar.. Nu är det middag. Sen, barnvakt. IGEN.

Men Anna kommer och håller mig company! TACK! :)

....

Don't worry, Mary, cause' I'm taking care of Danny.. And he's taking care of me.


Are you hard, bitch?

image57

Love it!

http://www.glumbert.com/media/sexydrownwatch

Sådärja. :D Gonatt!

Hat.

Just nu riktar jag mitt hat mot... TADAAA! MIN MOBIL.

Den är allmänt elak och dum i huvet. Om jag vore liiite mer impulsiv så skulle jag kasta ner den i toaletten och spola. Tre gånger. Får se om den överlever det liksom! Eeeh. - Varför så arg? Jo. Jag flyttade några filer (alla bilder jag hade på mobilen till själva minneskortet, då försvann alla datum. Gay.)

Iaf, slutade tidigt idag, sweet som fan. En helt schysst dag på jobbet gled förbi, inga onda kunder idag inte. :)
Hittade två Tight-asses på busstationen och vi gick och käkade grillbiff med pompa på Stadion. Snobbigt värre. Men gott var det. ;) Drack en varsin öl.. Gick över till grannbutiken och Anisch bjussade på mjukglass. :D Tror minsann att hon känner sig lite rik just nu! Får se om det håller i sig tills räkningarna är pyntade.. ;) Tack söt!

Sen gick vi tre, glada i hågen, hem till Fredag och inledde vår DH kväll med lite Ugly Betty. I looove. Så jävla kul. :) Fast kvällens avsnitt var inte det bästa meeeen.. Hm, ja intresseklubben antecknar förstår jag! Anna friserade mitt hår också, en stor hårboll rakt på skallen. Men det borstade hon så snällt ut igen. Sen tiggde jag till mig lite fotmassage också. Mååhåjaja. Tack mina bruds. It was LOVELY!

Så, fick skjuts av Munk-Spunk hem i racerfart, springer upp för trappan, öppnar dörren.. Det är kolsvart. Tyst. Till och med katten sov. Smyger in i sovrummet. Där ligger Sparven och snarkar lite lätt. :D Så jääävla söt. La mig ner och pussade lite på honom men jag fick inte så mycket respons. Gick upp igen, katten kom igång och nu är det full rulle här. Mio slirar runt på golvet och leker med en... hårboll? Kommer säkert från mig. ;)

Just ja, gjorde världens kap idag! Köpte två å ett halv kilo fläskkarré idag på MM för 148 spänn. Haha.

Jag skulle ta mig i kragen nu och ladda upp typ 400 bilder i min bilddagbok, men icke sa nicke. Min jävla fittmobil ska alltid förstöra för mig..

Dagens idé.
Köpa en ny digitalkamera imorn!? :D

Humor

http://www.flashback.info/showthread.php?t=493788


"Mitt tips är att du väntar tills du är nykter och lärt dig läsa en instruktionsbok (eller läsa/skriva överhuvudtaget).

När du är klar med det, kom tillbaka till tråden och skriv vad du nu egentligen ville ha hjälp med. Gärna då med info så man förstår vad du vill ha hjälp med utan att behöva läsa om tråden 5 gånger!

Mvh //Olliie"

Aaah. Grabbarna på Flashback kan man lita på alltså. ;)
Tidsfördriv FTW!

Pjuh

Experimentell version, release 7.0


Tack för att du svarat på frågorna.

Din Aspie-poäng: 28 av 200
Din neurotypiska (icke-autistiska) poäng: 153 av 200
Stor sannolikhet att du är neurotypisk

Kolla om du har Asperger;  http://www.rdos.net/sv/ 
Hittade testet på Flashback.

Och näe, jag är inte så seriös idag.. Men DJURGÅR'N VANN! HAHAHAHA!

Nejmen SHIIIT äre SANT?!

http://www.aftonbladet.se/vss/noje/story/0,2789,1079858,00.html

Plix, liksom, hallå.
Det hade jag kunnat räkna ut med lilltån.

Och jag är inte ens a rocketscientist!


Nooo.. grymma värld!

Kommer till jobbet och får veta att hon är tillbaka. Nu är GG osäkert igen! Man får akta sig så att man inte blir påkörd runt hörnan.. I'm scared!

Och hon är ful. :D


You say.. what?

Sön 16:31
Två män anhållna för misshandel
Två män i 30-års åldern greps i Rimbo på lördagens kväll vid 20-tiden, misstänkta för att ha misshandlat en tredje man. Männen anhölls och förhördes under söndagen.




Kan det vara detta?

BIKER-BRUDEN, OHYES!

I'm in love. :)

Den bästa lördagen på väldigt länge.. Bästa helgen på jävligt länge!

JAG ÄLSKAR DIG TOMAS! Tack för att du älskar mig också. :)


Möööh.

Okej. Orken försvann totalt! Jag är hungrig också.. snyft. Kanske kan dela en nachotallrik med Anna om jag har tur då.. :D

Update

Luis var inne på jobbet nyss och hämtade Fenix.

Nu är Mike inlagd på Astrid Lindgrens barnsjukhus, han har fått dropp och grejer, svullnaden kring ögonen har gått ner. Dom ska röntga hans hals och huvud.

Mitt huvud däremot känns som att det ska sprängas. Kan det vara migrän? Baaaajs..


Obehagligt

Jag och T blev inringda av syster igår.. Mike hade haft 40,7 graders feber sen tidigt på morgonen till sent på kvällen. Runt halv kom samtalet och vi sprang över till Pinglan, Tomas skulle skjutsa henne och Mike till akuten, jag skulle passa de andra två, iofs, sovande damerna.

Något värre har jag nog inte sett, och nu skojar jag inte.. Mike har tidigare i veckan haft ögoninflammation, han har varit hos doktorn och fått det konstaterat och fått droppar för det. Men de senaste dagarna så har hans ena öga svullnat upp ordentligt, som att han har fått en smocka rakt över ögat. Igår var det extremt jättemycket, ena ögat var totalt igensvullet, den andra var på god väg det också, plus att han hade fått två gigantiska knölar på halsen. Han såg ut som en alien.

Runt halvt tre kom de hem igen från akuten i Norrtälje, då hade läkarna sagt till dom att det antagligen var en bihåleinflammation som spridit sig/vandrat till INNANFÖR ögonen. :S Ingela och Luis skulle åka vidare till Karolinska där han antagligen skulle läggas in..

Känns verkligen jättejobbigt, han är ju inte ens två år, stackars liten. Ingela skulle höra av sig när hon visste något mer, jag hatar att gå omkring och vänta! Hoppas verkligen att allt är ok..

image56

Torsdag

Är det torsdag igen? REDAN? Helt galet. Tycker veckorna bara springer iväg.. Kanske för att man håller sig sysselsatt, vad vet jag.

Idag är jag trött som en gnu, men jag kom ihåg att jag började jobba nio iaf. :D Då slutar jag kl sex.. Eller ja, lite tidigare så jag hinner med bussen.. Så då kommer jag hem två å en halv timme innan jag brukar göra när jag slutar sju. Jag är hemma sju, fan. :)

Digestive till frukost är rätt torrt. Torrt och tråkigt!
Mjööööölk...

Trådlös nätverksanslutning

Åååh, jag har så mycket överskottsenergi.


Dagen på jobbet gick relativt snabbt, otroligt nog. :P Lite segt i början, men men.. Imorgon tror jag att jag skulle börja kl nio, men, mja. Slutar ju kl sex å andra sidan.. Måste kolla upp när bussarna går.

Jag är hungrig. :( Käkade lunch vid typ två.. och ingen frukost innan dess. Gaaaalet.
Digestive, med makrill? Orka laga nått liksom.

Svenska Akademien

Ja, Svenska Akademien gästar nyhetsmorgon! Det svänger ju... :)

Idag är det jobb som gäller. Men sen ä det bara torsdag-fredag, sen är det ledigt! Då blir det motorcykelåkning (Hjälp? :P), mysmiddag och Pirates på bio. För det har vi bestämt!

Puss

Sweet child of mine

Denna dag har varit den bästa på länge, det måste jag faktiskt säga. Var ute ett par timmar på för och eftermiddag där, vädret var inte det bästa. Men det bästa för den här dagen! Det luktar nyklippt gräs och frodig jord här i Rimbo idag.. helt underbart.

Barnvaktade först Mike ett par timmar, Frida mötte upp och vi tog en promenad i grannskapet. Inmundigade kycklingsallad, mm, det godaste jag ätit på länge. Satt verkligen bra den där salladen. :) Barnvaktade lite mer, runt fyra gick jag hem till syster och passade de andra småtjejerna, Elin, Wilma och Luisa. Mysigt värre. T mötte upp efter jobbet, fan vad jag älskar den killen.. Jag älskar dig, så jävla hårt! Kan inte säga annat.

Nu sitter jag och T och väntar in mina bruds, Betty och DH ikväll ju.

Åååh, jag vill aldrig att den här dagen ska ta slut!


Tisdag

Besök från en liten människa

Hihi, Mike springer omkring här hos mig och leker rövare! Han har boundat lite med katten nu iaf.. Fast Mio är rädd. Och jag förstår honom. Han är lite som ett.. ånglok! när han drar fram.

Försöker ladda upp en bild på honom, men det tycks inte fungera? Blogg.se kanske inte är riktigt som det ska idag.. :P

Snart ska vi gå iväg och träffa Anna. :) Sen gå och möta Frida. Tillbaka till Hagen, köpa lite glass, leka lite. Mike har med sig sina regnbyxor, som tur är kanske. :) 

Herrå!

Fy fan

BRÖÖÖÖL. Var tvungen att springa ut på balkongen och hämta lite luft och ta en ciggis.
 
AVLOPPET. I DUSCHEN. En boll med hår större än min ena tutte typ.

Kräkas kanske. Och ändå var det inte länge sen vi (läs; jag :P) rengjorde avloppet. Jag fäller som en katt antar jag!
Klar med badrummet nu iaf :)

Nu är det disken som väntar, tänkte hinna bli klar med den innan T kommer hem.. och förbereda någon sorts middag med. Hm, dilemma. Vi har en jävla massa mat hemma.. det gör det nästan ännu svårare för då har man större valfrihet. :P Sånt är livet. Kantat av svåra val, alltså.

Undrar var min fönsterputsduk tagit vägen.. Gone, gone without a trace!


The queen of städning

Nja, eller jag kanske inte ska ta i så mycket.. :P

Nu ligger jag och katten i soffan och kollar på Oprah Winfrey. Ett ovanligt vettigt program! Det handlar om pedofiler som blir tagna "på bar gärning".. Suck. Vilka jävla äckel.

Days

Alltså, minsann. Missade tjugo minuter av Days. Typiskt.

Sitter och funderar på var jag ska börja, i vilken ände liksom.

jag tänkte

- dammsuga
- tvätta fönstren
- skura badrummet

hm. och brödet jag tänkte äta till frukost var mögligt. elakt. o___O

You are: Seductive ninja


image55

You're a Seductive Ninja!!
You sometimes bargain or bribe to get your way, and most of the time it works.
You aren't that good with rules that change the way you act and have a love affection in a guy or two.

Vilken typ av brud-ninja är DU?! :D

http://www.quizilla.com/users/NejixTenTen/quizzes/What%20type%20of%20ninja%20are%20you%20and%20what%20would%20you%20look%20like%3F(girls)/

Måndag

Idag är jag ledig! It feels great! Om en stund ska jag käka frukost, koka lite thé... Hihi. :D


Surfittan 2oo7

Att moderata Danderydsfittor kunde ha så lågt ph trodde jag verkligen inte.


Söndag 20 maj

Ganska lungt och skönt på jobbet nu faktiskt. :)

Nu gick hon på lunch, kl. 11.44

Ska bli intressant att se när hon kommer tillbaka!


Tidigt

Alltså. Gäsp.

Har ingen lust med det här! Man får bara bita ihop.. och ev sova på bussen till jobbet ;)


Jack Black

Wait, ligger och slötittar lite på "Schakalen" som går på femman. Tror att det stavas så, orkar inte bry mig just nu. Upptäcker till min förvåning att min all time favvis, JACK BLACK (!) gör en pissig liten biroll i denna tråkiga rulle.
Aj fan, nu blev han sprängd i bitar. :/ Det bådar inte gott.. Nu är filmen ännu sämre än vad den var innan.

Haha. :D Richard Gere är också med, han försöker sig på att spela irländare. Kan inte tänka på nått annat än att han har kilt, yxa och säckpipa i handen samtidigt som han slätar ut Julia Roberts (Pretty Woman, you know?)

Typ, Ground-keeper Wilie i The Simpsons. :D Hihi.. jag kommer drömma sjuka drömmar inatt!

Näe, sorry.. Här får ni en bild på snyggingen. Jack Black IS THE SHIT!
Han ser lite stenad ut.. :S Men ändå, ett sånt skägg går alltid hem!

image54

Bilden lånade jag från google. :)

I wish I was a hairdresser with flowers in my hair

Hm. Jaa, då var det klarre! En omvandling av Annas hår, det såg faktiskt fint ut, men det blir nog ännu bättre när det är torrt. ;) Blekte och färgade hennes hår. Höll på att typ, eh, svimma av ammoniaklukten sista rundan, råkade nog ta ett sniff för mycket! :P Kom två i En lång å en kort med, dammit. Jag vinner aldrig längre. Antar att jag har en jävla tur i kärlek istället. ;)

Fick träffa Putte också, hur fin kisse som helst! Det första han gjorde när jag kom var typ att hoppa upp på min axel och nosa lite. Men jag tror att han mest var ute efter att komma upp på hatthyllan. Dolda avsikter. ;) På vägen hem ringde jag Luis för lite samtal, det var så mörkt och läskigt överallt ju. :O Så visade det sig att han var typ tre sek från där jag var så jag fick skjuts ända fram till dörren. I like! 

Så kommer jag hem och välkomnas av Mio, fan, världens snuttigaste katt. Man får inte vara i fred en sekund, nu vill han ligga typ rakt på min stackars bärbara. För gulligt. :) 

Nu låter jag som värsta katt-tanten, men näe.. Jag lovar, kommer inte att ha 30 katter när jag är gammal. Ev kommer jag ta hem några svanar då och då, med bara skadade, promise! :P Okej, näe, det där var inte roligt.. 

Hmms.. Nu är jag trött som en gnu, funderar på att släpa ut täcket till soffan och somna här. :D Like the old days! Synd att min old soffa inte är kvar då, den var fan så mycket skönare än den här. Dumt. Den var röd också. :) Fin! Nej, lite mycket dravel nu va. 

Imorn ska jag upp kvart över sju igen, jobba jobba. Dock är jag ledig måndag-tisdag, sweet. Och ledig i helgen som kommer också.. Me want to! Min käre pojkvän och tillika sambo is away today, träffar lite killpolare och så. Jag kan tänka mig att det kan bli lite mycket östrogen när vi tjejer håller igång riktigt ordentligt. ;) Hoppas min snutt har riktigt jävla kul, det förtjänar han efter allt jourjobbande denna vecka! 

Nu ska jag köra med lite liniment. Jag tror (inbillar mig?) att det lindrar lite. Känns bättre iaf. :)

Herrå!  

Dagens höjdpunkt.

Klockan är bara kvart i sju. Känns som att tiden segar sig fram. :P Mööh.
Måste bara berätta om en kund som var inne på jobbet idag.

Han kom fram till mig i kassan, han hade fyra st 20 kgs säckar på sin vagn, gula ärtor var innehållet.
Mmm. Kommer inte ihåg de exakta summorna nu, men iaf för enkelhetens skull så rundar vi av det till 200 kr säcken, dvs 10 kr kg. Han skulle alltså få betala runt 800 kr för de fyra säckarna, som sammanlagt då vägde 80 kg.
Mm, så säger jag det - var det bra så, 800 kr bla bla bla.. och han bah; "hur kan det komma sig?! Tre säckar kostade ju 30 kr i den andra kassan! Jag var inne för nån timme sen och handlade tre säckar."

Eh, okej. Kollade på det kvittot han hade med sig. Detta visade att min kollega som stod i andra kassan hade råkat slå in 3 kg, istället för 60 kg, för de tre tjugokilossäckarna. Är ni med? :P

Istället för att ha betalat 600 kr hade han alltså betalat 30 kr. Då sa jag att hon hade råkat slå in fel antal kilon, och han måste betala för 60 kg gula ärtor, inte som för tre kg, som han hade gjort.

Kunden: Jaha, men vad är det här för stil! Här är jag snäll och kommer tillbaka.. Så får jag betala mer!

Då förklarade jag lite snällt att om han inte betalar för 60 kg, (som han redan hade tagit med sig ut från butiken timmar tidigare) så räknas det som snatteri, eller ev tillochmed stöld. Men han var jätteförnärmad över att han skulle få betala för de "säckarna som han hade fått så billigt, för han hade ju kommit tillbaka"

Men samtidigt så kom han ju inte tillbaka för att han trodde att han hade fått betala för lite.. utan för att han ville handla fler 20kilossäckar med ärtor för samma billiga pris. Så varför han tyckte att han var snäll förstår jag inte?

Han bangade iaf köpa de fyra säckarna han hade med sig på vagnen, och jag var tvungen att ordna upp min kollegas strul, det var inte lite strul heller. Men ptja, mentaliteten hos vissa kunder är ju bara fascinerande :D
Efter en kvarts strul med returer och kontokort och skit så blev han lite mer ödmjuk, han måste ha hört hur han lät och framställde sig, men ja..

Jag upphör aldrig att förvånas!

-

Yes, och detta utspelade sig runt kl fyra. Allt drog ut på tiden, och jag missade min kära buss! Men som tur var så fick jag skjuts med en annan kollega till en passande busshållsplats. :) Väl på busshållsplatsen skulle jag röka min sparade cigg, men då gjorde jag upptäckten att jag hade glömt tändaren på jobbet. Bra där, Patricia!

Nu har jag iaf träffat killen som är ELIT! Dvs 1337. Och han visste det inte ens själv, men jag var snäll och berättade det för honom. ;) Han var glad när han kom men ännu gladare när han blev 1337. Det skulle jag också va. :D (Han hade alltså siffrorna 1337 som fyra sista i personnummret. :P)

Nu ska jag hem till Anna och leka FRISÖR! Huuur ska detta sluta.. ;)

Pusstjinghej.


Jaaa

Jag säger då det! Jag vill också ha en katt! Eller ja, en till. En liten tjockis. :P

En vanlig lördag i maj

.. och jag jobbar. Wiii. Men nästa helg, då är jag ledig! Då ska jag och min sambo ge varandra lite love and affection.. Lite uppskattning. Bio, middag ute kanske. :) Jag längtar!

Han har haft jouren denna vecka, så det har ringt lite titt som tätt. Jag har ju även jobbat och kommer hem så sent som vid halv nio, så man hinner inte ses så mycket, eller ja, vid vaken tid. Man är så trött, typ jämt. Men nu är jag tillbaka med varannan-helg-tjossan. I like! Har också lämnat in mina semesterpapper. :) Vilket borde innebära att jag och T har två veckor ledigt.. samtidigt. :D Massa mys ska vi ha med varandra och våra vänner!

Jag brinner

Känns som att min axel håller på att brinna upp, det värker som satan i den. Jävla kukhelvetesfittaskiiiit.
Hm. Får inviga det där häst-linimentet nu då. Pray for me!


Hörrödudu - Skurt!

Mm, jobbar idag idag idag. Skulle luncha med Katten, då gjorde jag den makabra upptäckten!
Min korthållare ligger hemma i brallorna jag hade på mig igår. Bra där!

Katten fick bli min sugarmama för lunchen. Rik som hon är!!

Skitdag?

Ja, på ett sätt, bokstavligen. Känns som att min mage strejkar idag och ger mig fruktansvärda kramper osv. Jävligt moget, Magen!

Nu har jag iaf klämt i mig två ipren. Får se om det hjälper nått.

ò____ó

Yesbox. En ovanligt lugn och skön dag på jobbet, inte en enda elak eller otrevlig kund idag. Okej, vissa är lite korta och så. Men alla har varit trevliga. :D

Ikväll ska jag och Katrin (och Munken? Skoja bara. :P) göra Norrtälje osäkert! Jag menar.. efter nån liter Jäger och sådär.. Höh. Ska se till att spöa Katten i det där spelet också, kan ju inte vara så svårt. ;)

Bara en halvtimme kvar nu!


Lill-lördag

Efter lördagens bravader så är jag lite restrektiv med spriten. Ska ju faktiskt jobba imorn. Men det har ju inte hindrat tidigare, som sagt... ;)


Tvivel - Liveversionen


Du är fri och tar allting för givet, du kan skratta åt livet
Du lever för stunden, precis som jag
Det är nudlar och lånade pengar, du har grå efterslängar
men lyckan i grunden, precis som jag
Vi är som personifierade nittiotal
i ett virrvarr av chanser och val
Ont om rutiner, gott om dåliga vanor, gott om kitchiga planer
Jag lever för kicken, precis som du
Jag blir oinspirerad och ledsen av kraven och stressen
Jag har frihet i blicken, precis som du
Här står livet i farstun, så nära inpå..

men det är nåt som gnager ändå

Älskling

image53

Tack för att du älskar mig älskling,
Du är anledningen till att jag orkar gå upp om morgonen.

Sömngrus


Nu har jag varit vaken en halvtimme, men det känns som att jag har varit vaken hela natten. Skumt. Jobb idag, kommer hem halv nio. Det känns alltid lika opeppt att komma hem så sent, men det hela blir väl bättre när jag har körkort.. Kommer man ju hem på studs liksom.

Mja, vad ska jag säga? Gårdagen spenderades hos Anna. Eller ja, Humle&Dumle och Dr Bombay, typ.
Kolla på Ugly Betty och DH. Käkade kladdkaka (ska nog sluta upp med det, händer nog lite för ofta), åkte hem.

Fick ett sms från pappa nyss, bara för att man talar om trollen, typ.

"Hej mina döttrar
Det var länge sen vi hördes av och träffades.
Ring gärna
Trevlig helg Kram Pappa"


Dagens låttips

Glömde ju ge dagens låttips..


PITBULLFARM - HUMAN ERECTION

Jävligt bra låt. Suck it in!


Jag har kopplat bort respiratorn

Varför göra det så svårt för sig - egentligen?

Det är inte så jävla komplicerat. Ibland tröttnar man bara, känner sig aningens utanför.
I know I do sometimes. Samtidigt tror jag att man själv sätter sig i en sån situation. Jag själv är ju givet en bidragande faktor till mitt utanförskap, det är säkert sant. Men ändå. Snälla, liksom.

Jag hatar att min familj bara hör av sig när dom vill låna pengar eller gnälla på mig. Vad är problemet med att bara ringa nån och fråga hur det är? Att det ska vara så svårt.

Det finns mycket jag inte gillar med mig själv, men vill ändå tro att människor älskar mig för att jag är en fin och speciell person, som kanske bidrar till att människor mår bra och trivs. Ibland så vet man bara inte längre -
varför känner jag mig så jävla lost?

Hade sett fram emot att få träffa T nu när han skulle komma hem från jobbet, men han hade fått ett larm som han var tvungen att åka i väg på. Han hade nästan kommit hem till Rimbo när det ringde, bitter eller vadå. :P Fast jouren ger ju bra pengar så.. Vill bara träffa honom och känna hans mysiga kramar. Får jag inte min dagliga dos blir jag tokig. Vill bara prata med honom om allt jag känner runt omkring, som ingen annan verkar förstå.. Sånt som jag bara kan och vill dela med honom.

Har ni någon ni känner så med? Alla borde ha en Tomas.


The gård

Kom nyss tillbaka från en sväng med brudsen (och Munken :P) ute på gården. Skönt att komma ut lite, fast det blåser ju som satan här.. Skulle ha varit hur varmt som helst om det inte blåste så mycket.

Mike lyckades med bedriften att fastna med foten i ett hål och sedan tappa skon däri, så ja. Så vi var tvugna att fiska en liten gul gymnastiksko. :) Älskar hur Ingela klär sin barn, dom är så satans fina.. Helt sjukt, de ungarna passar i princip alla färger. Lite avis blir man ju.

Hm, nu håller jordgubbsplantorna på balkongen på att blåsa bort. Starka små saker de där plantorna egentligen. :)
Fick en schyst komplimang idag iaf. - Jag faller alltid för tjejer med rött hår och gröna ögon" och så tittade hon menande på mig. :P Nej, dött lopp vare här! Jag har mitt på det torra.

Jag vet fortfarande inte vad jag ska fixa till middag.. Funderar på rösti med bacon och lingonsylt. Jo, så får det bli!

Nu ska jag pyssla lite, ser fram emot DH ikväll!!


- Vart tar bajset vägen när man spolar?

Sitter och kollar på Oprah Winfrey. Seriöst. Hon tar upp muppiga frågor som hon "alltid har undrat över", som då till exempel, "var tar bajset vägen när man spolar?" Jag säger då det..

Jag har faktiskt varit ovanligt produktiv idag, det blev av att jag tittade på Kalle och Chokladfabriken. Hittade tre andra filmer som jag ville se, så jag kunde inte välja. :P Istället gick jag och diskade, bravo! Så tittade jag in i kylen och skulle äta lite frukost, då fick jag för mig att städa ur kylskåpet, tvätta av det invändigt och så. :) Skööönt. Lite vårstädning idag då, (kanske lite sent, men vafan).

Ännu en intelligent fråga då - "Var tar fettet vägen när man går ner i vikt?" .. Ooookej.

Var var jag.. jo.. städade kylskåpet, käkade lite sill. Jo, du läste rätt. SILL. I like it. Funderar på om man kanske ska ta fram kycklinglår och käka till middag. Vad ska ni äta till middag idag? I need inspiration! Ja just ja, fick den feta checken från ICA idag ju.. efter alla poäng så fick vi 150:-

Jävligt mycket ju! Eftersom man får 25 kr vid 2500 poäng eller vad det nu är.. Så det är finfint. Behöver handla lite jox men det kan vi kanske göra på torsdag.. för då är det röd dag. :) Jag ska iofs jobba, men T kommer ju vara hemma iaf.. Stackarn, han ska tvätta all vår smutstvätt på torsdag, för nu börjar det minsann sina i garderoben :P Tänkte jag skulle dra mitt strå till stacken och sortera den iaf.. så har jag hjälpt till lite ändå. Funderar på om jag ska ta och rensa garderoben nu också.. men jag är så velig när det kommer till att slänga saker. Idag lyckades jag faktiskt med ett stordåd!

Jag rensade min smink-korg och lyckades slänga en jädra massa! Im so proud.. Det är inte varje dag jag tillåter mig själv att kasta sånt "som jag kanske kan tänkas behöva.. nångång". Vilket innebär att det mesta ligger kvar, oanvänt eller tillslut gammalt och grått.

Noo, Mio är så söt där han ligger, på filtar och kuddar här i soffan bredvid mig. Ska se om jag får till ett kort..

image52

Han ser ju lite ut som en ekorre nästan. Buskatten!

Nu vet jag! :D

image51


Kalle och Chokladfabriken får mjukstarta min tisdag. :)

Ja, jag vet

Skitful bloggdesign, men jag tyckte texten var så himla liten på den jag hade tidigare. Och jag vet inte hur man gör en egen, så. Såhär får det bli! :P

Idag är det tisdag, jag är fortfarande ledig. Känns som att alla dagar blandas ihop, tyckte det var tisdag (DH-kväll) alldeles nyss? Men okej. Snart helg igen, då jobbar jag. Tror att det är den sista helgen jag jobbar nu, i mitt sjuveckorlångahelgjobbandepåraken. Hm. Får kolla upp det där. Jag ser nog ett ljus nånstans - trots allt.

Sitter och tänker på vad jag kan göra för att få ut det mesta av den här dagen. - Sortera tvätt? Dammsuga? Diska lite? Jaa, det finns tid. Men först ska jag äta frulle! Hittade bästa kaviaren i affären häromdagen, med ägg inbakat i. Bra som fan.

Puss och kram!

Give me all you've got

Ledig idag, sitter hemma och funderar på vad jag ska göra av mig själv.
Vaxa benen kanske?

Satt och tittade igenom en massa bilder - som vanligt när jag inte har nått för mig.
Allt annat än just NU känns så långt borta. Jag kan knappt tänka mig hur gymnasiet var, ett enda virrvarr av känslostormar, upp och ner. Vänskap som vi sa skulle vara för all framtid, finns inte kvar. Trodde inte att jag skulle ta så lätt på saker egentligen, det är sådant man får lära sig med tiden. Det bara är så. Att nått som gjorde mig så jävla ledsen tidigare i mitt liv, bara för några år sen, får mig att skratta idag. Skumt.

Det känns som att jag lever i en bubbla, i ett samhälle där vi håller varandra om ryggen ständigt. Jag håller inte med allt ni tycker, och allt ni säger, men jag står ändå för er rätt att få säga precis vad ni vill. Det kallas nämligen yttrandefrihet. Sen om det handlar om ren backstabbing eller om politik, skiter jag i.

Säg vad ni vill, bara ni står för det då. 
¨
 Bye.


Emotions

Lördagkväll, 12 maj

Till T
"Jag älskar dig, du är det finaste jag har! Det bästa jag har i mitt liv,
vill aldrig mista dig eller bli osams med dig, du är ju det finaste jag
har, det jag älskar mest i mitt liv!"

Svar från T
"Älskling, vad du är de du tillför till mitt liv är det bästa som
någonsin kommer att hända mig. Att veta att du älskar mig
är det bästa som kan hända mig. Jag älskar dig, mer än något
annat i universum, min kärlek för dig är starkare och djupare
än vad jag kan förklara. Jag älskar dig, min snutt!"



But at the end of my life
On the bed of my life
I'll know that my life was good
At the end of my life
On the bed of my life
See I went after you like I should
I went after what I wanted
I went after what I wanted

Nothing else don't really matter...


Måndag hela veckan














Nynnobjekt


"Lyckliga gatan du finns inte mera du har försvunnit med hela kvarteret, borta är sången, borta är skratten" .....

Jobbish

Idag ska jag jobba. :) Det var länge sen, eeh. ;p Fast det känns faktiskt pepp, ska rent av bli kul att jobba idag.

Well well, go to hell!


Faan vad rolig jag är.
Anna, hoppas du får en skön ledighet nu. ;) Puzzzzah!

DAGENS RÄTT

image46


Vi har alla våra dagar!
Och vi har alla våra spioner... so BEWARE!

Den Svenska SJUKVÅRDEN

.. äR sJUUk i hUvET!

..

Förstår mig inte på skiten. Jävla idioti. Vilken besvikelse!



Iallafall. Idag gled jag in till Norrtälje med Anna, vi hämtade mitt nya leg. :p Måste ändå säga att kortet inte var så taskigt iallafall. :D Anna tyckte iofs jag var skitful på det gamla också tydligen, så TACK! Detsamma då, biAtch. :p

:)

Sen gick vi och fikade på Cafe Hörnan. Jag beställde en macka och bjussade Anisch på en cola. Sitter vi ner en kvart och mackan har liksom inte koooommit ääään. Sega klubben. Nej, - då hade dom visst glömt bort att göra den! JAJA, MAN TACKAR! Så det tog en jävla stund att få sin jävla lilla macka. Missade bussen med tio minuter, baaajs. Jaja, gick iaf ner på stan och shoppade lite istället ;) En tröja som jag gått och spanat på i ett halvår typ, stor luva och shit. Mys. Ungefär som Annas gråa fast min är brun och cremevitrandig. Hah! Och en mörkgrön skjorta som jag ska modifiera lite.. och så köpte jag en ny dove-brunutansolgrej och flytande eyeliner.

Så nu är jag pepp! Ska sitta och tråka en stund.. sen ska jag ut på äventyr! Och vad det innebär ska ni bara skiiiit i'!

Hej då.


Fy fan

Otrevliga människor finns det alldeles för gott om!

SKÄRPNING!


Just ja

Haha.. Enligt http://www.vuxenpoang.com så är jag typ... 37 år!

HAHA!

Kolla bara liksom.. http://www.vuxenpoang.com/user.php?randid=80151077284

Hur gammal blev du? :D

Mjurf

Hm, vaknade kl o8.o1. Så typiskt! Vill kunna sova bara.. sova ut!
Har inte lika ont i halsen idag, wihooo :D Men jag är jättesnorig! ICKE PEPP!

Drog på sista delen av SAW III, inte så jävla kul när det bara är tvshop som rullar liksom..

Idag ska jag förhoppningsvis in till Norrtan med Friday och hämta mitt leg. Tjingtjing!

Iiih

Filmen rullar i bakgrunden, än så länge är den inte så äcklig. Mwaha.
Måste ha nått att göra innan det smaskiga sätter igång, så.. Anna, jag baxar din lista! :)

Vilken svordom använder du mest? Fitta. Eller gay, men det är ju ingen svordom..?
Äger du en iPod? No, men man kan ju passa på att önska sig en i böörfdaypresent!
Vilken tid är din väckarklocka inställd på? Det beror lite på när jag ska gå upp..
Använder du flip-flop's även när det är kallt ute? Näe, men jag hade mina trasiga converse en vinter. Inte att rekommendera.
Skulle du hellre ta bilden än vara med på bilden? Både och..
Vilken var den senaste filmen du såg? Saw - den är på nu. :S
Om du vann på lotto, vad är det första du skulle köpa? En fet bil till mig och en MUZ (mc) till min älskling!  
Har någon någonsin kallat dig lat? Mjorå. Damn proud of it too.
Tar du någonsin medicin för att hjälpa dig somna snabbare? En liten sängfösare kanske!  
Vilken CD ligger i din CDspelare just nu? Lars Winnerbäck-mix
Föredrar du vanlig eller chokladmjölk? Dricker inget av de speciellt ofta..
Använder du huvtröjor? Nja, ibland. :)
Tror du folk pratar bakom ryggen om dig? Det gör dom säkert. Bitches and hoes! :p Men jag har slutat bry mig..  
Tittade du på tecknat när du var liten? Ja, fan, hela tiden! Lilla Sjöjungfrun, Nims hemlighet. Mmmm.
Äger du några band T-shirts? Nån ligger väl och skräpare.. Evanescence. Annie, remember? ;)
När flög du senast? Frida och jag flög till Litauen på suparresa med sossarna förra året! Deth vahr fina krejor dä!
Har du gråtit offentligt? Jag är inte mer än människa! Blir jag ledsen så gråter jag. Klarre.
Vilka gör du, önskningar eller planer? Planer..?  
Försöker du alltid lära dig nya saker? Om det är nått som intresserar mig, så ja.
Vill du ha några tatueringar eller piercingar? Har tagit ut de flesta piercingarna, men en är kvar (eller ja, en ny egentligen). Har lite planer på en tatuering, en chestpiece.  
Kan du kasta macka? Jag kan, men jag är inte speciellt bra på det.
Vad har du med dig in på bion? Snus. :O
Gillar du att flyga flygplan? Ja, men lite läskigt är det. :D
När sov du senast på golvet? Så länge sen så att jag inte ens kommer ihåg det.  
Hur många timmar måste du sova för att kunna fungera? Orka! 
Äter du frukost dagligen? Näe.
Brukar /brukade du hamna i trubbel för att prata på lektionerna? Njae
Vilken är din favoritfrukt? Mandariner är gott!
Bryr du dig om antalet kalorier i det du köper? Verkligen inte!
Hur gammal blir du nästa födelsedag? 21. :D
Tror du på liv på andra planeter? Självklart. Något annat är otänkbart!
Vad var det sista du åt? Chokladpudding.. Mööh,
Gillar du senap? Med julskinka isf. Och rödbetsallad,
Vad säger du till dig själv när allt känns svårt? Go bitch, go!
Skulle du någonsin hoppa fallskärm? Kanske. Om jag visste att jag skulle överleva det. :P
Sover du på sida, mage eller rygg? Oftast på mage, tror jag? Med ena benet över T. Hehe
Tycker du om att krama folk? Jaa, det är det jag gör bäst!
Skulle du säga att du är trendig? SJÄLVKLART!
Vilken är din favoritkaraktär i Star Wars? Jar-Jar Binks. Eller det kanske inte är Star Wars? Jag kunde inte bry mig mindre faktiskt..
Stör det dig om någon säger att de ska ringa och inte gör det? Det gjorde förut, men vissa personer är bara sådana. Då är det bara att... skiiita i't!
Vilka böcker har fått dig att gråta? Vindsträdgården. Av Virgina Andrews tror jag..  
Vad är du allergisk mot? Inget. Jag är IMMUN! inte.
Får du dåligt samvete efter att du ätit kött? Kött är till för att ätas. Höööh.
Om du var född av motsatt kön, vad hade du hetat? Petter-Niklas. Om Patricia själv får svälja..!


Näe. Fan vad tråkigt jag har. Anna!


Skräckfilmsmaraton

Japp. Har ju inget bättre för mig, så.. ska kolla på lite skräckisar!





image42


image43


image45


bilder från google. :)




Kärleken

Igår kom Frida över, det var länge sen det bara var vi två, alone. Hur mysigt som helst! Vi gick ner till Hagens Livs med ihopskramlade pengar, köpte de obligatoriska crunchisarna. Mm. Sen, Oprah Winfrey och fixa fluffigt hår. Dvs, jag slängde ner mitt huvud i Fridas knä och krävde lite huvudmassage. Mmm.

"Det är ju en speciell dag idag, vi firar nått idag" nått i den stilen sa hon. Hmm. Eftersom jag har varit (är) sjuk så har jag ingen som helst koll dagens datum, men jag visste ju att det var dags snart.. Frida och Jai firar fyra månader, och jag och Tomas - nio månader.

Tiden går verkligen fort när man har roligt, tycker nästan att det bara var någon månad sen det var sommar sist, och vi var i parken varje dag och lekte med alla barnen, alla vi. Det har gått så fort!

Det bästa är ändå att jag är så säker på att det här är rätt! Det finns ingen annan jag vill vakna upp bredvid, bli morgonpussad av. Det är bara så jävla rätt. Känns i hela kroppen!

Så kommer T hem, smyger fram genom dörrhålet med en blombukett. Öppnar snabbt papperet, - röda rosor!
Jag är så glad för att jag har det jag har.. jag är nöjd precis som jag är, med det jag har, med dom som älskar mig.
Jag behöver inget mer, inget mindre.

Tack för att ni älskar mig - det är besvarat!


"FÖR DET ÄR JAG VÄRD!"

Alltså. "NI ÄR VÄRDA SÅ SÅ MYCKET MEEER!" kan jag känna ibland. Mer uppskattning, mer pussar och kramar, allt jag gör för er, (öh) pratar, ger råd, torkar tårar, håller om.

Men så slungas jag ut i verkligheten igen, bland trasiga tarmar och halsfluss, med mera.
Jag vill visa att jag ÄLSKAR er så mycket. Men jag ibland tvivlar jag på att det budskapet kommer fram ordentligt.
Vad fan sysslar jag med. Igår satt jag hemma och typ, eh, bölade lite för mig själv för att jag inte kunde vara med och mysa i stockholm. Hatar att vara sjuk mitt i alltihopa. Vill inte missa.

När man är hemma och är sjuk och inte gör ett piss så har man en hel del tid att tänka.
Känner mig bara aaaningens otillräcklig, vill hela er, värma er och bara, gaah, kramas till vi sitter fast!

Nu när sommaren kommer ska vi ha så jävla kul.
Ligga på en gräsmatta i hagen och dricka bira, minst två dar i veckan. ;)
För det är det vi gör!




kärlek. / triss


uuuh

jag hatar att vara sjuk. gay som fan!
nu sitter jag  väntar på att klockan ska bli lite mer så att jag kan ringa mina ggrrrls och höra hur det var igår..
im so nyfiken.

mm. alvedon!!

Imorgon kan jag vakna upp på en gård i Bangladesh

ligger och kollar på "The Butterfly Effect", bra film det där..
somnar i omgångar, vi två. galet trött. men vi hämtade ut pencillin idag iaf, får väl hoppas att det hjälper!

det enda som känns riktigt sugigt just nu är att jag missar Fridas födelsedagsfirande.. dom ska till Sjätte Tunnan och lyssna på Loke.. snyft.

jag vill också vara med!


slutkörd

idag har jag upplevt en av de mest udda dagarna i mitt liv, tror jag minsann.
efter en natt med dålig sömn gick jag upp kl halv sju, pluggade teori, sträckläste.

fuck vad dåligt jag har mått idag! galet! skakningar, illamående. satans nervös!

men det gick bra iaf, denna gång. 58 av 65.
har inte varit så glad på länge tror jag! att jag äntligen kunde prestera när jag ansträngt mig så hårt.
kändes bra.

efter att lyckoruset släppt lite grann, så mådde jag bajs igen. ont i halsen och alldeles seg i kroppen, frossa.
så ja, kom hem, lagade mat. t kom hem, så somnade vi i soffan och sov typ en å en halv timme. vi är sjuka, stackars oss. :p

ska ju egentligen jobba i helgen, men jag får se hur jag mår imorn.
det här funkar fan inte längre! jobbar jag inte i helgen så har jag inte jobbat på hela veckan! -___-

läste fridas och annas bloggar, jävla underbara älsklingar.
"snacka lite prutt", ååh, jag gråter när jag tänker på er. "ett hjärta till ett hjärta"
jag älskar er så äckligt mycket!

hah!

image40

färgerna blev lite moggis i gif men jaaa..

ni håller väl alla tummar och tår hoppas jag!

nervös

gaah. gick upp kl kvart över sex imorse, sitter bara och pressar ALLT nu.
känns som att jag glömt bort allt under nattens sömn. fan också. :(

hm, gjorde ett test på vv.se iaf, en demo. fick 9 av 10. :)
det kanske går bra det här.

grejen är bara den att jag ska gå typ EN MIL för att komma till le test. :S jag kommer tappa bort mig. :(

kom på..

efter att ha suttit och glott igenom bilddagböcker ett tag nu..
vi har inget kort på bara vi tjejer! det MÅSTE VI ORDNA!

bums!


omfg

pjuh, kom för en stund på att det är den andra maj imorn och deklarationen ska va inne.. ååh.
trodde nästan jag hade kastat pappret men det kom fram efter en stunds letande. :D

done!

i övrigt har jag haft en lite udda dag. många toalettbesök och mycket teoriskit.
höhö. nu var jag fyndig!

puss hej

RSS 2.0