Hejdå bloggen.

Efter ungefär ett år och några månaders bloggning så känner jag att det är dags att stänga ner den här bloggen. Den får ligga kvar ett tag så att jag kan spara ner texter och annat till datorn.

Hakuna matata!

Beaver and butthead

Fick besök av min lilla bäver idag på eftermiddagen, väldigt spontant och så. Och helt jävla underbart. Saknar verkligen den där spontaniteten.. jag har fått något väldigt kontrollbehov på senaste tiden. ;) Hur som haver, vi drack kaffe och snackade massa skit. Minnen hit och dit, saker och ting som inte är som det en gång var. Vi kom fram till en sak iaf, vi uppskattar det vi har haft men nu skiter vi i det och går vidare. :D Så kom min karl hem, så spelade vi yatzy alla tre. Jag räknade först. Sen räknade Tomas, sen räknade jag om igen för det stämde inte nånstans. :P Jag är verkligen sämst på att räkna. Så jag hämtade miniräknare. Enda rätta! Slutade iaf med att jag vann. Mouhaha. Efter det så tog jag och Ebba en promenad bort till bussen med Bävern, lite snicksnack sådär på kvällskvisten. I've missed you hun!

Bilen då.
Ja, jag har bestämt mig för att inte rusa in i något bilköp. Väntar nog tills min första lön, så har jag lite mer pengar att lägga på en lite bättre bil. :) Nu ska jag plugga vidare.. Det går bra nu kompis, det går bra nu.

Life on the edge

Jahamen, då har man gått och skaffat sig ett jobb. Fint som snus.
Först intro, sen blir det åka av minsann.

Great :)

Fick en smärre chock, kom på att två arbeten ska vara inlämnade på fredag! Ett har jag börjat lite smått på, men det andra har jag inte ens ägnat en tanke åt.. morr. Men det är lungan, är snart klar med första, sen sätter jag igång med andra. Som är rätt enkelt, men det kräver att man har en kamera och en unge. Och det har inte jag! Dokumentation it is.

Måste skaffa en bil. Typ. NU.

Bilbehov

Jag är i behov av en bil. Den behöver inte vara speciellt snygg. Den ska fungera i ur och skur och inte kosta mer än 10 lax. Jag behöver en biiiiiil. En billig jävel!

..

Nu har jag iallafall skrivit ut mitt cv och personliga brev. Kollat upp busstider och datum jag inte kan jobba. Allt ligger i fina plastfickor. Pepp pepp pepp!

Plugg

Har inte pluggat på hela veckan, fy mig. Nu känner jag att jag har FLYT! Orden dansar fram och uppgifterna känns inte alls speciellt svåra. Jag håller mig flytande.

Jag är lite nervös inför imorn, kan ju säga att det skulle vara så mycket lättare om jag hade egen bil.. men ja, har kollat bussar och dom går inte alls speciellt bra till stället jag ska till. Så jag har fixat skjuts. Får höra alla detaljer imorn, hoppas hoppas att det låter bra! Funkar det inte med tider och annat så måste jag tacka nej. Tråkigt nog.

Min älskling


image168


Tack för allt min älskade man!

Min låt

'

Bo Kaspers Orkester - Hon är så söt

Better than all the rest.

Efter lite stärkande samtal så känns det bättre. Måste säga att jag är rätt stolt över mig själv som ändå lyckats åstakomma så mycket idag. Har gjort allt på min lista förutom att dammsuga och torka golven, det gör jag imorn. Duschen har jag faktiskt sparat tills nu, snart kommer min karl hem och då ska vi duscha tillsammans istället.

Har tagit fram middag också, blir lite improviserat för vi ska iväg senare ikväll. Ska göra en falsk "snabbfalsk" som K har lärt mig, men det blir bacon istället för fläsk. :/ Och så potatismos och aromat förstås. Uj, har vi aromat förresten.. blir en väldigt falsk snabbfalsk idag. Synd. Det är gott som fan. :(

Efter middagen och myset så ger vi oss iväg på nya äventyr. Skulle gladeligen lämna denna gudsförgätna Vallby Hage en längre stund, men det får räcka med några timmar. Jag och min karl ska över till en väldigt god vän, titta på film och umgås. Det blir Sunes Jul. Var skitlänge sen jag såg den, ska bli kul att få skratta och bara ha kul nu ett par timmar.


Glad men ändå ledsen

Det är sjukt egentligen hur man kan vara glad men samtidigt så jävla ledsen. Det som ligger och trycker och spänner i bakhuvudet, som man ständigt tänker på fast man tränger undan det så gott det går. Idag på förmiddagen fick jag besök av syster och hennes vän (min vän också för den delen), vi käkade lunch tillsammans här hemma, fikade och drack kaffe. Vi spelade även Nintendo Wii, haha. Vad kul det var.. Rayman is the shit!

Nu är jag ensam igen, kom precis in från en promenad med hunden. Sitter här med en lista bredvid mig som jag skrev igår, allt som jag borde göra idag, typ tvätta (snart avklarat) dammsuga, dammtorka, våttorka golv och kök, med mera.. Känns som att jag kommer att hoppas direkt till sista punkten; ta en varm lång dusch med hårinpackning och kroppspeeling.

Känner mig uppgiven och helt seg i skallen. Känner mig maktlös på vissa plan. När jag känner efter ordentligt så mår jag rent ut sagt skit över det. Men det är inget jag kan påverka nu, jag har försökt. Det mottags inte.

Längtar tills min karl kommer hem så jag får en lång varm härlig kram. Bara dra in hans doft och känna mig lite liten sådär.. Älskar det. 18 månader idag älskling, mer i sinnet. Kom hem nu älskling och få mig att må bra, jag behöver dig....

image165

Surrealistiskt

Hade kommit in från Ebbas morgonpromenad då jag hörde att telefonen ringde..
Jag kanske har fått jobb! Wiiiiiiiiiiii!

Bra dag

Dagen har varit extremt välbehövlig. Åh, har skrattat och haft kul hela dagen. Druckit kaffe och snackat en massa skit. :) Jätteskönt att prata med någon som inte dömer eller säger emot. Vi är så lika jag och syster. Älskar dig!

Imorgon torsdag så "firar" jag och älskling 18 månader. Fast han har som sagt jour då så vi ska mysa på fredag istället, åh, vill verkligen ge honom hans present. Vill se hans min.. Allt jobb jag har lagt ner ska fan belöna sig ;)

Har varit ute jättemycket idag, en lång promenad på 45 minuter och sedan några kvartar här och där. Det gör verkligen skillnad, blir både piggare och gladare av att vara ute! Så glad att vi skaffade hund så jag kunde inse det. Jag var verkligen en riktig soffpotatis. -__-

Imorgon ska jag köra en storstädning här hemma, rensa garderoben och göra mig av med massa kläder jag ändå inte anväder. Rensa ska jag göra minsann! På fredag kanske syster nr2 kommer och hälsar på under förmiddagen, skulle vara hur mys som helst! I helgen hoppas jag att vi hittar en hundvakt så jag och älskling kan ta lite tid och umgås med Bävern och fira lite. :) Det måste man göra! Inte varje dag man klarar teoriprovet för B-körkort. Nu ska jag pussa lite på min karl!

Congrats!

Dagens GRATTIS! går ju självklart till min bäver-brutta som idag genomförde Etapp 2.

I'm so proud of you!

image163
.

Uppe med tutten

eller hm, tuppen..
Idag är det torsdag, va? Eller är onsdag? Onsdag måste det va.. typiskt!

Sitter och dricker mitt kaffe och filosoferar lite. Det gör alltid lika ont att inse, men.. jag dricker mitt kaffe och tar en cigg till och glömmer för stunden.

Om nån timme eller två ska jag och Ebbster över till syster, en långprommis och sen gigantiskt många koppar kaffe.
Älskar dig syster!

Fettotisdag

Uh, klämde i mig en asfet semla innan middagen när Tomas kom hem. Fy fan vad mätt jag blev. Tomas blev glatt överraskad över att jag hade bakat.. ti hi TI HI. Så att säga..

Två dåliga saker som hänt i mitt liv idag;
- vår TV har börjat brumma ashögt, gissar att bildrören är på väg att ge upp.
- mitt högra ben har typ låst sig eller nått, går som en halt tvåbent dvärghamster. INTE BRA! Klämt en nerv?

Ja. Det var min dag det. Imorgon ska jag över till syster och bara snacka en massa skit, ska bli så skönt med sällskap! Kaffe och prat, cigg och barnprogram. Så bäst för vädret att det är schyst imorn för jag orkar inte gå i snöblask och jobbig vind. BASTA!

Betyg G

Fick världens respons på mitt arbete om fritidshemmen. Sweet. "Bra jobbat!" Bara det kan få mig att bli superglad.. Värst vad blödig jag är.

Semlor

image162

Enligt receptet så skulle det bli 14 semlor. Det blev sju stora istället. Gottigottgott.

One of us is gonna die young

Skulle kunna kräkas på allt som är jag just nu. Är så trött på mig själv och det som hör mig till. Måste tänka positivt, fokusera på det som är bra.

Måste gå till ica och köpa cigg. Funderar på om jag skulle ta och baka semlor och överraska älskling när han kommer hem från jobbet. Skulle vara mysigt. Igår jobbade han 12-13 h, stackarn. På torsdag firar vi 18 månader, men då har han fortfarande jouren så.. vi flyttade upp det till fredag, då ska vi laga god mat tillsammans och dricka gott vin. Byta presenter minsann. Jag är så nöjd med mig.. har velat ge den till honom flera gången men han ville vänta.. iih.

Hm, vad är det för ingredienser i semlor då?

Flipsyde - Happy birthday


Flytta

Tomas hade fått frågan om han ville åka till Gotland och jobba.. hjälpa med att installera luftventilation i 70 hus och ett hotell. Har du packat klart än älskling? I know I have.

Vill inte vara vaken..

Somnade vid elva och gick upp vid nio. Neeeeeeeeeeeeeej.

Känslan


Hultsfred -05


image161

Borttappad och helt lost. Den där kvällen var minst lika fuzzy som bilden.
Men minnen är det minsann.

Rolig bild

image157

Hittade en bild på mig och Frida från ett tag sen.. Haha. :) Dock så tror jag inte riktigt att datumet stämmer, gör det verkligen det? Har för mig att det var mycket tidigare. Några sekunder efter fotot togs så fick jag en smäll av Frida av nån anledning.. bara på skoj iofs, men rakt i ansiktet. Det gjorde oont! ;P

Sorteringshatt

Uh, sitter och sorterar upp allt skit på min dator.. musik och bilder ligger huller om buller över hela hårddisken känns det som. :/ Eeek. Men det är skönt att få lite struktur på allt. Allt och alla har fått en egen mapp, med bilder och sånt kraffs.. I like! Nu lyssnar jag på Bob Marley och ska fortsätta med bilderna.. uj uj uj vad många egopics!

Ikväll ska Anisch-Panisch komma och hjälpa mig med pusslet också.. ^^; Jag har fastnat lite kan man säga.. prickar prickar prickar! Nu, mera kaffe!

Solen!

Solen skiner! Fan vad skönt. Mys mys mys. Bäst för snön att den smälter bort nu, annars...
Snart ska jag och Ebba på promenad, undrar var vi ska ta vägen idag?

Myskväll

Iih. Mysmys ikväll, åkte till Uppsala idag och köpte pussel och garn när T hade jourlarm. Hem igen och började bygga pussel och virka på en ny sjal. Så kom älskling och gjorde mig sällskap så drack vi saft och lade pussel tilsammans. Värsta pensionärerna! ^^; Så började vi titta på Wallander, och lade pussel i pauserna, haha. :) Men nu var han tvungen att åka iväg och jag stirrar mig blind på alla prickiga pusselbitar.. Virrigt värre! Ett pop-art motiv så det är en jäkla massa prickar och duttar. Men fint blire.

Nu ska jag dricka thé.. :)

Nominera

Jag vill personligen nominera den senaste veckan till den värsta känslo-veckan tjugohundraåtta.
Bergochdalbana x2000. Vilken jävla skitvecka, förutom enstaka ljuspunkter. Fokus fokus fokus, bitches.

Ung och förstörd.

Mysig dag igår. Jag och älskling tittade på film, stängde av mobilen och bara mös. Iih, somnade tidigt helt slut, var ute jättemycket igår och jag antar att frisk luft är sövande. Mys mys mys. Ikväll hoppas jag att Wilma kommer över och kör lite singstar med mig.. Lite quality-time med henne är aldrig fel.

Idag ska jag skriva ihop en rapport, och sen ska jag pyssla med fotoalbumet.. Wii. :D

RSS 2.0