Måndag

Idag har vi haft en skön dag utomhus, jag och barnen. Planterat blommor, gungat, cyklat, spelat fotboll.. Och självklart ätit ute i solen! Det tycker Vilda om. Mycket viktigt enligt henne att göra när det är sol. :)

 

 


Tyras ugglor

Eftersom Katrin ville ha bokstöd så fick jag ju snickra ihop två ugglor. Dom fick spegelvända färger så att dom matchar fint. :)


Kreativiteten flödar

Igårkväll satt jag uppe till kl 00 och sydde! Åh vad kul det är! Äntligen har man fått lite sylust tillbaka.. Har varit så trött på allt den senaste tiden, har knappt satt min fot nere i syrummet.. men nu så! Kul!

Blev lite ugglor, två helt färdigställda och sen en röd som inte är riktigt färdig än. Nu under morgonen har jag klippt ut fler delar, så ikväll fortsätter jag med mitt maraton.. Får se när jag tröttnar! :)







Ett litet projekt

Sytt idag, äntligen! Var så länge sen och jag har inte haft någon inspiration förrän nu. Denna uggla ska flytta hem till Tyra. Katrin skickade en länk på fb på ett par jättesöta bokstöds-ugglor i fejskinn men de var så där lagom svindyra så hon undrade om inte jag kunde göra några liknande.

Såklart jag kan! Och heeeelt gratis till min lilla älsklingstyrann.

Har klippt ut en till i "motsatta" tyger så dom ska matcha. :) I botten är det en liten tygpåse med vete så den ska ha lite tyngd. Min symaskin fick också för sig att freestyla lite med trådspänningen så jag fick sprätta ett par ggr. Morr. Men äntligen färdig! :) Hoppas mamma och barn blir glada.



Onsdag

Idag skjutsar och hämtar Tomas Vilda på förskolan och jag och Jack är hemma ensamma. Kvalitetstid med min lillkille!

Som igår fick sin första klippning.. :)


Måndag!

Den seeegaste dagen på evigheter. Jack verkar ha lite feber, så han har varit kinkig hela dan och mestadels sovit i min famn. Vilda har man knappt fått titta på då hon blivit fly förbannad när man råkat säga nått. Det märks att hon brås på mig. Stackarn. Men vem är inte på dåligt humor ibland, och vem har inte dåliga dagar? Helt okej. Vi har ritat lite men efter två teckningar satte vi oss i soffan och har glott på barnprogram heeeela dagen. Ja visst är jag hemsk! Fanns tusen andra grejer jag skulle kunna göra men ibland är seder faktiskt viktigare att bara sitta med sitt barn. Oavsett om ungen är arg eller glad så gör det gott. Imorgon blir det nya tag med förskola och myspys.

Pics: Vilda ritade en muffins med strössel! Och 2, tröttJacken i min famn.


Ovanligt, vackert och tilltalande

Ramlade över en ovanlig bostadsannons. Herregud, jag är kär! Det är en liten mini-lägenhet i Göteborg men jag kan flytta imorgon! Så vackra bilder och fina bildtexter. Så jäkla fyndigt! Tänk om mina ord kunde dansa som deras..

Titta på annonsen, klicka upp "Visa alla bilder". Ljuvligt!
<--Länk!



Städhjälp.

Min trogna följeslagare! Pillar lite på dammsugaren, klättrar på den, drar ut sladden.. Ja. Intressant städning varje gång. :)

 


Done!


Fin!

Idag är det min tur att bli ompysslad! :)


Söndag

Kan man få kaffe i dropp eller? Jag är helt mör och seg!

Idag har vi varit på mysigt barnkalas och donat lite här hemma. Kommer somna med barnen kl. 19 tror jag!


Onsdag.

Nu är ännu en bra dag till ända.. Eller ja, den är ju inte slut än för den delen, kl 21 är det Grey's för sjutton! Idag har Vilda varit på förskolan och jag och Jacken har varit på Kyrkis och sjungit och lekt och haft oss. Mycket mysigt. :) Mötte upp Therese och Tor innan så vi tog en skön promenad dit och även en sväng efteråt. Kul! Jag fick skavsår av mina ballerina-skor också, mindre kul. Här vill man fira in våren med lite sommar-pjuck, men det gick mina fossingar inte med på. Blåsor på hälar och lilltå. Känns inte helt okej att jag måste låna Tomas skor när jag ska gå ut nu.. Men ja ä int bitter!

Imorn kommer Jenny och Elliot och leker med oss så vi hoppas på samma super-väder det har varit idag så vi kan vara ute på tomten. Kanske grilla lite korv till lunch.. Mm.. jag är kär i vår grill! (Har varit grillmeister två dagar i rad här hemma, Tomas kan se sig själv som utkonkurerad!)


Road morsa (matkoma!) och glad-Jacken på Kyrkis idag

1 maj!

Börjar tro att det inte är någon "där upp" som inte vill att jag ska blogga. Igår hade jag skrivit ett långt kom-ikapp-inlägg men då drog Jack helt sonika ur sladden ur väggen. Tack gubben. Bloggappen på mobilen har inte fungerat och min text har försvunnit när jag uppdaterat via datorn. Jaja. Provar igen alltså!

De senaste dagarna har varit så mysiga och härliga, har träffat fina vänner, varit på middag hos min mamma, fått förfrågan om jag vill bli gudmor åt lilla Tyra ♥ Så livet är fint! Helt underbart! Idag har Tomas varit ledig och vi har varit iväg och storhandlat mat, kom hem och grillade korv och käkade lunch ute i solen. Jag har vattnat min ny-sådda gräsmatte-plätt, Tomas har mekat med högtryckstvätten.. Tycker det är så mysigt när han är hemma. Bara att veta att han är i närheten gör mig varm och glad, trygg.. I augusti har vi varit tillsammans i sex år! Vad hände?! Två barn, jycke, hus. Jag är så kär i dig älskling ♥



Lite bilder

Världens bästa Vilda



Sötaste Jack som somnar i gungan..


Vi har börjat måla taket i vardagsrummet, och herrejävlar.. Jag hatar furu och jag älskar vitt!

RSS 2.0