Kniv i hjärtat

Ikväll åkte vi till sjukhuset för att hälsa på pappa. Jag var inte förberedd på den emotionella stormen som bara.. slet ner mig. Fy helvete. Så fort jag såg honom började jag gråta och kände en sån fruktansvärt stor ångest. Han satt i ett tvrum och försökte kolla på nyheterna när vi kom, han såg verkligen glad ut när han såg oss. Marie och Ingela hade redan hälsat på honom en gång var, men då låg han på intensiven och kom knappt ihåg det alls. Så kom det en sköterska som skulle ge honom smärtlindrig och då fick han en skitstor brustablett i ett glas vatten. Allt jag ville var bara att krama om honom och inte släppa taget någonsin, men samtidigt var jag så rädd att göra illa honom, han såg ut att vara så skör.. så kramade honom löst och satte mig bredvid honom och tårarna började krypa fram i ögonvrån på mig.. tillslut så rann det bara över och det rann och rann och rann. Min pappa, min stora starka pappa satt nersjunken i en fotölj och kunde knappt lyfta armarna för att krama mig tillbaka. Så gick vi ner till pressbyrån, han använde en sorts gåstol för att kunna ta sig ner, han ville promt bjuda på fika men jag kände att om jag ens luktade på kaffe så skulle jag spy.. satt mest och tittade bort när de andra pratade om typ ingenting. Så gick han in på hur det hade gått till, hur artären hade brustit och han fick opereras akut, ligga kvar på intensiven, hur han hade hört "två påsar blod till" och "vi måste få upp trycket, varför får vi inte upp trycket" och sådant. Kristina sa till mig att läkaren hade kommit åt artären så att den gick sönder under operationen, men Ingela hade talat med en läkare när hon var där första gången och då hade dom inte vetat varför den hade gått sönder, och att den artären inte var i närheten där dom hade opererat. Vilket i korta drag betyder att det hade kunna hända när och var som helst, det hade inte med operationen att göra. Hade han varit hemma och artären hade brustit så hade han dött. Jag orkar inte skriva mer nu. Det känns som att hela min världsbild är uppochner, jag vet inte hur jag ska göra för att få saker på rätsida igen, det känns tungt och jag önskar att jag bara kunde slappna av och sluta gråta. Jag känner mig chockad och väldigt tagen, för jag hade inte insett tidigare hur jävla nära det var. Och att se pappa så rädd och.. Det gäller att ta vara på livet, tänk på det.

Skitsaksamma.

Idag är jag ledig. Ingen skola. Igår var jag sjuk. Ingen skola. Hrm. Imorn är det skola, sista dagen vi är på Uppsala Arkivcentrum. Fan vad skönt! Det ligger liksom.. lite avlägset, skulle man kunna säga. Far away vänster om Karolina. Hua.

Ikväll ska vi åka och hälsa på pappa. En konstig känsla i magen ploppade upp. Tänk att se honom ligga där ynklig och försvarslös.. Jävla helvete.

Tragik och panik, nu är det Lars Winnerbäck på högsta volym som gäller.


Definition av "EMO"

Ibland har man ju sådär tråkigt så att man googlar på lite vad som helst för att se vad som kommer upp. Nånting jag funderat över är detta nya fenomenet, Emos. Detta var vad som kom upp. Nu vet jag inte vad jag ska tro här. Är emos de nya gotharna? Cuttar armar och lyssnar på MM? Eller är de de nya indiepopparna? Nån som vet får gärna stilla min nyfikenhet.

Denna bild kom upp när jag sökte på "emos". Erhm.

Emos?



Och denna när jag sökte på "emo".

Emo?



Fanfanfan


Fast jag inte sett dig på så länge
tänker jag på dig ibland
Det var nånting som fastna på mig
nått som aldrig helt försvann
Fan fan fan.. Det skulle varit du


-

Denna dag har varit helt okej, över min förväntan faktiskt. Åkte till skolan imorse, hade två skittråkiga föreläsningar, en om Svenska som andraspråk, och en om dialekter. Hua. Snackade faktiskt riktigt mycked med människorna i klassen på "lunchen" idag, det var skitkul! Trodde inte att dom skulle vara så roliga men det var dom. :) Idag började vi med vårat grupparbete, "Hälsningar & tilltal". Hm. Vad kan man säga? Vi ska redovisa i smågrupper om fyra, men ja, tio minuter per person. Iofs inte en så allvarlig uppgift, tydligen är den mest för att vi ska bekanta oss mera med varandra. Så om det inte hade varit för den uppgiften så skulle jag varit ledig på fredag. Kuk också. Men det blir säkert bra.

Nu är all text fruktansvärt centrerad. Orka.

Ja, fan för dig, Diffan. Jag börjar gilla den där låten. Damn you, I say!

Jag sitter och funderar på om jag ska samla kraft till mig och skriva ihop det där satans PM:et, men jag orkar inte.. Fattar inte varför jag är så jävla trött hela tiden. Somnade runt halv elva igår, och så ringde Frida vid halv tolv. Kommer typ inte ihåg vad vi pratade om, bara att jag sluddrade nått om att jag kände mig "fruktansvärt ensam". Tror det var nått sånt. Sen somnade jag om och gick upp klockan sju. Hua.

Despite all my rage I am still just at rat in the cage..

Blev jätteglad idag när jag kom hem och såg ett blått litet paket på mitt hallgolv. Två skivor med bilder från Jan! Underbart! Jag som knappt hade kvar några på datorn, alldeles perfekt. Så nu har jag haft en nostalgitripp utan dess like, på gott och ont. Vi hade ju så roligt förr, allihop. Mycket känns mest tragiskt nu. Inget är vad det var förut..


En bild från den 30 september 2005.
Jag sitter och röker i diffs fönster, han fyllde år. Fan vad roligt vi har haft det tillsammans, alla bilturer, kortspel och mobbningar. Those were the days.

Fanfanfan

Wich cigarette do you smoke, Doctor?

Att den reklamen en gång i tiden har varit seriös går faktiskt över mitt förstånd. Vilket jävla skämt.

Från och med i fredags har det varit fullt upp, och jag är trött efter helgens alla "bravader". I fredags var det disputation, Tomas pappa Olle är klart med sin avhandling: "Skolplanscher". :) Han skulle "försvara" den, typ, och en opponent (en professor från Kristianstad) ställde massa frågor om den, hur han tänkte, kritiserade lite och sånt där. Det gick skitbra iaf. :) Efter det så åkte vi hem till fam Jonsson och åt middag och mös. Det var mysigt, Tomas brorsor var där och dom har jag inte träffat tidigare. Eller ja, Stefan en gång, men då pratade vi inte mycket. Tomas hade jour och på kvällen var han tvungen att åka iväg på jobb, så det slutade med att jag satt och spelade domino med hans familj. Ensam. Men det var inte så farligt faktiskt, riktigt mysigt faktiskt.

På lördagen var det jobb som gällde, och stackars Tomas fick skjutsa mig till Rimbo så jag kunde ta bussen därifrån till Arninge. Suck. Men det gick bra, kom ju fram i tid och så. Bara jäävligt trött och seg.
Jobbade, åkte hem, handlade, släpade hem en astung kasse mat. Lagade mat, jättegod mat. :) Senare på kvällen runt åtta så gick jag och Tomas över till Ingela och barnvaktade. Bara Wilma och Louisa som var vakna, Mike sov som en stock. Såg faktiskt inte ungen en enda gång under hela barnvaktningen, så utmattad var han! Dom hade åkt pulka inne i Sthlm hela dan, så det hade varit full rulle hela tiden och alla var trötta.

Runt fyra på morgonen kom Ingela och Luis hem igen. Jag och Tomas travade hem igen och sov några timmar, upp igen vid sju, duscha, krypa ner i sängen igen, mysa, ställa klockan, sova tio minuter till, Tomas skjutsade mig till bussen (fan vad lat jag är. Men det var ISKALLT!), åkte till jobbet. Jobbade. Var astrött. Åkte hem, gick hem på 8 minuter. Hua. Fan. Jag hatar snö och blåst. Bort bort bort.

Så nu är jag seg som tapetklister. Key is sleep. Imorn har jag skola igen, ska bli intressant.

Kramelikram.


That's me

That's me

Sådär känner jag mig när jag går omkring på Uppsalas blåsiga gator. Burr.

Min Pappa

Min Pappa


Jag säger det väl ändå.. Min pappa opererades igår. En enkel reducering av magsäcken. Men så fick han en inre blödning och han fick opereras akut. Alltså. Han kunde ha dött. Han förlorade mycket blod. Han kunde ha dött.

Det är nu man vill ha någon att prata med, men det finns ingen här. Ingen som kan trösta eller bara vara här. Det skulle vara katten då, men han sover bara bort tiden. Önskar jag kunde göra det också. Orkar inte vara vaken och tänka på allt som kunde ha hänt, att han kunde ha dött.. Jag har aldrig varit i en liknande situation, en nära anhörig som, ja. Opereras akut! Stackars pappa..

Ja. Det är svårt när alla tankar kommer över en.. Jobbigt om inte annat.


Just nu känner jag bara för att skita i allt och sova bort mitt liv.

Ta dina minnen och försvinn

Oldie






men tiden har sin rätt att förändras där den går
och den är hos dig nu, hos dig och din vän
jag ska aldrig mera lägga mig med huvudet mot ditt hår
och aldrig älska dig igen
aldrig älska dig igen



men vid vägen längs bäcken som sakta ledde hem
där är himlen lite närmre för mig
där har tiden gjort en hållplats för oss och allt som hänt
dit kan jag gå och sakna dig
dit kan jag gå och sakna dig


men nya dagar väntar med nya tidsfördriv
och allting liksom kräver mera nu
så ta dina minnen och försvinn ur mitt liv
älskade älskade du
älskade älskade du





Skolan idag var riktigt roligt. Vi hade först en föreläsning om isländska. Mycket intressant och roligt, mycket lättare att förstå denna gången eftersom den hölls på SVENSKA! istället för häromdagen, då en hel föreläsning var på norska. Inte lika plättlätt. Jag har alltid tyckt att det har varit lätt att förstå norrmän, men inte den snubben allstå. Han talade nynorska, vilket var.. väldigt speciellt. Inte alls lika glatt och hurtigt som jag tycker att det kan vara. Det är iaf bokmål, det senaste. Det dominerande sättet att tala, 90% av alla norrmän snackar tydligen bokmål medans resten pratar nynorska. Vilket inte är nyare än bokmålet, även om man kan tro det på namnet.




Hur som helst. Något stör mig just nu, men jag ska inte säga vad. Det kommer bara att låta fel. Rensade i garderoben häromdagen, hittade en hel väska med prylar som tillhör Katrin. Ont.. Ja, så dom vill jag gärna få bort. Om någon annan känner att dom har saker här så kan dom komma och hämta dem. Annie har en julklapp här också. Come get. Och ta med mina skor också.




Usch, nej, det där lät konstigt. Men det är så, vill inte ha en massa saker skräpandes här. Jag har nog med mina egna skräpiga saker.




Äntligen, äntligen kommer Frida hem på permiss. Vettefan hur jag ska klara mig resten av hennes lumpen-tid, det går så lång tid mellan att vi träffas. Måste vara tungt för Jay, men vi får stå ut! Det är ju inte så långt kvar nu. Hmm. Hur som helst, dom är så söta ihop. :) Love.




Hej då. Ät bajs.

168008-4

Fan också. Pratade med Frida idag, bara åtta minuter, men ändå. Jävla skit. Saknar henne som in i helvete.
Saknar hur vi alla hade det förut, den roliga tiden. När allt inte bara var gnäll och backstabbing. Jag saknar de roliga stunderna.
Jag känner mig så fruktansvärt ensam just nu, fan också.. Allt var skitbra idag, var i skolan ett par timmar, tog bussen hem och städade. Tände en massa ljus och väntade på Tomas. Så hade han jouren och var tvungen att åka iväg på jobb för en stund sen. Nu känner jag mig ännu mer ensam. Jag har gjort världens största äppelpaj, men ingen är här. Ingen ringer och frågar hur det är.
Men det är våra val. Nu får vi stå för dem.

Jan skickade en bild. Förra vintern måste det vara?




168008-4

sjö nära tomt till salu

Ja, vänta lite nu. Vad är det som är till salu? En sjö nära en tomt? Eller en tomt nära en sjö? Rolig särskrivning det där.



Skivad kalv lever med kul potatis. Så kan man ju också säga!



Jag är så trött så att jag håller på att somna. Och klockan är typ bara halv tio. Gäääsp.

Sömnsand

Fan vad trött jag är. Tomas ligger och sover som om han inte hade ett bekymmer i världen. Sötsnutt där. Känner ju att jag måste avhandla lite av de dagarna som gått här, seriöst, folks!


Igår hade jag upprop och registrering för min svenskakurs. Helt sjukt.
Läskigt var det också, men som tur var så hade jag fått hjälp av Gustav och Tomas att hitta dit jag skulle också. :) Tack!


Efter att allt det där tjaffset var klart så begav vi oss iväg till PC CITY och snokade runt bland alla snygga datorer. Mumma. Det blev en liten snuttis som nu är har tagit vetekuddens plats som bästa matrialistiska sakvän. Jag har döpt den till Mikkelsen, eller ja, Tomas som kom med iden. Säg det med en liten touch av danska, så, perfekt! Alla ni som såg Itzhaks Julevangelium förstår.


Efter datorinköpandet så försvann vi ner på stan och åt på kinarestaurang. Mys. :) Buffé, det kan ju aldrig slå fel. Så vi satt där och svullade en timme eller så, sedan gick vi vidare till mitt nya favoritcafé Storken, där herrarna avnjöt varsin kaffe. Jag däremot var så proppmätt efter kinamaten att jag redo att vomitera.


Sen gick vi ner till bion och såg The Departed. Jävligt bra film faktiskt. Måste säga att titeln verkligen speglar filmen..! Lite jobbigt att sitta igenom två och en halv timme film när dom röker i varenda scen. Hua. Abstinens, någon?


Efter filmen lämpade vi av Gustav hemma hos sig, och vi försvann ut i Järlåsas skogar. Så väldigt mysigt det är där ute, fattar inte. Så tyst och skönt, inte tala om hur fint det är, väldigt vackert. :) Så sent på natten kröp vi ner i Tomas översköna säng och somnade gott. Mwaha. Idag så fick jag låna en massa böcker av Tomas mamma Marit också, hon är verkligen skitsöt. Hon har också läst den svenskakursen som jag ska läsa nu, och hon har typ alla böcker man behöver. Fast vissa kommer man ju köpa bara för att det är kul att ha egna också. Kul att ha ngt schysst att fylla upp bokhyllan med.

Frida ringde två gånger idag, jag kände att jag fick mitt dagliga behov stillat. Så skönt att kunna prata med henne och bolla tankar och funderingar, hon förstår mig. Tack sötnos, kärlek genom allt.




Imorgon är det dags för kalas för Louisa och Keisha, snuttigt värre. Se om man klarar sig de femtio metrarna till grannhuset, det är ju faktiskt storm ut. Pfft. Jag som verkligen trodde att växthuseffekten hade fixat mig en grön vinter i år, ack vad jag bedrog mig.



Nu får det fan vara nog. Godnatt!

Mikkelsen

Jag har en ny kärlek. Min Mikkelsen. Han är ju bara för underbar.


Min bärbara snygging!

Don't you look at my girlfriend - she's the only one I've got

Hmpf. Såg just att man inte ser ett skit på den där harpan-bilden. Jaja. Nu känns det mer verkligt, har pratat med systraMi på telefon, skönt att höra att det gått relativt (?) bra på hennes spanska-tjoffs iaf. :) Imorgon gäller det! Gah, man ska inte vara på men.. jag vill träffa massa mysigt folk. Ska gå med i Uplands nation också, och nån kår. Skitsaksamma vilken, man får ju typ göra allt hos de andra ändå. Nationerna alltså. Nu är mina cigg och mitt snus slut. Snipp snapp snus. Får se hur länge man klarar sig. :) Nu sitter jag och väntar på att Frida ska höra av sig, vill prata med henne och berätta hur bra det känns inför imorn.. Iiih, jag fattar inte att jag vågar! Jag kommer tappa bort mig i den där stora, blåsiga staden. Hurr.

Fick ett mycket trevligt brev på posten också, årsbesked på ett sparkonto jag inte visste fanns. Sånt gillar vi! Mera mera mera! Iofs bara två lax typ, men bättre än noll liksom. Imorn ska Tomas hjälpa mig hitta en schysst bärbar dator också, och en skrivare. Denna bjässe jag har nu måste bort bort bort. Bara av att sitta och skriva såhär får jag typ musarm av. We don't like. Bio på kvällen med Gustav imorn också. Min hjälte! Han ska möta mig imorn och visa mig allt jag behöver veta. Och hur jag hittar dig. ;) Gulligt.

Nu är jag nervös. Sorterade och vek all tvätt tidigare och var så överseriös att jag faktiskt LADE FRAM kläderna jag ska ha imorn. Please liksom. Och sminket? Mjaa. Funderar på att bara ha en naturlig enare. Brynen är noppade, busskortet ligger framme. Nu åker vi!

Tidsfördriv

Tidsfördriv






Jag älskar att jag har så mycket fritid. 50 sek. Wooho.

Om saknad och avstånd

Fan också. Somnade i soffan med en konstig känsla i magen. Tänk om allt faktiskt skiter sig?! Aaaaaaaaaaaaah. Jag saknar Frida. Min Frida. Som jag kan prata med allt om, allt och ingenting. Den enda som förstår. Den enda som försöker förstå. Hon har inte alla svar, men hon har kramar. Frida, tycker du ska komma hem nu! Nu har vi lekt klart, du har testat på lumpen, hrm, ett par dagar. Nuff. Egoist som jag är, jag vill ha dig här! Så jävla skönt att hon ringer när hon har en sekund över, våra femtonminuterssamtal var kväll är guld värt. Bara att få höra hennes röst lugnar mig så något förbannat. Så är det.

Idag har jag iaf fått ganska mycket gjort. Försöker hålla tankarna borta från Fredag och dess innebörd. Det fanns en ledig tvättid imorse, så den nallade jag. Idag ska jag vara effektiv och göra allt det jag inte gjort tidigare i veckan. Tomas diskade igår så det slipper jag iaf. Dammsuga, damma hyllorna, tvätta alla speglar.

Allt jag vill är att få bort den förbannade sängen också, så att inte hela mitt sovrum består av sängyta. Ska släpa ut stereon i vardagsrummet också, blir nog bäst så. Så kan man lyssna på höghög volym. :)

Sitter och läser igenom mina CSN-papper och det har verkligen gått in i mitt huvud nu vilken jävla fetingskuld jag kommer att ha till dom jävlarna. Har iaf fått reducerat min betalning för detta år, ska bara betala typ 3000 spänn. Känns ju gött. Hrm.

Fan vad hungrig jag är. MAT!

Do that pussy right

Folk som beter sig som skit ska SKIT HA!


Ååh. Ångest, ångest, min arvedel i världen.

Eller snarare, tristess, tristess.





Förstår bara inte hur jag orkar. Att jag orkar bry mig. Vill bara att det ska vara fredag nu nu nu. Wilma kom ju till oss i morse, ett par timmar innan skolan för Ingela och Luis skulle åka iväg till Stockholm. Det var mysigt. En kvart efter att hon kom så åkte Tomas till jobbet, och vi satte oss framför teven. Jag somnade om och Wilma sprang runt med min trasiga kamera tydligen. :) Hon är ju bara för söt.


Jag har iaf fastnat för den där satans låten vi hörde i helgen. Haha. Den är ju bara för rolig. Som en liten vägledning, typ. Texten har ni här; http://www.metrolyrics.com/lyrics/1249749973/God-des_and_She/Lick_it_(_L_WORD


Neej. Om man skulle ta och sysselsätta sig lite då kanske.

- och nu är det över

Jag och Tomas åkte till Karlshamn. Vi kom, vi såg, vi segrade. Vi träffade Anna och hade en väldigt mysig helg. Jag vet inte vad jag ska säga egentligen, jag känner mig fruktansvärt avtrubbad just nu.



Allt jag sitter och tänker på är hur äckligt lätt folk har för att släppa taget.

Team Östrogen

Jag satt just och tänkte på en mysig stund i mitt liv.
När alla mina nära vänner var hemma hos mig (typ varje dag!) när jag bodde i Norrtälje hos mamma. Ibland så brukade vi spela Pictionary, fan vad kul det var. :D Nån gång så hette killarnas lag "Team Testosteron". :D Jag undrar vad vi tjejers lag hette.. Kul som fan var det. :D Och när vi spelade kort, dammit. Plump, vändtian, eller när vi byggde pärlplattor eller bara satt och degade. Det var tider det.

Men nu är det över! För länge sedan, känns tråkigt. Men väskan är packad med goda minnen, nu är det nya tider som gäller! 

Åh, nu kom Tomas också. Så, i guess this is Gooooodbye! Herrå. :)

Så är det.


Fan, min humor är verkligen på topp just nu. Wii.
Snart åker vi iväg. :) Nu har jag sminkat mig ngt så groteskt mycket för att få bort knarkarfeelingen, jävla tattare. Humdidum. Man kan ju ha tråkigare faktiskt!

Jag har ondskan i mitt inre, jag tar ondskan i försvar! Eller huuuur.

Jaha, vad har jag gjort under de senaste två timmarna då. Mja, Inte Ett Enda Skit. Haha.
Men det är roligt det också. :) Jag sitter och samlar ork så att jag ska orka gå ner till Hagens livs och köpa cigg och snus. Eller så väntar jag tills Tomas kommer, och då ska vi ändå åka till affären på en gång.

Nu vill jag göra några listor här, bara för att det är så kul.

Luktar os;
- falskheten
- fimpar
- avstånd
- oförståendet

Aromen just nu;
- frida, oavsett när var hur, jag stöttar dig/er!
- avstånd (ja, det är dubbelt det där, beror på vad/vem man syftar på)
- Izthak (Mio har bytt namn, i sinnet)
- mammas digitalkamera
- kärleken till dom som vågar och orkar stanna med mig

Jahapp. Men, ja det var ju kul.
Nu skickade diffan en låt, "Fanfanfan". Så jävla bra var det inte. Men jag håller med.
DET SKULLE HA VARIT DU! och inte vi.


Så är det.

Bästa citatet någonsin

Bjoern är ju bara för jävla roligt. :D

"There is plenty of cock in the sea. If you only dive deep enough."

Vill du ha en fluga till den där soppan?


Hej hej och välkommna. Efter borttagande av mina medlemsskap på communites så känner jag ju fortfarande att jag vill skriva av mig. Diffan mummlade också något om en blogg tidigare, den lille härmisen, så vi kör på det här. Kul att kunna hålla sig uppdaterad på hur det går för alla i de olika delarna av Sverige. :)


Jag har helgen utstakad och det känns jävligt skönt. Jag och Tomas ska åka ner till Anna i Karlshamn. Har inte träffat henne på två (TVÅ!) år. Galet. Så det ska bli riktigt roligt. Kolla hur hon har det där nere i söder. Bilresan kommer ta runt sex timmar, så vi ska ladda upp med massa läsk och godis för att stackars Tomas inte ska somna på vägen. ;) Jag kommer nog definitivt att göra det.. Bilåkande har en sövande effekt på mig. Hm. Osocialt. Skulle få låna en ljudbok av Marie också, hon hade bränt och fixat, men så glömde hon den hemma. Typiskt. Så ev kanske vi kan svänga förbi och hämta den i Bandis. :)


Nu sitter jag hemma och försöker att få tiden att gå. Jag vill åka åka nu. Men först vill jag att Tomas ska komma hit så jag kan pussa på min älskling. Iih. Mio har sprungit runt här på morgonen som en yr höna och jag tror att han känner att det är nått på g. Nu sitter han klistrad på mig som ett plåster och följer efter mig överallt. Snuttisen då.

Nej, jag har faktiskt tagit till mig av det som Tomas funderade på. En studentlägenhet i Uppsala? Why not? Då kan jag klippa banden med Norrtälje kommun nästan fullt ut, förutom mina enstaka vänner och min söta familj förstås. Sålänge vi har varandra så kommer det att fungera bra, hursomhelst. Fick hem ett tjockt kuvert på posten nyss, med karta, introduktionspapper och shit från skolan. :) Nu är det på riktigt! Helt jävla amazing.

Jag sitter och funderar på vad jag skulle kunna hitta på för nått till Anna, skulle vara kul att ta med något som man kunde lämna kvar. :) Kanske några kort eller nått? Mm, why nutt liksom.

Fan vad kul det ska bli. :D





Anna för länge sedan

Den första bilden jag nånsin fick se av Anna, har jag för mig.
Sötnöt.

RSS 2.0