Intense.

img_9774 (MMS)

De senaste dagarna har varit så intensiva, mentalt, att det nästan känns som om det gått en säkring i skallen på mig. Bollen är i rullning och jag är på helspänn hela tiden. Är detta sant?! Nästa vecka ser vi om allt går i lås, och det är en berusande känsla! Jag kommer sitta som på nålar fram tills dess att vi vet. Ni får också veta tids nog. Håll en tumme så länge!


Vill inte!

img_0046 (MMS)

"får jag ta kort på dig Vilda?" Näääej, mamma.. Om ni undrar varför det är så få bilder på henne här i bloggen så har ni svaret nu. Kamera-skygg tjej_09!


Shakes är min grej!

img_9963 (MMS)

Shakes är min grej!


Insomnia.

Nattens sömnsvårigheter har resulterat i att just i detta nu ligger vår soffklädsel och simmar i badkaret. (Hur dum är man om man tillverkar sådana i tyg som ej går att tvätta i maskin?!) - (Likadant med vårat Spöket Laban-babygym,"ej tvätt". Vafan, den om något vill och behöver man väl tvätta ordentligt då och då? Hur tänkte dom?) En annan sak jag fnular på varför någon skulle resigna på Wordfeud om den leder och spelet snart är slut. Tokigt! Sova!

Spännande tider och jag älskar livet lite ...

img_0563 (MMS)

Spännande tider och jag älskar livet lite mer än vanligt! Hur det nu är möjligt, haha! :)


min baby.

img_1597 (MMS)

Jag ska älska dig tills hjärtat slutat slå.. Genom högsta berg och djupa dalar ska jag gå, ja alla mina dagar ska du få..


Hur det gick? - Skitbra!! Kordinationsförm...

img_6650 (MMS)

Hur det gick? - Skitbra!! Kordinationsförmåga = minus tio.  Men jag ger inte upp. På't igen bara. Nu ligger jag i soffan med one-piecen och tjocka raggisar, mör som en hängmörad biff. Sweet. :)


Nu har..

.. helvetet frysit till is! Patricia ska gå på Friskis! Wehoo.. Så ser ni nån som står där och flåsar i ett hörn, svarta byxor, vit tröja och en slarvig Lilla My-tofs på skallen så är det antagligen jag! Vill ni se showen IRL så börjar passet 19.

Haha! Jag är rädd.. Jympa puls!? Va i helsingland..

Finbesök! <3

img_4669 (MMS)

Finbesök! <3


Jag och Anna har hittat kvällarnas tidsför...

img_2576 (MMS)

Jag och Anna har hittat kvällarnas tidsfördriv.. Heja mig! :)


Efter en liten för-höst-städning kan jag k...

img_3943 (MMS)

Efter en liten för-höst-städning kan jag konstatera att jag har nog med värmeljus och krukor för ett bra tag framöver. Köpstopp på det!


aah!

Alla sover middag förutom jag. Jag kan inte. Känner en sorts press på mig, möjligheterna är ju oändliga..! Vad ska jag hitta på nu? Jag kan göra allt! Utan att bli störd att säga. En sån underbar känsla, faktiskt.

Jag har redan
  • laddat tvättmaskin och torktumlare
  • målat naglarna
  • toalettbesökat
Nu funderar jag på att sy lite. Kanske hinner klippa till några byxben om jag har tur, innan någon liten rackare vaknar och vill ha uppmärksamhet.


Tjippohej!

!

img_6366 (MMS)

Imorse låg Jack i babygymmet och grejade, och så hamnade han på sidan och låg och gungade en stund, och VIPS så vinglade han över på mage. Heja Jacken friskt humör! som Vilda brukar säga. :)


namnfest?

Fick en kommentar i ett tidigare inlägg där det undrades vad en namnfest är för något. Vi använder det väl som en förkortning för "Namngivningsceremoni", som är i stället för ett kyrkligt dop. Man samlar släkt och vänner och har som en fest i barnets ära. Tomas höll tal på både Vildas och Jacks namnfester där han berättat barnens fulla namn och varför vi har valt dem.

Så kort sagt så har vi haft namnfest istället för dop. Varken jag eller Tomas har varit så sugna på idén med det hela kyrkliga köret med dopet och allt vad det innebär så vi har skippat det. Barnen har också fått faddrar "utsedda" så det är väl lite mer traditionellt. En fin tanke tycker vi.

Så det är vår version av namnfest! Fira barnets ankomst, käka massa god mat, dricka gott, njuta av varandras sällskap och bara ha en mysig och rolig dag tillsammans med släkt och vänner. :)

Bilder från Vildas namnfest augusti 2009
.

Vi lyssnar när Tomas håller tal


Vildabus & mosterbus


.. måste slänga in den här också, min söta skrutt! Hur liten?!

love.

img_5265 (MMS)

Två trötta små kompisar myser på golvet en stund. Min kisse Mio som har hängt med i många år nu.. Han borde klassas som gubbe om man räknar katt-år skulle jag tro! :)


Rolling in the deep..

img_1452 (MMS)

Rolling in the deep..


Ligger här på golvet och fyller i barnens ...

img_7646 (MMS)

Ligger här på golvet och fyller i barnens böcker.. Oj vad mycket minnen som kommer tillbaka när jag bläddrar igenom Vildas. Stora, fina ungen min!


Återkommer kanske imorgon och berättar om våra dagar. Igår gick Jacks namnfest av stapeln och det var så otroligt mysigt, härligt, hjärtligt och underbart att få se alla människor som kom. Tack älskade ni! Vad vore vi utan er?


Nu ska jag snart sjunka ner i soffan mellan en sovande Tomas och en sovande Vilda. Jag saknar mina systrar! Det är en storm på väg i natt, rannsaka och bekänn..

SMS-inlägg

img_7493 (MMS)


Dalarna är underbart vackert och vi har de...

img_5419 (MMS)

Dalarna är underbart vackert och vi har det så mysigt i vår lilla gästlada. Vi har badat, spelat fotboll, hälsat på släktingar, ätit god mat, fikat, myst, shoppat en massa på Lager 157 i Sågmyra, hälsar på släktingarna igen, and so on.. Druckit lite rödtjut på kvällen när ungarna somnat och tittat på regnet och njutit av tystnaden. Det är verkligen tyst här. Imorgon åker vi hemåt igen, vi ska fixa tusen grejer inför namnfesten och hinna landa lite hemma innan vi ska sova borta igen. Loving life!


Jag är en dålig bloggare.. Glömde ju ta ko...

img_4837 (MMS)

Jag är en dålig bloggare.. Glömde ju ta kort på min hotellfrukost! Här har ni resterna, haha. Fattar inte grejen med grapefruit till frukost? Usch! Nu drar vi till Furuvik. :)


Här kan vi ju bara konstatera att hotellsä...

img_4284 (MMS)

Här kan vi ju bara konstatera att hotellsängar är väldigt sköna! Mys!


Vi har det bra här bak i bilen.. Sitter me...

img_2273 (MMS)

Vi har det bra här bak i bilen.. Sitter mellan en sovande Jack & Vilda som tittar på film. Nu inleder vi den här semestertrippen! Första stopp: Järlåsa!


aj!

Jag hatar det här.. man blir ju aldrig riktigt nöjd. Är inte klar än men ögonen går i kors.. så jag orkar inte mer nu. Det bränner sådär skönt i axlarna också som det gör när man suttit som en ostbåge i formen också. Tackar!

Nu ska jag krypa ner bredvid min sovande karl i soffan och pussa honom i nacken. Natti natt! ♥

tid?

Hann ju med noll och ännu mindre med bloggdesignen under dagen. Men nu sover kidsen och det är fritt fram för morsan att få leka lite hon också!

Kollade igenom en massa bilder för att ha till en eventuell header och hittade denna här nedan. Från förlossningen med Jack. Om den frambringar minnen? OHJA. Jag rekommenderar ALLA att ta lustgasen, fy sjutton vad gött det var! Haha!




Men jisses, och denna! Lilla plutte-Mini-Sparven!

Imorgon..

img_3714 (MMS)

.. drar vi iväg på semester! Lämnar jycken hos svärisarna och rullar vidare mot Gävle. Där ska vi förhoppningsvis träffa R & A, käka god middag och ha det bra. Sedan sover vi på hotell och på lördag morgon kör vi en heldag på Furuvik (Vilda kommer bli galet glad, djur _och_ karuseller liksom!) Efter alla är nöjda åker vi vidare till Dalarna och bor på landet och njuter ett okänt antal dagar. Jag är lycklig! Semester är livet! :)


something new.

Idag ska det fixas bloggdesign.
Står inte uuuut med denna längre, tråk tråk.

.. oftast får man ju upp motivationen lite om man "gör lite nytt och fräscht" på bloggen. Förhoppningsvis denna gång också. Så var beredda på att det kanske ser lite underligt ut under dagen, man hinner ju aldrig göra klart något när det är två kids som ska ses efter också.. :)



Well hello there.

img_8739 (MMS)

Well hello there.


Vilken dag..! Nu tar jag en middagsnap. Tj...

img_3511 (MMS)

Vilken dag..! Nu tar jag en middagsnap. Tjoflöjt.


now.

"Jag är bara så trött på superdupermorsor, självuppoffring, martyrskap, husfridsknull och falska glättiga fasader. Jag längtar efter verklighet, sårbarhet, och magar med hudbristningar. Efter människor som vågar vara sig själva utan djupa klyftor mellan hur de känner sig och vad de verkligen visar upp. Efter nya Marior som av egen vilja och egen funnen kåthet vågar be sin Josef om helt egoistisk sex när lille jesusbarnet somnat. Mammor är väl också människor, eller? Sårbara. Svaga. Vilda och ömma. Känslor som kommer och går. Tänk om vi skulle våga vara oss själva en stund innan vi dör. Tänk om vi skulle fatta hur jävla vackra vi är. Här är en bok med krönikor som jag skrivit i tidningen Mama och delar ur min blogg som funnits i två omgångar. Kom nära."

/Mia Skäringer





Nu ska jag dyka ner i badkaret en stund och läsa klart denna bok, fy fan vad bra hon är.

RSS 2.0