haha.

Nehe du din dumma fan. Den luringen går jag inte på! Jag skulle rekommendera er att inte klicka på länkar med kommentarer som denna, där ligger det antagligen massor med hemska virus och skit som väntar. Jag gillar själva utformingen av kommentaren dock, "your site appeared very useful to me". På vilket sätt då? Haha.







Efter en toppenmysig midsommar ute i skärg...

img_7348 (MMS)

Efter en toppenmysig midsommar ute i skärgården så är vi nu hemma igen. Ligger i soffan med halsfluss och tycker förbannat synd om mig själv. Tomas och Vilda är ute på promenad med Ebba och jag orkar knappt hålla upp huvet. Skit. :(


rip!

:(


spegel spegel.

Okej.

1: Varför färgade jag håret svart igen?
2: Hur korkad var jag som klippte av halva håret "bara för att"?



Jag var ju smokin'. Dumma mig.


Pic: augusti 2010


jacken / barbro.

Jag är helt övertygad om att Jack kommer att se ut som en kopia av Vilda när hon var bebis. Han är redan sjukt lik henne. När han är 6 månader ska jag ta en likadan bild med honom som denna nedan. Kusligt likt kan jag tänka mig!


Vilda, 6 månader


why?

Alltså. Jag har ju tänkt skriva ut foton i hundra år nu, men aldrig kommit till skott. Nu sitter jag här igen och försöker sortera och välja ut bilder, MEN.. det är ju helt sjukt omöjligt? Jag måste ha någon störning eller nått. Helt onödiga bilder egentligen, t ex en suddig bild på Vildas morgonfrisyr, "nej den kan jag ju inte ta bort.. måste skicka in!" Och flera bilder som är tagna efter varandra som ser nästan exakt likadana ut, måste promt ha alla dess också.. kan inte radera nått. Tycker det känns hemskt att radera bilder på mina barn, även om dem är suddiga/halva motivet är utanför kameran/osv. Fy. Svårt. Laddar över 301 bilder till fujidirekt.se nu iallafall, beräknad tid 30 min.. lovar att sidan kommer hänga sig när bilderna laddats över så att dem försvinner. Det skulle vara min vanliga tur det.

Jag kommer aldrig att bli klar med detta. Fastnar och drömmer mig bort när jag tittar på alla bilder. Awh, förlossningsbilder, bebisbilder på Vilda, vår gamla lägenhet, katten & hunden som småbäbisar, bilder på mig & Tomas.. ja.. Maj gaad. Walking down memory lane kan man ju lugnt säga.

Jag & Tomas på mammas bröllop i oktober -2010.
Liten lillebrors-kula och liten Trissan!

kill it.



torsdag?

Jomen visst är det väl torsdag. Nu igen. Veckorna bara trillar förbi. Idag kommer min syrra hit och ska sova över, mycket trevligt och välbehövligt. Lek med ungarna och kli på ryggen. Ohjääs. Igår kom min pappa förbi på spontanbesök också, han stannade på middag och fika och vi pratade om allt och inget.. nu är jag verkligen lite klokare över vissa saker än jag var innan. Kryptiskt, jag vet. Men jag håller det kort!





Intressesmurfarna hoppar ser jag. :)

silence.

Här är det inte mycket aktivitet som ni märker. Uppdaterar lite sporadiskt när jag känner för det. Önskar alla en härlig sommar när jag ändå har er på tråden!

Höres!


Eftersom hela familjen vaknade innan klock...

img_4297 (MMS)

Eftersom hela familjen vaknade innan klockan 06 imorse så känns det nu som att klockan är way past 12.. Vi hurtade ut i parken och väl framme upptäcker jag att jag glömt blöjor och grejs hemma. Men toppen. Nu får vi se vilken av ungarna som gör nr 2 först. Heja.


jack.

img_3914 (MMS)

Min Jack, den finaste och mest älskade. En av tre delar som gör mitt hjärta helt!


speaking of..

När man talar om trollen så står dem i farstun. NU börjar mmsinläggen rulla in, bara en vecka för sent liksom. Skumt det där. Hursom, ni får väl scrolla ner så att ni inte missar allt happening ju. Tjoflöjt!

full rulle.

Gårdagens strapatser tär fortfarande på mig, är inte pigg för fem öre. Igår var det dags för undersökning #2 på Astrid Lindgrens barnsjukhus, kardiologmottagningen.. Min mamma kom hit på morgonen kl. 07 för att skjutsa mig och Jack dit. Vi lämnade Vilda på dagis runt 07.30 och styrde kosan mot det ställe jag jag hatar mest.. Ja, inte ABS i sig utan Stockholm! Finns det något värre. Jag hatar den där jävla stan. Vi kom till Danderyds sjukhus, där började köerna. Allt gick i snigelfart. Och alla förbannade nollåttor alltså.. både jag och morsan kokade av ilska stundtals, idioter som kör förbi hela kön och tycker sig ha rätt att bara slänga sig in framför en, bilar som kör om på insidan, motorcyklister som kör hur fan dom vill, ja.. så frikkin' irriterande. Det uppkom minst tre situationer där det kunde ha gått riktigt jäkla illa, bilar som svängde ut hej vilt och höll på att köra in i motorcyklar. Så jäkla ruggigt när man inte har någon som helst uppsikt åt nått jäkla håll.

Vi kom fram tillslut, en halvtimme försenade.. men dom tog emot oss ändå som tur var. Underbara människor, så kunniga och duktiga. Och snälla. Tummen upp för dem allihop. Undersökningen gick iallafall bra, vi ska tillbaka i höst och kolla upp de tre hål som är kvar. (Jack hade fyra hål i hjärtat när han föddes, varav ett har slutit sig). Jack går ju upp så himla bra i vikt och är inte trött eller slö så antagligen kommer han inte att besväras av de små hålen i hjärtat. Och om han gör det så agerar dem på en gång, känns väldigt tryggt att veta.

Väl hemma igen så kom syrran över på lite kaffe, mamma åkte iväg och hämtade Vilda på dagis (glad unge, ohja!) och vi fikade ett par timmar innan dem avvecklade hemåt igen. Sen var jag helt schlutt. Somnade som en stock i sängen bredvid Vilda runt 20.00 och sov en timme, så skönt! Upp igen och vara social med Tomas och sen somnade vi i soffan båda två efter "Gold Rush Alaska" på Discovery Channel. Myspys.




Imorse harvade jag, Vilda och Jack bort till kusinernas skolavslutning. Mötte upp Marie som var dagens surprise och det blev en glad överraskning för syrran och barnen. Det gillar vi. Under skolavslutningen hamnade jag och Vilda i sandlådan, sedan bjöds det på lite glass & kaffe. Efter det gick vi till parken och lekte och fikade lite till, och efter några timmar var det dags att knata hem igen. Så jag är helt schlutt igen. Marie mötte upp oss här hemma och stannade kvar en stund innan hon drog tillbaka till stan igen, mycket mysigt. Barnen sover och jag fasar för att väcka Vilda, hon kommer vara arg som ett bi.. det känner jag på mig.

.. och nu kom Tomas hem och sa att han ska åka till Knivsta för att eventuellt sälja sin bil. Hurray..!

en stilla undran.

Alla mms jag skickat till bloggen som inte kommit fram.. var tar dem vägen?
Snurrar dem runt ute i sajberrymden? *arkiv-X musik*



längtar bort.

img_8213 (MMS)

Längtar bort. Till landet. Ligga på en filt i skuggan med Jack samtidigt som Vilda plaskar i en barnpool bredvid oss. Inga måsten, inga tider att passa. Bara njuta och ha det fint. Hur skönt?


söndag.

Att sälja på loppisen idag gick ju sådär. Vi gick plus i kassan men nja, det var inte min grej. Ville mest bara springa iväg och fynda grejer jag med! Kl. 13 så kastade vi (jag & Anna) in grejerna i bilen igen, då hade vi stått där sen 10.00 (tror jag det var iaf). Vi varvade området och jag hittade en massa fina pussel och böcker till Vilda. Supernöjd! Ska absolut besöka loppisen när det är dags igen om två veckor, dock utan att sälja något själv.

I övrigt så har jag lyckats bränna ansiktet i solen idag tydligen, och min ena axel. Ja det värmer ju skönt nu när man är lite frusen inomhus. Hmpf. Känner mig helt mosig i skallen också så jag kommer antagligen att somna ovaggad ikväll, ohjää. 




lördag.

Idag har jag röjt igenom förråd och skåp här hemma i jakt på saker som bara står och samlat damm. Och tro mig, gud vad mycket skit jag har som inte används. Eller, vem har inte det.. Men ja. En IKEA-kasse med barnkläder, en vinterjacka, massa skor, filmer, köksgrejer, en bröstpump (haha!) ska jag försöka sälja bort på bakluckeloppisen imorn. Har aldrig sålt på loppis förut så det känns lite läskigt. Men jag kommer ha Anna med mig så det ska nog gå fint.

På tal om Anna så ska jag snart få henne att pinna över hit för vi ska se på skräckfilm och dricka rödtjut!


Jack & jag i sommarvädret.


pic.

img_8524 (MMS)

Ljumna sommarkvällar gör vilken stad som helst vacker.


sommar.

Jag & barnen gick ner till parken imorse och där stannade vi ute i flera timmar med lek, fika och mys. Jack var vaken en hel del han också och vi satt på en bänk i skuggan och bara hade det bra när Vilda ville leka i stora klätterställningen och åkte den stora rutschkanan.








underbara sommar.

img_2991 (MMS)

!


Underbara sommar!

img_9239 (MMS)

Underbara sommar!


fredag.

Trist att det inte går att blogga via mms. Det verkar inte bara vara jag som är drabbad heller. Synd, för det är ju så enkelt.. Nåja! Här lever vi livet, har haft ett par riktigt toppendagar. Mys med vänner och lek med barn, kan inte bli bättre. Idag är det ju fredag igen och veckorna bara försvinner. Det får gärna sakta ner lite så att sommaren inte försvinner allt för fort.

Idag ska jag vi ge oss ut på en härlig långpromenad och lek i parken.

Vad gör ni idag?


Jack & Mam häromdan.


saturday.

img_8139 (MMS)

Hej bloggen! Idag har jag haft världens bästa dag! Och Vilda med för den delen som har fått leka med sin bästis ända till sena kvällen :) Nöjda tjejor! Jag har precis sytt färdigt Mias draperi.. Ett mycket ärofullt uppdrag. Nio meter tyg eller hur var det? Helt klart det största jag någonsin sytt iallafall, en klar utmaning. :) Hoppas du ska bli nöjd babe och tack för idag! <3


RSS 2.0