Det vettefan.

Dagens horoskop på Fb. Hmpf säger jag bara! "Eftertraktad på grund av din omtänksamma natur" må så vara. Känns som att jag ger mer än jag någonsin får tillbaka. Jag är trött som fan på det. Jag skiter i't nu. Släpper det. Pustar ut. Men se där. Det känns redan lättare!


Söndag

Åh. Sköna, sköna sovmorgon.


Ikväll blir det inget jobbande, jag är ledig..! :) Tomas har dock fortfarande jour, men något vill jag minsann hitta på. Hm. Får fnula på det.

Ska ni göra något roligt idag?

Ingen puss.

Jaha. Min kille ska jobba vidare direkt efter jobbet (.. kan man ens säga så?). Dvs han ska åka direkt på jouruppdrag. Så jag får inte ens en puss innan jag åker och jobbar sen. Hrmpf.

Mamma kommer om cirka en timme, hon ska vara barnvakt ikväll när både jag och T jobbar. Kommer nog gå lika bra som sist. Dock har jag märkt att Vilda har några tänder på G, så hon är inte riktigt lika glad som hon brukar.. aningens närmare till kinkigheten om man säger så. Men vafan. Det är ju bara fem timmar. Dom får gosa och käka kex!

Jag sitter och tittar i kalendern för nästa vecka, då jobbar jag kväll onsdag-söndag, sedan är det måndag, tisdag.. sen onsdag, och då fyller Vilda 1 år. Ångest? Mm, lite för att uttrycka det milt.

Kakmonster

Huvaligen vad ruggigt det är inomhus. Utanför fönstret är himlen askgrå.. väldigt uppmuntrande. Jag hittade iallafall en Ballerina Kladdkaka kvar i paketet och blev lite gladare. För fy tusan vilket kakmonster jag är. Inte bra. Syrran hade med sig fikabröd igår (som vi aldrig rörde) så nu ligger ett paket kakor och ett paket muffins på min köksbänk. Fan. Tror jag ska gömma dem i skafferiet och hoppas att jag glömmer bort dem. Tror ni jag lyckas? ;)



[bildkälla]

Blöh..

Gud vad seg jag är. Vilda somnade nyss efter en väldans kamp.. som började ungefär vid 20:30. En bestämd liten dam vill jag påstå.. man kan ju inte somna när man har gäster, nej nej! Min syster Marie åkte för en stund sedan. Vi har haft det mycket mysigt idag, Pinglan kom också över några timmar på förmiddagen. Älskar mina systrar! Världens bästa. :) Men det vet dom redan att jag tycker.. hoppas jag.

Hursom. Jag halvligger här i soffan med världens segaste dator på magen, vettetusan vad den sysslar med men jag hoppas verkligen inte att den håller på att ge upp. Internetanslutningen är ansluten men den kan inte visa några websidor? Skitgrejer. Måste starta om datorn och trixa nästan varje gång, känns sådär lagom kul när man har ett sådant humör med datorer som jag har. De ska funka annars åker de på stryk. Basta.

Imorgon är det iallafall fredag och jag ska jobba kväll. Tomas har jour (fastighetsjour) så mamma ska komma hit och barnvakta om det är så att han måste åka iväg. Vilket han antagligen behöver göra.. det händer mycket grejer nu när det är så kallt ute.

Förresten!
Tack för era svar angående bakgrundsfärgen. Jag tror jag behåller den som den är. :)
Är det nått annat ni kommer på som ni stör er på eller som inte fungerar så är det bara att hojta till så får jag försöka lösa det. :)

Inte alla som har en syrra som är ninja va?!


I ♥ smink

Före.



















Efter.













Behöver jag säga mer..? ;)

Rosa? Lila?

Kollade på min blogg på Tomas dator igår, (han har IE och nån annan upplösning antar jag?) då den tidigare designen jag hade såg helt mongo ut där. Dropdown-menyerna fungerade inte osv. Nu var det dock inga problem, allt funkade.. men.. bakgrundsfärgen såg helt rosa ut. o_O

Självklart ser färger olika ut på olika datorer men jag vill inte att det ska se rosa ut nånstans..

Så jag har en liten fråga, hur ser bakgrundsfärgen ut för er?
Drar den mer åt det rosa hållet för er också?

Torsdag

Vilda somnade tidigt igår och vaknade runt sju imorse. Jag som sov så skönt under mitt varma duntäcke.. kollade upp med ett öga på henne, sprudlande glad och busig låg hon och pillade på en docka som låg i sängen. Grejt. Lade ner lite mer leksaker till henne och jag kunde halvsova en timme till. Så skönt! Tack bus! :)

Nu har vi ätit havregrynsgröt med mjölk och jordgubbssylt. Pyttelite sylt till Vilda förstås. Hade en lång fight med äppelmos-burken också, förstår inte hur jäkla svårt det ska vara att få det där förbannade lock-helvetet.. (!) Skitgrejer.

Idag är en riktig toppendag, för min syrra Marie kommer hem till oss..! Yeeeey! Har inte träffat henne på evigheter känns det som. Och Vilda har växt en hel del sen sist också så Marie kommer nog bli lite överraskad. Hoppas att Pinglan hinner komma på en kaffe innan hon ska åka och jobba också, då blir vi samlade alla tre systrar. Skulle vara så mysigt!

Iih, glad glad glad.
Ska snart klä på mig annat än mjukisbyxor (som jag sunkat runt i de senaste dagarna, hrmm..) Kanske rentav en bh?! Hehe..


Hörs senare. :)



Thank you

Lyssnar på Dido och kan nästan känna doften av Nag Champa-rökelsen. Det är otroligt hur vissa låtar kan ha en sådan effekt, framkalla minnen och till och med lukter. Men jag är tacksam. Jag behöver minnas hur svårt det var för att förstå hur bra det är idag. Att inse det fina och goda jag har här i livet..  Hade vi gett upp på varandra så hade det aldrig blivit någon liten Vilda.. Jag älskar dig så mycket, Tomas!

"I want to thank you
for giving me the best day of my life

Oh just to be with you
is having the best day of my life"








"And I won't go
I won't sleep
I can't breathe
Until you're resting here with me
"


Bloggpill.

Hallå där. Nu är det dags att massera F5 tangenten litegrann så att min nya bloggdesign uppenbarar sig.


:)

Vilda-update


Snart är Vilda 1 år, helt galet vad tiden har gått fort. Men samtidigt känns det som att hon alltid har varit hos oss. Konstigt det där. :)

Nu kan hon iallafall göra en massa roliga grejer och vi är så stolta över henne, både jag och Tomas. Älskar de stunderna vi bara tittar på varandra och kramas för att vi är så lyckliga över vår dotter.

Hursom. Åhkej, here we go;

  • frågar man "var är näsan/magen/örat?" så pekar hon på min (eller den frågandes) respektive kroppsdel
  • gör rörelser till "Imse Vimse Spindel"
  • klappar händerna när man säger "klappa händerna" (eller sjunger sången)
  • hämtar nappen när man frågar "var är nappen?" - samma sak med hennes nalle.. "var är nallen?" så hämtar hon den och attack-gosar med den
  • klättar upp och ner från soffan


Andra framsteg som Vilda tidigare gjort kan ni läsa om i den här kategorin som inlägget ligger under.


Mamma & pappa älskar dig, Vilda-bus!







Cräjsy cat lady

Hemma igen efter en toppdag på jobbet. Tomas, Vilda & Ebba är ute i skogen och hjälper pappa att snö-röja på taket. Själv skulle jag aldrig våga klättra upp på ett tak övh. (ännu mindre skotta snö från ett, balans?) Tur att man har en händig man.. En riktig svärfars-dröm helt enkelt. ;)

Alltså är det bara jag och Mio hemma och han får lite välförtjänt mys.. klia, kela och klia lite till. Han älskar't.

Och vad fan är grejen med att katter alltid ska vara uppe i ansiket på en?! Inte så härligt att andas in en helt hög med päls. Mio är desto nöjdare, kliar sig mot mina glasögon..? Nån måtta får det vara!

Bjuder på lite bilder tagna nyss (på cameroid.com, asbra sida om man har webkamera). Ber om ursäkt för snusläpp och mysko uppsyn på första kortet, men Mio var så söt.. Vaddå bebiskatt?






Good work

Idag har jag jobbat. Har promenerat runt halva Rimbo känns det som (gjorde nog det i princip också). Toppenväder att promenera i iallafall, hade blivit lite smågrinig om det hade snöat.. ;)


That's it för nu, har inte mycket mer att tillägga för tillfället.. ska busa med mitt Vilda-bus nu och sjunga Imse Vimse Spindel, hon älskar den låten! Hon kan göra rörelserna mycket bra till också.


Tjoflöjt.

PS, såg att länkarna  i tidigare inläggen inte fungerade. Har försökt fixa dem nu men de vill inte samarbeta. Det var iaf "Sleeping with ghosts" och "The bitter end". Ds.

See you at the bitter end

Älskar att återupptäcka musik. Lyssnade mycket på Placebo för några år sedan och nu kom de upp på min spellista på Spotify. Den här och den här låten. Lyssna och njut.


Hush
It's okay
Dry your eye
Dry your eye
Soulmate dry your eye
Dry your eye
Soulmate dry your eye
Cause soulmates never die






Uppfostran

Gah. Hemsk dag. Fast ändå inte. Jag och Vilda har varit väldigt osams. Hon vill göra allt hon inte får - dvs sitta på armstödet på soffan, stå i soffan, krypa i soffan, springa i soffan.. jag hade god lust att kasta ut soff-jäveln ett tag där. Och min dotter blev så jäkla förbannad på mig. Gång på gång, om igen, samma visa.. ner från soffan, tok-grina och springa runt som en galning.

Och jag orkar inte. Vill inte bråka med henne men jag måste ju vara bestämd och konsekvent. Då får hon bli arg helt enkelt.

Det här är ju en jätteviktig del i hennes utveckling.. hon måste lära sig att man inte får göra vad man vill. Eller få vad man vill heller för den delen (tv-dosor, glasögon, virknålar, allt?) Hon är så listig också den lilla smurfen, hon vet egentligen vad hon inte får, men så står hon där och pillar lite först, tittar på mig och kollar hur jag reagerar. Då säger jag "Nej, Vilda, det är aj-aj" och hon flinar lite och pillar lite till. Ibland är det fan jobbigt att hålla sig för skratt för hon ser ju så fruktansvärt söt ut. Med ett sånt där busflin, ni vet?

För att ta exemplet med en låda med mina garner (som jag nu barnsäkrat med silvertejp - som hon lyckats riva bort två ggr), hon lyckas ju få ner handen innanför barnspärren och drar i garnet. Hinner jag inte ta henne innan hon gjort det så går jag emot lugnt emot henne och säger aj-aj.. då släpper ungen allt vind för våg och springer med ett gapskratt åt motsatt håll. BUSFRÖKEN minsann!

När hon inte får som hon vill så ser hon ju så bedrövligt förstörd ut, världen går under och hon sparkar och slåss.. inget duger förutom det hon vill åt. Det är jobbigt att se ens barn så, men man måste ju uppfostra henne. Skär lite i hjärtat men det är ju för hennes skull.



Nu sover hon iallafall, efter mycket stök och bök. Mitt lilla arga, översöta och trötta gryn. Hon somnade stretandes i min famn efter en flaska välling, sötare än någonsin. ♥

Tomas har varit iväg på jour-larm i princip hela dagen, har inte sett honom många timmar. Nu ska han vara på väg hem iallafall, får hoppas att det inte ringer något mer inatt. (ta i trä) Jag behöver honom nu, hans kramar och stora varma famn. Dra i mig av hans närhet och styrka.. för det behöver jag.

Frikkin' bored.

Nytt ordspråk: When in tristess, fixa naglarna och dra på lite smink. Då känns det lite bättre.


Vidriga snö.

Finns nog inget som jag hatar så mycket som snön just nu. Den är inte ens vacker längre. Bara ful, äcklig och i vägen.

Skulle mer än gärna sova bort den här vintern, gå i ide och vakna upp när våren kommer. Tror inte att jag är ensam om att känna så, eller vad säger ni?




7 sanningar om mig själv

Okej, Anna har "utmanat" mig, så här kommer sju sanningar om mig själv. Enjoy!



1) Något av det bästa jag vet är att plocka ögonbrynen. Blir helt lycklig när jag ser de där små stråna sitta på fel ställen. Får jag plocka någon annans ögonbryn är lyckan också total.

2) Vissa gånger när jag virkar blir jag nästan manisk. I princip okontaktbar.

3
) Min första riktiga förhållande var med en tjej. Jag var 16 eller 17. Tokigt kär och galen.

4) Jag känner mig naken utan mina glasögon.

5) Jag har svårt att lita på folk och att släppa dem in på livet. Har endast ett fåtal vänner som jag känner att jag kan ringa oavsett vad.

6) Jag är längtar otroligt mycket efter nästa barn. Helst skulle jag vara gravid just i detta nu, men med tanke på boende och ekonomi (och för Vildas skull) väntar vi några år till.

7) Efter min viktnedgång (nu minus 42 kg) känner jag mig så jävla snygg, trots lite valkar och häng-stjärt.. Hell jäh!





Jag i min tur utmanar Hanne, Annah, Sara, och ALLA ni andra som läser min blogg! Har ni ingen egen blogg så skriv svaren i en kommentar. ;)

And so on..

Vilken dag! Dock en bra dag. :) Jobbet har gått jättebra. Förutom den lilla detaljen att jag fastnade med bilen i snön när jag skulle åka hem från den sista brukaren..! Skottade och hade mig och tillslut kom jag loss ändå. En jäklarns kick för självförtroendet kan jag säga, jag hade bestämt mig för att jag skulle klara det själv, och det gjorde jag. Skön känsla.

Vilda-passningen hade gått jättebra, inga sura miner alls.. bara när hon inte fick klättra runt som hon ville. Dvs i soffan, på bryåer, lådor.. till och med skostället! Väldigt skönt att höra att allt gått bra, jag var den som var mest nervös.. Men det är väl bara att inse. Min lilla brud börjar bli stor nu och jag får väl släppa taget lite mer. Men det tar emot.


Nu har mamma åkt hem, Vilda ligger och sover och jag sitter här i soffan med Ebba bredvid mig. Tidigare idag på jobbet fick jag höra av en kollega i min ålder att mina ögonbryn är snygga! Tänk att en sån söt liten kommentar kan göra mig så glad. :) Tack!






Fråga mig inte varför all text är kursiv, kan inte ändra det? Lite störigt.

Tisdag

Solen har kommit fram en stund, hurra...! Hoppas det håller i sig så att vi kan ta en sväng med pulkan senare. :)


Idag är det tvätt och fix som står på schemat. Ska sortera och möblera om lite i min malmbyrå.. det är en viss liten klåfingrig person som inte kan hålla tassarna borta från min garn-låda. Trots att det sitter en barnspärr där så klämmer hon ner sin lilla hand och får drar ut en h-vetes massa garn, så.. suck.. måste styra upp det där. Något av det värsta jag vet är trassligt garn. >____<

Så är det!

14 februari

Det är otroligt hur givande mitt jobb är. Jag älskar't. Mötet med människor, och de där historierna och livserfarenheterna jag bara kan drömma om. Både på gott och ont. Idag är en dag för eftertanke, har fått många insikter och jag är så otroligt tacksam för att jag har allt jag har. Familj, vänner, bostad, tillgångar, allt. Det som man ofta tar för givet. Livet kan vända, när som helst. En olycka, något oundvikligt, en händelse som förändrar allt. Det är skrämmande, men kanske ändå bra att ha i åtanke då och då, för det får en att uppskatta det man väl har..


Förresten, får man vara så här j*vla söt? SOCKERGRYN!








Till er

Kärlek till mina hjärtan på Alla Hjärtans Dag. Ni är det finaste som finns och det viktigaste jag har. Älskar er. ♥




Bebisbus

Japp. Vem hade rätt? Moi. Idag har Vilda klättrat upp i soffan helt själv. Tomas bevittnade det hela nu under dagen.. vår lilla skitunge hade stått där på alla fyra helt plötsligt och pillat på min dator. Haha! :) Vilda har även börjat säga "gah-tt" så fort hon ser katten. Hon är helt galen i katten, och den dumsnälla saken kom krypandes när vi satt i soffan och mös, hon och jag. Som ni ser nedan klämde han ner sin halvrakade lilla kropp mellan oss, mycket mysigt!




Jag har haft en skitbra dag på jobbet också. Yez. Mycket bilåkande men det gillar jag, börjar till och med hitta riktigt bra nu ute i skogarna. Imorgon och måndag ska jag jobba, sedan ledig tisdag och jobba onsdag. På onsdag ska Vilda bli barnvaktad för första gången på riktigt, min mamma kommer hem till oss och passar henne under tiden jag jobbar 07.30-14.00. Kommer nog gå bra tror jag, min mamma har bra hand med ungar.. ;) 

Off I go

Idag är det min tur att jobba. Yey! Fast det var väldigt jobbigt att gå upp ur den varma sängen.. där mina små hjärtan låg och sov fortfarande och gör så än. Men snart är jag hemma igen..! Dagen kommer nog gå fort. Detta är första gången jag jobbar "dag" själv på Hemtjänsten. Dvs, ingen intro. Så wish me luck, även fast jag tror att det kommer gå bra.. :)

Kaffe...!



Ebba

Ebba är en hund av kvinnligt kön, men redigt mycket skägg. Finaste skäggiga damen som någonsin gått på fyra ben. Mitt hjärtegos! Jag, Vilda & Ebba flyger solo (för att sno Mias uttryck..) ikväll, Tomas har nån kick-off med jobbet i stan. Middag och krog-grejs. Vi tjejer tänkte krascha Anna's lilla tjejmiddag, med buller och brak! Eller nått. Vilda sover just nu, och när hon vaknar så drar vi.





Puss mamma! (Någon som vill donera pengar så att jag kan fettsuga mitt halv-sladrigga gäddhäng?)




Klickbar bild. Bilden blev så jäkla stor och jag orkar inte göra om den.. så klick klick om ni vill se nyaste tillskottet.

Oh snap

Vilda är såå nära att komma upp i soffan på egen hand. Alltså, hon klättrar och kravlar sig upp mot soffan och det är väl bara en tidsfråga innan hon väl sitter där helt solo. Hjälp.

Annars då? Jorå, känner mig snygg. Gillart.




Less.

Blöh. Jag blir så less. På allt och inget. För ingenting. För jag ska inte ta åt mig egentligen, det vet jag ju.. men vad gör man ändå? Jo..! Precis det.



Hade soljäveln visat sig idag hade det känts lättare. Jag är less på vintern, snön och kylan. Vill ha vår! Tunna vårjackor, grönt gräs och spirande natur.. hur nice låter inte det?

Hade jag varit miljonär så hade jag inte spenderat en timme i Sverige under vintermånaderna. Njet.

Skyddad blogg.

Jag har skapat en lösenordskyddad blogg, för mina innersta tankar och funderingar. Mitt läsarantal har stigit och jag har ingen aning om vilka ni är eftersom ni så sällan kommenterar? *pik*

För att få adress, användarnamn och lösen så får ni maila mig på [email protected]
Jag vill ha stenkoll på vilka som läser den skyddade bloggen, kommer därför vara mycket restrektiv med vilka jag ger lösen till.



Självklart kommer jag att fortsätta blogga här, so don't worry...

Husmor

Kalopsen står och kokar på spisen. Diskmaskinen är igång och tvättmaskinen är startad. Vilda sover sin förmiddagslur och jag har lite alone-time i soffan med en go snus och min virkning.

Kan det bli mer husmorsaktigt? Eventuellt om jag skulle börja dammsuga, men det tror jag att jag sparar till imorgon.

En filt till Vilda i lila & svart. Den lila färgen är mycket finare IRL!


Heaven on earth

Fy fan vilken bra dag. Bättre än på länge. Träffat min fina mamma idag och fått lite mamma-pep-talk (ni vet, sådant som inte går in i skallen ordentligt om det inte är ens mamma säger det). Följde med Anna & Tobbe till Mia när de blev tatuerade. När de var klara frågade jag Mia lite fint om hon hade lust att sätta en liten sötsak på min ovansidan av min handled. Impulstatuering indeed, och jag är jävligt nöjd. Tack fina, fina människor för att ni vill vara mina vänner. ♥

Det som jag tidigare gått och grunnat på under de senaste dagarna, som bottnar sig i något jag varken kan eller har lust om att skriva om här; skaver lite fortfarande. För tillfället ligger det långt nere i bakhuvudet och är bara som ett svagt tinnitus-ljud som piper tyst.. och monotont. Imorgon är det iallafall torsdag och jag ska vara hemma med Vilda. Inget jobb, inga måsten, inte ett jävla skit -om jag inte väljer det själv. Ska bara njuta av min underbaring som snart fyller 1 år, helt otroligt.. Mitt lilla stora liv, det är dig jag lever för!


Glad, ledsen, förvirrad, lycklig. Motpoler, här möts vi igen..


Men.. åååååh..

Jävla mongo-touch pad. Skulle godkänna kommentarer men istället slank pil-jäkeln ner till "Ta bort". Hitler-dator!

Så Anna & Mia, om ni undrar var era kommentarer tog vägen så har ni svaret nu.. ;)


Imorgon; onsdag. Drar eventuellt till Arninge och gluttar på på en ny bilbarnstol till Vilda. Får se om min mamma har tid att följa med, är inte speciellt bra på sånt där tjafs och jag har en stark övertygelse om att personalen som arbetar på sådana affärer (Babyland osv) är mest intresserade av att sälja det dyraste. Det är iallafall min erfarenhet efter att vi var där och pratade barnvagn.

Tjofling!

Love kills


Aaah. Nyskrubbad. Len som en jäkla babystjärt! Blev riktigt brun i nyllet efter solariet igår, har fått en massa fräknar också. Enligt Tomas så är sommaren min, så då bestämmer jag att den ska komma NU!

Surfade runt på diverse sidor häromdagen, på jakt efter snajdiga kläder. Lite skulls och roliga motiv. Men allt är ju så jäkla dyrt. Vem tusan pröjsar 399 kr för en t-shirt?! Inte jag iallafall. Däremot hittade jag tröjan nedan på Gina Tricot i söndags. 99 pix. That's more like it..! Storleken är M, men jag tycker de verkar vara lite stora. Eller så är modellen så.. får se om jag drar fram symaskinen och fixar till den lite. :)




Finaste tjejen

Fyndade ett par jeans och en hoodie till Vilda ikväll. På Coop. Otippat men uppskattat, halva priset var det också.


Vildaärsåförbaskatjävlasötsåjagkankäkaupphenne... NU!


Min lilla ärta har blivit så stor! :)









Minns du?

ställ mig inte i ett led
du får mig aldrig att stå still
jag fungerar inte då

jag är ingen soldat
jag tänker inte så



Spotify har gått varmt hela dagen och vi har haft disco, jag och Vilda.

Kommer ihåg när man gick i mellanstadiet och det var dags för disco.. mamma köpte en liten godispåse och en burk läsk, finaste kläderna åkte på och den där pirriga känslan infann sig. Jag fick ju dock aldrig dansa, vad jag minns. Var ingen populär tjej så jag satt väl mest och åt mitt godis och tittade på.. Undrar hur man kände då?


När Tomas kommer hem ikväll så tänker jag åka in till Norrtälje. Sola. Det var ju ett tag sen nu. Får väl vira in den nya tatueringen i en liten handduk eller nått, men sola ska jag tamejtusan. En sväng till Willys blir det nog också, börjar bli dags att fylla på förråden lite.

För ett år sedan..

.. hade jag ännu inte träffat min dotter. Hon låg och mös i den stora mysiga bebismagen.. Den 8 februari 2009 hade jag gått 90% av graviditeten, en månad till beräknad förlossning. Vilda föddes två dagar efter BF, den 10 mars. Jag längtar tills vi ska skaffa bebis nummer två, att gå igenom en graviditet och en förlossning är något av det häftigaste man kan uppleva enligt mig.

Inlägget från 8/2-2009



Sunday

Sol idag, yeeey! Och jag är ledig, yeey!

Vi drar iväg till Uppsala och svärisarna. Men också ett stop på Gränby Centrum. En liten kortis bara..


Puss heeeej..




Lördag 6 februari

Hoho. Ligger nerkurad i soffan och kollar på reprisen av Grammy-galan. Segt. Hade tänkt att åka in till Norrtälje idag och besöka garnaffären men jag orkar inte. Förkylningen är nästan borta men kroppen är tung och totalt ovillig. Ska jobba ikväll också så jag vill inte trötta ut mig i onödan.

Ska nog lägga mig i soffan och titta klart på "Smoking Aces II: Assassins' Ball". Somnade nämligen sist..




Nej, hoppas ni har en mer fartfylld lördag! Häpåre.

Kiwi.

Fortfarande förkyld men ingen feber. Så jäkla skönt. Sitter och käkar kiwi, helt klart underskattad frukt. Mums. Tänk kiwi-juice? Åh, gud så gott det skulle vara. Bara svepa en liter sådär. Men total waste of fruktkött. Men ändock, mums..!

Ja. Så oerhört spännande är min dag. Vilda sover och jag kollar med ett halvt öga på Top Model. Snark. Hundraåttioelfte reprisen..

Vilda den busungen har börjat intressera sig för lampknapparna på väggarna, hon sträcker sig som tusan och står och trycker av och på lampan i hallen och fascinationen är total. :D smart_tjej_09!


Sänka skepp

Gårdagens introkväll gick jättebra. När vi skulle hem från skogarna hamnade vi dessvärre i diket.. mötte en lastbil och vi höll ut lite för mycket, så bara.. *poff*.. gled vi fint och lugnt ner i snön. Det blåste och snöade hur mycket som helst, och vi försökte skotta och sanda runt däcken men det gick inte alls. Bör tillägga att minst 6-7 bilar åkte förbi oss, och INGEN stannade ens för att fråga hur det var med oss. Tack!

Efter en stund kom iallafall ett jättegulligt par och hjälpte oss dra upp bilen, vilket var guld värt. Tur att det finns goda människor, annars hade vi väl fått sitta kvar där ännu längre och vänta på en bärgare. Jag blev iallafall redigt förkyld efteråt, kall som en isbit när jag trillade innanför dörren här hemma.

Idag har jag knarkat te, vitlök (krossad, nedsköljd med vatten!), halstabletter och några ipren för att få ordning på det här. Ska ju gå intro ikväll igen och jag varken kan eller vill missa det! :) Jag älskar det här jobbet!

Off to work

Nu ska jag snart åka och jobba. Introduktion kväll, det kommer nog att gå finfint. Hoppas att vädret inte blir sämre framåt kvällen, har ingen större lust att åka runt på små skogsvägar i snöstorm. :/

Piercingen borta, flinten överkammad och linserna i. Känner mig rätt tom i nyllet.

Hej svejs och wish me luck!


Ruggla?

Tänkte skriva rugg-uggla men det gick för snabbt så det blev "ruggla". Men vilket bra ord. Det ska jag börja använda på studs! Nu om mig själv, känner mig som en riktig jäkla ruggla. Känner mig degig och seg i huvet, lite lite ont i halsen (lite raspig sådär) men det ska vi nog råda bot på under dagen. Ska gå intro ikväll och det kan jag inte missa! Så det blir te hela dagen.


.. nu ska jag jaga Vilda som står och rotar i min garn-låda. >___<

Svar på kommentar





Hej Fia! Tack för din kommentar.

"Fusk" vettetusan om man kan kalla det. När jag fick medcinen utskriven så led jag av fetma (bmi 31). Så ja, de är till för "dem som lider av fetma", det har du absolut rätt i. Huruvida jag fortsätter att ta min medicin i samråd med min husläkare är dock mellan denne och mig. Varför skulle h*n skriva ut medicinen till mig om jag inte var lämplig att fortsätta med den? Att aldrig sluta äta den finns väl inte på kartan för någon då medicinen är just receptbelagd. Självklart ska man ha en bra kosthållning, men personer som lider av fetma kan behöva hjälp på traven av en mängd olika anledningar.


Frågor på detta? :)

Anna & jag by Lynn

Lynn (<-- länk!) har ritat av Anna och mig i paint! Hur jävla skillad är människan inte?! Nu tycker jag Lynnsan får ta och rita en på oss alla tre tillsammans så ska jag se till att skriva ut och rama in dem. :D



O-trådlöst

Alltså. Jag blir så jävla grinig. Jag och Vilda har varit borta i lite drygt två timmar. Och under den tiden har vår trådlösa-router-tjottahejti bestämt sig för att kasta in handduken och dö. JAHA? Den är ju för tusan helt ny!

*kastar tallrikar i golvet* .. jag blir så trött. Varför kan saker och ting inte bara fungera? o__O

Aftonbladet läses från golvnivå. K*ken!








































Hoho i stugan

Alltså.. jag DÖR av garv.. hihi.. kanske var Tomas en tomtenisse i sitt tidigare liv?! Han passar ju jävligt bra som det iallafall! :D


Playing cards

Idag fick jag ett ryck och började att möblera om. Och möblerade om lite till. Testade lite olika möjligheter. Dvs typ två olika "sätt" att ställa två byråer på. Vår lägenhet är ju verkligen känd för att vara lättmöblerad. Tv-bänken där, soffan där. Köksbord där. Hmpf. Fantasin är ju på topp!

Hur som helst.

Imorgon ska jag & Vilda iallafall bort från hemmet ett par timmar. Ska hem till syrran och spela kort, dricka kaffe och snacka en jääävla massa skit. Nä, skämt åsido. Bara hänga och bara vara. Himlarns trevligt och mysigt ska det bli. Har man världens bästa syrra/-or så är det inte svårt att trivas. ;)

Sitter för övrigt och klurar på min nästa tatuering.
Mia, det här är fan farligt..!

Typ så, ja.


"Början av veckan"

Japp. Då var vi här. "Din lön kommer i början i nästa vecka". Alltså nu. Och har jag fått någon lön än? NEJ. Och att dom inte ens kan ge mig ett exakt datum när den kommer gör mig förbannad. Fan att man ska behöva jaga runt och fixa när det egentligen borde vara så j*vla enkelt.

Självklart är jag inte längre med i facket (Handels) för jag skulle ju bara jobba några dagar. Så där har jag ingen hjälp att hämta heller. Fan.


.. morr. I övrigt är det bara bra här. Vilda ligger och sover sin lilla förmiddagslur, jag har nyss druckit kaffe. Japp. Så ser det ut. Ville hitta på nått idag så jag hörde av mig till syrran, men hon svarade inte. Hon jobbar antagligen. Så, vad göra? Igår städade jag badrumsskåpen och sorterade allt mitt smink. Kastade en del och tvättade mina penslar, my god.. det kan man verkligen inte göra för sällan. Vattnet blev helt grått!

Tänker inte låta den här dagen rymma ifrån mig så jag ska leta fram plattången och fixa frisyren. Henna-färgning gick för övrigt riktigt bra, tiden gick fort och jag satt med det i skallen i ca 3 timmar. Tur att jag rakat bort så mycket hår för annars hade pulvret inte räckt. :P



1 februari

Jaja. Så var det februari nu alltså. Snart dags för 1-års kalas alltså. Ångest!

Har ägnat den sista timmen åt att dega runt på facebook och glo igenom lite av Anna's gamla-bilder-album. Där fanns en hel del bilder som jag inte har på min egen dator och fy f*n.. Hur kunde jag se ut så där? Aldrig, aldrig ALDRIG mer! Det lovar jag mig själv tamejtusan. No more junk in the trunk.. någonsin! (och nej, jag vill inte lägga ut någon före-bild. Klarar inte av det).



70 kg 70 kg 70 kg. 4-5 kg kvar till målvikt!



RSS 2.0