Iiiiiih

Vilken mysig dag! Om man bortser lite från jobb-dagen då.. Jag trivs faktiskt med att jobba med Nina, hon kan vara riktigt rolig när hon sätter den sidan till. :D Var hur trött som helst när jag kom till jobbet imorse och hade absolut inte samma energi som i lördags morse.. men men. 

Igår efter jobbet kom Anna och Jens förbi, :) en stund senare kom Tomas efter sitt jourande. Tanken var att vi skulle ha kollat på melodifestivalen.. men det sket sig för Tomas hade med sig Saw III. Wii wii. Måste säga att den var mycket hemskare än ettan och tvåan.. Massa närbilder på MYCKET naturtrogna äckelgrejer.. Ibland var jag fan tvungen att titta bort, och jag som inte brukar vara så kinkig. o_^

Iaf. Det var roligt, lite pargrej sådär. :) Idag efter jobbet kom Jens och Anna och hämtade upp mig på jobbet, dom hade struttat runt i Arninge och kollat i affärer. Grymt passande för mig då jag kunde passa på att sneaka skjuts med dem hem. Haha. Handlade massa katt-grejer iaf.. Tycker Mio är så himla smal och spinkig nu så det ska det bli ändring på. Han är så jävla kräsen med maten med, illa illa. Så om ngn vill ha femton kilo kattmat så kom och hämta! Men det kan tydligen bli så efter katter blir kastrerade.. Dom blir grymt kinkiga med maten. Morr.

Jääs, så ringde Älskling idag och berättade att vi blivit med vattensäng (!!). Hmm. Jag vet inte jag, har inte sovit i en vattensäng på typ.. 12 år? :P Känns ju lite åttiotal, men visst. Det kanske är mys. :) Stor var den iaf, en å åttio.

Min vecka är späckad som den är, typ. Imorn är det skola och efter det ska jag in till Norrtan och träffa Frida och Anna. :) Tisdag, onsdag, skola. Torsdag, Pinglan fyller 25. :) Fredag, skola, Anna kommer till Uppsala och så ska vi shoppa loss... Yey! Hon har tydligen aldrig varit där. :O Stackarn, får visa henne allt jag vet om dårå. Iofs inte så mycket kanske men.. Man tar sig fram iaf. :P

På lördag ska Pinglan ha födelsedags"kalas" (låter fel att kalla det så när man är över 20? :P och på kvällen är det fest. :) Fast det blir nog till att ta det lunchan.. för på söndag så ska vi flytta Tomas saker hit. Till våran lägenhet.. Vårat hem. :) Wunderbar!

Jag är så speedad så jag tror jag får ta en kalldusch eller nått. Dumt iofs, för jag fryser redan nu. :P

Åh, Mio kom och värmde mig. Han känner mig han. :)

Puss!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0