v. 25 (24+5)

Nu var det ett tag sen jag slängde upp någon magbild. Nu är vi snart inne på vecka 26, tiden går sjukt fort! Snart är det vår och då kommer.. lillebror!

Något jag ska köpa till mig själv i försenad julklapp: stödstrumpor. Jisses. Mina fötter och vader känns helt svullna och spända. Viktuppgång än så länge då? ca. 10 kg, och det känns överallt! Ingen halsbränna eller sådant (ta i trä!).


God jul! (i efterskott)

Här har jag ju inte haft tid att sitta alls de senaste dagarna.. så GOD JUL på er alla som läser min blogg!
Hoppas ni har haft en toppenmysig julhelg!

Återkomer med updates later..!

Kram!

Söndag.

Jisses vad slut jag är. Har jobbat både idag och igår och det känns som att min rygg håller på att smulas sönder. Inte så härligt. Något som är riktigt härligt dock är att jag är ledig imorgon, hurra! Och hela familjen ska iväg på trevligheter i Uppsala. Perfekt.

Min mamma och hennes karl var här på middag och vi hade mycket mysigt! Vi hinner inte ses så mycket innan jul nu så det var helt perfekt att dom kunde komma till oss idag. Dom ska vara hundvakt ett par dagar när vi ska iväg också, så att vår lilla håriga sak slipper flänga runt och ha sig. Hon har det bättre med dem då istället.

Hursom, alltså min morsa.. hon är så jävla bäst! Vi har skrattat som fan här ikväll, spelat wii och haft det otroligt mysigt. Är jag en lika bra mamma till Vilda som hon är till mig så är jag nöjd. En sådan mamma som alltid finns där, vad det än är.. om klockan är tre på natten så kan man alltid ringa. Eller om man känner sig nere. Eller glad. Någon som ringer för att bara höra hur det är.

Jag älskar dig mamma
!



Vi två -06 ♥


Ingen lust (#2).

Nä. Det är bara tomt. Tabula rasa liksom.
Kalla det bloggtorka eller vad ni vill men.. mööh.

Har jobbat idag, ledig imorn, jobbar fredag till söndag. Lyckades "byta" (läs; offra mig och byta med en kollega) till mig värsta mupp-passet på lördag, 13-21. Hatar sådana konstiga pass, som varken är dag eller kväll. Hrm. Hela dagen försvinner ju. Skitsamma. Har haft en bra dag på jobbet idag iallafall, knatat runt hur mycket som helst och har lagom ont i benen nu. Känns alltså välförtjänt att jag ligger som en strandad knubbsäl här i soffan.

Jo. Jag har kommit på vad jag vill ha i julklapp. Ni har väl sett "Efternal sunshine of the spotless mind"? En sån där hjärntvättsbehandling. Eller minnesutrensning kanske man kan kalla det. En sån vill jag ha. Ända sedan "Gubben i lådan"-låten kom ut (jag tog en kula för dig, men fick en smula tillbaks, för dig ska jag göra det tusen gånger om trallalaa) så har jag börjat tänka på dig igen och det stör mig - som fan. För du är inte värd att uppta en sekund av mina tankar mer. Min ena hjärnhalva verkar bara inte ha fattat det än så jag önskar egentligen bara det - att få glömma att du har funnits överhuvudtaget. HEJ DÅ.

To cool for school..

Dagens virkverk! En lussebulle, två peppa...

dsc00720 (MMS)

Dagens virkverk! En lussebulle, två pepparkakshjärtan och tre mintkyssar. Julfint! :)


Lillebrors hotell! Vecka 22+5

dsc00716 (MMS)

Lillebrors hotell! Vecka 22+5


Söndag

Seg men mysig dag. Lite sovmorgon till halv åtta, sedan gick hela familjen upp upp och åt en god frukost. Drömde om kokta ägg men dem var ju såklart slut. Haha. Jag drömmer ofta om mat nuförtiden.. men nu är det slut på det här "du-är-ju-gravid-så-det-är-ok-att-käka-för-två" grejen.. jisses, vägde mig igår och det var inte ok. Känns inte så roligt när man kämpat som fan för att gå ner och sedan gå upp en hel jävla massa kilon igen bara för att man blir gravid. Nepp, det tänker jag inte tillåta! Så nu är det skärpning!

Nu ska jag snart åka iväg och jobba, 16.30-22. Soft.


Bild från 2005 (tror jag?) Inte pinnsmal men trivdes!

Tjejar mig lite

Kunde ju inte hålla mig. Vi var inne och storhandlade i Norrtan ikväll och skulle tanka på vägen hem. Kikade in på macken och kom ut med filmjävlen ändå! Nu har jag klämt i mig en skål popcorn och ett stort glas Brämhults medans stackars Tomas ligger och sover bredvid Vilda i hennes säng. Nej, han har inte så stort intresse av att se denna film med mig, nej. Kan förstå det. Men bra är dem! Filmerna alltså. Prr prr!

Nu ska jag smyga in och väcka Tomas och sedan måste jag sova. Ska jobba så det blir tidig uppstigning!
Natti!



Tisdag

Vilda är på dagis och jag är hemma själv. Ovant. Ska jobba kväll så hon Tomas hämtar henne på dagis sedan. Känns konstigt att bara sitta och vänta ut tiden här hemma, och inte orkar jag ta tag i något heller. Hah. Jo, kaffe ska jag få i mig iallafall. I övrigt har vi inte mycket att rapportera härifrån, livet lallar på. Måste börja slå in lite julklappar snart, ska nog göra det ikväll. När Vilda har gått och lagt sig. Lite enklare då. Råkade lämna en grej framme som hon fick syn på och skulle ha på en gång. Mrr. Så nu hamrar hon för fullt på sin bultbräda, hennes nya kärlek! :) Snickartjej!

Nej.. kaffe var det ja!


Såhär mysig är vår lilla pepparkakshushylla! Tomten säger.. HEEEEJ!

Herren i pepparkakshuset

Lade in bilder från kameran och såg den här från pepparkaksbaket från igår.. haha!

Nöjd_kille_86! ÄLSKAR DIG! ♥



Färdig! Hälen blev lite för lång men det ä...

dsc00686 (MMS)

Färdig! Hälen blev lite för lång men det är inte så lätt när man inte har nå mönster. En till bara nu då! Edit: Världens sämsta kamera på mobilen som inte gör färgen rättvis för fem öre.


Måndagens projekt är påbörjat. Ett par gos...

dsc00685 (MMS)

Måndagens projekt är påbörjat. Ett par gosiga sockar till Vilda i julklapp. Världens mysigaste garn! *galen garntant*


Nyss inkomna från en pulka-tur. Sitter och...

dsc00677 (MMS)

Nyss inkomna från en pulka-tur. Sitter och sippar på en kopp varm choklad och bara njuter. Lillebror sparkar och Vilda är gosig. Älskar mina ungar!


RSS 2.0