Ingen lust

Nej, ingen blogglust här som ni förstår. Dock mår vi bra, livet leker, solen skiner och hjärtat är varmt. Mysigt.
Håller på att packa ner lägenheten och fixa inför flytten, även om det känns som att dagarna sniglar sig fram tills datumet vi får nycklarna (som för övrigt verkar bli ännu senare, fick vi reda på idag.. f*ck..)


Så är det!


.. och idag så tog Vilda sitt första dagisfoto! :) Stora tjejen!




Ingen lust

Nej, ingen blogglust här som ni förstår. Dock mår vi bra, livet leker, solen skiner och hjärtat är varmt. Mysigt.
Håller på att packa ner lägenheten och fixa inför flytten, även om det känns som att dagarna sniglar sig fram tills datumet vi får nycklarna (som för övrigt verkar bli ännu senare, fick vi reda på idag.. f*ck..)


Så är det!


.. och idag så tog Vilda sitt första dagisfoto! :) Stora tjejen!



LÖRDAG

Idag har vi varit i Norrtan hela dan, lekt i sandlådan, druckit saft, gungat och haft det allmänt jäkla toppenbra. I love.


Nu ska jag fortsätta spana på "grannpojken" som verkar ha tappat någonting på gräsmattan då han har gått runt och letat och grejat hur länge som helst. Och nej, nån hjälp att leta får han inte av mig då han alltid kör skitfort här inne bland husen och tror han har VIP-parkering precis utanför sin lägenhetsdörr.

HAH.

Det var dagens eko. Klart slut, varulvstjut!


Jag dör.. typ

Hoppade in och jobbade på mitt "gamla jobb" idag, och fy helvete.. jag har stått upp i typ sex timmar! Ont! Stått, gått, sprungit, släpat och trixat. Kört en palldragare of Doom.

Men det värsta av allt är jag knappt har sett Vilda alls idag :( En och en halv timme imorse innan vi gick till dagis, sen ringde ju jobbet och allt.. Så Vilda fick gå från 9-17, känns inte alls roligt. Hon var skitseg när Tomas hämtade henne, jättetrött. Däckade runt sju, ovaggad. Usch, känns jobbigt att ha varit ifrån henne så länge nu :(

Jag ska jobba imorgon och på fredag också, eventuellt helgen också men jag vet inte om jag pallar. Mitt gosebus. Nej, så här tänker jag inte ha det, inget heltidsjobb 10-19 framöver, det skulle jag aldrig klara..



Barbro, vakna snart så jag får flytta dig till våran säng istället och sova bredvid dig!


TISDAG

Nu är Vilda på dagis och jag är hemma. Solo. Eller ja, hunden är ju här förstås. Men ändå, det är så ovant! Vilda ska gå på dagis 15 timmar denna vecka (om jag inte får jobba förstås, då kan det bli mer). Hursom, solen skiner lagom mycket idag och jag ska fixa och greja här hemma. Packa lite mer och rengöra badrummet.

Vi får nycklarna till nya lyan den 4 juni, så då ska vi börja flytta över lite kartonger och skit som bara står här. Och så ska vi börja med det roliga projektet också, måla om! Det ska bli så himla kul! Älskar att måla och fixa. Det är svårt med färger förstås, har redan hunnit ändra mig en och två gånger.. men det blir nog bra.

Jag mjukstartar dagen med en kopp kaffe och Days på trean. Ja, det är ju fan sjukt hur man fastnar i den där skit-serien. Kommer ihåg när jag var liten, när man var sjuk och var hemma från skolan. Tittade på Days även då.. He he he..


Vilda och mamma häromdagen! Älskar hennes söta ansiktsuttryck :)

RAGGISAR

Häromdagen fick jag för mig att styra upp lite raggsockor till Vilda. Lite fel årstid kanske, men främst tänkte jag att hon kan ha dem när hon sover utomhus i vagnen på dagis. Så jag började virka. Tre raggsockor senare (som blev för små!) blev jag grinig och tog fram stickorna istället. Efter mycket bråk och stök med de förbaskade stickorna och beskrivningen som verkade vara på latin så fick jag faktiskt till det. Lite skevt och lite dant, men jag är tok-nöjd ändå!

Min första raggsocka ever! Nu ska jag bara göra en till..







22:44

Nyss hemkommen efter en bra kväll på jobbet med trevlig sällskap. Mycket bilåkande på de kringelkrokade vägarna omrking Rimbo.

Imorgon är det ju tydligen röd dag, och på fredag har Tomas tagit pappaledig. Vilket betyder långhelg för oss! Mysigt som bara den!

Nej, vet inte riktigt vad jag ville få ut av det här. Ville bara skriva några rader så att ni inte tror att jag gått och tröttnat eller så, bara det att jag inte riktigt har tid att blogga. Vilda har haft feber i två dagar (tänder på G) och vi har bara myst här hemma och tittat på barnprogram och kramats. Nu är det på bättringsvägen och jag hoppas febern är helt borta imorgon när hon vaknar. :)

Nattinatt!


Morrn morrn

Godmorgon världen!

Solen skiner och den här morsan var uppe pigg (?) redan kl. 07:30

What to do..? Något ska vi allt hitta på idag.


Måndag

Måndag igen och ikväll ska jag jobba. Lämnade Vilda på dagis vid 14:30 så Tomas får hämta henne idag. Kul! Hoppas att det ska gå bra, det gör det säkert. Barnen på dagis är så gulliga och säger alltid "Vildas mamma! Vilda, nu kommer din mamma!" och en annan liten tjej säger alltid "ska han gå hem nu?" Hehe..

Min syster Ingela kom hem till oss i förmiddags och har hållt oss sällskap under dagen, vi har druckit kaffe, snackat skit och lekt med Vildabus.. som är allt annat än blyg skulle jag vilja påstå. En riktig pajas!

För övrigt så har jag redan börjat packa inför flytten. Yes, jag kunde inte hålla mig. I nästa vecka kommer det en container för grovsopor till vårat område, så då ska vi passa på och kasta allt junk som inte ska få äran att flytta med till den nya lägenheten.

Jag gick hårt på bokhyllan vi har i vardagsrummet och kastade en hel massa böcker som ändå ingen läser. Hittade en bok jag fick i julklapp en gång, med en hälsning längst fram. Otroligt hur tiden utvecklar sig, men den fick inte stanna. Varken hälsningen eller boken. :) Skönt! Rensade även igenom våra CD-skivor (då vi bara lyssnar på Spotify). 

Jag älskar att kasta saker. Så jäkla skönt. Massa bagage och dåliga gamla minnen som man bara kastar åt h*vete.

Det är bra för själen!

Fredag

Idag har jag jobbat och Vilda har varit på dagis. Och allt har gått toppen! Både på jobb och förskola. Förutom att jag hade två städ helt solo, det var lite småjobbigt.. men detta ger mig ju ett ypperligt tillfälle att be om (kräva?!) massage ikväll. Hurra!

I helgen blir det jobb, dock korta pass. Ser fram emot det. :)

Onsdag

Tredje och sista dagen på inskolningen. Vilda är på dagis och jag är hemma. Efter frukosten så gick hon iväg och lekte med sina nya kompisar och jag satte mig med min nya kompis och ritade med kritor i ett annat rum. :) Barnen gillar mig, alltid roligt! Skulle rita en bil men det är tusan svårare än vad man tror ju.. det hade lika gärna kunnat vara någon av ungarna som ritat den, så fin blev den.. ;)

Jag har precis klämt i mig lite lunch och funderar över jag vad jag ska sysselsätta mig med härnäst. Har kört igång en tvättmaskin och ska sortera lite ren tvätt och lägga in i skåpen.

En "rolig" grej är att jag smyger omkring här hemma, tyst och lugnt för att jag tror att Vilda ligger och sover i sovrummet. Och så kommer jag på mig själv, nämen hon är ju inte ens hemma nu. Hehe. Hjärnan är på pause just nu.. he he he..

Min dagistjej är själv på dagis några timm...

dsc00614 (MMS)

Min dagistjej är själv på dagis några timmar, själv förpassade jag mig hem till syrran för kaffe och peptalk. Känns mycket bättre idag :)


Gömma sig

Första inskolningsdagen avklarad. Med råge. Vilda gick raka vägen in och tog för sig. Var nyfiken, tittade, kände, klämde och lekte med allt och alla. Barnen tyckte mycket om Vilda, klappade på henne och tog väl om hand om nykomlingen.

Hon kastade sig i famnen på fröknarna. Utan problem. När hon blev ledsen så tröstade hon sig med närmaste vuxen. Jag satt i andra sidan rummet, avlägset och lite studerande bara. Så som man ska.

Efter vilostunden (hon sov ute i sin vagn) tog jag upp henne och klädde av henne ytterkläderna, sedan slet hon sig loss från mig och sprang i väg. När jag kom in i samma rum som henne så gick hon ut från rummet. Tittade inte ens på mig utan bara gick.

Jag dog. Det kändes som att mitt livs kärlek gjorde slut. Ni fattar inte.



När vi kom hem idag (efter vad som kändes som en hel-dags tortyr) så var det som att hon var en annan tjej. Gick runt och gaggade, var inte alls nöjd och kinkade mest omkring. Efter en stund kröp hon upp till mig i soffan, liggande på mitt bröst som hon gjorde när hon var bebis, på mage ni vet. Så ligger hon aldrig nu för tiden.
Där var hon, min tjej.

Det är bara så mycket just nu. Känslor i ett virrvarr, glada, ledsna, sorgsna. Jag är jävligt stolt över min dotter, att hon är så framåt och social, hur hon hanterar situationer så bra och kan så mycket.. jag är stolt. Men samtidigt är det så jobbigt att vara ifrån henne. Det kommer att vara jobbigt i början, det är klart. Jag måste bara komma ihåg att det blir bättre.

Mitt vilda hjärta, du kommer aldrig förstå hur mycket jag älskar dig.


Strejk på hjärnkontoret idag, alla har beordrats ner till hjärtcentralen.



Inskolningen är igång och jag hinkar kaffe...

dsc00604 (MMS)

Inskolningen är igång och jag hinkar kaffe i ett hörn på en ministol. Vilda har jag inte sett på tio minuter, det bådar väl gott?


.. Och min! :-D

dsc00591 (MMS)

.. Och min! :-D


Pappas tatuering.. :)

dsc00590 (MMS)

Pappas tatuering.. :)


RSS 2.0