Lek!

Idag har vi haft playdate här på morgonen, Jenny och Eliott kom över på lite fika och lek. Jättetrevligt så det kommer vi garanterat göra om! :)

Nu väntar jag på att Anna och Malin ska ramla innanför dörren, wiie!


No funkis.

Jag har bloggat hela dagen från min blogg.se app på mobilen, men inget verkar ha tagit sig fram. Vad kul! Jaha. Hursomhelst, hur ska jag då sammanfatta den fabulösa dag.. jo, syrran och barnen var här och lekte en bra stund, spelade tv-spel, fikade, busade och pratade. Mycket mysigt, tack för att ni kom! :) Jack och Milo är så jäkla söta, följde efter varandra hela tiden och stödde sig mot varandra när dom skulle resa sig upp. Gulligull.

Nu har jag och Vilda målat lite ramar som jag tänkte få upp ikväll om dom hinner torka. Mycket färg i liten verkstad. :) Jack har nyss somnat och jag känner för att göra det samma..! Är helt galet slut! Väntar dock på Tomas som är iväg och handlar nyårsmaten, får se vad för spännande han hittar.

Just det, jag sydde ett till flaggspel igårkväll. Superfint blev det och ikväll blir det 2 st till Vildas rum. Sen får det vila en stund, nu är jag trött på allt detta strykande!



Godmorgon!

Vaknade med buller brak inatt, kl 03 på soffan. Hade somnat framför tv:n som inte lät så mycket alls, antar att jag hade dröm något konstigt. Pallrade mig in i sängen och gick sedan upp kl 07. Zzz.

Nu är det barnprogram och eld på g, dock har eldfan slocknat och jag måste börja om från början. Hurra!

Idag kommer syrran och barnen på fika, vi ska ha vår lilla mini-jul (dvs, julklappsöppning!) förhoppningsvis är det fint väder också så vi kan ta en fiska utomhus. :)

Nej, nu ska jag bråka igång elden igen.. Fryser om fötterna!


Flaggspel!

Titta, det gick ju! Till och med jag kan göra flaggspel. Tokfint blev det och superlätt att sno ihop!

Jag gjorde en mall, 16 cm bred och 20 cm på sidorna, ritade av och klippte ut på dubbelvikt tyg, klipp upp översta kanten, nåla långsidorna och sy ihop med raksöm. (Struntade i att sicksacka!) Vräng åt rätt håll, stryk dom så att dom blir kanterna blir fina, nåla upp på en snedslå/kantband och sy med raksöm.

Superfint! Den ska få hänga i Jacks rum tror jag. :)


Mys!

Nyss inkomna från en mysig men blåsig promenad, och Vilda cyklade för första gången ordentligt på sin trehjuling! Hurra hurra! Envisare unge får man nog leta efter, gud vad hon skällde på cykeln när den bråkade med henne. Haha. Finis!


Godmorgon!

Igårkväll hjälpte min älskling mig att fixa iordning arbetsbänken och flytta runt möblerna nere i min sy-studio. Är så nöjd! Visst att väggarna är typ.. himmelsblå med en bård högst upp.. men det är så skönt att ha ett rum till mina saker och mina tyger, så att var sak får sin plats. Känns underbart! Flyttade även in i den gamla skänken och jisses, så många små lådor att lägga prylar i. Perfekt för knappar, nålar, syrullar, virknålar, stickor.. Haha. Kan fortsätta en bra stund. ;)

Nu ska jag dricka dagens första kopp kaffe, vi har redan hunnit med en hel del här hemma. Badat barn, kollat på barnprogram, bäddat alla sängar.. jaha, var klockan halv tio redan!? Här går det undan.


Tänkte ta lite bilder runt omkring i huset sen, så håll utkik idag om ni vill se hur vi har det här hemma. :)

Fisk!

Helt plötsligt kom det en fisk simmandes i luften..


GOD JUL!

Hej tomtegubbar slå i glasen och låt oss lustiga vara...! God jul alla vänner och alla andra som jag känner!
Hoppas att ni haft en supermysig julafton, det hade vi. Släkten kom hem till oss denna gång och det känns som att vi startat en ny tradition.. Jättefint blev allt. Är så himla nöjd och glad! Idag kommer mina svärföräldrar och svågrar, ska också bli mycket trevligt.

God jul fina ni!





MMS.bloggar

Hoho i stugorna!
Ville bara pipa in och säga hej! Jag bloggar med mms då vi inte har internet hemma än... (panik!)

Man blir ju bara lite lätt handikappad när inte internet fungerar. Som tur är har vi iallafall fått igång tv:n så att det finns annat att titta på än Nicke Nyfiken och Pelle Svanslös. Sweet.

Nu är jag hemma hos Anna och har det bra, vi drog en repa nere på "stan" och nu är det dags för lite lunch. Sedan ska jag brumma iväg och hämta Vildabus på dagis, sedan åker vi.. Då är det jullov! :) Imorgon får vi besök av Isabel & Magnus med familj, hoppas att vi kan leka ute i snön om vädret tillåter det.

Det var det för nu! Hepåre!

Nu kliar det i sy-tarmen! Snodde ihop två ...

img_8381 (MMS)

Nu kliar det i sy-tarmen! Snodde ihop två snuttefiltar, 30x40 cm. :)


Nån som kommer ihåg den här kampanjen? Ruf...

img_4167 (MMS)

Nån som kommer ihåg den här kampanjen? Rufsa! Hittade dessa i en gammal kartong, man kanske ska rama in och sätta upp någonstans? MYS!


Släng dig i väggen, Ernst! Barr innanför t...

img_3429 (MMS)

Släng dig i väggen, Ernst! Barr innanför trosorna men en fin krans fick vi ihop, jag och Vilda. :) Ett sent julklappstips: en sekatör..!


Snösnigel! :D

img_5576 (MMS)

Snösnigel! :D


Snögubbe och strutshund! :)

img_4897 (MMS)

Snögubbe och strutshund! :)


Glad liten kille som precis fått två nya t...

img_8263 (MMS)

Glad liten kille som precis fått två nya tänder till samlingen! Idag har jag jobbat och sedan när jag kom hem byggde jag och Vilda pepparkakshus och nu fixar Tomas och Jack käk, är helt sjukt hungrig. Men först: Musikhjälpen! :)


Brasan ger värme och lite julpynt har vi f...

img_6893 (MMS)

Brasan ger värme och lite julpynt har vi fått upp. Så himla mysigt!


Nu är första lasset i huset, hurra! :)

img_8595 (MMS)

Nu är första lasset i huset, hurra! :)


Torsdag.

Idag var jag, barnen, mamma och Björn ut till huset. Dom blev sålda på en gång och tyckte att vi gjort en mycket god affär! Skönt att höra, hehe..

Dom hjälpte mig även att sätta på nya dubbdäck på min bil så att det går lite lättare att köra ute där i urskogen.. Så nu kan jag köra isracing!

Imorn ska jag och barnen till kyrkan, Kyrkis har avslutning där. Hörde något om Luciatåg så det ska bli mysigt. Kul att få träffa lite folk också, var länge sen vi var där. På Kyrkis alltså.

Nu blir det köttbullar och mackaroner, som min karl lagat.. Medans jag legat och halvdött på sofflocket. Det kallar jag god arbetsfördelning!

Pic: Jack och leksakerna.


Ombytlig, jag?

Fan vad jobbigt det var att ha dreads. Trodde det skulle vars hur smutt som helst, glida runt utan en dålig-hår-dag i sikte.. Men nej, inte jag inte. Så ut åkte dom, med besked! Idag slet jag ur de sista tio, tvättade håret tre gånger och hade i ett halvt kilo balsam. Så underbart! Ikväll hjälpte Malin mig att fästa lite fejk-barr och vips, vilken snygging jag blev. Nu känns det bra igen. :)


Husägare!

Idag fick vi nycklarna och på lördag flyttar vi till vårt hus.

Känns helt jäkla sjukt! Sjukt underbart! 25 bast. Tvåbarnsmamma. Husägare tillsammans med min fina älskling. Vem sjutton kunde tro detta om mig när jag var 17..


Älskar dig så in-i-norden, Tomas! ♥


PS: Vet att det är tattigt med uppdateringar här på bloggen, men det är så mycket runt omkring nu. Möten, packning av kartonger, umgås med vänner och familj.. jag hinner inte med hälften av allt jag vill! Imorgon är det iallafall dags för babysim och det ska vi pallra oss iväg på, jag och Jacken. Han var sjuk förra gången så då missade vi det. Imorgon är näst sista gången, sedan är simmandet slut för det här året. Tjoflöjt på er och ge inte upp hoppet om min blogg än.. Kommer tillbaka! DS.

Tentakeltrissan.

Idag har vi varit till huset en sväng med ett lass kartonger. Jisses vad med skit man har egentligen...! Sjukt! Hade tydligen sparat en hel plastback med gamla pocketböcker, hm. Och jag som läser så ofta! Nu har man iallafall plats för en bokhylla att ha böckerna i. Så kan jag ju låtsas se lite intellektuell ut. Haha.
Foto: Marie

Fredag.

Lekrymden.
Mini-shopping.
Stickningsrace.
Malin-fika.
Storasyster-besök.
Fredagsmys!


RSS 2.0