Lerfejs.

Jag har kärat ner mig totalt i Neutrogenas produkter.
Ansiktsmasken 2i1, skrubben, tonern och krämen. För att inte tala om sminkborttagningen. Åh. I löve. Bra pris, bra skit!

Det står att man ska låta lermasken sitta i 5 minuter. Men nu är jag uppe i 21 minuter.
Jag inbillar mig att det blir bättre då. Man ska liksom ta i lite extra. Samma sak med hennan.

Bra skit.

Japp, visst är jag snygg?
Leran på ögonbrynet har jag lagt där med flit. Typ.





Vilda smsar från Annas mobil. Det

28e8f0a5470ec88ee4ca27e20f68f48a.png

Kolla varifrån!

Vilda smsar från Annas mobil. Det gäller ju att börja i tid! ;)


Be warned..

Min dator lever verkligen ett helt eget liv.


Snart återstår det bara en sak. Blåsa hela datorn.
Ska lägga över alla viktiga saker på vår externa hårddisk.


Nu har du en chans på dig alltså, Mikkelsen.. Du har blivit varnad! >___<

Kaaaakor..

Kalla dem vad ni vill, men nu har jag iallafall fått tag i dem! Ååh. Kakor. Men iskall mjölk. Idag får jag doppa minsann! ^___^

Ballerina Kladdkaka är helt klart inte så överskattat som jag till en början trodde de var. Hängde ni med?


För övrigt köpte jag typ världens bästa foundation på båten i lördags. Clinique - Even better. Åh. I love it. Måste sola en gång till bara för att nyansen ska bli perfekt. Mrreow!



Visst vill ni ha kaka?




Maniska kakätar-posen.



Charta 77

Vi ska vara på bvc om ca 25 minuter och Vilda ligger och sover. 
Jag sitter här och kan inte sluta lyssna på den här låten, så jekla bra!



Så låt mig komma ner och slippa detta kors
Orkar inte se nå' mer, nu vill jag komma loss





Baxade bilder

Snodde några av Mias bilder från bdb. :)









Nejmen hallå..

Hej. Det var länge sen! Vårat kära modem bestämde sig för att ge upp häromdagen, därav inget internet. Man känner sig lite handikappad, även fast man inte ens gör något viktigt här?

Hursomhelst.
Jag har haft en toppenhelg, lördagen blev kalasbra med ålands-trippande, buffe-svullande och drink-drickande. Mums och slurp på asgod mat och söta vänner. Tack amigos!

Söndagen bjöd på familjemys för hela slanten. Vi brummade iväg för att kika på området där den nya lägenheten vi kollat på ligger, men fy tusan.. Vilket ghetto. Gamla, rostiga cyklar, ölburkar, fimpar, skräp.. Ja, det såg för taskigt ut. Lekplatsen som såg så fin ut på bilderna så helt sliten ut IRL. Nej. Där vill vi nog inte bo. Aldrig får man vara för happy inte.


Försöker ladda upp en bild men blogg.se vill tydligen inte sammarbeta.
Ni får stå ut med ännu ett bild-löst inlägg.



Nu ska jag käka singoalla-kakor! (Men bara för att ICA inte hade Kladd-balle*).


*Kladd-balle är ett Anna's ord för Ballerina Kladdkaka - reds anm.



Update:
Ballekladd? Kladdballe? Nu får du ta och reda ut det här Anna! :D

..

Ska det seriöst ta en kvart att sätta i en j*vla lins? Måste öva mer på detta känner jag.


Idag mår jag iallafall bättre än igår, inte riktigt hundra, men 90% iallafall. ;)
Anna & Tobbe kommer och hämta upp mig runt halv ett, sedan bär det av på äventyr!

Dagen.

Har haft en jättefin dag. Mia & Tilda kom hit vid tio-tiden, massa lek och prat. :) Anna droppade in efter ett tag också, och strax därefter behagade de små donnorna (Tilda och Vilda alltså..) att somna. Jag färgade Mias hår och därefter fick jag också plocka lite ögonbryn. Yey!

Har mått lite konstigt hela dagen dock, halsen känns ond och huvudet är lite.. bomullsfyllt? Detta har jag inte alls tid med då det är dags för lite äventyrande imorgon..

Vi ska åka stor läskig båt, käka smörgåsbord, dricka gott och sedan dra ut på krogen en sväng när vi kommer tillbaka till Norrtälje. Måste jag påpeka att det var typ hundra år sedan jag var ute i svängarna? ;)

Tomas ska vara hemma med Vilda och bara ha det bra. Hans eget val ;)

Har knaprat lite alvedon nu iallafall, sitter och degar i soffan och letar efter ett bra stickbeskrivningar. Börjar tröttna lite smått på virkningen nu. Har så mycket virk-grejer nu så det kan ju vara kul med något stickat?

Bild från Vildas kalas 13/3. Kusinerna bjöd på kakor.. :)

På väg till kalas i Sthlm och det

18503d67d29f8ad9c7c137e4ea2bdcac.png

Kolla varifrån!

På väg till kalas i Sthlm och det är världens köer.. Jippie! Men jag har finsällskap här i baksätet, Vilda och Ebba :)


Ryggjävel!

.. och bröstkorgsjävel! Har haft ont hela dagen, det känns som att jag har tusen kilo sten på bröstet när jag andas djupt eller vrider mig, kan fan inte ens sträcka upp armarna ovanför huvudet.

Antagligen har jag sträckt mig på någon skön vänster. Men när? I sömnen?! o___O


HURRA!



Nåväl. Anna kom hit efter jobbet och lekte lite, gick en kort promenad med hunden för jag orkade inte gå så långt. Känner mig som en ranglig gammal kärring. :( Tobbe kom hit också, då blev han spöad i "En lång och en kort" (ett kortspel).. eller ja, man kan säga att han spöade sig själv. ;) Men han tog hem sista rundan iallafall och den är ju faktiskt svårast, så ett litet plus i kanten får han iallafall! :D

Slapping in the sofa nu iallafall, Tomas leker med Vilda på golvet och jag ska försöka hitta en bekväm ställning att sitta/ligga i. Hmpf. Ikväll är det Grey's iallafall, alltid något..

Onsdag

Igårkväll blev det solning för hela slanten, rackarns skönt! Jag är inte uppe i Anna's klass än, men ändå.. känns fräschare att vara lite brun än vit som ett jävla A4:a (för att citera Hanne).

Vilda har sovit en stund och jag har lyckats med bedriften att trimma Ebba. The skägg-master. Guud. Både hon och jag hoppade in (eller ja, hon kröp in) i duschen, äckliga jävla hår.. det tar sig ju verkligen in överallt. Innan för trosorna, i örat? Hmm.

Hursom. Gårdagen var underbar, Vilda var i sitt esse och lekte och röjde med kusinerna. :) Så roligt att se hur dom leker tillsammans. Vildas yngsta kusin, Ella, är hörselskadad så hon hör ju inte hur hon själv (eller vi andra) låter speciellt bra, tror bara hon hör en cm från örat om man nästan skriker? (Rätta mig och jag har fel, Ingela). Så Ella gaggade på och skrek och hade sig, bankar med grejer högt som tusan.. kan säga att Vilda gjorde samma sak sen när vi kom hem. Var inte tyst en sekund i princip. :D Själv hade jag lite ont i huvudet så det var guld värt att få åka iväg till Norrtan själv och bara sola och inte tänka på annat än radioprogrammet jag lyssnade på. :)

Idag tänkte jag att vi skulle leka med Mia och Tilda men dom var ju upptagna (tyyypiskt!) så vi får underhålla oss själva här hemma. Städa och tvätta. Jetekuhl..

Anna kommer över när hon slutar jobba iallafall, promenad står på schemat.


Hörs sen. Tjo!

Vildas första tofs, check! :D

533cbb27ca02f9f62698cc52e1462f06.png

Kolla varifrån!

Vildas första tofs, check! :D


Hår-tjafs

Förut var håret väldigt viktigt för mig. Visst, det är viktigt nu också men inte lika mycket som då. När jag var rundare i ansiktet och inte kände mig bekväm i mig själv eller med mitt utseende. Nu vågar jag experimentera litegrann, raka av håret på ena sidan, klippa lite här, tunna ut lite där.

När jag såg den här översta bilden så insåg jag hur jäkla långt det har blivit, hur gick det till? Jag gillar't iallafall! Har alltid velat ha långt, fint, tjockt hår. I nuläget har jag väl bara det förstnämnda, men jag jobbar på finheten. Tjockt kommer det nog aldrig bli igen, efter alla år av blekning och färgning. Det slits inte lika mycket nu när jag färgar det med henna, det blir mer som en hårinpackning varje gång. :)

Idag klippte jag topparna (läs; ca 5-6 cm), blev ganska bra tror jag. Ska be syrran kolla på det senare. Nu får Vilda vakna snart för jag vill ha systersällskap och kaffe! ♥




Linserna är i och det känns tomt utan glasögon. Hämtade ut 80 st par igår hos optikern, ska bli bättre på att använda linser nu.. mycket bekvämare! Bra smink-dag blev det också. Bilden blev dock lite konstigt, mitt hår är inte så där ljus-orange. :P


Ho-hooo..

Det blev ingen solning. Tiden rann iväg. Får se om det blir av imorgon istället.. hoppas! :)


Hittade en vårjacka till Vilda. Eller snarare, Anna hittade den.. och jag köpte den. Superfin! Det blev ett par nya pjuck också, gymnastikskor med kardborreband. Helt sjukt att de kostade nästan lika mycket som ett par vuxen-skor! 300 pix.


Möööh... Vill flytta.. typ igår. Känns som att vi bor i en jäkla sko-låda. Hoppas hoppas hoppas vi får kika på en lägenhet vi hittat.. kanske rentav får vi den? Håll tummarna för oss!




Fan vad tråkig jag är just nu. Det blir inte bättre än så här.

Härliga måndag!

Solen skiner. Jag mår bra och jag är glad! Och framför allt, ledig! Hurra!

Dagen började tidigt, och vi (dvs jag och Vilda) har redan hunnit käka en god frukost, fixa lite tvätt, leka med femhundraåttioleksaker och badat skumbad!

Tiden är på min sida idag märker jag. Nu sover Vilda sin första lilla lur, jag ska passa på att dyka in i duschen och styra upp mig. Klippa håret också, långt som tusan nu. Sidecuten alltså. Ja, resten också för den delen :)


Wiho.. och senare idag ska jag träffa Anna! Sola kanske? Hurra igen!



Ni märker hur sammanhängande allt är just nu.. har fortfarande ingen större blogglust men det är kul att ni är lika många som vanligt som kikar in här varje dag :)

Stay tuned!

Var är Imse?


Fruktansvärt inte pigg. Är jag. O-pigg alltså. Om man kan säga så..

Note to self; fem dagars kvällspass + helgjobb dag på raken kanske är lite att ta i.


Känner mig bättre idag, bara lite seg. Tog en morgon-nap med Vilda imorse runt 10.30, himla skönt. Sov gott i en hel timme där på soffan, hon och jag. Mysigt! I övrigt har vi inte haft mycket för oss idag. Vilda mår bättre och är inte lika snorig så det har inte blivit så mycket snorsugande idag (mysiga detaljer va?)

Snart kommer Tomas hem, då är det min tur att åka och jobba. Hoppas kvällen kommer att gå fort.
Inte för att jag inte tycker om att jobba, det har bara blivit lite väl många kvällar nu..

Me todäj, fräsch som en sommarvind!
Eller så är det filtret. Hehe.


Krassliga familjen

Här hemma jagar jag Vilda med snorsugen mest hela tiden. Stackarn. :( Själv så känner jag mig tung i huvuvet och lite tjock i halsen, dock inget som stör överdrivet. Idag tar vi det bara lugnt här hemma, gör inte många knop. Ska ju jobba ikväll också, måste vara pigg tills dess.

Har inte så mycket mer att tillägga för tillfället. Höres! :)

...

funny pictures of dogs with captions
see more dog and puppy pictures

På-somnad

Hemma från jobbet, lägger mig på soffan och grejar lite med datorn. Bad Tomas att lägga sig på mig, haha, brukar göra det ibland för det är rätt skönt för ryggen (prova!) Så skämtade han lite och sa typ, jaha, godnatt älskling!

Och vad gör han tre minuter senare? Han somnar på mig! På riktigt!  :D

Trött eller vad? :)


Mycket nu.

Vilda sover. Vi har varit till BVC på förmiddagen, ettårskontroll och vaccination. Den sistnämnda uteblev dock då Vilda har en förkylning på g. Doktorn kände och klämde på Vilda, hon sa inte ett pip. Kikade med en liten lampa i hennes ögon, lyssnade på hjärtat och lungorna. Hon sa ingenting. Bara tittade försynt som att "Vad sysslar du med egentligen? Hmm.." Vi tog längd och vikt också, nu väger hon 9890 gram och är 78 cm lång. Helt perfekt alltså. Även fast vi redan visste det, men ändå..

Vi promenerade in från bilen (det blev sådär lagom stressigt imorse, annars hade vi tagit vagnen ner på stan). Vilda ville knappt hålla i handen och sprang iväg både hit och dit. Hon blir duktigare och duktigare för varje steg hon tar uomhus. Varje gruskorn är lika vackert som om det vore guld och hon beundrar och pillar mer än gärna på dem.

En fröken från Vildas framtida förskola ringde nyss, och nu är det bestämt. Den första veckan i maj blir det inskolning, vecka 18. Några dagar innan dess ska det komma en fröken hem till oss och hälsa på, lära känna Vilda och berätta mer om förskolan och allt däromkring. Det känns jättebra, hela strukturen och upplägget de har, toppenbra lokaler, Reggio Emilia-pedagogik, fina ungar och bra fröknar.

Ändå så känner jag mig lite tom nu. Även fast jag är övertygad om att allt kommer att gå så bra så.. känns det tomt, redan nu. Min lilla stora tjej. Hon är redo, men är jag?


Läser om Anna som gick bort i helgen, till följd av cancer. Hur livet kan vara så orättvist är helt sanslöst. Hon som måste lämna sitt barn och sin man efter sig, att klara sig helt utan henne. Skänker henne och hennes familj många tankar. En önskan om lycka och hopp i framtiden. Läs gärna hennes blogg, hennes man har skrivit ett otroligt fint inlägg om hennes sista tid i livet. Tilda har tur som har en sån underbar pappa. Man kan inte låta bli att bli påverkad av hans sätt att skriva, hur han kan författa sådana meningar.. Man gråter, och det gör jag också nu.





Det är bara en sån där dag. Mycket nu.



Stolt mamma!

Kom nyss in från promenaden. Struntade i att kånka ner jobbiga vagnen ner för trappan och tryckte på Vilda sina kängor. Och vips, hon gick själv nästan hela tiden. Hon är så jävla grym på att gå! 1 bast gammal liksom..  Sprang nästan iväg från mig och Ebba där ett par gånger. :) Hade ingen kamera med mig utomhus men när vi om in igen knäppte jag lite bilder.

En superglad Vilda som springer genom hallen med tunga skorna och otympliga overallen.


Hittade en annan mössa i korgen vid skostället. Mums!




Gladast i stan! :)

Måndag

Guud. Känner mig helt bakis. Fast bakis på socker. Efter en hel helg med fullt kalasande, tårtkäkande och kaffedrickande känner jag mig helt uppblåst och ont-i-huvudet-slut-som-kalas-artist.

Uj uj. Nu är det ett tag kvar till nästa kalas. Rackarns många som fyller år i mars i min släkt.. nästa på tur är min syrra Marie, sedan min plastmamma och plastpappa (som båda fyller på på samma dag, creepy?) sedan är det  Tilda (som dock inte är min släkting :P) som fyller 1 år den 30 mars.

Vi har haft supermysigt under helgen i allafall, och Vilda med. Hon har sovit som en liten gris nätterna igenom efter alla aktiviteter och alla roliga människor som har varit här och uppvaktat henne. :)

Idag börjar ännu en arbetsvecka, jobbar kväll måndag-fredag och sedan dagpass lördag-söndag. Ser fram emot det! När Vilda vaknar efter sin lilla lur snart så ska vi dra ut på en promenad i vårsolen. Satt på balkongen för en stund sen i bara t-shirt och smuttade på en kaffe. Snart är våren här på riktigt! :D

Jag, Vilda, Mia och Tilda igår. Har lagt upp fler bilder på bilddagboken, Mia! :)



Söndag

.. och jag fick sovmorgon imorse. Så skönt! Satt uppe länge och tittade med ett halvt öga på Melodifestivalen när gästerna åkt hem. Fel låt vann, enligt mig. Så allt är precis som vanligt alltså..! Salem var ju grym.

Idag är det dags för kalas #2, kompiskalas. Mia, Per och Tilda kommer om några timmar, likaså Anna. Lynn skulle jobba den lilla spjuvern.. men vi tar det en annan dag helt enkelt. ;)

Jag skulle kunna sova några timmar till känner jag, så nu slänger jag ner mig själv i soffan och chillar ett tag innan det är dags att fixa iordning sig. Tomas städade bort all disk och skit imorse, så nu är det rent och fint i köket igen. Visst är det skönt att vakna upp till ett städat hem? Tack älskling!

Paketöppning igår..
Det var boken "Fyra hönor och en tupp". Från R & A. :)


Vildas första kalas

Idag har vi haft kalas för Vilda-bus som fyllde 1 år i veckan.
Och vilket kalas! Jag är så glad att Vilda har så många underbara människor omkring sig. Världens bästa mormor, morfar, farmor, farfar, mostrar och farbröder. Och inte minst, kusiner!

Tack alla för att ni gjorde Vildas första födelsedagskalas till en minnesvärd och fin dag! ♥



Jag har världens sötaste pappa!

269eb3f8bbba66971a519c22beb7cde5.png

Kolla varifrån!

Jag har världens sötaste pappa! <3


Dagens to-do

Hemmet
  • Dammsuga
  • Moppa golven
  • Baka ett gäng bullar
  • Baka en massa kladdkakemuffins
Uppstyrning
  • Färga håret med henna
  • Klippa sidecuten
  • Färga ögonbrynen (ev. fransarna också)
  • Måla naglarna


Pjuh. Och här sitter jag i stället. Vilda har precis somnat och jag tänkte försöka vila lite på soffan.
Är så jäklarns trött idag.

Men.. wish me luck med alla bestyr..

Torsdag

Vi hade verkligen en mysig dag igår! Efter besöket i Norrtälje kom vi hem och mötte upp Tomas, som hade förberett pannkakssmet. Vi åt jättegoda pannkakor till middag (Vilda älskar det!) och så fick hon öppna fler paket. :) Vi sjöng såklart också.

Ikväll ska jag jobba, börjar om ca en timme. Dom ringde lite tidigare idag och frågade om jag kunde jobba kväll imorn också, och det sa jag att det kunde jag väl göra.. inte riktigt planerat in det men det får gå ändå!

Ska dammsuga lite imorn och baka en sats med bullar inför kalaset på lördag, det borde jag ju hinna med.. tycker man.

Gjorde en smink tutorial med bilder nyss men jag tog dem med webcamen och de blev verkligen asdåliga. Skit! Nu väntar jag tills jag köpt ett nytt minneskort till lilla kameran. :P

Så här ser jag ut idag iallafall. Men min nya kofta från H&M.. med puffärmar! :D




Invigning

När Vilda vaknar efter sin tupplur ska vi åka in till Norrtälje för en mysig dag med vänner. Vi ska först besöka Mia & Tilda, leka massor och bara ha det bra. :)

När Anna slutar ska vi mötas upp hos Lynn och dricka finkaffe. Mys hela dagen alltså!


Idag ska vi även inviga vår nya bilbarnstol som Vilda fick i present av min mamma igår. Vi kom även ut från affären med en Brio Race också, så den ska vi provköra ordentligt idag. Tack, världens bästa mamma/mormor! ♥


Nej, vi har inte en rosa. Våran är grå! :)
Hittade ingen bra bild så det fick bli den här. Bildkälla.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Vilda 1 år idag!

Hej busan. Idag fyller du 1 år, kan du förstå hur tiden har gått så fort? Det har varit det bästa året i mammas liv och jag ser så mycket fram emot alla kommande år tillsammans med dig, Vilda.

Jag och pappa är så stolta över dig! ♥

Trollunge!


Tänker tillbaka..

Mitt lilla, stora hjärtegryn fyller 1 år imorgon.

Sitter och tänker tillbaka. vid den här tiden för ett år sedan vankade jag omkring här hemma med värkar from hell. Höll ut in i det sista tills det kändes som att jag skulle gå av på mitten. (Var ju inne kvällen innan och jag hade ingen lust att bli hemskickade även denna gång.)

Tror att jag ringde in till förlossningen runt 22:00. Tomas hade gått och lagt sig för han hade ju varit uppe hela natten/morgonen med mig och sedan jobbat halvdag från lunch och framåt. Väckte honom och sa att det var dags att åka. Har aldrig sett en person flyga upp ur sängen som han gjorde! Haha. ♥

I bilen in till Ackis blev värkarna värre och värre, och jag satt som en flodhäst i ett skruvstäd där i framsätet och försökte röra på mig när värkarna kom. Krånglade omkring och försökte klocka värkarna genom att hålla ett öga på klockan i bilen. Nej, funkade inte. Blundade mig igenom flera minuter och bara lyssnade på musiken på radio.

Väl inne på ackis fick vi vänta nån minut innan sköterskan kom och hämtade oss. Sedan fick jag ligga med CTG i ca 20 minuter och jag hade så förbannat (utropstecken!) ont. Värkarna kom som vågor hela tiden, och efter en evighet kom min barnmorska Maria in för att undersöka mig. Hon kikar upp på mig där nere mellan mina ben och säger förvånat att jag är öppen 9 centimeter. Hurra! :D Jaa! Bebis kommer snart! Klockan var då runt 24:00 har jag för mig, då slog jag fast att hon minsann skulle vara ute innan kl. 03:00.

Och kl. 02:49 kom Vilda. Det finaste, vackraste och mest underbara lilla liv jag någonsin sett. Att hon var vår, jag och Tomas i ett, var en otroligt underlig känsla. Är det här vi? Kan vi två verkligen ha skapat något så här fint och perfekt?

Livet blev plötsligt komplett, och det är tack vare dig, mitt Vilda-bus. Världens finaste tjej, och du är vår!

Mamma älskar dig!



Någon fick ett paket i förskott..

Igår kunde vi inte hålla oss. Eller ja. Okej. Jag kunde inte hålla mig. Vilda fick sin första present! :D Hon fyller 1 år imorgon, tokigt egentligen.. Vår stora tjej!

Pappa, Vilda, mamma.
Vem var mest nyfiken..?


Well ofcourse, my lady!

Fick en kommentar för ett tag sedan om jag kan göra ett inlägg om hur jag sminkar mig, och visst kan jag väl det! :) Jag är absolut ingen expert, lite mer av en.. hobbyamatör så att säga. Filmade nyss när jag sminkade mig och försöker ladda upp klippet på youtube nu. Det går jäkligt segt vill jag lova. Eventuellt blev det lite för långt, då får jag göra om det en annan dag. Har inget bra program att redigerar filmer i nämligen. Hrm.

Men det kommer iallafall, förr eller senare! :)




Dagens! Eller ja. Alla andra dagar också för den delen.. ;P


Lycklig.

En fin dag med min underbara dotter. En bra kväll på jobbet, trots gigantiska mängder snö, oplogade vägar mitt-i-ingenstans. Kommer hem till min karl som har fixat och gjort fint, en gosig Vilda och en glad hund.

Det gör mig lycklig ikväll. Och alla andra kvällar.

Att jag har en lyckats fånga den bästa mannen och att vi har den finaste lilla familjen. Jag behöver inget mer. Bara dom. Som kramar mig när jag kommer hem, pussar på mig och han som säger att jag och Vilda är det finaste som finns.

Han älskar mig villkorslöst, och jag honom. Allt runt omkring kan vara hur jävligt det vill. Folk kan försöka komma åt att såra mig, låtsas och försvinna. Men det är okej. Gör vad ni vill. Mitt liv, min självrespekt och livsglädje kan ni inte ta ifrån mig. För jag har alltid honom att komma hem till. Den trygga, varma famnen. Och Vilda. Och det är precis just det som betyder något. That's it, folks.

Torsdag

Vi har precis bakat bullar. Vad gör ni?


Kaffe.

Kastade nyss på mig fejset. Skönt. Känns ju liksom lite bättre att åka iväg och jobba om man fräsch ut. Tycker jag iallafall. Borstade håret igår (AJ, Anna, du hade rätt.. eller nej, det var värt det!), vilken jävla pärs. Det var verkligen helt muppigt. Som sockervadd. Fast värre. Jaja. Hursom. Duschade igår innan vi gick och lade oss, gjorde två flätor av håret så att det inte skulle trassla ihop sig, och efter en hel natt och dag med dessa flätor är numer mitt hår helt jävla prinsesslockigt. (!)

Jag vet inte om jag gillar't. Tror inte det. Hm.
(Konstigt ljus på bilden.)




Men skit i det nu. Nu ska jag dricka kaffe en stor kopp kaffe med mjölk!




Feber.

Mitt lilla gryn har feber. Inte mycket dock, 38.0
Nu har hon iallafall somnat, efter mycket gos och Imse Vimse spindel-sjungande..

Utomhus vräker snön ner igen. Och jag som ska jobba ikväll.. hurra! Får se om man får åka långt ut i skogen eller om det blir den mer "centrala" turen ikväll. Kul hursomhelst, men jag vill helst inte hamna i diket. :)

Hursom. Nu ska jag virka vidare. Den är inte klar än men ni ser väl vad det är? ;)
Till Vildas kök! :D


Tröjan

"Tröjan" är en klänningen (eller en lång tröja?) köpte jag på H&M i december förra året. Den är lång och skön, går ner en bra bit över rumpan. Vill minnas att jag såg tröjor också, men de var rätt korta i modellen har jag för mig. 149 pix kostade den. Puffärmarna är jättesöta, mest därför jag köpte den. :)



Nyckelben

Jag och Vilda ska snart in till Norrtälje och strosa lite i affärer. Vi plockar med oss Anna in också som börjar senare idag. Mys! :) Vilda har precis ätit och toksomnade på fällen här på golvet så hon får sova en liten stund till.

Annars är jag färdigpackad och roade mig med att ta lite kort med systemkameran.


Bara jag som tycker nyckelben är fint? Har aldrig ens tänkt på mina men jag gillar dem..! :)
(VIlken konstig mening, men ändå).





Mitt rufs! Men vad är det för mörk slinga? Har jag aldrig sett förr.




Morning glory

Morsning korsning! Här sitter vi och är pigga. Iallafall en av oss..

Igårkväll fick jag hår(huvud?)massage av Anna så nu är mitt hår som en enda stor klump-tova. Hehe. Så det får bli dagens första projekt, borsta håret. Eller så skiter jag i det och skaffar en dread i bäver-svans-modell.





"Dääää!"

Ett glas vin senare..







Åååh. Här sitter vi och skrattar så vi grinar. HAHA!

Mikroblogg.

Tycker inte om när vädret luras. Först fina, sköna plusgrader som smälter bort den onda, äckliga snön. Två dagar senare; återigen snöar det enorma mängder.

Rent och skärt.. hat.

RSS 2.0