Ber på förhand om ursäkt för en bild på mi...

img_9730 (MMS)

Ber på förhand om ursäkt för en bild på mina fötter..! Men nu jävlar. Hej 75, har saknat dig! Tre kg kvar till inskrivningsvikten hos bm (gick upp 26-27!). Screw jante, fan vad jag är bra. :) hipp hipp!


om livet.

Har avreagerat mig nu. Städat lägenheten, druckit två kannor kaffe, myst med Jack som är en liten sjusovare för tillfället. Lyssnade på musik på min iPhone och höll på att spränga hörlurarna. Nu mår jag bättre. Det är inte min sak att rädda alla. Gör hur sjutton ni vill. Jag vet iallafall att jag vill uppfostra och lära min dotter att bli en fin och god medmänniska. Som säger hej! Så det så. Era förbaskade torrbollar.


Här är min dotter Vilda.
Den finaste tjej jag vet.
Såklart.

Hon som är så godhjärtad, snäll, trevlig, rolig och omtänksam. Henne som jag vill skydda från allt ont i världen, även fast jag vet att det inte kommer att gå. Hon kommer att möta människor i sitt liv som inte kommer vara som hon. Elaka, dumma, missgynnande, back-stabbers och hjärtekrossare. Sådana som vill henne illa. Jag ska göra allt jag kan för att få henne att inse att det egentligen är synd om sådana människor, och att hon är så fruktansvärt mycket bättre än dem någonsin kommer att bli.





inavel.

Fan vad trött jag är på den här jävla byhålan. Skulle jag hitta jobb och hus i Haparanda så hade jag tamejfan hellre bott där. Ute i skogen, 3 mil till närmaste granne - minst.

Att folk är så jävla muppiga, jag blir mörkrädd. När vi promenerar till dagis brukar vi gå vägen via centrum, för det går fortast. Det brukar kunna bli en väldigt "spännande" promenad, har man tur så får man se Rimbos allra bästa attraktioner. Imorse satt det en WT-morsa under en bro nästan nere vid busstationen, rökandes och bolmandes två jävla centimeter från en skraltig sulky där hennes dotter/son satt. Hennes son 7~ spatserar omkring precis jämte stora vägen, hoppandes och stojandes. Morsan hade noll koll rökte vidare på sin cigarett, obrydd av det mesta. Pojken hittade en gammal boll och gick ner från avsatsen/vägen när jag gick förbi. Farligt som fan att leka bredvid vägen sådär ju, hur kan man tillåta det?

Är det bara jag som tycker detta är så oerhört tragiskt? Hur kan man sluta bry sig om sina barn, röka dem rätt upp i ansiktet och låta dem leka på så farliga platser? Och nej, jag sa ingenting heller. Vad ska man säga? Hur gör man? Ärligt?

Promenerar vidare ner förbi busstationen och över torget, hör alkisarna gasta och stoja högt och ljudligt. Dem försöker påkalla min uppmärksamhet men jag går bara vidare, nån gubbe gojar på och säger nått till oss när vi passerat dem, hörde dock inte exakt vad det var. Tre meter bort står de lokala torg-gubbarna och plockar upp grejer till deras grönsaksstånd. Jag ser hur de spanar in mig, röker och pratar tyst med varandra. Jag bara känner hur deras vidriga blickar kollar in en från topp till tå. ALLTSÅ VADFAN. Äckliga gubbslem, jag skulle aldrig ta i er med tång ens! ALDRIG!

Det vidrigaste är ju att folk beter sig så när man har barn med sig. Vilda uppfattar saker, hon ser när folk tittar konstigt på en eller säger saker och sluddrar. Det är obehagligt. Hon skall inte behöva se sånt.

Jag spurtar på fram till dagis, lämnar Vilda och ska promenera hem igen. Möter en förälder med ett barn vid grinden, jag säger glatt "hej hej!" - inte ett ljud tillbaka. Hon tittar på mig som om jag vore från en annan planet. "HEJ?" säger jag igen, och hon hostar ur sig ett hej tillbaka. Någonstans här börjar jag tappa hoppet för mänskligheten. Kan man inte ens uppföra sig som förälder så kan man väl inte förvänta sig att barnen heller ska göra det?

Jag förstår inte vad som är så konstigt med mig. Min frisyr? Min piercing? Är jag otrevlig? Jag hälsar alltid på föräldrar och barn när vi kommer/går från dagis - men får knappt halv sju tillbaka någongång. Vuxna människor? Vad är det som gör att jag eller min dotter inte är värd att hälsas på?



Det är inte svårt att se att det går utför för mänskligheten, när folk slutar uppföra sig som folk.

Fy fan.

att vara med.

Det är dem små sakerna som gör att man känner sig delaktig. Mycket viktigt.
När jag ger henne råd om hur hon ska hålla flaskan bättre så säger hon "Jag gör, det är så svårt mamma.. Jag gör."


fantasi.

Det finns inget mer som får mitt hjärta att spricka av stolthet som när Vilda berättar godnattsagor för mig när hon ska sova. Så underbart duktig, smart och fantasifull du är Vilda. Det gör mig oerhört glad att du har utvecklat en förmåga att fantisera ihop och hitta på sagor alldeles själv, som bara kommer från ingenstans. Hur ska jag förklara? Kreativt tänkade, fantasifullt tänkande. Kommer alltid komma ihåg sagan om Nicke Nyfiken som plockade morötter och gräs till myrorna för att dem var hungriga. :) Myrorna blev glada och sa tack och blev mätta!

Ser fram emot att få höra en ny saga ikväll. Älskar dig buset mitt!



mors dag.

Efter en underbar lördagkväll med vänner så väntar en minst lika bra söndag!
Imorse fick jag paket med teckning i, som Vilda ritat till mig. "Här mamma, en överraskning!"

Det är en val med en massa sniglar på. Syns ju lång väg!

Tack underbara, fina du!


mina fina!

img_7367 (MMS)

Kollektivsovning i vardagsrummet. De jag älskar mest!


lördag.

Himlen är mörkgrå, regnet hänger i luften och ja.. jag är glad ändå. Här i köket doftar det av syrén (som Marie plockade igår), Vilda sover lite middag, Tomas & Jack sitter och myser i soffan.. livet känns komplett.

Ikväll får vi middagsgäster och bästa Emma ringde för en stund sen och frågade om det önskades något från systemet. Tjejernas kväll ikväll, ohyes. :)

Jag är så jäkla happy. Härliga lördag!

Just idag är jag svag..

img_4989 (MMS)

Just idag är jag svag..


min son.

Ibland har jag fortfarande svårt att inse att du faktiskt är min.
Min lilla, vackra älskling!



fail igen..!

img_9177 (MMS)

fail igen..!


inte okej.

Alltså va, ska frukosten börja jävlas med mig nu också? Irritationsmoment.


varsågod.



De allra flesta gånger jag ring till Försäkringskassan så har jag kommit fram (relativt) snabbt och personen i andra änden av luren har varit riktig tillmötesgående och trevlig. Dock så fattar jag oftast noll och ännu mindre av dessa blanketter som är skrivna på värsta fackspråk. Att fylla i allt för graviditetspenningen gjorde mig gråhårig! Så dom fick minus för sådant krångligt men plus i kanten för trevliga medarbetare.

Man gör ju sin medborgerliga plikt och speakar my mind liksom..! Fick en enkät att fylla i om min upplevelse av Barnmorskemottagningen i Rimbo men den har jag lyckats förlägga.

tusenbröder.

Idag blir det press. Du & jag Hoffa.


jaha.

Den här kvällen kan man ju kanske glömma bort litegrann. Jag var så nöjd och glad över att Vilda somnade tidigt (strax efter 19, det hör ju inte direkt till vanligheterna). Jack sov i min famn, myspys. Tänkte att "jamen nu ska jag göra nått mamma-lyxigt, just for me!" Skryter på Fejan om hur bra jag har det och fem minuter senare fullkomligen sprutar det barnspya överallt. Nerspydd bebis, mamma, iPhone, tv-dosa och soffa. Håll i dig mormor för nu måste jag svära.. Fucking lovely!

tisdag.

Ja, alltså.. det där med att uppdatera bloggen? Det gick ju så där känner jag.

Idag var vi nere på BVC, läkarkontroll för Jack som blev två månader i söndags. Nu väger han 4920 gram och är 55 cm lång. Det vill säga, helt perfekt! Läkarundersökningen tog ca. tre minuter, det klämdes och kändes och allt gick i superfart. Läkaren hann knappt sätta stetoskopet mot kroppen på Jack innan han bräkte ur sig att "det låter fint, bara fint allting" - så man undrar ju hur noga han lyssnade egentligen eftersom Jack har blåsljud på hjärtat?

Ibland undrar jag varför vissa människor väljer att arbeta med barn inom vården - då de uppenbarligen inte har passion eller tålamod för det (eller så hade dom det en gång i tiden och har bara jobbat för länge med det). Den här läkaren har jag träffat tidigare i andra sammanhang när jag varit ner till vårdcentralen med Vilda och det är alltid samma visa. In - kolla lite snabbt, hinner knappt lyssna på frågor - ut igen. Om det är inom något yrkesområde man behöver massor med tålamod och engagemang så är det väl när man har hand om barn, framförallt sjuka sådana?

Skitsamma.

Vi ska till ABS snart och där är det kvalitetsvård må jag säga!


Stor liten kille sover middag. Uppskattar icke mammas paparazzimetoder.

strawberry

Regnet hänger i luften och jag & Vilda käkar jordgubbar till frukost. Längtar tills vi ska ut till Yxlan i sommar, där kan man sitta och äta frukost i morgonsolen på altanen och bara ha det fint. SÅ underbart.

Dags att fylla på kaffekoppen.


Denna helg alltså..

img_9509 (MMS)

Denna helg alltså.. Galet intensiv men ändå inte. Har åkt bil så långa sträckor att min rygg nästan bara krasar. Ska uppdatera bloggen bättre framöver, det har varit lite mycket nu. Längtar hem till min symaskin, min kreativitet har börjat smyga sig tillbaka och det bara kliar i fingrarna. Har en massa idéer som jag vill förverkliga. Sydde några par byxor och dregglisar igår och jag känner att jag vill avancera lite nu. Kul som sjutton!


om att älska.

Snubblade över en av Lasses krönikor och jag måste dela med mig. Han hanterar orden så bra. Önskar jag kunde göra det också. Läs! Eller orkar ni inte läsa, lyssna på youtubeklippet längst ned. ♥

Du har ett ansvar i livet. Att älska dig själv, så gott du kan.
Det är ditt enda ansvar, ditt enda uppdrag och din enda möjlighet.
Ingen annan än du själv är skyldig att göra dig lycklig.
Det är svårt. För dom som inte lyckats blir fulla av avund och gör allt
för att du inte ska kunna älska dig själv.

Dom ger till exempel ut tidningar med perfekta människor i för att få
dig att inse att du inte duger. Dom tar vara på ditt tvivel och använder
det när dom ska sälja bindor och rakhyvlar och deodoranter.

Men lika lite som du är skyldig dom lycka är du skyldig till deras olycka.
Du har bara dig själv och ditt enda uppdrag är att vara du.
Om du inte lyckats förut kan det vara en strålande bra årstid att börja på.

Livet är en ensam-grej. Allting har ett slut. Påsklovet har ett slut, sommaren,
en bra film har ett slut. Och när det är över är du ensam igen.

Då och då är du ensam.
Det enda du kan komma tillbaka till är ensamheten och du måste älska den.
För om du gör det kan allt annat få vara hur bäckligt som helst.

Framtiden kan vara ett orosmoln. Vi får höra så mycket olika saker om framtiden.
Vi vet ingenting och försöker måla upp scenarion och skräckexempel och troliga
situationer.

Där har vi nog mycket att lära av guldfisken. Den vet ingenting om framtiden.
Undrar inte och oroas inte. En guldfisk älskar sig själv. En guldfisk lever i nuet.
Den har, vad jag har hört, ett minne på 5 sekunder, ungefär.
Det har ju inte människan. Vi har ju ett fantastikt minne. Men det kan tyckas
ganska meningslöst om vi ältade istället för att bara låta det vara.

Att älska sig själv är ingen "satsa på dig själv"-grej. Det är en "du duger som
du är"-grej. Det får inte förväxlas med egoism eller djungelns lag.
Alla jag träffar, allt jag ser och allt jag hör är ju ingredienser i mitt liv.
Det liv som jag har skyldig att älska och vårda. Jag är inte så bra på det men
jag jobbar på det.

Ingenting är egentligen särskilt högtidligt eller glamoröst. Det blir vad man
gör det till. Och snart har jag använt varenda högtravande klyscha som finns att
tillgå. Det är underligt hur vissa meningar blir klyscher, bara för att dom sagts
många gånger. Hur ord blir innehållslösa inte för att dom har har upplevts utan
för att dom har slitits verbalt.

Det är dags att uppleva klyschorna. För det är bättre med en fågel i handen än
tio i skogen. Det är det. Man måste stå på sig.

Och nu, i slutet av 90-talet när kvantitet går före kvalitet. Dom snabba klippens tid.
Den hetsiga kroppsfixeringens tid. Dom tomma löftenas tid. Den innehållslösa humorns tid.
Det är en tid som behöver så mycket ordspråk och klyschor över sig. Så mycket att vi
snart kanske kan börja leva efter dom. Att vi snart kan börja älska oss själva.

Det här är Lars Winnerbäck, för sista gången, i Transit, i P3.






hur?

Många undrar om hur jag gjort för att gå ner i vikt, tänkte ägna ett inlägg åt det.

Jag äter en medicin (som man ej kan få utskriven längre då den drogs tillbaka.. men den fungerar bra på mig så moralpredikningar undanbedes) som blockerar hungerkänslor till en viss del. Jag har kört vlc-kurer. Nutrilett - Very low calorie diet - körde ca två veckors ren kur och sedan trappade jag upp med ett mål mat om dagen.

I övrigt så ser det ut så här på ett ungefär


Äter/dricker inte:
  • Pasta
  • Ris
  • Bröd
  • Potatis
  • Chips/godis
  • Läsk
  • Ren mjölk (har i kaffet)
  • Saft
  • Kakor/bullar/fikabröd
Äter/dricker:
  • Kött (nöt & fläsk)
  • Kyckling
  • Fisk
  • Grönsaker (helst ovanjords)
  • Creme fraiché/grädde/turkyoghurt i matlagning
  • Ost
  • Ägg
  • Kaffe
  • Massor av vatten
  • Bubbelvatten ibland

Jag försöker att inte käka godis eller chips överhuvudtaget (ej heller mörk choklad) för att jag vet att när jag väl tagit en bit så kommer det att trigga igång något i mig och då är det kört. Så det gäller att vara stenhård mot sig själv. Att "unna sig" fungerar inte alls för mig, det blir bara fel. Häromdagen var vi på middag hos mina svärföräldrar och till efterrätt blev det rabarberpaj med glass. Åt en liten portion men direkt blev min hjärna som knäpp och skrek efter mer socker, om man kan förklara det så?

Jag lider inte av att vara utan kolhydraterna, visst är jag sugen på potatis (det är nog det bästa jag vet!) och rostade mackor men jag vet att min kropp mår bättre av att vara utan det (just nu). När jag slutade med kolhydraterna så är jag betydligt mindre svullen i magen, inte ont i magen och känner mig mycket piggare.

Man kanske kan säga att det är en egen version av GI & lchf. Det fungerar för mig, men alla är ju olika. Vissa har mer eller mindre vikt att bli av med, jag käkar min medicin som hjälper mig på traven, ja. Man får prova och se vad som är bäst för en själv. Ville bara dela med mig av hur jag gör/gjort.


Allt som har med vikt och kost att göra samlar jag i den här kategorin: Viktnedgång 2009
Där finns det ett inlägg med middagstips om man vill läsa.


Är det nått annat ni undrar så är det bara att fråga!

Lånade vågen på BVC och nu väger Jack 4600...

img_0313 (MMS)

Lånade vågen på BVC och nu väger Jack 4600 gram, åtta veckor gammal. :) Det tar sig!


vikt och annat tjafs

Idag fyller min styvbror 23 år, grattis! Någonstans i landet..


Morgonen började mysigt, Vilda vaknade i sängen bredvid mig och började tjata om frukost. Hon har (oftast!) ett strålande humör på morgonen, om hon inte blir väckt förstås.. och det kan man ju förstå. Jag hatar att bli väckt på morgonen. Var nog en riktig plåga när jag var tonåring, huja..

Idag bär det av till dagis, efter det ska jag ner till BM på efterkontroll och cellprovstagning. Ett nödvändigt ont det där, ser inte fram emot det speciellt mycket om jag ska vara ärlig. Ska dock bli kul att se hennes reaktion på att jag redan har gått ner 20 kg sen förlossningen för 6 veckor sedan. Känns jäkligt bra. Har 5,5 kg kvar till min inskrivningsvikt och ytterligare 4 kg som jag vill gå ner. Jag har bestämt mig för att jag ska nå mitt första delmål innan jag fyller 25 år (2 juli) så nu blir det åka av! Det ska gå.

Viktuppgång under graviditeten med Jack: 25,7 kg (!)
Viktnedgång hittills: 20,2 kg
Nästa delmål: om 5,5 kg

Om man räknar ihop allt "fett" jag gått ned sammanlagt
(detta + viktnedgången efter att jag fick Vilda, 44 kg) så blir det:

44 kg + 20,2 = 64,2 kg


Vet inte om jag ska vara glad eller bli äcklad.
Det är liksom lika mycket som hela jag borde väga?


Nu lägger jag i en högre växel..!

i follow you

Tänkte skicka in en hel drös med bilder på framkallning och hittar den här sköna bilden på Vilda. Chillar i soffan med morsans iPhone. Olagligt nöjd!


"jag älskar min mamma!"

Dagislämning. Klär av Vilda ytterkläderna och pratar lite med fröknarna i hallen.
Vilda rusar bort samlingsrummet.

Jag: Vilda, får jag en puss och en kram innan jag går?

Vilda vänder på klacken och springer tillbaka till mig.
En puss rakt på munnen och en riktig kram får jag, hennes små armar hårt runt min hals.

Jag
: Jag älskar dig Vilda. Jag och Jack kommer och hämtar dig sen, ha det så roligt idag!

Vilda
: Mm, mamma och Jacken hämtar mig sen. Jag ÄLSKAR min mamma!





Underbara unge. Som jag älskar dig. Det går inte ens att förklara.
Du berikar mitt liv. Du & Jack är mitt liv.

Den vackraste stunden i livet var den när ni kom.



daft punk.

Vaddå har kordination som heter duga? Ballt.


morgonstund.

Fick sovmorgon idag, behöver jag säga mer?
Har inte känt mig så här utvilad på länge.

Gick upp i köket och kände doften av nybryggt kaffe.

Så ska en morgon starta!

right now.

Dricker ett glas vitt vin och lyssnar på Lasse W.
Fantastiska människa. Förstår inte hur man kan lyckas.


hjärter dams sista sång:

.. men tiden har sin rätt att förändras där den går
och den är hos dig nu, hos dig och din vän
jag ska aldrig mera lägga mig med huvudet mot ditt hår
och aldrig älska dig igen
aldrig älska dig igen


åt samma håll:
.. jag ger min själ till händerna, den som ger och inte rycker
jag sällar mig till hjältarna som gör och inte tycker
hon var allt, hon var sin
hon var den vackraste person jag hade träffat någonsin


ingen soldat:

.. jag är ingen soldat
jag har inga vapen att ta till
inga korståg jag vill gå,
ställ mig inte i ett led,
du får mig aldrig att stå still,
jag fungerar inte då,
jag är ingen soldat,
jag tänker inte så


elegi:
det är en storm på väg inatt, rannsaka och bekänn
guds son ska komma nedstigen från himmelen igen
du ska stå naken framför sanningen och jordens alla kval
han ska pröva din styrka, han ska testa din moral
..
och alldeles nyss fick jag lyssna till ditt skratt
och du berätta att du saknat mig i natt, det gör jag med
det är så tyst nerifrån gatan som det aldrig annars är
det är som om natten här har sett allting och stilla sjunger med

<div id="header">
</div>

<div id="content">
<tag:entrylist limit="15">
<a name="a${EntryNum}"></a>
<h3> ${EntryTitle}</h3>
<div class="entrybody">${EntryBody}</div>
<div class="entrymeta">
${EntryDate} @ ${EntryTime}
<a href="${EntryCategoryLink}">${EntryCategoryName}</a>
<a href="${EntryPermaLink}#comment">Kommentarer(${EntryCommentCount})</a>

<br /><br />
<tag:taglist title="Nyckelord: ">
<a href="${TagURL}" rel="tag">${TagName}</a>
</tag:taglist>
</div>
<hr class="separator" />
</tag:entrylist>
</div>

<div id="side">
<img src="https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-2/168008/images/2011/namnlsljbhkohg_147856970.jpg">


<div class="nav">
<div class="navheader">sök i bloggen.</div>
<form action="${AppUrl}index.bd?fa=search.do" name="search" method="post">
<input type="hidden" name="bl_id" value="${BlogID}" />
<input type="text" name="criteria" value="" size="12" maxlength="64" />
<input type="submit" value="Sök" />
</form>
<div class="navheader">sist in.</div>
<ul>
<tag:recentlist limit="20">
<li><a href="${EntryPermaLink}">${EntryTitle}</a></li>
</tag:recentlist>
</ul>
<div class="navheader">kategorier.</div>
<ul>
<tag:categorylist>
<li><a href="${CategoryLink}">${CategoryName}</a></li>
</tag:categorylist>
</ul>
<div class="navheader">arkiv.</div>
<ul>
<tag:archivelist>
<li><a href="${ArchiveLink}">${ArchiveName}</a></li>
</tag:archivelist>
</ul>
<tag:if test="${hasLinks == 'true'}">
<div class="navheader">länkar.</div>
<ul>
<tag:linklist>
<li><a href="${LinkURL}" title="${LinkDescription}">${LinkName}</a></li>
</tag:linklist>
</ul>
</tag:if>
<tag:if test="${hasBooks == 'true'}">
<div class="navheader">Böcker</div>
<ul>
<tag:booklist>
<li><a href="${BookUrl}"><img class="thumbnail" src="${BookImageSmall}" border="0" alt="${BookTitle}" title="${BookTitle}" /></a><br /><a href="${BookUrl}">${BookTitle}</a></li>
</tag:booklist>
</ul>
</tag:if>
<tag:if test="${hasMusic == 'true'}">
<div class="navheader">Musik</div>
<ul>
<tag:musiclist>
<li><a href="${MusicUrl}"><img class="thumbnail" src="${MusicImageSmall}" border="0" alt="${MusicTitle}" title="${MusicTitle}" /></a><br /><a href="${MusicUrl}">${MusicTitle}</a></li>
</tag:musiclist>
</ul>
</tag:if>
<tag:if test="${hasMovies == 'true'}">
<div class="navheader">Filmer</div>
<ul>
<tag:movielist>
<li><a href="${MovieUrl}"><img class="thumbnail" src="${MovieImageSmall}" border="0" alt="${MovieTitle}" title="${MovieTitle}" /></a><br /><a href="${MovieUrl}">${MovieTitle}</a></li>
</tag:movielist>
</ul>
</tag:if>
</div>
<div class="subside">
<a href="index.rss" title="RSS"><img src="http://static.blogg.se/img/rss.gif" border="0" alt="RSS 2.0" /></a>
</div>
</div>
</div>

<img src="http://stats.blogg.se/?id=${BlogID}" border="0" width="0" height="0" alt="" />

</body>
</html>
men tiden har sin rätt att förändras där den går
och den är hos dig nu, hos dig och din vän
jag ska aldrig mera lägga mig med huvudet mot ditt hår
och aldrig älska dig igen
aldrig älska dig igen

snow patrol / chasing cars

if I lay here
if I just lay here
would you lie with me and just forget the world?




hur söt får man vara egentligen?

img_7134 (MMS)

Hur söt får man vara egentligen? Vill bara äta upp honom. *kannibalmamman*


rysningar.

och då kommer känslan
den smygande känslan
den enda jag inte rår på

då stänger jag själen

klämmer ihjäl den
& hittar en himmelsk drog


Varför blir man (jag?) alltid besviken på ...

img_4460 (MMS)

Varför blir man (jag?) alltid besviken på människor? Vänder ut och in på mig själv för att försöka komma på någon lösning men jag springer bara runt i cirklar. Nåväl, måste bara få in i min skalle att det inte är min sak att rädda det som räddas kan. Ändock gör det jävligt ont..


kax.

Laddar över bilder från kameran och hittar denna. Jack drar en liten fuling minsann.
Jo, vi lever och mår bra allihop. Har liksom ingen lust att sitta framför en dator hela dagarna när det är så fint väder, that's all. Tjo!



flaskställ.

Inte för att jag någonsin skulle betala 349 kr för ett diskställ för nappflaskorna men hur tuff var inte denna? Galet hutlöst dyrt för lite plast. Men cool var den.



Eller den här, 249 pix. Ball!


pick your battles.

Bild från 13 mars. 8 dagar senare startade förlossningen, 3 veckor innan bf.
Nu börjar jag sakna bebismagen. Herregud vad den hade sjunkit här utan att jag märkte det själv.

Lillebror ♥


Min utsikt för tillfället. Vilda ligger oc...

img_0383 (MMS)

Min utsikt för tillfället. Vilda ligger och sover i ena hörnet i soffan och i det andra ligger jag som en strandad sjöko med Jack på magen. Vågar inte röra mig ur fläcken för då vaknar väl hela bunten. Njuter av ljudet av sovande barn och klurar på vad som ska hända i helgen. Tomas föreslog att vi skulle åka till Thuns (!). Ja, helt frivilligt! Har inte köpt kläder till oss själva på hur jäkla länge som helst. Barnkläder är ju så mycket roligare som vi vet allihop.. Men det känns ju sådär lagom kul att kolla på bilder av mig och Tomas som är typ två år gamla och vi har exakt samma kläder då som nu. Boring? Eh, JA!


kusinerna bus.

Milo & Jack ♥



Jaha..!

img_2453 (MMS)

Jag säger bara. BILAR. Can't live with them men inte f*n kan man vara utan dem heller. Lånade Tomas bil imorse. Hade lämnat Vilda på dagis och svängt förbi Ica på vägen hem. Skulle precis parkera på min parkeringsplats då dör bilen. Motorstopp, jaja. Försöker starta bilen. Den vägrar. Totaltvägrar. Bara brummar och låter lite som en båt-motor (hur man nu förklarar). Den vägrar iallafall starta och jag försöker PUTTA in skiten inom parkeringsrutan själv när en stackars granne traskar förbi och undrar om jag behöver hjälp att putta. Ohgud-ja! TACK! Svårt att putta och styra samtidigt. "Min" Audi gick iallafall igenom besiktningen idag, så en av två bilar fungerar iallafall. Audi kan man lita på! <3 För övrigt har jag färgat håret och känner mig någorlunda fräsch. Trist att kameran på iPhone är så dålig dock. Men snygg är jag idag, tro't eller ej!


3 maj.

Denna morgon = bergochdalbana!

Vaknade kl 06 i soffan av att Vilda kollade på barnprogram. Jack sov. Perfa. Kramades lite med Vilda och började fixa kaffe, koka ägg och greja i köket. Nästan pigg, väldigt konstig känsla. Allt gick som en dans fram till att det var dags att åka till dagis. Stress stress. Klä på barn (täckbyxor och vinterjacka på Vilda, förbannade snö!), klä på mig själv och gå ut till bilen. Vilda ville kolla på varenda liten sten och buske vi gick förbi, inte tid med det.. sprang till bilen, rejsade till dagis. Vilda ville inte gå in, "gunga med mig mammaaaa!". Gnngh. Släpar in jättearg unge på dagis, knölar av alla kläder och hon hinner in till samlingen. Får puss och kram och vink i fönstret (varje dag, oavsett hur arg hon är på mig, hehe). Stressa ner till bvc. Andas lite. Klä av Jack alla tre lager med kläder, väga. Klä på igen, gå ut till bilen och åka hem. Vi åkte från parkeringen hemma 09.01 och 09.35 var jag och Jack hemma igen.

Jäklarns intensiv halvtimme!

Pjuh.

Har talat i telefon med min svärmor i 45 minuter (som fyller år idag, Grattis igen Marit!) och hunnit micra morgonkaffet två gånger. Snart kommer kaffegäster och det vankas bebisgos!

Andas var det ja!


Jack väger för övrigt 4120 gram, börjar bli en riktigt stor kille nu! 6 veckor är han idag min "lilla" sparv. Tiden går så fort.


Nu ska jag dra på lite mer kaffe och invänta folket. :)

blåser.

Att det ska blåsa så mycket, det gör mig galen! Promenaden till dagis imorse blev helt svajjig.


Nu sover Jack efter två timmars gos och gymmande, så jag ska passa på och.. hmm.. ja? Inte göra ett enda dugg! Får se om jag klarar det. Ser lite dammråttor under kökssoffan.


Happy måndag..!

RSS 2.0