Skuldfri.

Endast studielånet kvar. Fy tusan vad skönt. Det ni!

Solbruna händer.

Vaknar bara tidigare och tidigare varje morgon, kroppen vill vakna till liv när solen går upp. Idag ska jag vara ute i skogen och leka med mina dagisbarn. Skoj!

So happy happy.

Kunde varit lite mer happy faktiskt. Har varit dunderförkyld i flera dagarna nu, känns som att gå runt i ett vakuum. Väldigt irri. Hade ju massa planer men de får ställas in.

Typiskt.

Så jävla nöjd.

Våran lägenhet har fått sig ett riktigt lyft. Jag är galet nöjd med vårat vardagsrum. Skulle kunna sova på en madrass där bara för att få vara nära alla fina saker.

Materialist? - Tyvärr.

Rökning dödar.

Sitter och pluggar för fulla muggar, Ebba ligger här bredvid mig och småsnarkar lite. Hon har blivit en stadig klump på 6-7 kg. Det kan man nästan inte tro, men när hon hoppar upp i mitt knä och mosar min inälvor så tror man på det, promise.

Ledig idag, ska jobbar fredag och lördag. Tidigare har jag tyckt att det är skönt att vara ledig. Inte behöva göra något speciellt, plugga lite, dricka lite kaffe. Ha sovmorgon. Det enda som har varit skönt idag var sovmorgonen. Gick upp vid halv tio. Det övriga känner jag ingen ro med, känner mig uttråkad och.. ful. Uh, ja, hår står på ända och här sitter jag i mjukisbyxor och en gigantisk hood-tröja. Men jag tillåter mig att vara lite småful idag. Imorn ska jag vara queen förstås i jeans och kofta.

Nu ska jag ta min kopp kaffe med mig ut på balkongen, ta med en filt ut och sitta och röka och titta på mina underliga granner.

Mors!

Dagens fräschaste nyhet.

Min katt har rundmask. För ett tag sen så spydde han upp en lång liten rackare som började kämpa för sitt liv. ÄCKLIGT. Ibland undrar jag om jag verkligen är djurvän... ;) Fast rundmaskar är ju mer parasiter. Jo. Vi säger så.

Irritation.

Jag vet inte vad det är. Något är grymt fel på ortens ICA-butik. Personalen är oftast grymt otrevlig och allmänt nonchalanta. Kom nyss hem från ett besök på affären och jag blir så jävla lack. Köpte kycklingfilé. Det stod ett pris på hyllkanten och ett heeelt annat på kvittot. Så jag går till "förbutiken" och ställer mig och väntar på att någon ska komma. Så kommer det en tantalora och säger att förbutiken minsann är stängd och jag får ställa mig i kön igen. Som är typ, hur lång som helst. Har redan stått där en kvart och väntat på att få betala mina varor. Så säger jag, "okej, det var ju synd. Men jaja." Men så ropar hon på en kille i högtalarna som pallrar sig dit. Yngling, typ 20 år, hälsar inte ens och frågar vad problemet är. Bara står där som ett fån. (Han borde inte arbeta inom affärs-svängen, så mycket kan jag ju säga). Och jag säger att det blev fel pris och vill lämna tillbaka kycklingen. Pengarna tillbaka gärna in på kortet om det är möjligt. Men så blir det totalt kaos och han fattar ingenting. Hur svårt är det liksom?!

Mm. Men så vet han inte hur man gör och efter mycket om och men så kommer tanten som jag pratade med först tillbaka och kollar hur det går. Jag säger det att jag kan ta pengarna kontant om det är så komplicerat, det är lungt för min del. Men näe, dom krånglar vidare och efter X antal minuter så ger dom upp, killen nästan slänger pengarna på disken och bara går därifrån. (?) Ehum, och jag var inte otrevlig ens. Så påpekar jag för tanten att dom kanske borde se över den skylten som sitter ovanför kycklingen, där det står ett annat pris liksom. "Neej, men det här är ju kycklingfileér!" kläcker hon ur sig. No shit! tänkte jag. "Men det står "blandade kycklingdelar x kr", .. "Men det här är ju kycklingfiléer! säger hon igen". Jag bah, ja är inte det en del av kycklingen eller? lite surt för nu orkar jag inte bry mig längre om jag låter arg eller inte. Hon muttrar lite och jag säger tack och hej då och vänder mig om.. så säger hon "men glöm inte kycklingfileérna nu då!" LOL. Hade jag inte varit så snabb att säga "JAG SKA INTE HA DEM!" så hade jag låtsas som, oj just det, och tagit med mig dom utan att betala.

Jag har själv arbetat i butik, det är helt okej att man kan skylta fel då och då, lägga saker på fel plats som inte priset gäller osv, men att förneka det? Seriöst, det är bara att ta till sig och gå och fixa skylten istället för att försöka få mig att framstå som iq-befriad.

Jävla fasoner på ICA, skärpning! Inte nog med att hela koncernen är tvivelaktig, nu börjar personalen agera som att dom går på moggis-dagis hela bunten.

Nej, hej Coop Konsum!

Äntligen helg.

Ja. Som rubriken säger, fan vad skönt. Min karl är ledig och vi ska ha roligt tillsammans hela helgen. Älskar dig!
Nu, cigg.

Hualigen.

Shit. Ibland står livet stilla och man har inte mycket för sig. Plötsligt så är man uppbokad i flera dagar framåt och man hinner knappt andas. För mig har det varit det sistnämnda, därav ingen bloggning. Har haft för mycket roligt för mig helt enkelt.

I korthet kan jag nämna äventyret i Sthlm i helgen som var, mysigt kalas med släkten och Kat, sedan ut och göra stan osäker. Typ. Vi hamnade hos Annie i Bagarmossen, först på fest sedan mys med kaffe och prat i hennes fina lägenhet. I söndags drönade jag syster och Kat runt i Sthlm, promenerade, fikade och tog fina kort med systers kamera. Är väldigt sugen på att införskaffa en egen. Åkte senare hem till en väntade fästman och hund. Det är så skönt att komma hem till allt det där man verkligen älskar, jag blir lycklig av att tänka på min lilla familj som alltid finns här och väntar på mig, vad jag än gör. Kärlek till er.

Denna helg är även den fullbokad, barnvakt och lek 2K, öl med gamla vänner och allmänt chill.

Fan, jag trivs som fisken i vattnet.


RSS 2.0