MÖÖÖH

Trött trött trött. Satt (låg :P) och kollade på Oscarsgalan, rätt intressant att se faktiskt.. Alla hollywoodkändisar på ett och samma ställe på en och samma gång! Hmpf. "The Departed" vann ju ett par Oscars, det förtjänade den verkligen! Asbra film.

Fruuullee...

Katrin / Katten / Bävern / Nirtak / Muppunge

HAKET.COM


Abortiva är inte inloggadSkicka meddelandeAbortiva  Dikter / Noveller Dagboksskribent  2003-07-31 [12:52]
Trischan? Hur är det fatt? Har du pratat något mer med honom? Försök glömma allt jobbigt och tänk på hur kul vi ska ha ikväll på PRIDEFESTIVALEN! Det kanske kommer att kosta pengar.. Isf får vi går runt utanför och se glada ut.. Tror det kan va roligt så det räcker och blir över det med.. Christin var där igår och det hade tydligen vart en hejdundrans upplevelse sa hon.. Tänkte att vi skulle ta med oss Tor också om han har tid.. Så håll tummarna för det och glöm allt dumt :)
Kramar på världens bästa Trissan!


Kommentar till dagboksinlägg: Dagbok 2003-07-30
Abortiva är inte inloggadSkicka meddelandeAbortiva Dikter / Noveller Dagboksskribent  2003-07-30 [18:29]
Hur är det fatt?! Trischan.. Ser oroligt på*


Kommentar till dagboksinlägg: Dagbok 2003-05-21)
Abortiva är inte inloggadSkicka meddelandeAbortiva Dagboksskribent  2003-05-21 [17:00]
Men Trissan, Tor älskar väl dig? Vill du ha honom? Ta honom.. Ta honom.. Annars har du ju Torsten, han är ju jättesöt han med ;) Du har ju massor med tokgulliga pojkar springandes efter dig men.. är det inte dom man vill ha så är det ju svårt :/

Ska du och Millus gå på musikalen ikväll?
Argh. Jag vill också men.. hinns inte med juh :(
Sen har jag nog inte råd heller :P
För jag tror det kostar mer än 7,50

[kramas på Trissiliss trollet]


Kommentar till dagboksinlägg: Dagbok 2003-05-19)
Abortiva är inte inloggadSkicka meddelandeAbortiva Dikter / Noveller Dagboksskribent  2003-05-19 [18:28]
Hejsan Patrull :)


Kärt barn har ju många namn, som sagt så många gånger. Vad vi har kallat varandra genom åren.. haha. Har suttit och kollat igenom haket nu, allt jag skrivit i dagböcker och alster och annat skit. En jävla massa skit. Det verkar ju som om det som konstant var i fokus var mina dalar. Det är ju tråkigt. För jag hade ju faktiskt jävligt roligt också. Allt var inte bara patetiskt och innehållslöst som det kanske ofta verkade. Allt var inte mörker.

Så det ber jag om ursäkt för. Tror inte att jag visat för alla sötnosar som brydde sig att det faktiskt var det som gjorde skillnaden.

Och Katrin, Katrin.. Kommer du ihåg våra tokiga upptåg? Alla galna grejer? Jysk-historien, när vi intog en hammock (eller var det en säng?) och jag läste högt ur min porrbok jag köpte nere i biståndcenter vid hamnen? Dagen innan vi skulle åka till Hultsfred, när Millus skulle hjälpa oss att bära ner allt (stooora ryggsäckar, kylväskor och krafs) ner till bussen? När vi missade 640;n och tog en annan skum buss som tog extra lång tid? Och när vi väl kom fram så letade vi oss fram till Tors lägenhet på surbrunnsgatan, och där var det ett virrvarr av människor och Tor satt där i sin (systers?) vinröda satinmorgonrock och drack vin? Kommer du ihåg det?

Kommer du ihåg den gången när vi faktiskt lyckades släpa med Millus på en fest hemma hos Tor? Då hon släppte loss och rockade och faktiskt hade hur kul som helst? Eller den gången när jag millus och Oskar satt och headbangade på en madrass i tors vardagsrum och oskar ställde sig upp och och ramlade pladask ner på golvet för han var så yr?

För att han var så yr.

Jag vill vara yr, jag vill tillbaka till "vår tid", när det mesta faktiskt handlade om hemmafester och pärlplattor. Skolan var okej, efter hultsfred så började du röka (förlåt, du som sa att du ALDRIG skulle..) och när rasterna klaffade så tog vi varsin cigg. Fan vad häftiga vi var, skjorta, slips, tyyyffa kängor med skumma skosnören. Den där gången som Adem knackade dig på axeln och sa "tjaa, Trissan" för att han trodde att du var jag? Haha, var vi så lika.. Ja det var vi.

När vi låg på gräsmattan utanför ditt hus, du jag och millus och bara degade en hel dag i sträck. Vi spelade kubb med 200 cm mannen, en annan dag hade du och jag fotosession med clownöga och skumma vinklar. Eller den gången när vi bodde ihop, och vi gick för oss att vi skulle klä ut oss och ta en massa häftiga kort, jag satt bakom himmelsängsen (som hängde mitt i rummet) och såg allmänt dum ut.

Du var alltid söt. Även om du tokskrattar eller gråter så är du en av de vackraste människorna jag känner till.

Tänker på allt vi gjort, gått igenom, klarat oss igenom och var vi är idag.
Du är ju min själasyster. En själ i två kroppar. Det var länge sen jag sa det, så jag säger det nu.
Jag älskar dig, min vän! Min första, bästa, riktiga vän. Tack för att du gick på den där fjolliga avril lavigne konserten med mig, att jag vågade fråga dig var nog en av de modigaste sakerna jag gjort.





Jag vill finnas för dig alltid, underlätta för dig i din sorg, men ibland räcker orden bara inte till. Då vill jag bara ta dig i min famn och pilla i ditt hår, dina dreads, som du aldrig ska raka av dig. För det gör man bara inte. Du vet.

Skratta med dig när du skrattar det där skrattet som jag inte har hört på evigheter, det där ursköna gapskrattet som får alla inom en mils radie att skratta också. Jag saknar mitt eget skratt också, det var länge sen vi skrattade tillsammans, hjärtligt och länge. Vårat skratt!


Detta blev en liten nostalgitripp för min del, det värmde ordentligt.


Jag kommer alltid att finnas här för att noppa dina ögonbryn.
För jag älskar dig. Puss / Bollen


SCARY BABY !

SCARY BABY !



Hittade Liselotts tröja.. opsidaisy. Söt är han iaf, Medusa-bebben.

GLÖM INTE BETALA RÄKNINGARNA IDAG!!

.. för det höll jag på att glömma. Urrk. sex å sju iväg bara, poff. Tragiskt egentligen. Hyran och alla andra sådana räkningar blir ju halverade nu iaf, snuttTomas då. Höhö.

Betalade av 1500 på datorn också, hade egentligen bara behövt betala femhundra, men vafan.. lika bra att slänga iväg så mycket man kan avvara. Så man blir av med skulden någon gång.

Åh, nu är det Simpsons, man kan ju bara inte få för mkt simpsons! Gaah. Yess.. Nu ska Homer tydligen få reda på att han har hippieblod i sig. Intressant.

Sitter och försöker traggla mig igenom en artikel jag och Bettina ska göra ett pm om imorn, gaah. Just ja, måste komma ihåg att ta med mig datorn till skolan imorn. :O Hur ska jag komma ihåg det?! Jag glömde ställa in smöret igår när jag tog en nattmacka. :( Tur att jag gick upp och drack vatten och såg det stå där ensamt på diskbänken. Smarta jag.

Som "förlåt" för att våra kära hyresvärdar ROSLAGSBOSTÄDER HAR HÖJT HYRORNA (!!) så har vi fått ett presentkort på 1-4 vuxna tur å retur på ålandsbåten. Ja, tack så jävla mycket, det kostade ju liksom, eh, tretti spänn eller nått annars. GAY GAY GAY GAY.

Grandpa Simpson, han är fiiin han.


Jag saknar mitt T. Min T.
Kanske ska göra lite thé? MMHM!

Rimbo.Bimbo.Sambo

Idag på förmiddagen kom Annie och mös lite med mig :) Hjälpte mig med min fonetikuppgift också, så nu är jag klar med den. Underbart!

Nu är det betapet som gäller. Hoppas jag vinner idag. :P Det händer så sällan... Fnys.


Suck

Norrtälje är ju precis lika sugigt som vanligt. Vilken jävla håla. Affärerna suger getpung, varenda en.
Hittade en snygg t-shirt, resten var ju typ bara.. skit. Uppsala däremot, mycket bättre utbud.

Så, en mysig eftermiddag med brudsen, tack mina små snutthönor.

Hemma igen, bänkad framför Mikkelsen, precis som det ska vara. Snart är det dubbelavsnitt av Simpsons, tjoho.

Det verkar som att detta är allt jag har att skriva just nu. Känns som att jag har mycket inom mig som jag bara inte vet hur jag ska formulera i det skrivna ordet. Sammanfattar det lite enkelt med.. suck.


Suck

Norrtälje är ju precis lika sugigt som vanligt. Vilken jävla håla. Affärerna suger getpung, varenda en.
Hittade en snygg t-shirt, resten var ju typ bara.. skit. Uppsala däremot, mycket bättre utbud.

Så, en mysig eftermiddag med brudsen, tack mina små snutthönor.

Hemma igen, bänkad framför Mikkelsen, precis som det ska vara. Snart är det dubbelavsnitt av Simpsons, tjoho.

Det verkar som att detta är allt jag har att skriva just nu. Känns som att jag har mycket inom mig som jag bara inte vet hur jag ska formulera i det skrivna ordet. Sammanfattar det lite enkelt med.. suck.


GuppGUPP

Hihi, guppgupp. :)
Vattensäng vattensäng. Varmvattensäng.

Vill bara att dagarna ska flyyyga fram till fredag!

Idag är det tjejträff i norrtälje som gäller, värsta mys! Verkligen alla brudar i gänget.. samtidigt. Det var ett bra tag sen.

Oh, det är  ju days. Huuur kunde jag missa!

Glömde..

Hittade en snubbe på tradera.. det verkar som om han säljer ut hela sitt bohag? Eller så är han som de två småtjyvarna i Hipphipp.. Sunken och han.. Haha..

http://www.tradera.com/category/auctionlist.aspx?ftgnr=851587


ARG och IRRITERAD!

Gah, fast inte på nån annan än mig själv.. suck. Missade bussen. Jävla skit. Vet inte vad jag tänkte med, trodde den gick kl tio, men det gjorde den ju icke. tio i. så jag såg bussen åka förbi, grattis grattis.

Så jag stegade hem igen och fösökte sova. Gick inte heller. Ska ta och kolla på en film snart, The ´Truman Show. Är den bra? Har aldrig sett den.

Fan vad klumpig jag är. Jävla dumhuve!

POKERFEJS?

Alltså. Nej. Vad ÄR DETTA?

Plix. Jag gillar Adam och Gry men.. vad har ni gett er in på egentligen. :P



Anna, jag ska göra allt jag kan! för att du ska ändra dig. Du ska bli min en dag.


HÖHÖ.


Jag och Frida

Jag och Frida


A loooong time ago. Undrar vad jag har gjort. Frida ser inte riktigt nöjd ut.. Haha. :D

Iiiiiih

Vilken mysig dag! Om man bortser lite från jobb-dagen då.. Jag trivs faktiskt med att jobba med Nina, hon kan vara riktigt rolig när hon sätter den sidan till. :D Var hur trött som helst när jag kom till jobbet imorse och hade absolut inte samma energi som i lördags morse.. men men. 

Igår efter jobbet kom Anna och Jens förbi, :) en stund senare kom Tomas efter sitt jourande. Tanken var att vi skulle ha kollat på melodifestivalen.. men det sket sig för Tomas hade med sig Saw III. Wii wii. Måste säga att den var mycket hemskare än ettan och tvåan.. Massa närbilder på MYCKET naturtrogna äckelgrejer.. Ibland var jag fan tvungen att titta bort, och jag som inte brukar vara så kinkig. o_^

Iaf. Det var roligt, lite pargrej sådär. :) Idag efter jobbet kom Jens och Anna och hämtade upp mig på jobbet, dom hade struttat runt i Arninge och kollat i affärer. Grymt passande för mig då jag kunde passa på att sneaka skjuts med dem hem. Haha. Handlade massa katt-grejer iaf.. Tycker Mio är så himla smal och spinkig nu så det ska det bli ändring på. Han är så jävla kräsen med maten med, illa illa. Så om ngn vill ha femton kilo kattmat så kom och hämta! Men det kan tydligen bli så efter katter blir kastrerade.. Dom blir grymt kinkiga med maten. Morr.

Jääs, så ringde Älskling idag och berättade att vi blivit med vattensäng (!!). Hmm. Jag vet inte jag, har inte sovit i en vattensäng på typ.. 12 år? :P Känns ju lite åttiotal, men visst. Det kanske är mys. :) Stor var den iaf, en å åttio.

Min vecka är späckad som den är, typ. Imorn är det skola och efter det ska jag in till Norrtan och träffa Frida och Anna. :) Tisdag, onsdag, skola. Torsdag, Pinglan fyller 25. :) Fredag, skola, Anna kommer till Uppsala och så ska vi shoppa loss... Yey! Hon har tydligen aldrig varit där. :O Stackarn, får visa henne allt jag vet om dårå. Iofs inte så mycket kanske men.. Man tar sig fram iaf. :P

På lördag ska Pinglan ha födelsedags"kalas" (låter fel att kalla det så när man är över 20? :P och på kvällen är det fest. :) Fast det blir nog till att ta det lunchan.. för på söndag så ska vi flytta Tomas saker hit. Till våran lägenhet.. Vårat hem. :) Wunderbar!

Jag är så speedad så jag tror jag får ta en kalldusch eller nått. Dumt iofs, för jag fryser redan nu. :P

Åh, Mio kom och värmde mig. Han känner mig han. :)

Puss!


SKABB!


http://www.aftonbladet.se/vss/nyheter/story/0,2789,1007981,00.html

Alltså. Äckel. Hurrr...

Jobba jobba jobba

Blev en fullständig tjejdag/kväll igår. :) Frida, jag och Wilma fixade håret, blekte, förlängde och plattade. Vajjert! Så nu är vi snyggare än vanligt. Mwah. Så gick vi och lämnade Wilma, pratade lite med Ingela och Luis, gjorde teoriprov på datorn, fick 46. :P Mja, bra för att inte ha övat på ett, hrm, mycket långt tag. Det mesta är ju väldigt logiskt iofs.

Sen kom Anna och vi hade allmänt mys. :D Sen gick vi ut på krogen, den nya, Stadion (?) och det var ju.. en upplevelse. Har aldrig riktigt gillat tvångs-garderober! Och inredningen var IKEA. Baaara IKEA. Hihi. Lite budget men.. Själva idén kändes lite som På G i Norrtälje. Fast lite mycket mer sämre. Ska bli intressant att se hur länge denna nya krog i Rimbo överlever.

Idag är det jobb, grr.. Känns bra iaf. Lite roligt att jobba faktiskt. :) Ikväll ska jag och Anna ha Melodifestival-kväll.. Höhöh.


Torsdag igen

Dagarna bara flyger förbi, tyckte det var helg alldeles nyss.

Mina tankar går till Trulle, som var en jävligt skön människa. Hoppas du har det bra där på Coconut Island!


Nej. Vad nu göra. Det känns som att dagarna går, men livet står still. Står och stampar och kommer ingenvart. Tentan är snart, känns inte som att det kommer att gå så speciellt bra. Och går det inte bra så kommer jag hamna efter. Hatar det.

Allt känns bara så apatiskt just nu.


Pannkakor!

Mm, pannkakor. Pannkakor är gott.
Idag måste jag erkänna att jag hoppade lektionen som började kvart över åtta.

Nu ska jag vakna till liv, sedan plugga ännu mer... tjoho.

Wihii

Nu är det paus från fonetiken. :) Lekdags med barnen och Luis.
Dom kan man alltid lita på.


Seeeegt

Håller på och gör klart (börjar på?!) en hemuppgift om fonetik. Hua. Alltså. Att man bara orkar....

HAHAHA..


Jag kan fan inte sluta skratta.. läs... vilka människor det finns!

http://www.flashback.info/showthread.php?t=445781

Trött trött trött

Mitt internet fuckade ur totalt häromdagen, men nu har jag fått hjälp att styra upp det igen! Wiho.


Imorse gick jag och älskling upp halv sex (han gör det iofs varje dag), slängde i oss lite pannkakor och sen åkte vi in till Uppsala.. Städernas stad. Min lektion började kvart över åtta, var inne kvart i sju. Så jag lade mig och sov en timme på en jätteskön soffa på min instutition. :) Bra grejer det! Helgen har varit hur mysig som helst, eller ja, lördagen var mest som en bakisdimma, men det blev bättre framåt kvällen. :P

Nu är jag uttråkad och proppmätt. Så ere!

DAGEN EFTER

Hurrr... bakis som satan, men vad gör det?! Hade verkligen skitkul igår.. :D Vi träffade våra vänner från aftonskolan.. IIIIIIIH! Jag fick höra att jag var lika läcker som vanligt. ;) Grr. Ulrika, min dam!

Kom hem, ja, jag vet inte riktigt, vi åkte bil iaf, lite för många i en stor bil. Två personer spydde (haha) och jag ville ju inte vara sämre! Men jag väntade iaf tills jag kom hem. Japp, så, kom hem, spydde, däckade i sängen. Vaknade vid tio av huvet dunkade. Men nu har jag käkat lite och det känns redan bättre.

Vatten och tevetittande nudå. Jäääs.

EHm

Vad kefft det där såg ut då. Jääääjä. Vem bryr sig. KjAMIz*

YIIIHAW

Mm, snart ska jag gå ner och köpa cigg. Sen till bussen. Sen. ööööl....

Det är KVINNLIGT det.


PARTY

Mm, får se om det blir nå partyparty ikväll. Ska bli kul att komma ut lite. :) Thorsten ska joina efter jobbet med, det var länge sen vi sågs! Kul kul kul. :)

TRÅÅK

Blörp. Jag är hungrig. Oookej, dags för en milkshake med kakaosmak.
Något säger mig att det inte kommer att vara god. :S Jäjäjä.

Oprah nu då. Hrrm.


HAN

HAN


Jag vet inte vad det är med den där bilden men den.. haha.. jag gillar den!Puss älskling :) Sommarbrun och full med en ball t-shirt. Grrrr.

VAD GÖRA?

Uuuuusch vad trött jag är i ögonen nu av allt jävla läsande. Hurk!
Önskar jag hade en rulle sopsäckar så jag skulle kunna slänga bort massa skit. Hmm.

För vet ni vad.. om två veckor blir jag sambo! lycka*

TELENOR

Jävla kukfitta till telenor. Jag hatar dom. En kvart väntetid på att få tala med en jävla människa, tack så mycket!

FLASHBACK! <3

Ååhh.. har man tråkigt så är det bara att sätta sig och läsa tripprapporterna där.. Så jävla kul!

http://www.flashback.info/showthread.php?t=21300

läs läs läs läs :D


Dag 2

Började dagen med pastasallad (fullkorn). Gottis.

Igår "firade" vi alla hjärtans dag. Fick ett jättefint armband, i en jättefin ask. :) Det sötaste var nog iofs kortet han skrivit.. Naaaawh!

Idag är det råplugg som gäller. Svenskans struktur är ingen lek!


JEOPARDY

Stackars Dogge. Han hade -700 poäng vid finalen, så han fick inte vara med och spela. Snutte då.

Test:

Okej, lunch nu då. Jag anar oråd, får väl tvinga i mig den där aprikosgrejen. WHY? Jo; den smakar inte gott.. Men det är skit man får ta. :)

En och en halv liter vatten senare, jag är proppmätt. :P

#-1

Hon kommer från främmande vidder, hon kommer till dig som i en dröm

Städa städa städa. Rensa kläder. Fan vad mycket junk jag har! Men det är verkligen befriande att kasta saker. :D Kul att klippa sönder dem också.. Då får man ut lite agressioner.

Dag 1

Kej, okej, dags för första påsen Cambrigdekur. Milkshake med vaniljsmak. Det tråkiga är bara att DET SMAKAR SKIT. Bara lukten får mig att vilja kräkas...

Men det är bara att hålla för näsan och svepa. Hej hå.


Tankar

Igår kom Frida hem från lumpen, för alltid. Att se hennes dröm gå i kras kändes verkligen jobbigt, men jag säger som Ullis.. jag är ego och säger välkommen hem, jag har saknat dig! Att hon tar det så bra är för mig.. inte svårhanterligt, jag hittar inte rätt ord men, bara det att jag nog inte skulle kunna hantera det på samma sätt som hon, med den positivitetet. "Nu har jag prövat på iaf". Jag är nog inte funtad så. Jag hade nog gråtit som en tok och sett livet rasa ihop..

Idag fick jag veta att K har en blogg, det hade jag ingen aning om. Den är tydligen rätt gammal också, fanns några inlägg från många månader tillbaka. Det hade jag inte sett tidigare..
Men att se henne skriva om saker som varit jobbigt för oss alla. Saknad och kärlek, bland annat. Sitter och tänker tillbaka på hur vi hade det förut, det var nästan som att vi var "nykära" allihopa, vi umgicks nästan jämt och verkade aldrig tröttna på varandra. Efter några månader började man störa sig lite på varandra, men man sa ändå inget rakt ut.

"P, min bästa vän som jag delar både själ och lägenhet med. W, min låtsas-systerdotter, granne och sötaste tjejen i världen. Phenix, den snällaste och kramgoaste vovven jag någonstin mött, helt klart i klass med Julle. Och jag, vad säger man? Vi är ju iaf ett grymt fyrtal av knäppgökar, och vi är stolta över det också. Hehe."

Ååååh, jag kommer ihåg hur roligt vi har haft det, hur vi har skratta (och gråtit), skrikit, pratat med dialekt, druckit öl, haft tokiga hemmafester.. När gled vi iväg från varandra?

Jag har inget svar på det, det kan jag inte säga att jag har. Gravdvis? Tungt. Ibland så vill man bara att tiden ska stå still. Saknar saknar vår tid. Kanske kommer den tillbaka.

MINA GRRRLS

Frida - vad ska jag säga.. du har fattats mig!

Anna - puss! Älskar dig med. ;)


MINA SMÅ ÄNGLAR!


Alla hjärtans dag

Vad ska man säga? Din taskmört, ha det så roligt på din middag. I'll be waiting. As always.
Bitterfitta? Ja, faktiskt.


BloggSpogg

Tre timmars renskrivande. Wooho. Lite struktur på tillvaron! Skönt det.

Jag är hungrig. Funderar på om man ska vara hurtig och laga lite riktigt käk. Jag tror fan att jag gör det. :D


SMARTASS.. :(

Alltså. Jag är fan sjuuk i huvet. Trodde stenhårt att jag började kvart över tolv idag, så jag gick upp vid åtta, sminkade mig, käkade frukost. Äh, kan väl kolla schemat och se om det hänt nått speciellt, mm, tjea, började vistt kvart över tio. Baajs. Har missat bussen nu så, den gick tio över åtta. Och nästa kommer jag in kvart i elva, då kommer jag bara vara på lektionen en halvtimme, typ.. 

Helvete också.


GÄSP...

Gurgel, nu är det dags att vakna...
Satt och skrev rent ALLA mina anteckningar från föreläsningar och lektioner. Massor massor massor.

Fruuuuukost!

STUDENT-TRÅK

Ååååh. Sitter och skriver en liten sammanfattning på föreläsningen vi hade idag. Suck. Det går så segt.
WHY!?
1. Jag förstod knappt vad han pratade om
2. Jag orkar inte koncentrera mig
3. Jag är hungrig.


Fitta.

VÄSK-FACIST

Idag sprang jag runt på stan innan min föreläsning började och letade efter en schyst skolväska. Att det ska vara så förbannat svårt då.

Plöjde igenom typ fem affärer innan jag hittade en bra, på LINDEX (liite otippat). Men den funkade bra iaf, jag menar.. ska man släpa runt på tio kilo böcker var och varannan dag så är det lika bra att ha en redig enare till väska.

:)


DEN PERFEKTA FRUKOSTEN

Apelsinthé och två cigg. Det är en riktig frukost det!


DIXIE CHICKS

Dom är roliga dom. Går emot Busken och allt.

Yey, idag är det skola igen. :) Ser faktiskt fram emot det, ska ta med mig den fetaste av de feta böckerna.. Tor G Hultman; Svenska akademiens språklära.

Ska bli spännande! Fast det kommer att bli krig mellan den och "Saga från Valhalla". Har ju typ bara 40 sidor kvar i den. :S Jaja, får plöja igenom det på bussen in..

Igår hade jag och älskling mys, vi kollade på SAW II, scary shit. :P Tycker de kunde vara lite mer fristående iaf, så jätteirriterande när man har två av tre filmer och the shit goes on liksom. Men men, får väl skaffa trean också då. Humpf.


Broooken

Frida har haft permiss tre helger i rad och vi (hon?) har inte haft tid att ses en enda gång. Känns jävligt party. Varenda gång jag ringt så har jag mötts av hennes telefonsvarare, så vet ni.. nu ger jag upp. Visst, hennes laddare är trasig men.. suck. Känns jättetråkigt.


pLÄTTLätt

Bööh. Mätt som en plätt. Men är plättar.. kan dom vara mätta ens? Vilket mysterium.. det tåls att funderas på arbetsdagen ut. :P

TUGG ÄNDLÖS KORV

Jag lider när jag ser sådana där fula särstavningar. PLIX!

Nu är jag på jobbet iaf, ovanligt pigg och ovanligt hungrig. Somnade gott i soffan igår, mmmm.
Lyckades faktiskt hålla mig vaken under hela Melodifestivalen faktiskt, go me! Mikkelsen med Jan inuti höll mig vaken. :P Haha, kollar på bilderna från i fredags.. Såå.. attraktiva vi är. :P


SNUTTIGT VÄRRE! <3


Åh, vilket bra slut på en ovanligt pruttig melodifestival. 80% av låtarna sög getpung, de 20%en som inte gjorde det gick direkt vidare till final. Woho. Den skelande läraren från Gävle (?) och snuttgossarna i The Ark.


GRATTIS!

När showen är slut -

Okej. Regina Lund, snälla lilla.. vän. Alien 2k, inte vackert.

The Ark lär ju rocka röven av alla andra schlagertöntar. Lustans Lakejer är ju dock lite.. kult.
Synth kan vara the shit, ibland.

Nu har vi svullat semla iaf, gottis! Hemmagjorda, eller ja, nästan iaf. Nu är jag proppmätt.
Ser fram emot att somna tidigt ikväll. :D

Utvila, här kommer jag!

Blöööh

Fan vad mätt jag är. Hua. Pasta med god sås, gottis!

Nu är det bara att sitta och jäsa i soffan som gäller, krama lite på katten också. Han har fått nya leksaker idag. :)


I do think he like's them. Raaap.


Melodifestivalen i mitt hjärta

Det var som igår när jag satt framför teven och somnade till Charlotte Nilsson (numer Perelli) och hennes "Take me to your heaven". Ack ack ack. Ikväll följer syster med hem till mig och hon vill promt se schlagerkalaset.. Uhhrr. Jag hade hellre sett Saw II, men Marie gick inte med på det.

Antagligen så kommer jag somna ändå. Kan man ju hoppas. Iofs så ska The Ark uppträda, det ska man väl ha vett till att vara vaken till iaf.

Kräk

Frågan återstår ju faktiskt fortfarande.. Är det roliga jag hade igår värt ångesten idag? Jävla piss.

Det blir alltid samma sak, att jag aldrig lär mig. Ska alltid förstöra för mig själv.. "ska du ut på krogen ikväll?" - "nope, jag ska till fjällen imornbitti, men ha det så kul."

Ha det så kul själv. Kan jag inte bara få en kram och ett hejdå, på riktigt, så kan jag gå vidare. På riktigt.

Dagen-efter-upptäckten

AWMAHHGAAAAD.

Seriöst. Det var inte friskt.



Dagen-efter-upptäckten

I will never drink again!

Näe, riktigt så illa är det inte.

Nu är jag bara trött.. sitter här under täcket och det känns riskabelt att ens blunda. Faaarligt.

Jobba idag också.. suck. Det är ohumant att vara tvungen att gå upp kl sju på en lördag!

Vi har en.. plan!

Yes, mys med tjejerna ikväll då, wiiii! Dricka lite gott (eller mycket).

Snart ska jag till skolan. Bööh. Kommer komma lite försent för bussen är så cp. Men det är antingen det eller så är jag framme två h innan. Känns som att det är värt att komma fem minuter försent. :P


Dagens smarta drag: Måla naglarna en kvart innan jag ska gå till bussen. STRESS! Men fint blev det. :)


Men.. kukjävel

Kunde dom inte ha LIIITE fular stilmallar på blogg.se?

- Snälla, jag skulle bli så mycket gladare då. Ju fulare desto bättre.


NOT.

Städat och klart

Det är ju bara så jävla skönt när man kan sätta sig ner i soffan och slappna av och faktiskt känna att.. det är rent. Diskan är undandiskat, allt ligger på sin plats, inget junk i vardagsrummet. Sovrummet, okej, det orkar jag inte ta tag i idag, men. Det är iaf en dörr dit. Så det ser man inte. ;)

Idag genomled jag vad jag anar kan vara världshistoriens segaste lektion om verb och adverb.

Snälla lilla människa. Läraren är jättesöt och så, men ack så tråkig att lyssna på.. speciellt när man kan det mesta hon går igenom.

Jag är för bra, helt enkelt. Höh.

Nektar och ambrosia

Åh, min nya passion är att blanda i frysta bär i juicen.. helst tropisk juice med hallon eller jordgubbar!


Rekommenderas! :)


Gaah

Kul kul, kunde inte somna igår, så jag somnade vid halv två, två. Upp kl sju. Detta är inte bra.

Morr.


Dagens skönaste


Åååh. Ta av sig en skavig BH efter en lång, arbetsam dag. Höhö.

SEXUELLT FRUSTRERAD PORRIS!

Önskar jag var duktig med CSS-koder och sånt shit så man kunde ändra bloggen så den ser lite snyggare ut. - Nån som vet hur man gör eller har nån schyst guide eller nått?

Kollar på nått askefft program om porrstjärnor som försöker bli seriösa skådespelare.
Men alla är typ så sexuellt frustrerade att dom juckar på varandra så fort dom får chansen, verkar det som.

Nått säger mig att det inte är.. riktigt sant. Undrar hur många verkliga porrisar som känner så? Lär ju inte vara allt för många.

Idag träffade jag K, saknat henne som satan. Hoppas vi kan dricka öl snart..


Hurra hurra för oss!

Grattis älskling, grattis till oss!

Finare par finns ju faktiskt inte. Sex månader idag. :)

Dock tjuvstartade vi lite igår. Ska ta och berätta lite om min dag, förmiddagen var ju verkligen.. spännande.
Började med att jag åkte till skolan helt fredligt. Strosar genom Uppsala, upp till Engelska parken där v i håller till. Kommer in, och upptäcker till min fasa att vi inte alls börjar kvart över tio, utan kvart över TVÅ! så det var bara att sätta sig och vänta. Jag är så jävla smidig. Suck. TVå timmars sittande. Hade ju iaf tid att plugga..

Sen var lektionen slut, gick och drack thé med Sofie från min klass. :) Satt där en timme med henne.. Gick ner på stan och köpte massa fina saker. :) Det är så fint här hemma nu så jag vill aldrig gå härifrån. :P

Så kom Tomas och vi gick till bion, köpte biljetter. Sen åt vi middag på en jättefin resturang! Påminde lite om Ett Glas i Norrtälje, men ändå inte.. Den här var mycket finare. Det skumma var att jag hade köpt thé tidigare, som hette Bill & Bull (jättegott, kom och smaka!) och så hetter resturangen också ja.. Bill & Bull. Lite scary. Men det var öööödet.

Så åt vi en jättegod middag, jag åt pasta med oxfilé och svamp och massa annat gott i, och Tomas åt vildanka, tror jag att det hette. Gott som satan. :) Efter det så försvann vi iväg på bion, Smoking Ace´s, den var riktigt rolig tycker jag, Tomas gillade inte den så värst mycket kanske.. Orkar inte förklara riktigt, men gå och se den! Efter det så gick vi till bilen i kylan, fan vad kallt det var.. Men så stannade vi en söt park och pussades lite grann då kändes det varmare. :) Och så åkte vi hem och hade myspys, jag somnade i soffan, trött som en gnu.

Note to self; måste lära mig att dricka whiskey nu så vi kan använda whiskeystenarna Tomas fick av mig igår.

Wiii... Och idag ska jag träffa Katrin och käka middag, yey!

Inne med modebloggar?

Varenda blogg jag stöter på handlar om mode. MODE MODE MODE.


hurl*

Formlära och syntax

Hurra hurra för mig! Idag efter skolan så hittade jag alldeles själv till Akademibokhandeln och ner till busstationen därifrån. Tack tack, applåder. Det är fan inget att skämta om, jag är som en liten sparv på vift i stora Uppsala.

Så 600 kr fattigare, en sjuhelvetes mensvärk och ett ekande kylskåp.
Snyft.

Älskar vi inte studentlivet?


Snaska kotte?

Flashback är basen för ett gott ordförråd. Jag höll på att skratta halvt ihjäl mig. Snaska kotte. Det var det värsta! Stackars kille om hans erigerade penis är lika stor som en kotte. Hmpf. Eller ska man säga, stackars tjej?

Förresten så tar jag tillbaka det jag sa om IKEA. Jag HATAR det. Jävla idiotställe. Okej, dom har schysta billiga grejer osv. Men, allvarligt. IKEA en söndageftermiddag. Vad tänkte vid med?! Galet mycket folk och aaah.. IKEA är ju jättesmarta och har ett lekrum för alla barn som blivit medsläpade på det söndagsäventyret. Men hur kommer det sig att typ bara 30 % av föräldrarna lämpar av dem där?!

Galet irriterande.

Gosh, jag kommer att bli en underbar mamma!

IKEA-addict

Okej. Jag ERKÄNNER!

IKEA är typ, ja, den bästa jävla affären jag vet.
Snart ska vi åka dit, woho! Här ska det inhandlas!


Åh, vad jag älskar det!

Först, ja klockan fem. Nej vänta, vid sex. Sen, ja kanske sju, åtta, vem vet? Obestämd tid.
Jag verkligen älskar att vänta.

Jävla &!#¤%&#)(¤%t(¤t=/(¤wt


----------


Om du finns, om du kan, om du vill komma hit

Kom hit, kom hit

och slunga mig rätt in i smeten

Jag faller med flit

RSS 2.0