Hosta.

Har en förbannat grym hosta just nu. Kändes som att jag var nära på att hosta sönder ett revben eller två imorse. :| En riktigt läcker torrhosta. Men det går över :)

Idag har jag schtekt ordentligt på balkongen, våra nya stolar är fan extremt bekväma! Skönare än soffan. Tyvärr.
Har blivit ordentligt brun, känner mig fräsch och fin. Imorn så är det grillfest också, ska bli kul att komma ut och träffa lite folk.

Nej, te!

Effektiv.

Fy fan vad jag har hunnit med mycket idag. Både det ena och det andra. Är sådär behagligt trött, tänkte ta mig en kopp te och sätta mig på balkan med en cigg. Sommarsvalt.

Imorn köper min karl med sig nya trädgårdsmöbler (balkongmöbler) och det blir riktiga stabila rackare. Ett stort bord i mörkt trä och fyra stolar med hög rygg och reglerbara lägen. Sweet.
I'm yours


Trött

Oj oj oj vad jag är trött. Har haft riktigt kul på jobbet idag iaf, supertrevligt! Just nu sitter jag och jäser bara, vi grillade fläskkarré till middag idag. Fan vad jag älskar kött.

Ett kött jag aldrig skulle äta är iaf Ebba-kött. För hon är tamejfan för söt.


Drömma.

Sitter och drömmer mig bort. Önskar att jag var klar med min utbildning, fått ett fast jobb inom förskola som jag trivs med.. hus utanför Uppsala med flera km till närmsta granne.. stor tomt med trädgård som man kan pyssla runt i.. inreda barnrummet för en liten knodd..

Jag vill hinna ikapp mitt liv. Jag vill inte vänta. Jag vet vad jag vill ha, och jag kommer att få det.

Och den tryggheten är nog det vackraste jag känt.
Vi har ett bra liv älskling. Jag skulle kunna bo i en skokartong, bara jag hade dig. Vi har alla möjligheter till att skapa den perfekta tillvaron, vi två.

Längtar efter dig, även fast du bara är en dörr ifrån mig. Måste gå. Kan inte motstå, vill inte. Måste få se dig sova sådär lugnt som du brukar göra. Du är min och jag är din!


Med nacken böjd som ett vinterträd

Fy satan vad kallt det har blivit nu igen då. Vad hände med våren egentligen?! Burr.


Nåväl. Ebba får värma mig. Vi träffade en labbe-kille på 40kg som hette Izor häromdan. From som ett lamm!

Hey, ho' - lets go!


Tuttar, tuttar, tuttar överallt.


Bästa helgen på länge. Det har varit sommarväder och jag har blivit solbrun. Underbart.
Nu är praktiken slut, vemodigt. Kommer sakna barnen. Men jag får hälsa på titt som tätt. :)

RSS 2.0