Det finaste jag har!


Inte samma jag.

Hej på er min kära lilla publik. Jag ser att ni har tittat in hos mig här varje dagen även fast jag inte skrivit något på snart en vecka, ber om ursäkt för att uppdateringen inte varit så tät.

Den senaste veckan har varit tid för egna tankar, rannsakning och funderingar om vem jag varit, vem jag är och vem jag vill vara. Jag är inte den jag var tidigare, självklart blir man förändrad efter att man har fått barn, men det här är något djupare som jag inte riktigt kan sätta fingret på. Jag lämnar ett skal bakom mig, fortsätter som en ny människa med nya insikter och intressen. Saker jag tidigare stört mig på bekommer mig inte, jag är inte längre intresserad av skvaller, fylla, småbråk och petitesser.

Jag är fullt upptagen med att leva mitt nya liv.


Jag hade en vän en gång som ofta pratade om begreppet "Energitjuvar". Det syftar på människor som pratar om sig själva och sina bekymmer, och som kanske söker bekräftelse på de mest underliga sätt. Det är sådana personer som man som vän försöker att "rädda", ge råd och stöd, men det räcker aldrig riktigt till. Jag läste ett blogginlägg hos Lisa Fabré där hon skriver om sina upplevelser av energitjuvar och hur hon tillslut lessnade på situationen och gjorde något åt det. Eller, snarare, inte gjorde. Här är inlägget.

Läs ni med om ni känner igen er i det jag skrivit, det är befriande!

Onsdag.

Godmorgon! Igår blev det inget bloggande, hade för mycket roligt för mig helt enkelt. Jag hade syster och vår faster på besök, hur mysigt som helst! Vi träffar inte vår faster sådär ofta som vi vill egentligen, så det var jättekul att det blev av nu :) Igår blev Vilda två veckor också, oj oj.. Tiden rinner verkligen iväg.

Nu sitter jag och kikar på Vilda som ligger och sover här i soffan, ska passa på att duscha medan jag har chansen. Snart kommer Anna och vid 13 så ska jag ner på BVC och väga lillskrutt.

Ha en bra dag i solen :)

I väntan på den vilda bebin

Insåg nyss att alla kommentarer jag lämnar fortfarande heter "I väntan på den vilda bebin". Glömsk som man är så kommer jag på det varenda gång jag trycker på skicka-knappen. Bravo! Måste komma ihåg att ändra det. Väntan är ju över, Vilda bebin ligger ju på sin pappas bröst och sover just i detta nu :)

Numer är min garderob i toppskick! Allt är vikt, sorterat och ligger på sin plats. Det är verkligen en tillfredsställande känsla.. Lovely.

Ikväll är det jag som lagar middag.. för första gången på evigheter känns det som! Det blir ris med någon sorts korv och baconröra med creme fraiche. Får se hur det slutar! Personligen blev jag lätt illamående av bara matoset. :| Känner liksom ingen hunger längre när det är middagstid. Skumt det där. Nu måste jag kolla riset...!

Måndag.

Idag är det sista dagen Tomas är hemma med oss, imorgon är det dags att återgå till jobbet.. De tio dagarna är slut och vår lilla tjej blir två veckor. Tiden har gått fort, men typ samtidigt stått stilla.. Så svårt att förklara. Idag har vi alltså inget inplanerat, ska endast mysa omkring här hemma och ta hand om varandra lite extra. Undrar hur det kommer att kännas imorgon, bara jag och lilla Vilda.. spännande!

Nu ska jag ta tag i min garderob som ser ut som ett bombnedslag. Och nej, jag menar det, på riktigt. Allt är huller om buller, inget ligger där det ska. Ska passa på att rensa bort mina "gravid-kläder" också, känns ju sådär lagom vemodigt och lite sorgligt. Vi hade en fin tid ihop, jag och mina gravid-kläder. In i garderoben ska istället mina vanliga kläder som jag succesivt rensade ur när kroppen blev för stor. Ska bli kul att se vad jag har för kläder egentligen.. har typ glömt bort dem. :P

Rackarns vad sluddrigt det blev, äsch.. Ni förstår nog :)

Fin, bra dag.

Har haft en underbart mysig dag, helt i min smak. Mös runt här hemma på morgonen, runt tolv promenerade vi i vårsolen över till syster och drack kaffe och åt nybakad sockerkaka. Vilda somnade i vagnen dit och sov nästan tills vi skulle gå igen, ammade lite, somnade om och vaknade till på vägen hem igen. Hon låg och knorrade lite men efter en stund så verkade hon nöjd, låg vaken och tittade där i vagnen. Så skönt att hon tycker om att åka vagn, vissa barn trivs ju inte alls där inte.

Passade på att låna systers våg också då vår inte vill vara med i leken längre.. och resultatet.. *trumvirvel*.. Jag har gått ner 12 kg sen förlossningen. :D Tjohowoho! Känns så himla skönt! Räknade ut att jag gick upp närmare 18-19 kg under graviditeten, och fortsätter det så här så tror jag inte att det kommer vara några problem (ta i trä).

Ååh, vad jag ska skratta min BM i ansiktet på återkontrollen. :D Hon som tjatat så mycket om min vikt hit och dit och hur svårt det är att bli av med den... Mouhaha..

Nu är det dags för Robinson 2009, härligt med lite sadistisk underhållning en lördagskväll.. ;)

Lördag.

Fan vad jag hatar bloggdesign ibland. >____<
Det vill sig inte.. Nu är jag färdig med headern iallafall, blev mycket nöjd! Nu ska jag bara få bloggen att se ut som den ska på alla sidor (arkiv, kategori) och i alla webläsare.. Såg att den såg lite mupp ut i Explorer. :/

Godmorgon förresten!
Sitter i soffan och kollar på Survivor, ack så spännande.. Har precis ammat lillskruttan i typ en timme, hon är så jäkla söt.. Hon nickar till ibland och halvsover någon minut, sen vaknar hon och spärrar upp ögonen och börjar leta och nästan hugga efter tutten. Så underbart gullig! Mitt hjärta. :)

Idag står det inte så mycket på schemat, en tur med barnvagnen då solen nyss började skina här. Hoppas det håller i sig. Igår var vi in en sväng till Uppsala och då var det åtta (!) grader i solen. Mys! Vi åkte till BB så att jag fick den där Rubella-sprutan (Röda hund), så nu är det avklarat. Skönt att ha det gjort. :) Efter BB-besöket så tog vi en tur till Gränby Centrum och knatade in på Åhléns och köpte en "Min första bok" :D Blev supernöjd! Det fanns en hel drös olika, den här heter "Mina första år" och man fyller i massor med grejer.. Om graviditeten, förväntningar, förlossning, utveckling.. plus en massa andra grejer om min första jul, första gången ute (antar att det är första gången vi leker ute med henne och hon är med och medveten?).. Behöver jag säga att jag redan har börjat fylla i? ;) Tycker det är så kul! Eftersom jag är yngst av tre systrar så är min "Första bok" inte alls speciellt ifylld.. Knappt första sidan. Och släktträdet fyllde jag i själv när jag var typ tio år. :P Så får det inte bli med våra framtida barn, vet ju hur tråkigt det är. På Åhléns köpte jag även en tom "scrapbook" med svarta sidor där jag ska sätta in hennes journalpapper, skriva förlossningsberättelse och annat och sätta in bilder från förlossningen och de första dagarna hemma. :)

Hoppas ni har en fin lördag, det ska jag ha!

Pillar lite på bloggen..

Om bloggen ser lite konstig ut så är det för att jag varit och pillat lite på designen.. Har försökt få till headern också, blev ganska nöjd! Ska finslipa lite på den vid senare tillfälle. :)

Idag ska vi iväg på första besöket på BVC, ska bli spännande! Vilda ligger och halvsover i babysittern, nöjd som få. Snart vankas det lunch också, älsklingen som står i köket och slänger ihop lite ost-tortellini och en tonfiskröra i tomatsås.. Maaat!

Ja, extremt givande inlägg. Men så ligger landet idag. :)

Puss hej!

Vildabilder.

Här kommer lite bilder. Alla går att klicka på så att de blir större. :)


Någon minut efter förlossningen.
Lyckan!



Någon timme efter förlossningen fick jag gå och duscha
(den skönaste duschen någonsin skulle jag tippa på)
Vilda somnade gott hos pappa.



Vildas första klädesplagg.
En body hon fått av Annie och en strumpa..
Den andra kom på senare den också. :P




Första turen i babyskyddet i bilen hem.
Overallen i strlk 56 är aaaningens förstor, japp.



Favoritposition på pappas bröst.
Bara massa myspys första dagen hemma.




Vilda och Ebba låg rumpa mot rumpa.
Helt plötsligt var vår hund inte så liten längre..




Tisdag 17 mars.

Halloj på er. Allt bra?

Idag är Vilda redan en vecka gammal
. Under denna vecka har tillvaron förändrats totalt och jag tar ingenting för givet längre. Jag känner mig så tillfreds med livet som mamma. Min relation till min man har stärkts något otroligt och jag älskar honom mer än jag kunnat tro är möjligt! Shit, kan det verkligen vara såhär bra?!

:)


Hur som helst. Jag sitter och fnular på förlossningsberättelsen, men det är så mycket som jag vill ha med.. varje litet minne ska sättas på pränt. Jag anar att jag lägger ut den reviderade versionen här annars kommer ni nog inte att orka läsa. :P

Igår var vi iallafall på BB på återbesök. Jag födde ju på Akademiska i Uppsala och där har dom uppföljning dagen efter hemkomst av "BB på väg", men eftersom vi inte bor i Uppsala så blev det inget hembesök (inget oss emot egentligen för allt har funkat tipptopp). Vilda undersöktes av barnläkare och hon var frisk och kry. Hon klarade också hörseltestet utan problem och skrek inte ens när de tog PKU-provet. :)

Sedan blev det en liten uppvisningsturné, först till Tomas jobb där alla starka, hårda bygg-gubbar smalt som smör i solsken. Efter det åkte vi hem till Tomas farmor & farfar och hälsade på och visade upp barnbarnsbarnet. Det var mycket uppskattat. :) Nästa stopp blev hos min syster där kusinerna fick träffa Vilda och spana lite på henne. Senare på kvällen kom Robert aka. the Godfather över på middag. En intensiv men mycket trevlig dag. :)

Jag sitter och letar efter den ultimata "Min första bok" med så mycket plats för information som möjligt, mycket plats för att skriva och frågor att fylla i.. Någon som har nått bra tips?

Tack!

Jag och Tomas vill tacka så mycket för alla fina gratulationer och kommentarer vi fått, de värmer jättemycket! ♥

Vi njuter av familjelivet här hemma, Vilda är så lugn och snäll så det nästan är läskigt åt det. Allt flyter på bra och jag trodde väl aldrig att livet kunde vara så här underbart?! Dagarna går och man går runt som i en lycklig dimma mest hela tiden. Vilda är nog den snällaste bebis jag träffat, skriker extremt sällan, vaknar tyst och lugnt, gnyr lite och spanar på en med sina stora mörka ögon. :D Sover, äter, bajsar, myser, sover, myser.. Ja, det går runt i ett. :) Har ni sett hur mycket hår hon har förresten?! En riktig trollunge!

Självklart så ska jag skriva ihop en förlossningsberättelse inom kort och lägga upp här, har ju själv föjt ett antal gravid-bloggar och vet själv hur nyfiken man är på detaljerna. ;)

Idag ska vi försöka ta oss ut med barnvagnen en sväng, det har inte varit så mysigt väder än men idag ser det ut att klarna upp lite. Dags för premiärtur! Imorgon ska vi iväg till T's föräldrar på födelsedagsmiddag och antagligen också sova över.

Kram på er allihop!

Så mycket känslor.

De här sista dagarna har varit de bästa i mitt liv. Det finns inga ord som rättvist kan beskriva vad för känslor som strömmade genom min kropp när Vilda lades på mitt bröst för första gången. En liten, varm kropp med ett lugnt ansikte som tittade upp mot mig. Bara låg där och tittade, skrek ingenting. När hon var så lugn så blev jag detsamma. Vi hade en sån fin första stund tillsammans.

Du är vår, och du är så perfekt!
Mitt mammahjärta slår så hårt för dig, Vilda.
Du är så efterlängtad och allt vi någonsin kunde önska oss!



Välkommen Vilda!

Tisdag morgon kl 02.49 så kom hon äntligen till oss!

Vilda

49 cm lång
3210 gram




Pain.

Halloj på er mina vänner. Nej, fortfarande ingen bebis.

Under dagen har jag knaprat alvedon i rekommenderad dos, det har liksom tagit udden av värkarna så det blev mer som molande mensvärk.

Nu under kvällen har dock värkarna dragit igång igen, dock med relativt långt mellanrum. Men de gör ONT. Inte som gårdagens/nattens. Nej, de ter sig annorlunda på nått sätt jag inte riktigt kan sätta fingret på. Börjar fan gråta när de kommer iallafall. Känns som att hela jag ska gå sönder där nere. Fy fan.

Snart ringer jag förlossningen och frågar vad fan jag ska göra..

Ett besök på förlossningen.

Fuck it. Orkar inte skriva en hel bok men en update kommer här iaf.

Inatt vid ett så kändes det bara så jävla överjävligt, värkarna kom med 3-5 minuters mellanrum. Ringde förlossningen på Akademiska som var jättegulliga och sa att vi var välkomna in på en titt. Sagt och gjort så satte vi oss i bilen.. Själv hade jag kanske föredragit en husvagn eller en husbil, för AJ vad det inte är bekvämt att sitta i passagerarsätet när värkarna drog som vågor genom hela kroppen.

Hur som helst.

Väl där så tog dom mitt blodtryck. Såg bra ut. Satte CTG-kurva på magen och mätte bebisens hjärtljud och mina värkar. Och vad händer när man väl är där på det förbannade sjukhuset? Klart att värkarna avtar.. Självklart. Blev så pissed. Aaaawgjhfgjhfg.

BM kollade om jag hade öppnat mig nått, och visst var det så.. 2 cm. Fjösigt tyckte jag som hade haft så ont?

Eftersom jag inte sovit på typ.. mer än 17 h så fick jag iallafall med mig starka värktabletter med mig hem, två citadon och ett annat litet piller som skulle göra att jag inte kände av sammandragningarna. Det pillret kunde dock ge lite hjärtklappning, så det skulle jag vara beredd på. Vi var hemma igen vid fyra imorse, svalde tabletterna och väntade en stund tills jag kände att de började göra sitt. Sen däckade jag. Fy fan vad skönt det var att sova. När jag skulle gå upp och kissa kändes det skitskumt, bara ett jävla tryck neråt. Vinglade upp till toaletten och somnade nästan där med.

Nu har jag varit vaken en stund och sitter här och skakar som en annan gammal missbrukare. Händerna bara darrar och jag har en skum känsla i kroppen. Har tryckt i mig lite frukost nu iallafall så det känns lite bättre.

Usch. Känner bara för att ligga hemma och böla hela dagen och tycka synd om mig själv. Patetiskt!

Binglotto.

Bingolotto är inte vad det borde.. Urrrk. Det är ju så att man saknar Loket och hans jävla landskapsgubbar. :|

Jahapp. Sitter iallafall här och har fortfarande trevliga förvärkar. Känner verkligen att det ordet är uttjatat just nu men.. måste ju hålla min kära publik uppdaterad ;) Dom har iallafall ändrat sig lite, får fler och fler starkare varianter som strålar ut i ljumskarna och ut på benen. Men det är ju ryggen vi vill åt. Jaja, det går åt rätt håll iallafall.

Pappa och styvmamma var ju som sagt här på fika, mycket trevligt. Fick en giganto-ond värk vid köksbordet och pappa bah.. "haru ont?" och jag nickade och väste lite till svar.... "mmmmmmmhm!" Han såg så söt ut, som att han också var lite plågad. :P När dom skulle åka igen så sa han lite dystert att "tänk att yngsta dottern ska ha barn, vad gammal jag måste va.." Mäh! Jag är ju inte så gammal, 22 år. Han fyller "bara" 50 i år så så jäkla old är han ju inte. Tycker jag..

Min syster Marie hade skickat med dem en massa choklad till mig... :D Hon är snäll min syster! Känner sin lillasyster mycket väl. Puss på dig!

Hej och hå.

Gud så trött jag är. Snaaark. Skulle vara skönt att sova en stund men när jag lägger mig ner går hela magen i vågor. Inte lika skönt. Sova sittandes kanske skulle vara nått.. Förvärkarna kommer lite till och från, hipp som happ så gör det svinigt ont och sen är nästa värsta mes-förvärken. Hmpf.

Idag skulle syster M kommit hem till oss men det blir inget av med det, hon hade ont i halsen och vill inte smitta ner mig med massa baciller. Lite besök får vi ändå av pappa och Stina som kommer och fikar om några timmar. Trevligt :)

BF-dagen.

Då var alltså dagen vi har väntat på äntligen här. Tycker verkligen att det har gått galet fort nu på slutet, dagarna har bara runnit iväg.. Idag är bebis beräknad att komma. Shit! Det är normalt att bebis kommer inom två veckor efter detta datum också, men jag tror inte att vi ska behöva vänta så länge.

Har sovit skitdåligt inatt, grymma förvärkar som har strålat ut i ljumskarna och benen. Verkligen mensvärk 2000. Gick upp vid 06.30 och värmde vetekudden och tog en alvedon, men jag tycker inte att det lindrade lika bra som igår. Till trevligare detaljer så kan jag också säga att slemproppen släppt ännu mer, alltså hur stor är den egentligen?! :P Nu har den kommit i beståndsdelar sedan i torsdags. Jaja.

En sak som är säker är iallafall att det kommer göra jävligt ont att föda barn. Jo, det är klart att jag alltid förstått det, men nu är det så när och på riktigt.. Shit igen! :O

Choklad och schlagerfestivalen.

Mysig lördagskväll. Sitter och tittar med ett halvt öga på melodifestivalen och äter pepparmintschoklad.. precis vad jag behöver just nu. Har haft lite små förvärkar under dagen, inte regelbundet för fem öre men ändå.. They're there. ;)

Bebis bufflar omkring i magen, vrider och vänder sig som hela tiden känns det som. Hela magen liksom rullar. Idag gick vi även igenom BB-väskan, hade missat att lägga ner tröja och strumpor till mig själv.. bra att jag kollade. Ska skriva en lista och sätta på kylskåpet att lägga ner när det sätter igång på riktigt.. sådana saker som exempelvis tandborste, deo, hudkräm osv.. och lypsyl! Ett verkligt måste.

Jaja. Hoppas ni har en trevlig lördag. :)

Lördag.

Hej och hå. Har sovit som en osalig ande inatt. Huga! Sammandragningar och typ "mensvärk" som håller i sig en stund men sedan försvinner.. dvs, förvärkar. Jättespännande! Vaknade först vid sex och gick på toaletten, jippieyey, en blodstrimmig slempropp. :) Tänk om vår tjej passar tiden någorlunda och bestämmer sig för att komma snart?

Hur som helst, väntar och ser. Idag tänkte jag dra en repa med dammsugaren och städa järnet här hemma. Får se om man kan städa ut ungen? ;)

Fredag. - Två dagar till BF.

Nej, kunde självklart inte sova så sent som jag önskat. Vaknade för drygt en timme sen utav att telefonen pinglade till. Sms! Och inte av vem som helst, nej nej.. Från Annie :) Jag var så trött så att jag inte ens kunde läsa sms:et ordenligt förrän efter jag varit vaken typ tio minuter.. Typ som att hjärnan inte alls hängde med. När jag skulle svara så stavade jag typ vartenda ord fel (!).. så det var bara att lägga ifrån sig luren och vakna till liv först. :P

Hursomhelst.. Idag kommer Annie och hälsar på, mysigt! Får se vad vi hittar på.. Middag och yatzy kanske?

Nu på förmiddagen ska jag iallafall dra på mig lite smink och försvinna hemifrån x antal timmar. Fika, handla lite, tanka bilen. Vardag helt enkelt.

Hejsvejs.

Nej.

Det känns som att jag sitter i första vagnen på Grönalunds bergochdalbana. Upp och ner, i en rasande fart. - På första jävla parkett. Den här resan är mer av den emotionella varianten, även om jag känner mig aningens illamående.

Jag hatar att bara gå runt här hemma som en höggravid flodhäst hela dagarna, vars främsta uppgift är att ruva på ärtan och ta hand om hushållssysslor. Jag irriterar mig på att folk inte förstår hur jag menar, och jag irriterar mig på mig själv för att jag inte längre kan förmedla hur jag känner? Känns som att jag tappat mina ord..

Nej. Nu ska jag lägga mig här i soffan och gråta en skvätt över hur skit det känns för tillfället. Eventuellt glo på tv och tvinga mig själv att hålla mig vaken hela natten så att jag slipper vakna innan kl 14 imorgon.

Förhoppningsvis är den här bittra och söndriga människa hel imorgon igen.


Välkommen åter.

Varma mackor.

Ytterst nyttig lunch idag, varma mackor med lite ost och majs (!?) på. Solen skiner till och från här också, vaknade ur min powernap av att det var jättevarmt här i vardagsrummet med solen som sken in genom fönstret. :)

Sänder lite solsken till min donna Anna som är på sjukhuset och har röntgats. Kram på dig gumman! Håller tummar och tår att det inte är något allvarligt.


Torsdag. - Slempropp?

Idag kunde jag sova länge! Åh, så himla skönt det var! Vaknade kl typ kl. 10.15 av att telefonen ringde. :) Skönt med sovmorgon, det är jag värd. Nu kanske inte dagen kommer att kännas så himla lång och seg.

Så här ser min grav.uträkning ut på familjeliv. Om tre dagar så försvinner den här "rutan", istället kommer det stå "Tidigare graviditet". Gulp. Jo, förresten. Jag undrar i mitt stilla sinne om det möjligtvis inte är så att en del av slemproppen gått.. Med risk för att låta lite äcklig nu, okej? .. Aldrig sett något liknande, en slemmig, geléaktig, rent av snorig slemklump! Hoppas hoppas hoppas det händer någonting snart. :D Idag är det den 5:e mars och min mamma bland andra har gissat på att bebis ska komma idag.. Hon får gärna ha rätt. (För en gångs skull) :P


Haha..

Oj, vad jag inte gjorde ett dugg av det jag skrev i inlägget här under.. Haha. Dammsugaren står bra i städskåpet tills imorn, får se om den får komma ut då istället.. BB-väskan har jag heller inte ägnat en titt eller tanke. :P Istället blev det lite Arga Snickaren (han verkar ju inte så arg egentligen, bestämd men genomsnäll!), en varm dusch och sedan Grey's. Shit pomme frite vad jag var produktiv så här på kvällskvisten. Not..

Nu halvsitter jag i soffan och väntar på att T ska komma in från kvällspromenaden med jycken.. Dyka ner i sängen och kanske lyckas smickra till mig lite massage :D

Min svanskota känns (som vanligt nu för tiden faktiskt) helt jävla sönderkrossad. Mysigt!

Gonatt!

Mysig dag..

Har haft en bra och mysig dag.. :) Druckit kaffe och te med syster, rensat bland massa gamla papper, arkiverat ett ton av barnens teckningar.. Syster satt och fyllde i alla barnens (hon har fyra st) "Min första bok"-böcker, vilket var riktigt roande.. Längtar tills jag får fylla i en jag med! Och jag lovar, mina framtida bebisar.. jag ska fylla i alla böcker lika mycket! För jag vet hur ledsamt och tråkigt det är att vara "sist" och inte ha mer än första sidan ifylld.

Snart vankas det middag, jag är skithungrig! Min karl står för matlagningen idag.. Seafood-mix med ris, smarrsmarr! Och yoghurtsås.. Min duktiga kock. :)

Bebis har bökat runt som ett vildsvin idag, antagligen för att jag har suttit still på en pinnstol vid systers matbord mest hela dagen. Sorry, baby, ska ta igen det snart.. Efter maten så ska T ut och fixa avgassystemet (på den gamla bilen såklart) och jag tänkte faktiskt dammsuga och städa.. vill också känna mig lite nyttig!

Jag ska även checka vad fan jag lagt ner i BB-väskan också, var flera veckor jag ens tänkte på den sist känns det som ;) Kommer ännu mindre ihåg vad jag lade ner för något. :P

Onsdag.

Tjingeling. Veckan rullar på och idag är det redan onsdag. Trevligt! :) Idag ska jag som vanligt försöka sysselsätta mig med något trevligt, så jag och Ebba försvinner iväg till syster under dagen. Så himla tråkigt att bara vara hemma själv hela tiden, riktitg jävla boring.. Tur att syster bor så nära. ;)

Idag är det fyra dagar till BF förresten. Wiii!

Gissningslistan.

Här kommer en liten update. Det har ramlat in en hel del gissningar, skitkul! Än så länge "leder" den 10:e mars, kan det vara ett tecken?! ;) Alla gröna namn är länkar, om ni vill kika in hos de andra som gissat. :)

Jag har fortfarande inga känningar what so ever. Det enda är väl att det "ilar till" där nere ibland, jag gissar på att det är hon som liksom lägger sig i position. Jag tror att det kommer vara som att trycka på en knapp, så kör det igång.. Inga förvärkar, ingen slempropp.. drömde att vattnet gick när jag körde hem från syster häromdagen.. det blev sådär lagom plaskblött i förarsätet. Mysigt.. :P


Februari
21 - Agnes
23 - Emma
28 - Martin



Mars
1 - Ika
3 - Annah
5 - Camilla, Mamma
6 - Ann-Caroline, Dirna

7 - Sara, Kristin, Sandra
8 - BERÄKNAD FÖDELSE ENLIGT ULTRALJUD - Mia, Ingela, Camilla G, Marie
9 - Annie, Petra, Anna, Jocke
10 - Anisch, Tomas (pappan), Sabina, Susanna, Robert
11 - Jag själv, Sussie, Karin
12 - Annica, Emma
13 - Alexandra
14 - Jan, Farmor Marit
15 - Miss M, Kat
19 - Erica

Orken...

Bebis får gärna komma ut nu. Kom igen då kroppen, sätt igång det här nu så det är överstökat någon gång!

Ge mig smärta. Jag är redo.

Måndag.

Godmorgon!

Idag är det måndag och det betyder ny graviditetsvecka minsann.
Idag går vi in i vecka 40. Toookigt. 6 dagar till BF. :)

Söndag.

Fina, soliga söndag! We like.

Idag har vi hunnit med att gosa, promenad, prata om framtiden, skruva upp bebis sänglampa, spela yatzy och dricka kaffe.



Jag älskar dig! Det finaste jag har är du och vår lilla familj.


När jag tänker på dig och vad vi har känner jag mig alldeles varm och nykär.. ♥

RSS 2.0