Världens vackraste

Du är så söt när du sover..
Du säger; Jag tror att jag stannar i sängen hela dan, du säger att det bästa med mig är.. Att jag är likadan!

Bo Kaspers Orkester


Inskolning avslutad

Denna vecka har vi haft inskolning med Jacken på dagis. Och det har gått jättebra! Första dagen var precis som förra gången - en emotionell bergochdalbana för mig. Jack hade skitkul. Kom och kramades lite då och då men var snabb iväg igen och lekte bra med dom andra barnen och sökte trygghet hos pedagogerna. Dag nr 2 så höll jag mig i bakgrunden totalt, satt i andra hörnet av tomten typ (kuuul!) och uppe på övervåningen med Vilda och dom stora barnen när dom käkade lunch. Fick gå ifrån när dom vilade och hämtade igen vid 14. Dag nr 3 så lämnade jag på morgonen och fick hämta vid 14. Bra!

Jag och Anna drack kaffe, glodde på film och spelade Wii hela dagen, herregud.. när sist hade jag en sån ensam-utan-barn-slappardag? Never.


Nästa vecka börjar jag jobba, på hemtjänsten återigen och det ska bli kul! Jag är positiv!
I helgen ska vi iväg och köpa lite skor och kläder till ungarna, extra gummistövlar till dagis osv.


Ska njuta denna helg! Mina små gullgrodor!


Höst i luften

Igår luktade det verkligen höst.. frisk, kall luft, jord, skog.. Både mysigt men lite tråkigt. Vemod.
Detta är sista veckan innan dagisstart - Jack börjar med sin inskolning på tisdag och på måndag ska dom göra hembesök är tanken. Om dom hittar hit :)

Veckan efter börjar jag jobba. Ska bli kul. Hoppas på att få schema också men chefen är på semester så det verkar dröja.

Ikväll ska min mamma vara barnvakt och jag och Tomas ska gå på bio ♥ Bjöd med Emma och Magnus också men vi vill se en skräckis, har för mig att E inte gillar sådana filmer.. ;)


_raderad

För en sekund så kom jag på det. Det känns tomt. Gör ont.
Ikväll saknar jag Frida. Vet inte varför just ikväll.

Fan ta dig som lämnade mig.


RSS 2.0