Det är min dag!

.. och alla andra mammors dag. Tidigare har jag tyckt att det varit rätt lamt med Mors & Fars dag, lite överskattat liksom. Men nu när jag själv är mamma så är det ju självklart! Klart som tusan att alla mammor och pappor ska få lite credd och uppskattning för det otroliga "jobb" dom gör. Älskar oss i vått och torrt, uppfostrar oss och gör allt för att vi ska må bra. Det gör mina föräldrar iallafall. ♥

Så idag ska jag ringa och skicka sms till mamma, styvmamma och mormor på Mors dag! Så, ha en trevliga Mors dag, alla mödrar där ute. Hoppas ni får lite extra uppskattning idag, det är ni värda!

Idag ska vi till Uppsala till Vildas farmor & farfar. Lunch står på schemat och jag har hört ryktas om att det blir gravad lax med färskpotatis.. Ska försöka hålla mig ifrån potatisen.. dock tror jag att det kan bli svårt. Jag verkligen älskar färskpotatis. :þ Damn..


Idag ser jag ut så här. My hips don't lie, bitches! 10,3 kg lättare sen den 14 april.
Denna bild får fungera som motivation för att hålla mig borta från potatisarna..

Tidigare har jag knappt låtit mig tycka att jag varit snygg. Det är ju fel att vara lite "självgod". Men nu skiter jag i vilket. Jag är så stolt över vad jag åstadkommit med min vikt, jag tänker inte vara subtil och from. Nej, fan vad snygg jag är! Go me!




PS; Idag blev jag länkad av TheCritics.se, tack så hemskt mycket!
Kolla in den här [länken] och hitta en massa trevliga mammabloggar! DS.

 Solen har vänt sig bort
den bliver här allt för kort
och aldrig ska vindens hand
driva dig från mig


 





och molnen de skingras när
du håller mig kär



Vem är du?

Galet varmt idag! Nu är vi hemma igen och håller oss inomhus en stund. Vilda ligger i bara blöjan i babygymmet och luftar, rackarns varmt i lägenheten (som vanligt dårå).

Men jag undrar lite.. vem är du som läser min blogg? :) Mitt läsarantal har ökat den senaste tiden och långt ifrån alla lämnar kommentarer. Skulle vara kul att veta vilka som är här och läser och var de hittat mig?

Så.. who are you? ;) Lämna en kommentar, plix! :þ

Fredag.

Godmorgon, godmorgon, hör fåglar sjunga glatt.. Vilket underbart väder! Jag påverkas verkligen otroligt mycket av vad det är för väder, solen ger mig så mycket energi och glädje medans grått väder verkar dra ner mig totalt allt som oftast. Snart är sommaren här på riktigt, jaa :)

Kläderna jag fick av mamma var inte riktigt vad jag hade förväntat mig, tyvärr. Fick med mig lite hem, som några slipovers och en klar-röd jacka/kappa (funderar på att färga den dock) och lite andra grejer. Skorna var superfina, men självklart för små. De turkosa pumpsen var i princip helt nya! Var nära på att hyvla av lite av mina hälar men jag hejdade mig.. :P Annie, ska jag sno skorna till dig? Skulle nog matcha din klänning till namngivningsfesten. ;)

Idag ska jag ut i solen. Ikväll går Tomas av sin jour (han har jour en vecka i månaden) och det ska bli så skönt! Visst, han är ju hemma men måste alltid vara beredd på att åka iväg om det ringer så nu slipper man tänka på det.. Ikväll ska vi grilla och då får han dricka en öl till maten. :)

Vad mer, jo.. imorgon ska vi lägga trall på balkongen. Ska bli skitkul, jag älskar att bygga saker. Det finns lite trall över också så jag funderar på om man skulle dra ihop en balkonglåda eller nått, vi får se.. På söndag är det mors dag och vi ska hem till Vildas farmor & farfar på lunch och fika.


Familjen toksomnade igår igen.. Får man vara sådär söta?! Olagligt! ♥

Telefonhat.

Efter att ha avslutat mitt schweindyra abonnemang hos Telia har jag nu istället ett comviqkontantkort. Kompis. Vad det nu skulle vara bra för? Jaha. Tio minuter i telefonkö till BMM i Norrtan och 40 spänn försvinner? JAG. BLIR. GALEN. Blev så pissed på att stå i telefonkö så jag lade på. Det var ju.. dumt.

Min gamla telefon ska jag kasta åt h**vete för den lever sitt egna lilla liv (stänger av sig, hänger sig osv). Har fått låna en av morsan, en SEGMA, någon som nånsin hört talas om det mobilmärket? Haha, nej inte jag heller. Förrän nu. En riktig mupptelefon är det iallafall. Bättre än inget såklart. Men ändock. Telefonfan. Vad göra? Börja köra med röksignaler från balkongen istället kanske..

09.05.27

Allå allå.

Ja, vad ska man skriva om idag då..? Vädret är okej, solen skiner men det är blåser satan? Eh, så intressant..

Idag ska jag hem till min kära mor och hämta lite roliga grejer. För att göra en lång historia kort så ska jag få en säck med kläder och skor från 50-talet (och framåt). I princip oanvända, nya fräscha grejer. Jag hoppas hoppas HOPPAS verkligen att det är fina saker, eftersom jag och mamma har lite olika definition på vad som är "fint" ibland. :P Så har jag en riktig tur så kanske jag trippar runt här i en riktig RETRO 50-talsklänning och ett par schysst pumps ikväll?

Mamma ringde mig helt lyrisk häromdagen (hon & hennes man, B, rensar B's mammas hus på grejer för det ska säljas) och sa att hon hade hittat en sko-skattgömma i en stor garderob i huset, bland annat ett par turkosa pumps, haha. Hur ballt är inte det? Nu håller vi alltså tummarna för att jag kan ha dojjorna också, jag är ju lite av en big-foot av mig tyvärr..


Vilda har sovit jättelänge nu. Längtar tills hon vaknar så jag får gosa med henne!
Hålla henne nära, få henne att le.. Mitt älskade hjärtegryn! ♥

Lovely.

Nu är jag hemma efter en dag i solen. Det blåste ljumna vindar och det var riktigt skönt att vara ute och bara hänga med lite gött folk (och massa barn såklart!) Vilda var pigg och vaken större delen av tiden vi var ute, men somnade i vagnen efter matningen runt 15 och hon sover än. Lillfisen min.

Som vanligt var jag rikspucko nr 1 och glömde smörja in mig med solskydd. (Väl hemma igen så upptäckte jag att jag inte har något hemma heller för den delen, skitbra! Måste köpa.)



Schysst bränna, va? Note to self; ge fan i att använda vanlig BH under brottarlinnet.

Sommar?

Vilken sovmorgon det blev idag! Vilda vaknade vid halv sju och ville ha lite käk, sen somnade vi om båda två och vaknade 10.15 Så jäkla skönt. Idag är det verkligen sommarvärme, och dubbelt så varmt som det är ute, är det inne i lägenheten (nja, känns det som iallafall) Vaknade av att jag höll på att smälta bort i princip. :|

Idag ska vi vara ute hela dagen, kan man göra annat när det är så fint väder?

Nu ska jag bli solbrun. Men det är ju förstås en följteong i sig..
Ha en fin dag!



Vilda säger Rock on dudes!

Trallalaa.

Hittade en liten halvt bortglömd gömma med kläder högst upp i garderoben med lite blandade plagg, jeans, tröjor, linnen osv. Där låg även mina Cheap Monday som jag köpte (nya med prislapp!) på Tradera för tusen år sen. Behöver jag säga att jag aldrig har använt dem? För små redan när jag köpte dem. Varför köpte jag bara för små kläder? Verkar ju logiskt. Inte. Men det är kul nu iallafall, har typ en hel garderob med kläder jag inte kommit i på år och dar eller som aldrig ens, blivit använda. Yeey. Cheap Monday-jeansen prövade för någon någon månad sen och då kunde jag absolut INTE komma i dem. Haha, fan inte ens över låren liksom. Nu är de nästan för stora i midjan?! *doing the happydance* Det är en riktigt schysst model på dem, baggy-style. Snyggt med brottarlinne, soft.

Imorn är det måndag igen, och allt rullar på. Måste ringa MVC och boka efterkontroll (har inte gjort det än.. har helt glömt bort det). Under förmiddagen ska jag & Vilda hem till syrran och sy. :) Målet är att modifiera om ett par jeans till en jeanskjol. Återkommer med resultatet. ;)

Nu satte sig min söta man bredvid mig i soffan, så här kan jag inte sitta och dröna längre..

Tjoflöjt.

Söndag.

Badade nyss Vilda. Hon älskar det verkligen, de senaste gångerna har hon kommit på att det är roligt att sparka med benen så att det skvätter vatten över hela badrummet inkl. mamma. Så idag blev jag helt dyngsur, haha. Nu ligger Vilda i babygymmet komplett näck och luftar lite. Vi har verkligen sjukt varmt här inne i vår lägenhet idag, 26,5 grader. Det är kvavt ute också, kanske åska på G?


Plask plask. ♥


Idag ska jag inte göra ett skit. Bara vara hemma och mysa med familjen.


Min telefon..

är ur funktion. Är det nått viktigt så får ni skicka mess till Tomas.

Hatar Telia för tillfället. Morr.


Pusshej.

Livet.

Ikväll har jag druckit några glas rödvin och haft sällskap med en av de bästa.
Annie min vän, tack så mycket för att du finns! ♥

Jag älskar mitt liv.

Lördag.

Lördagsmys med familjen imorse, underbart. Idag kommer Annie på besök, ska bli supertrevligt.



Häromdagen så låg Vilda och gymmade lite, och ena sekunden så hade hon vänt sig från rygg till sida. Stod och tittade lite på henne i smyg (haha, ville ju inte störa ;) och så lade hon sig på rygg och sen upp på sidan igen, flera gånger. Min duktiga tjej! Får se när hon vänder sig från rygg till mage, hon är på god väg.



Min lilla familj var trött häromdagen.. toksomnade i soffan tillsammans. Naawh.

..

Jag säger bara [NACKSKOTT] på dom jävlarna.

.. och applåder till socialtjänsten, vilket bra jobb ni gör! In i ledet ni också. *poff*  

Fredag.

Fredag igen, veckorna går ju så grymt fort. Gårdagen var mysig! Hängde med Anna och spelade yatzy typ en miljon gånger.. och vem vann merparten av gångerna? Moi, såklart. ;)

Ställde mig på vågen imorse, den visade att jag nu gått ner 10 kg sen den 10/4. Det känns ju helt sjukt. (24,3 kg sen förlossningen). Hittade en jeanskjol i garderoben igår som jag inte ens kunde få på mig när jag köpte den i somras. Men nu så.

Alltså, fattar ni hur jäkla skönt det?


Jag är sjukt lycklig. Fan vad jag är bra.


                                                      Vildus, du är en stor del av min motivation! ♥

Torsdag.

Idag är det röd dag, det gillar vi. Själv så är man ju "ledig" varje dag, så jag blir så glad för alla andra som jobbar när de får lite extra ledigt. :) Idag ska jag träffa Anna, får se vad vi hittar på för galenskaper. Är grymt sugen på isglass så jag kanske drar med mig henne på en mysig promenad ner på stan. Vi får se!

Nu sitter jag med håret fullt med hårfärg, tog äntligen tag i den där förbenade utväxten.. Hoppas att det blir bra. Jag lyckas alltid kladda ner både panna och axlar med hårfärg men jag tror jag lyckades låta bli det någorlunda denna gång.



Hittade förresten en inspirationsbild till min "Vilda" tatuering. Vad tror du, Mia, är något liknande genomförbart? ;)


Världens finaste unge.

Jag älskar dig så mycket att det gör ont. Du har gjort vårat liv komplett. Finaste du ♥




Surfi**a.

Usch för mig. Det som skulle bli en mysig dag förstördes totalt av mitt dåliga humör. Lågt blodsocker i kombination med stress och mycket tankar gjorde väl att jag ballade ur totalt. Så jag ber om ursäkt för mitt konstiga beteende idag, inte meningen att vara sådär fittigt dryg och kort. Ibland går inte hissen ända upp så att säga.

Kram.


Ballar av stål.

Vilket sjukt program. Måste ju erkänna att jag älskar "En jobbig djävel" när han springer runt med sin lövblås.. klockrent!
De människorna han "utsätter".. vilka miner! :D


Att ta tag i en situation.

Idag fick jag ett infall. Gjorde något jag tänkt på länge, men som jag inte riktigt vågat och skjutit ifrån mig sådär som man kan göra ibland. Idag bokade jag en tid för ett möte med min läkare, för att diskutera vad jag kan få för hjälp med min övervikt. Den 4 juni ska jag träffa honom, och vi får se vad som händer där. Jag vet inte riktigt hur det går till, men hjälp finns ju att få. Blir väl antagligen remitterad till en dietist?

I nuläget har jag ett BMI på 31. En normalviktig person ligger runt 19-25, so you do the math liksom. Nu har jag lyckats gå ner ca 9 kg för egen maskin, och det står ganska still. Att enbart gå ner alla mina överviktskilon med nutrilett ser jag inte som ett alternativ, då kommer jag ändå inte lära mig att äta rätt. Jag vill se vad sjukvården har att erbjuda mig för stöd och hjälp för att jag ska lyckas nå min målvikt.

Så, jag känner mig stolt idag. Nu drar karusellen igång, på riktigt.. Wish me luck.

:)

Nejnejnej.

Sitter och kikar runt lite på frisyrer och blev så grymt sugen på att plocka fram saxen och go crazy.. meeeen, jag VET att jag kommer att ångra mig så jag måste stå emot! Jag tycker verkligen att det är så snyggt med lugg men det passar inte min hårtyp. Har ju lockigt hår och då måste jag hålla på och platta och greja varje dag och det orkar man ju bara inte..

:(

Jag vill ha en fin frisyr. Som det är nu så hänger det ju bara och har sig. Måste hitta en riktigt bra frisör som jag känner att jag litar på.. men var hittar man en sån i min lilla skit-ort? Hrm. Har inte klippt mig hos en frisör på typ fem år, bara jag själv och vänner som har rört min sk. frilla. Sist jag klippte mig hos en frisör så blev det så jävla fult och inte alls som jag ville (inte ens i närheten av hur jag hade förklarat hur jag ville ha det heller för den delen) så jag är jäkligt svårflörtad vad det gäller frisörer.

Vill ha kvar min längd och mina lockar, typ klippa upp det på nått sätt så att lockarna kommer fram mer? Svårt, svårt.

Kall måndag.

Riktigt tråkigt väder idag, men egentligen så passar det mig perfekt. Det blir en lugn start på veckan, idag håller vi oss inomhus och pysslar lite i lägenheten :) Råkade slå ut min shaker också så nu är i princip hela köket indränkt med nutrilett. Torkade bort det värsta på en gång såklart men jag ska ge skåpluckorna och lådorna en omgång med scotchsprite (eller hur fan det nu stavas, tvättsvampen ni vet?) och skurmedel.

Har haft en så bra helg också, riktigt toppen. Igår så var det 25-års firande för en nära vän, och efter kalaset så stannade vi kvar och grillade och hade allmänt trevligt. Tack så mycket, Robert och Agnes! :)

Jag funderar på om jag skulle ta och färga håret också, börjar få en sådan hemsk utväxt nu igen.. Mitt hår växer som ogräs! Älskar att ha långt hår så jag borde väl sluta gnälla egentligen.

Vad har ni gjort i helgen? :)

Bra lördag.

Det bästa med dagens konfirmation var ju helt klart att man fick träffa släkten. Själva kyrk-grejen har jag inte mycket till övers för. När prästen sa "Låt oss bedja" så fick jag en ångestliknande känsla.. Aldrig att jag tänker sitta här och be tänkte jag.. Så jag tog Vilda och gick ut på gräsmattan och väntade ut tiden. Syrran var redan där ute, för ingen av hennes fyra barn ville sitta stilla och tysta i kyrkan ;)

Tröttis-Vilda.
Snygg overall va? Mössan matchar ju inte för fem öre men jag har inte hittat någon bättre.

Träffade min lillebror idag, som fyller 21 år imorgon. När blev han så gammal?! Galet. Hur som helst, jag berömde hans fina skinnjacka och bad att få prova den för jag vill också ha en sådan.. prövade den, och den satt som en smäck! Och vad säger han då, jo "Du kan få den! Ibland måste man ju vara en snäll lillebror.." Haha, va?! Helt underbart. Så nu har jag en fin begagnad skinnjacka, lovely. Snygg som få. ;)


För du vet att även när du blir stor.. så är du ändå alltid min lillebror.. *



Nu har jag gjort iordning tzatziki som står och gottar till sig i kylskåpet. Till det så blir det grillat kött och en god sallad. Ska bli så gott! Funderar på att dricka ett glas rödvin till.. Rätt konstigt, har alltid hatat rödvin men nu på senaste tiden tycker jag till och med att det är gott. Håller jag på att bli vuxen eller vaddå? ;P

Tuff brud.

Nu är jag lite piggare. Har segat runt här hemma hela dagen, myst och lekt med Vilda (på lagom avstånd), sovit och glott på dumburken. Inga avancerade övningar här inte. Har hinkat i mig en massa vatten och te med smälta halstabletter, det har gett lite utdelning så nu har jag inte så värst ont i halsen, bara så där sträv som man kan bli. :/ Usch. Jag har ju varken tid eller lust (iofs, det har man väl aldrig?) att bli sjuk, imorn ska vi iväg på konfirmation och på söndag är det 25 års kalas på schemat. Ska käka lite apelsiner och dricka lite brusvitaminer så blir det nog bra!

För två år sen så köpte Tomas en liten t-shirt till vårat framtida barn, och nu har Vilda blivit så stor så att hon kan använda den.


Klart att lilltjejen ska ha en AC/DC t-shirt! Hennes pappas favoritband. Jag säger då det, den här bruden kommer ha en grym musiksmak i tonåren. Vi indoktrinerar henne redan med det allra bästa i musikväg ;) Pappas lilla rocktjej!

Förkyld.

Hade alldeles för tunna kläder på mig igår när vi var ute på gården, så nu är jag på vippen till tokförkyld. Så jäkla typiskt. Så jag ligger lågt en stund. Nu när Vilda somnat ska jag passa på att sova lite jag med.

Kram!

Mamma ♥

Snart kommer min mamma på besök. Jag ska få en massa blommor och jord till balkongen som vi ska fixa iordning lite idag. I slutet av denna månad ska vi äntligen lägga trall på golvet också, kommer bli så jäkla bra! Vi har en rätt stor balkong, 12 kvadrat, så det får plats en en del blommor.. Förra sommaren planterade jag massor med blommor, bl a humle som klättrade och hade sig på balkonräcket. Superfint. Inte lika roligt att den torkade ihop totalt i slutet av sommaren men det var helt och hållet mitt eget fel :P Vi har sol på balkongen i princip hela dagen så det blir verkligen varmt för de stackars blommorna, och glömmer man att vatta så ja.. Fnöske, typ.

Nyss hade jag Anna över på en kaffe och lite skitsnack också, mycket trevligt. :) Vilda toksomnade efter att hon fick mat runt niotiden imorse och sover än. Så det blev inte mycket hålla för Tant Anna tyvärr.. en annan gång, honey.

Tjolahopp, ja vad ska jag göra nu då.. sitter och skriver lite i Vildas första bok, nu har det ju gått ett par veckor sen sist och utvecklingen går ju framåt med stormsteg. Hon har börjat upptäcka sina händer och kan sitta och titta och vrida och vända på dem hur länge som helst! Hon älskar att ligga och gnaga på dem också, och suga på tummen. Så ibland dreglar hon som ett litet slemmigt underbart sött monsterbarn, hah. :) Vad mer, jo.. Hon är grymt stark i nacken och benen, när hon är vaken så vill hon oftast varken ligga eller sitta, hon ska minsann stå! Hon har även börjat le mot alla (ja, faktiskt de flesta) ansikten, inte bara oss som hon känner igen. Hon är nöjd och glad när hon är hos andra människor, ingen mammagris än så länge iallafall. ;) Ja, det var en liten update om Vilda bebin det.

Hittade en bild på mig när jag var liten.. undrar om Vilda kommer se ut någorlunda som mig när hon blir lite större? Nu tycker de flesta att hon är mest lik Tomas. Hoppas hon blir lite lik mig iallafall för jag var så jäkla söt när jag var liten. Kritvitt lockigt hår och en busig uppsyn. Undrar om mamma kommer ihåg den här bilden.. :)


Nytt.

Eftersom jag nu har passerat mitt första delmål så klickade jag hem lite kläder från H&M igår. Nu har jag gått ner 8,3 kg sen den 10 april, tycker minsann jag förtjänar lite nya snygga kläder.







Jaa, jag gillar leopardmönster. :)

Pics från Dalarna.

1                                  2.                               3.


4.                                5.                                6.


7.                         8.                       9.


1. Vi stannade till för lite lunch hos farmor/farfar, Vilda passade på att chilla lite i soffan.
2. Åka bil.. Ja, oerhört spännande. Någonstans på vägen från Uppsala - Leksand.
3. Jag fick krama på dalahästen i Avesta igen! Vilket underbart återseende.
4. Vilda träffar sin farfarsfar för första gången. (Han är 1066 månader äldre än Vilda).
5. .. och träffade sin farmorsmor. Vilda uppförde sig exemplariskt!
6. Ett av husen på gården där vi bodde.
7. Docklika sötgurkan Vilda i sin pappas händer.
8. Ebba var med såklart, sprang lös och var så lycklig!
9. Sova utomhus is the shit, underbara unge som älskar att sova i vagnen.

Ja det var vår dala-resa i korthet helt enkelt. När vi inte träffade släktingarna så var vi hemma på gården. Tittade på film, spelade spel och var allmänt mysiga. Vi hade tänk åka iväg på lite utflykter men det var ju så himla skönt och mysigt att bara stanna hemma så vi ville inte slita oss. Våran första semester som familj, hur bra som helst!

Jahaja..

Om jag skulle klippa håret och lägga i röda slingor så skulle jag inte få ha barn.
För det har [Kissie] bestämt. :-( *snyft*



...
Om dagens ungdomar har henne som "idol" så vill jag inte veta var världen är påväg.

Fy fan.

Onsdag.

Pjuuh, vad trött jag är. Har farit runt hela förmiddagen, hälsade på jobbet (hemtjänsten) ute i Edsbro, så kul att träffa alla arbetskamrater igen. Det var så länge sen :) De tyckte Vilda var helt underbar, en väldigt social liten tjej. Jag hälsade även på en av "brukarna", som jag nu mer kallar en vän till mig. En äldre dam som jag fick en väldigt bra relation med under förra sommaren när jag jobbade där, hon blev lite som en extra farmor för mig. Hon blev jätteglad att se mig och Vilda, så kul!

Kollade posten nyss och kameran hade kommit, så jag visar lite bilder från Leksand sen. :)

Nu ska Vilda bebin få mat.


Pussgurka!

Ett sms.

Ann-Caroline skickade mig ett sms ikväll som löd så här;
"Det är självklart att jag peppar dig! Du är så stark som gör detta.
Du har blivit en fantastisk människa. Det är så roligt att se att
du mår bra. Det gjorde du inte förut."

Det fick mig att tänka tillbaka till allt som tidigare var "jag". För jag kan inte påstå att jag ens är i närheten av att vara den jag varit, självklart, jag är förändrad för all framtid och det känns så jävla bra. Sitter och tittar på gamla bilder och tänker tillbaka på minnen, bra och dåliga.

Bild från när jag gick ettan på gymnasiet (kan inte tänka riktigt, måste varit 2002?) Här började personlighetsförändringen de flesta ungdomar går igenom där man försöker hitta sin identitet. Jag letade länge, fann inget. Dög inte. Ful. Oälskad. Livskris. Osäker.



Året var 2006. Nyckelord; Festa, jobba, supa, kröka, röka vattenpipa, hemmafest, Veras. Ja ni fattar. Minns de vänner jag hade då, vi som trodde att vi alltid skulle hålla ihop. Idag ser jag ju det så klart. Vi var ju bara varandras tidsfördriv för några år, och jag klandrar ingen för att gå vidare utan mig. Jag skulle heller inte ha behållt mig som vän. Fortfarande osäker, otrygg och tvingade mig att vara alla till lags. Det är klart att det inte fungerar i längden. Topparna och dalarna kom ofta här, inget mellanting fanns. Leendena ser så påklistrade ut, spyframkallande och äckligt.


Jag behöver nypa mig i armen för att förstå att jag inte är samma människa som är på bilderna här, jag är så långt ifrån dem jag kan komma. I känsla och sinne. Jag har tusen bilder som jag inte kommer att dela med mig av här, av gamla vänner, från fester och andra tillfällen som jag bara kommer att titta på en gång till nu för att sedan radera.


Jag har blivit en fantastisk människa. Som individ, vän, mamma. Jag är äntligen jag.

Jag är så långt ifrån det där mörka och de äckligt påklistrade leendena. Visst fan är det underbart?!



Tack älskade Ann-Caroline för sms:et.

Mör.

Måste ju bara säga att jag blir så glad för era kommentarer, mina små snyggingar! Massa kramar på er allihop. :)

Nu känner jag mig som ett välhängt paket bacon, damn vad mosig jag är i kroppen. Känns som att jag fått lite färg idag också, hela nyllet hettar. Jag har ganska svårt för att bli brun tyvärr, blir ju mest.. rödflammig. Måste köra med solskydd också på armar och axlar också annars kan jag få brännblåsor som ser ut som smält ost. Fy.

En rolig anekdot förresten.. jag var i Spanien med min spanskaklass i gymnasiet (05 var det tror jag) och jag hade inget solskydd med mig så jag skulle köpa det på apoteket. Den spanska läraren som vi hängde runt med följde med mig och förklarade för apotekaren vad jag skulle ha för nått och jag stod där som ett fån och bara betalade och såg glad ut typ. Sen gick vi ner på stranden och hängde där en hel dag, jag smorde och smorde men när jag kom hem till min värdfamilj så kändes axlarna inte riktigt helt hundra. Kollade mig i spegeln och till min fasa så såg jag de små rackarna, brännblåsorna über alles. Min värdmamma bara kollade på mig och såg skräckslagen ut, haha, stackarn.. Hon tyckte så synd om mig. Jag visade henne flaskan jag köpt, och när jag kollade närmare på den själv så var det ju typ solfaktor 5 eller nått. Så min värdmamma var inte speciellt glad på den där läraren som hade hjälpt mig. Solfaktor 5 på en blekfet svensk som inte sett solen på flera månader typ, vilken hit :D



Det blev en lång parentes..

Nu ska jag laga lite käk, det blir hemgjord kycklingsallad (igen, men det är ju så jäkla gott ju.) Om några timmar kommer Ann-Caroline över, hon har varit i Turkiet en vecka den lilla fuskisen..

Underbara tisdag.

Idag skiner solen, hur underbart är inte det?! Helt lovely. Idag ska jag ut och röra på fläsket, kan ju säga som så att det blev lite mer mat än vanligt i helgen. Ni vet ju hur mormödrar är.. Nu blir det tillbaka till ett mål om dagen.

Jag har iallafall gått ner ytterligare 1.6 kg sen den 4 maj, känns superbra. Har inte orkat hålla på och mäta mig och så, men det både känns och syns att höfterna och röven blivit mindre, samt armarna och ansiktet. We like!

Idag ska jag promenera hela dagen, ska snart över till syrran och sen ska vi gå ner till BVC och mäta och väga våra små skitungar.

Så här ser jag ut idag, känner mig snygg. Mrreow.


Historien om den bortkomna kameran.

Efter att vi landat här hemma så tänkte jag ladda över alla bilder från kameran till datorn, vi var så nöjda med bilderna på när Vilda sitter hos sin farmorsmor och farmorsfar. Men kameran var plötsligt skvatt borta! Och jag letade och letade i alla väskor vi hade med oss, letade i bilen om den hade ramlat ut någonstans där kanske, men icke. Jag blev så arg på mig själv, så jäkla typiskt att vi skulle ha tappat bort den någonstans.. jag letade igenom alla väskor igen och rev runt bland kläder, blöjor, och bebisatteraljer och alla sängkläder vi haft med oss men jag hittade den inte. Från att vara arg så blev jag nu mer liksom ledsen på mig själv istället.

Tomas ringde och frågade sin mormor om vi kanske hade glömt den hemma hos dem i deras lägenhet, men hon hittade den inte. Jag mindes att sist jag hade hade kameran så var det ute på gården där vi bodde, där jag tog lite kort på husen och ditten och datten. Var tvärsäker på att jag därefter hade lagt kameran i skötväskan som stod i bilen, för vi höll nämligen på att packa ihop oss och åka därifrån för att äta lunch hos Tomas mormor och morfar.

Nu fick vi nyss telefonsamtal från Tomas mormor som i sin tur hade fått ett telefonsamtal från någon som bor nära gården där vi bodde. Han hade hittat kameran utomhus på en väg (?!) och tittat i den och känt igen T's mormor och morfar.

Vilken tur att han hittade den! Ååh, jag blev så glad. Har gått runt och muttrat här för mig själv och blev på skitdåligt humör när vi inte kunde hitta kameran.. det är ju så mycket minnen i dem, bilder som vi ska skicka iväg till T's släktingar och bilder som jag ska sätta in i Vildas fotoalbum. På kameran finns även en film där Vildas farfarsfar (som är 89 år) gullar och pratar med Vilda och dividerar lite om vilket udda namn hon har.. hon borde heta Hilda eller Tilda, för Vilda är ju ett konstigt namn! :D Så underbart.

I'm a happy camper. :)


Hemma igen.

Nu är vi hemma från Dalarna igen. Borta bra men hemma bäst! Så skönt att komma hem och slänga sig i soffan, knäppa upp brallorna och bara pösa lite. ;)

Uppdaterar lite senare. Kram.

Fredag.

Vilken mysig dag jag har haft. Jag och Anna åkte in till Norrtan och drack en kaffe med Karin, riktigt trevligt. :) Sen åkte jag & Vilda hem igen, lämnade bilen och hämtade Ebba och promenerade till en park och träffade syster en sväng, satt och drack lite kaffe och snackade skit med damerna i Hagen. Nu är vi hemma igen och efter flera timmar utomhus så känner jag mig alldeles mosig i ansiktet, hettar litegrann. Solen tar mer än vad man tror!

Ikväll blir det mys i soffan med familjen, måste också packa iordning alla saker inför imorn när vi drar till Dalarna och hälsar på Tomas mormor & morfar. Han har tagit ledigt på måndag så det blir en liten minisemester, lovely. Vi ska bo på deras "landställe" utanför Leksand, fin skog och natur att lalla runt i.

Så här såg det ut när vi var där sommaren 2007.






Jag hoppas vi stannar och hälsar på den där gigantiska dalahästen igen. Den är verkligen helt enorm. Kommer ihåg att vi var inne i en liten souvernibutik och tänkte köpa en dalahäst, men de kostar ju sin vikt i guld typ. En liten mini-mini häst skulle dom ha runt 120 pix för, helt sjukt. Då är den typ två-tre cm hög. Scheisse. Behöver jag säga att vi sket i att köpa nån dalahäst överhuvudtaget? Då kan jag ju fan hellre tälja en egen. ;)

Nattinatt!




Ps; jag har hittat en ännu bättre sida än den där fotoboken jag tipsade om i förra inlägget, kolla in den [här sidan] istället, där kan man göra en riktig bok med bilder och text, asbra! Jag har redan börjat på Vildas bok. :) Ds.

Dagens outfit!!111

Hej vänner.

Idag ser jag ut så här.

 
Notera den obligatoriska armen bakom huvudet. Okej, here we go; Snorgammal randig kofta från H&M, linne från Lucky13, jeansleggings från Lindex (men dom ser ni ju inte förstås, tiHi*) Kul va?! Kanske ska börja modeblogga istället.. det känns som att det kunde behövas en bloggare med lite SNYGG stil här i bloggvärlden.. istället för harembyxor och fransväskor. Rys*

Nu ska jag hem till min babe Anisch, ska packa ihop Vildus grejer också. Skynda skynda. Hörs sen :)

Pysselfjant.

Sitter och pysslar lite med en "minnesbok" över min graviditet, klipper, klistrar och har mig. Tycker sånt är skitkul. Pysseltant #1. Jag har köpt ett album med svarta ark, tänkte först att det skulle bli ett fotoalbum till Vilda men jag bestämde mig för att göra ett album till mig själv istället. :) Sätta in alla journalpapper, bilder på magen, minnen (tänkte ta vissa inägg från bloggen också).. jag har lite sådana fix ideér för mig, varenda grej ska sparas och i princip ramas in. Har t ex kvar lappen med telefonnumret till förlossningen som satt på kylskåpet. Så spejsad är jag. Samma sak är det med Vildas "första bok", jag köpte überboken über alles, nämligen [denna], den är grym. Där fyller man i allt in i minsta detalj i princip och så finns det tomma sidor efter varje avsnitt där man kan sätta in bilder eller vad man nu vill. Är supernoga med Vildas bok, den är helig för mig.

Detta grundar sig självklart i att jag inte har någon fullständig "min första bok" (är tredje barnet). Satt och bläddrade i min och syrrornas böcker för ett tag sedan, alltid lika deprimerande. :P Äldsta systerns är nästan knökfull, nästa är ungerfär halvfull och min är nästan bara ifylld på förstasidan, datum/längd/vikt. Släktträdet fyllde jag i själv när jag var i tioårsåldern, haha. Så jag har lovat mig själv att det att jag ska fylla i varenda grej och småsak i mina (framtida) barns böcker. Det finns knappt några bilder på mig som spädbarn fram till tre-årsåldern (typ två diabilder liksom) heller så jag smyger runt som en paparazzi konstant och fotar varenda eviga dag, har alltid kameran med mig också för den delen.

Fan, jag låter nästan lite besatt. Ja, det är en bra besatthet iallafall. ;) Jag har tillochmed skrivit av alla grattis-sms vi fick på BB och dagarna efter. Oh my, boken kommer knappt gå att stänga.

Jag tänkte göra en sån här [fotobok] till Vilda. Ser lovande ut iallafall. :)

Daddy's girl.

Pratade nyss med min pappa. Han är så söt! Han fyller 50 i år, och jag har klurat på vad jag ska ge honom i present.. man vill ju gärna ge något som man vet att han alltid kommer minnas och uppskatta.

Så jag kom på det bästa möjliga! En tatuering! Så jag var ju såklart tvungen att fråga först om han var på idén och det var han. :D På ett villkor, att vi tatuerar oss tillsammans. :D Så nu ska jag forska runt lite och kolla väntetider hos olika tatuerare som jag vet är bra. Heavenly INK i Åkersberga har jag bara hört gott om och Tomas tatuerare Perra i Uppsala är ju också superduktig..

Min pappa är en riktig gammal sjöbjörn, så han ska få en riktigt old-school tatuering, ett ankare hade jag tänkt mig och han tyckte det lät som en jättebra grej! Jag vill ju så gärna ha mina svalor också, det är ju så grymt snyggt. Och jag skiter i om folk tycker det är en "inne-grej" med ol-school motiv för jag har velat ha dem i typ 8 år snart. Punkt.


Något i den här stilen, första bilden på andra raden.
Vill ha dem i en chestpiece men jag vet ju att det kommer göra satans ont..
Men jag ska fan ha dem! Love it!

Nej, när jag tatuerar mig med pappa så ska jag göra en "Daddy's girl", haha. Vi har alltid haft en speciell relation, "Pappas Trissan" det säger han jämt när vi pratar på telefon, kommer nog aldrig sluta med det heller skulle jag tro.

Jag är så glad!
Världens finaste pappa, det är min pappa det ♥

Torsdag.

Vilda var ju minst lika morgonpigg idag, vaknade runt 06 så vi hann till och med sitta och kramas lite med Tomas i soffan innan han åkte iväg till jobbet. Mysigt.

Idag trodde jag att min kära moder skulle komma på en kopp kaffe men hon fick tyvärr förhinder. Förmiddagen har jag således spenderat i soffan, med en sovande Vilda i famnen. Underbara unge säger jag bara. :) Jag tittade på en film också, "Prestige". Ingen höjdare precis, men en sån där film när man slipper tänka så jäkla mycket och det är bara att titta. Typ. Nu lät jag väldigt slö kanske, men ni förstår säkert hur jag menar.

Om en timmer eller två så ska jag "ladda skötväskan", kuska ner barnvagnen ner för trappan och gå på en lång mysig promenad bort till min syster. Det blir utomhushäng i parken, I love it.

Allt är så mjukt och mysigt idag märker jag.. är på väldigt bra humör också, jätteskönt! Vissa mornar så vill man ju bara dra täcket över huvudet liksom.. men sen Vilda kom så har jag inte känt så en enda gång. Det tycker jag är väldigt positivt. :) På söndag blir vår lilla tjej 2 månader. Tiden har ju gått sjukt fort! Å andra sidan så kommer jag knappt ihåg hur livet såg ut innan hon kom? Som jag sa till Anna igår, det känns som att livet alltid varit så här. :)

Brisby and the secret of NIMH

ÄNTLIGEN har jag hittat den filmen! Jag har inte mycket till övers för tecknade filmer egentligen, men denna är ju så jäkla bra. Skulle inte kalla det barnfilm direkt heller, den är så djup och sorglig stundtals. Här kan ni [läsa om filmen] Om lille sjuka Timmy.. fan den där läskiga ugglan skrämde alltid skiten ur mig. Men ack vilken underbar film!

Någon mer som sett Nimhs hemlighet? Kommer ihåg att jag alltid ville hyra den på macken hela tiden när jag fick chansen, haha. VARJE gång! Men det fick jag ju inte förstås.. Måste vara minst 15 år sedan jag såg den sist.



















Mysdag.

Barnvaktningen har gått super, Ella däckade efter drygt en timme och sov som en stock, tio minuter senare somnade även Vilda så jag och Anna hade lungt och skönt. Duktiga barn! Nu kommer snart syster tillbaka med Mike, då ska vi gå ut på en skön promenad!

Efter drygt två år så kom jag ju på att jag har en webcam på datorn.
Jag är ett sånt smartass. Så nu har jag och Ella spelat in lite filmer,
så kul att ha sen när hon blir lite större. Mosters lilla bus!

Zzz.

Men gud, vad är det med mig? Jag är oförskämt pigg, vaknade av en lite halvkinkig bebis i sängen som absolut inte ville ligga kvar och mysa. Tror att hon har lite problem med tarmarna för hon pressar och har sig men det kommer bara luft! Å andra sidan så har jag ju läst att det är normalt att barn inte bajjar på en vecka i sträck, så jag oroar väl mig i onödan.

Idag ska jag vara barnvakt till Ella Aurora, min systerdotter. Anna kommer över också, ska bli trevligt. Ella har varit lite kinkig, haft lite feber den sista tiden för hon håller antagligen på att få en tand. Inte så roligt då om både Vilda med sin onda lilla tarm och Ella the Tandgrower blir arga/ledsna samtidigt. Stress och panik, typ. :|


Gårdagens bus med pappa.

Nu ska jag fortsätta att styra upp min blogg, jag blir snart tokig. Hittar smågrejer hela tiden som jag tänker att "det där måste jag fixa iordning" men så glömmer jag totalt bort det. Smidigt värre, nu kommer jag inte ens på vad det var för grejer liksom. Smart.

Tjingeling, hörs senare!

Eller vänta, hoppas ni tyckte om min lilla presentation förresten. :) Om ni tycker att vissa inlägg ser lite sådär oerhört uppstyrda och välskrivna (för att vara mig, okej?) ut så är det för att jag håller på att fixa iordning menyerna. Tjing igen!

Vem är jag?

Jag heter Patricia, men släkt och vänner kallar mig för Trissan, så har det alltid varit. I år blir jag 23 år gammal.

År 2006 ser jag som en milstolpe i mitt liv
, då mötte jag mitt livs kärlek Tomas. Ni vet när det bara är så där rätt som det bara kan bli? Hade jag inte haft Tomas så kan jag ärligt säga att jag antagligen inte hade varit en sådan glad och öppen tjej som jag faktiskt är idag. Jag har under många år varit mer eller mindre deprimerad och haft svårt att se de ljusa sakerna i tillvaron. Man kan väl sätta de två motpolerna stor lycka och djup sorg bredvid varandra och i mitten fanns melankolin, den där likgiltigheten inför allt och oviljan att ta sig någonstans överhuvudtaget. Jag struntade i det mesta, kropp, själ, känslor och tappade tron på mig själv och mina förmågor. Tomas fångade upp mig mitt i allt det där velandet och tvekandet, stöttade mig och visade att jag var älskvärd precis som jag var. Inga krav, bara kärlek. Att en person kan förändra en annan så pass är för mig ganska otroligt, då jag personligen aldrig riktigt tidigare trott på den där "sanna kärleken" som många andra pratade om. Nu när jag upplever den själv så är det självklart att den finns. Det gäller ju att hitta den förstås. Men nog om det nu. Idag mår jag bättre än jag någonsin trodde att jag kunde. Tack älskling.

Sensommaren -08 så kom nästa stora förändring
. Graviditetstesten visade ett starkt plus och det jag anat några dagar tidigare var nu ett rent faktum. Vi skulle bli föräldrar! En blandning av lycka, panik, glädje och rädsla strömmade genom mig, men jag visste innerst inne att det skulle bli så bra. Hur kan det bli annat när jag har Tomas vid min sida? Ett barn som gör vår familj komplett var min högsta önskan och den blev sann några år tidigare än vad vi trott.. men så välkommet så att hjärtat fortfarande värker av lycka när jag tänker på det ögonblicket när Tomas höll om mig länge och sa att han inte kunde tänka sig en bättre mamma än mig.

Den 10 mars 2009 så föddes vår dotter Vilda.

Ja, de känslor som jag kände när hon lades på mitt bröst går inte att klä i ord. De känslorna är alldeles för stora för det, så orden räcker inte till. Jag antar att eufori är det ord som kanske kommer närmast, men det är ändå inte tillräckligt.

Jag bor med min lilla underbara familj, Tomas, Vilda, Ebba (dvärgschnauzer) och Mio (norsk skogkatt) i en tvåa på 70 kvadrat i en liten ort ca 5 mil norr om Stockholm. Drömmen är att bo i ett fint, lagom stort hus på landet med stor tomt och minst två kilometer till närmsta granne. I framtiden kommer det att bli verklighet.

Jag tycker om att
pyssla, som att sy/virka, inreda, laga god mat, umgås med mina nära vänner. Jag är en väldigt hemkär person och mitt hem är min borg, jag älskar att vara med min familj och visar gärna min uppskattning genom att göra små söta gester. Det kan vara att jag överraskar syster med att hjälpa henne städa hos henne när hon inte är hemma eller bara skicka ett enkelt "Jag älskar dig!" -sms till familjen någon gång då och då.

Jag har svårt för att släppa in människor inpå livet numer, tidigare har vem som helst egentligen fått komma in och klampa och trasa sönder men jag tar ingen sån skit längre. Jag har inget behov av att ha hundra låtsasvänner när ingen av dem bryr sig på riktigt, då har jag hellre 4-5 nära som jag vet att jag alltid vill ha kvar i mitt liv. Jag har för mycket självrespekt för att umgås med energitjuvar som bara vill ha en sak, nämligen uppmärksamhet.

Det är en känsla som man underskattar, självrespekt.
För vad har man egentligen om man inte har respekt för sig själv?


Avslutningsvis så vill jag säga att jag är så glad för att just du hittat hit, och orkat läsa så här långt. Hoppas att du vill fortsätta att läsa min blogg. Kram!

Bloggnytt.

Nu har jag fixat iordning inlägget med mina favoritbloggar, har skrivit en kommentar om varje blogg (har några kvar) så gå gärna in där och kika :) De ligger under "Favoriter". Jag kommer också att lägga in en liten presentation av mig och min familj under "Om mig" inom en snar framtid. Då blir det lite lättare för nya läsare att få lite koll på vad jag är för filur egentligen!

För övrigt så har jag inte fått något svar på hjälpforumet ang. problemet med Explorer, men förhoppningsvis så löser det sig snart.

Ja det var väl det.

Har sett att jag har fått lite fler läsare nu av någon anledning, ni får gärna lämna en kommentar om ni har lust, skulle vara kul att veta vilka ni är. :)

Mina hjärtegryn.



Kom nyss hem från syster efter att ha druckit en kopp te och möts av denna syn. Kan det bli bättre?

Jag är så lyckligt lottad, min underbara lilla familj ♥

Bara P:n

Hittade lite roligt tidsfördriv hos Soya.

Regler:
Det här är svårare än du tror!
Varje svar måste börja med första bokstaven i ditt namn! Alla svar måste vara riktiga, hitta inte på ord eller ljug! Om personen som gjorde innan dig har ett namn som börjar med samma ord som ditt får du inte ge samma svar som han/hon gjort. Du får heller inte skriva samma svar två gånger eller skriva ditt eget namn som svar!
Lycka till! (DETTA BLIR INTE LÄTT)

1. Vad heter du? Patricia
2. Ett ord på fyra bokstäver: Prov
3. Flicknamn: Pia
4. Pojknamn: Pontus
5. Yrke: Polis
6. Färg: Pistage (tveksamt kanske..)
7. Klädesplagg: Pyjamas
8. Mat: Potatis
9. Sak i badrummet: Peelingkräm
10. Plats/stad: Piteå
11. En orsak att vara sen: Panik (hjärnsläpp!)
12. Något man skriker: PRUTT!
13. Film: Patrik 1,5
14. Något man dricker: Plommonjuice
15. Band: Peaches
16. Djur: Papegoja
17. Gatunamn: Planetvägen
18. Bil: Peugot
19. Sång: Pump It
20. Aktivitet med mer än en deltagare: Prästvigning (haha!)


Gud vad svårt! Men roligt :) Gör den ni också!

Morgonpigg.

Kl 06.30 så tyckte Vilda att det var dags att gå upp. Hon var pigg, glad och supervaken och låg och jollrade litegrann, så jag tänkte att hon kan ligga kvar en stund så kan jag få sova fem minuter till. Jag somnar om på två sekunder, och några minuter senare så vaknar jag bryskt av att Vilda ligger och viftar med sina händer och hade slagit till mig på ögat. :P Då gav jag upp!

Så nu sitter vi här i soffan, Vilda har inte somnat om än, men när hon gör det så planerar jag att göra detsamma. Idag ska jag inte gå en meter hemifrån (jo, ut med hunden på promenad förstås), ska bara vara hemma och ta det lugnt och fixa lite med tvätt. Ska lalla runt här i mjukisbyxor och munktröja, pyssla med ditten och datten..

Idag blir det CHILL. Hörs sen. :)
Vilda bebin med de mjukast små kinderna.

Vilda.



Lilla söta finaste du.

Det finns inga ord som räcker till för att beskriva den kärlek jag känner för dig.
Snusar dig försiktigt i håret när du sover, det luktar godare än någon annan doft.
Jag pussar dig i pannan försiktigt, kan inte låta bli, men det är så fjäderlätt för att inte väcka dig.

Älskade, älskade barn.

Sing hallelujah!

Vägde mig idag, vågen visade att jag gått ner ytterligare 1,5kg sen den 27/4. Fattar ni, minus 1,5kg på sju dagar?! Och nu har jag ju också börjat att äta ett mål om dagen (det har jag gjort sen i tisdags).

Jag har gått ner 6,2kg sen den 10 april
(började med Nutrilett den 14:e april). Jag är så jäkla glad!

Min matvanor ser ut ungefär så här; Frukost (runt 09.00) pulvershake. Lunch (runt 12.00) pulvershake. Middag; En liten köttbit och sallad (isbergssallad, tomat, gurka, paprika). Och under dagen brukar jag försöka klämma i mig minst två liter vatten. Jag blir mätt och står mig bra på pulvershakesen fram till middagen. Vissa dagar dricker jag kaffe (svart), högst tre koppar om dagen.

..

Jag har dansat på molnen hela dagen.. Så jäkla skön känsla! Är det på riktigt verkligen?! KAN jag gå ner i vikt?! Tydligen.. ;) Nu har jag 1,5kg kvar till mitt första delmål. Då ska jag unna mig någonting, kanske något klädesplagg? Hmm.. Kom gärna med tips om ni kommer på någon rolig liten "belöning"!

Som sagt, dagen har varit riktigt bra, träffade Anna i förmiddags och drack lite kaffe, sen hem till syster för lite mer kaffe. :) Försökte hjälpa henne lite med hennes blogg, men så kröp solen fram och jag kom inte så långt. :P Var ute en sväng och Vilda sov i vagnen, ska lägga upp bilder sen..

Läs gärna Pinglans blogg också, hon skriver öppenhjärligt om sitt liv, 27 år gammal och fyrabarnsmamma.

Natti.

Nu ger jag upp för dagen. Ska försöka lösa problemet med explorer imorn, har frågat på forumet, får se om någon kan hjälpa mig. :)

Vilda ligger här i vaggan bredvid soffan och kuttrar lite och sträcker på sig.. snart är det matdags! Hon är alltid så glad när hon vaknar, lillskiten min.

Nattinatt på er gott folk, höres imorn!

Bloggen.

Hej och hå.. Halva dagen har gått åt till att få ordning på bloggen. Men nu så börjar det arta sig, så skönt!

Nu har jag gjort så att jag tagit bort menyn och lagt en liten mindre meny precis nedanför headern. Kan ju säga att det tagit många timmar att lägga alla inlägg i rätt kategorier, oj oj vad jag har slarvat med det tidigare. Men nu blir det skärpning, lovar.

Vad tycker ni, visst blev det fint?
Är som sagt inte riktigt klar än men i stort sett. :)



UPDATE:

Jag upptäckte att det inte gick att klicka på länkarna om man har Explorer som webläsare. Skit också! I mozilla firefox som jag använder funkar det ju hur bra som helst. Så störigt. Jag som var så nöjd. Får försöka fixa det på något sätt.

Men en fråga till mina läsare, vad använder ni för webläsare?
Funkar länkarna för er? Vore snällt om ni ville svara.. :)


UPDATE IGEN:
Nu vet jag vad problemet är! Ska bara försöka fixa det också, lättare sagt än gjort. Den översta rubriken ligger ju för högt upp så den "ligger i vägen" för menyn. Ja hur tusan flyttar man ner rubriken ett snäpp.. ska försöka ta reda på det så att menyn fungerar som den ska i både firefox och IE. :)

Kaos igen..

Men vad underbart, nu är menyn på fel plats igen. Har inte ens rört designen ju? Mongo-blogg.

Nu jäklar!

Långhelg.

Jag ber om ursäkt för kass uppdatering, jag har helt enkelt haft för mycket roligt för mig än att sitta framför datorn.

 

I fredags åkte jag och Vilda till Sthlm med Annie och hennes syster Malin. Grundade först med en välbehövlig kopp kaffe, sedan sprang vi runt i ett köpcenter och jag lyckades med bedriften att begränsa mig att inte köpa något onödigt. Jag kom hem med en ny BH (som jag fick GALET billigt! Vet inte riktigt vad tanten i kassan hade i tankarna men istället för att betala 139 kr så fick jag den för 49 kr. Jag klagade inte, nej) Vilda är en pärla att ha att göra med förresten, jag är så stolt över min fina, lugna dotter. My god att man kan känna sig stolt som en tupp (höna?) när främlingarna smygtittar lite beundrande på Vilda, japp, det är min dotter det!

 

Jag har ju en liten fobi för att köra bil i Sthlm, bara tanken på det brukar få mig att bli lite lätt illamående. Jag brukar bli så stressad av alla att det är så många körfält, och rent allmänt över att jag inte hittar så bra (okej, läs; inte alls). Men igår gick det verkligen skitbra! Så nu kanske jag lyckas bota min köra-bil-i-sthlm-fobi. Övning ger färdighet kallas det väl. ;)

 

Väl hemma igen så var det myskväll med min karl.. I år firar vi 3 år tillsammans, och ändå saknar jag livet ur mig när vi är ifrån varandra, och det pirrar fortfarande sådär "nykärt" i magen när vi träffas igen. Vill alltid känna så! Önskar alla mina vänner och bloggläsare den känslan också, den där mytomspunna, sanna kärleken ni vet. Sådär äckligt romantiskt nästan ;)

 

Hur som helst.

 

Igår var vi och kastade lite skräp på återvinningsstationen, handlade lite och gått en lång mysig promenad. Det har ju verkligen varit rena rama sommarvärmen!

 


Hörs om ett tag. Tjing!

RSS 2.0