Storbaddaren.

Trött kille efter babysimmet. Och trött mamma! Vilket jäkla styrketest, känns som att jag varit på gymmet en timme.


Villvillvill.

Godkväll.

Nu under kvällskvisten (när min pigga dotter behagade att somna..!) så har jag suttit vid symaskinen och kört järnet. Byx- och mössbeställning:check! Lite annat också men jag ska jaga rätt på rätt tyg, vilket skit som helst duger inte för VILDABUS ska vara frikkin' quality.

Idag har jag donat och haft mig här hemma, möblerat om lite (det lilla som går) och fixat lite i min syhörna på kontoret. Nu hittar jag till och med fram till maskinerna utan att behöva klättra över kartonger med krukor och skit. Hurra och yey för mig. Stackars Malin kom och kaffade lite mitt i kaoset, haha. In och köra bara, fina vännen min!

Imorgon är det dags för babysim, fan vad kul det ska bli. Jack kommer verkligen älska det, jag är helt övertygad. *håller tummarna för säkerhetsskull* Efter det ska jag lämna kläderna till Magnus och sen ta en kaffe med Anna, hem och hämta hunden för att sedan gå vidare och hämta Vilda på förskolan. Puh.

Ja, jag kommer ju då inte ha tid att ha långtråkigt imorgon iallafall. Full kanelbulle hela dan, loves it!

Pic: Glad unge som snodde tvätthögen från soffbordet och lade på sin gå-stols-mojäng istället, haha!


Tråkig blogg.

Min blogg är verkligen inte högt prioriterad just nu. Ett inlägg i veckan, inte så hög underhållning för er?

En liten rapport, jag har gjort dreads. Som man kan pilla och greja med i all oändlighet, snurra och tvinna mellan fingrarna. Mys.



vem bryr sig om hur nätterna far
jag bryr mig inte ett spår
bara jag får ha mitt ansikte kvar
dolt i min älsklings hår


Fyra små korvar.

Herr we go..!


Hus.

Jag vill ha ett hus. Nu. När i helvete kommer vårat hus till salu? Tänk, närheten till skogen, egen tomt.. På med gummistövlar och bara gå ut och påta i trädgårn. Ge mig..


Fredag.

Dagarna bara rinner iväg.. Känner att det är hög tid att börja fixa med julklappar. (Brukar alltid vara ute lite väl sent med det..)

Vad sjutton ska man ge till Vilda då? Hon måste stimuleras och få utmaningar, älskar att pyssla, sjunga, rita och bada. Tips? Ska köpa mer roligheter på Panduro och kanske en liten barn-träna-bokstäver-och-siffror dator.

Till något helt annat, fan vad snygg jag var idag! Och checka min nya tatuering, min egen handstil and I love it.


Sitter hos Mia och sällskapar när Malin få...

img_6762 (MMS)

Sitter hos Mia och sällskapar när Malin får lite bläck.. Har sysselsatt mig med att sticka en mössa, är supernöjd! Stor och baggy, och väldigt mysig.  "Receptet" Lägg upp 38 maskor på dubbla stickor (jag hade nr 9 men 10 ska också bli bra). Sticka resårstickning tills du känner dig nöjd, mät runt skallen och se att den verkar passa bra, sy ihop kortsidorna och snöp ihop ena hålet. Tadaa! :)


Pics.


Onsdag.

Idag har jag och Jacken varit nere på Kyrkis ett par timmar, himlarna trevligt. Massa sköna mammor man lärt känna där, och härliga ungar.

Nu drar Jack timmerstockar i soffan här bredvid mig och jag ska röja upp efter Vildas klistermärksmaraton från imorse. Maj gad, unge att riva fram grejer. Ska också röja bland mina stickor och garn, blir helt galen av den här röran jag skapar för mig själv..

En oordningssam konstnärssjäl, det är nog jag det.. Ehm.

Snart kommer mamma på fika, mysigt! Vilda kommer bli helt lyrisk när vi hämtar henne på förskolan sen.


Pics


Så fort..

.. man skriver ordet bloggpause så kliar det ju genast i fingrarna igen. Roligt det där.

Något annat som är lite roligt är att jag idag inhandlat en baddräkt. Jo, en baddräkt! I 1920-talsstil kom vi fram till. Den går nämligen ner lite över låren vilket passar min dallriga hydda ypperligt. Vill ni se mig och Jacken spektakla oss så kan ni ju svänga förbi Rimbo badhus den 25 oktober då vi ska gå på vårat allra första babysim. Det ser vi fram emot!


Något annat jag köpte idag var lite garn (på Rusta av alla ställen) och jag har snart stickat klart en gosig halsduk/krage till mig själv. Se på fanken. Vilda har fått en och Jackens blev förliten (doh, det garnet tog slut så inte ens dockjävlen får kragen över huvudet. Nej nu ljög jag, med våld går det).


Nu under kvällen har jag även packat lite VILDABUS-kläder i vackra en-liters fryspåsar, herregud. Tur att jag har någorlunda fin handstil så att åtminstonde etiketterna ser bra ut. Kan mms:a bild på halsduk och påsar, haha. Appen funkar inte speciellt bra för mig, verkar vara så för de flesta?


Nu är det dags för kvällssnusen och sticka vidare i soffan, so long!

Bloggpaus pågår, återkommer inom kort.

img_0963 (MMS)

Bloggpaus pågår, återkommer inom kort.


Väntrum.

Sitter på kardiologmottagningen och väntar på att det ska bli vår tur. Jacken är glad som en lärka och det smittar av sig! :)


Ett stycke - One piece.

Stl 74, turkos med vit dragkedja och muddar. Nöjd kille, nöjd mamma. :)


Lördag.

Idag har vi haft syster och Daniel på besök, vi har fikat, gått i skogen och plockat en massa svamp, ätit god middag, rensat svamp.. Och nu dör vi hela högen framför nått sunkigt magi-program på svt. Shit pommes vad trött jag är. Imorgon väntar husvisning, gympa, kontorsfix och..

Vad har ni gjort idag? :)

Pic: Två-tands-Jacken!


VILDABUS.

Som bekant så syr jag ju barnkläder, och nu på morgonen så beställde jag namnlappar med mitt "märke". Så förväntasfull på att få hem de här små raringarna. Stilrent och snyggt, älskar fonten och stjärnan ja, jag är ju galen i stjärnor..

Vad tycker ni, blev dom fina?


RSS 2.0