Midsommardagen

Vi hade en jättemysig midsommar med barnen och vännerna! Tack alla som kom och hade kul med oss. Ungarna badade i poolen, vi käkade massa god mat, hade lite tre-kamp (hehe) och åt lite till. Runt 23.30 åkte de sista gästerna hem och imorse fick vi sovmorgon till kl 09. Så skönt!

Om en timme ska jag åka och hämta Mia och Tilda vid bussen, det blir lek och bus hela dagen (och natten!) lång! Har saknat dom så nu har vi massor att ta igen. :)


Byrån.

Just det, kastar in en bild på hallbyrån också, kan ju vara kul för er att se hur den ended up. Ska på lite fler knoppar också och kanske lite turkos färg.. Men jag står i valet och kvalet (fan ta dig, Emma..) Haha.


Igen..!

Nu har jag blivit så där dålig på att blogga igen. Skäms!

I går var Vildas sista dag på dagis, nu är det sommarlov! Och på måndag börjar Tomas första semestervecka. Myspys. Veckan efter det ska jag jobba (!) ska bli rätt kul. Båda dagar ock kvällar har jag på schemat så det ska nog gå som en dans. Om än lite ovant kanske.

Imorgon är det ju midsommarafton och vi ska ha trevligt med vänner här hemma. Käka god mat och vara ute i det vackra vädret (som jag förväntar mig att vi ska ha).

Vad ska ni göra imorgon? :)


Nationaldagen

.. har jag spenderat i soffan! Herregud. Inte i form. Nu börjar jag bli människa igen och har ätit lite mat.
Igår hade vi Malin och Micke på middag här, lite vin, drinkar, myspys, spel.. Härligt! Och Emma och Magnus slet sig en stund från renoveringen och kom på en bira och lite kaffe. Våra fina vänner, tycker om er allihop ♥

Har haft så sjukt ont i huvudet nu under dagen och mest legat i sängen/soffan och halvsovit. Tomas väckte mig och sa att han skulle åka till sina föräldrar ett par timmar så fick jag sova i fred. Tack älsklingen! Dom skulle komma hem till middagstid igen, funderar på om jag ska sova en liiiten stund till bara?

Kvällsterapi

Förra sommaren köpte jag en byrå på loppis för 50 kr. Först nu får den sin behandling, när jag vet hur jag vill ha den. Kommer bli grymt snygg. Har slipat den hemska lacken och furun målas sakta över..

Det är som att skrapa en trisslott - fast bakvänt.. Härlig känsla!


Blogg-orka?

Det här går ju inte för sig!
Tycker att jag har massor att skriva om men kommer aldrig till skott.
Sitter väldigt sällan vid datorn och mobil-appen är ju värdelös.

Här hemma lever livet vidare iallafall, det är dagis, hemmadagar, jobbhelger.. Det rullar på.

:)

Jack utvecklas med raketfart och har börjat med att klättra upp i soffan. För några dagar sedan var det väldigt vingligt och dant men han har redan hittat balansen och kan till och med komma ner också (utan att ramla).
Duktig kille!

Vilda har fått sin första cykel (med stödhjul) och har redan fått in snitsen. Så jäkla duktig!

Underbara ungar vi har..

RSS 2.0