Det var ingen fara..

Barnmorskan ringde imorse igen. Jag låg och sov och trodde att ringsingnalen var en larmsignal så jag tog mobilen och var nära att stänga av, men så såg jag suddigt att det stog "barnm" och kom på.. justfan. Sätter mig upp trycker på "svara" och TJONG så flyger luren i golvet. Sladden till laddaren satt i. Fint, pinsamt.

Hursomhelst, jag älskar mina barnmorskor! (Ja, jag har två, en "riktig" och en "extra" som man först får tala med när man ringer, och det är med henne man bokar tider osv.

Jag hade mardrömmar om vad hon ville berätta för mig. Trodde att mina blodprover var åt helvete, bebisen hade dött i magen och jag hade HIV. Sov ganska pissigt med andra ord. Men barnmorskan ville bara boka om min tid i oktober, läkaren vill att jag ska göra en glukosbehandling. Det går till så att man fastar från kl 22 kvällen innan, och går till MVC när dom öppnar 08.30 dagen efter. Där får man dricka en sockerlösning och sitta ner och vänta i två timmar. Sedan tar man prover och tittar på blodsockret, med detta prov ser man om man har tendenser till diabetes. Om jag har förstått det hela rätt.

Barnmorskan var så söt, sa ju att man ska sitta ner och vänta i två timmar, och då får jag sitta och läsa, mysa och bara koppla av. I väntrummet. :P Så himla mysigt det är i väntrummet. Får ta med någon mysig person helt enkelt.

Här kan ni läsa om glukos.

http://www.sjukvardsradgivningen.se/artikel.asp?CategoryID=26264

Kommentarer
Postat av: Kat

Men sån graviditetsdiabetes är väl bara tillfällig, eller hur? :O

2008-09-04 @ 18:17:06
URL: http://weibchen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0