Tradera

Fyndade byxor till Ärtan på tradera i tisdags. Tycker dom var jättesnygga. Sådana byxor med muddar både nere och uppe vill jag också ha.. :P Ringde min karl nyss och frågade om han var på väg hem, men det var en bra stund kvar innan han kommer. Är så satans hungrig. Idag blir det kött med pommes och sås. Mums! Sitter och flinar för mig själv här i soffan.. bebisen buffar och det kittlas jättemycket.. Haha.. Plutt <3Kommentarer
Postat av: Jonna

Ja, Men då klara han sig ju ;) Japps, Jag ska på föreläsningen i morrn,, hehe.. Men vi synes ju där ;) Pussar

2008-10-16 @ 17:20:17
URL: http://jonnisr.blogg.se/
Postat av: Erica

Åh så söta!!! :DNemen åh, grattis! :D Gud va roligt! Det var 100% säkert för oss också att det blir en liten tös^^ Och visst är det en underbar känsla? Innan ultraljudet så gick tankarna " men jag kanske bara inbillar mig, det kanske inte finns något barn där inne. Testet kanske visade fel" Men sen när man fick se SITT BARN på skärmen.. ah finner inga ord :)

Jag har samma inställning som dig. Jag är så säker på mig själv och vill inte ha några förväntningar utan tar tiden som den kommer :)

Jag har också tänkt på lustgas, men har både hört dåligt och bra av den. Har hört folk som har kräkits osv av den. Men jag vet inte, mitt i allt kommer jag nog skrika efter lustgas. Sen tänkte jag på ryggmärgsbedövning EPD eller vad den kallas :) Sen vet man inte hur fort hon tänker komma ut, så man kanske inte hinner någon bedövning alls :)

Det här blev också långt :P haha flåt!

2008-10-16 @ 18:29:48
URL: http://yulla.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0