BF-dagen

Idag var Jack beräknad att komma enligt UL, men så blev det ju inte riktigt. Nu är han tre veckor gammal och mår som en liten prins. Efter dagislämning var vi ner till bvc och tog längd och vikt, och allt ser bra ut. Jag tippade på att han skulle ha gått över 3kgs-strecket men inte riktigt än. Nu väger han 2895 gram och är 49,5 cm lång. Det börjar ta sig sa Lillsparven!

Vi kom hem runt tiotiden igen, till kaoset. Förstår inte hur man lyckas egentligen men det är tamejfan gosedjur, pusselbitar, kläder, ytterkläder spritt över hela lägenheten. Gnnngh. Och vi städar VARJE dag. Plockar och grejar och fixar men allt kommer tillbaka igen, sjuttio resor värre hela tiden. För att förtydliga, det är inte smutsigt hemma hos oss, bara en jäkla massa prylar överallt.

Vilda är en riktigt liten.. trotsig tjej.. just nu också, hennes humör vänder på tre sekunder. Från underbar till strejkmoster. Men som sagt, det tar ju ett tag att vänja sig med sina nya roller, men det är jobbigt att se henne så som hon är när hon blir riktigt "jävlig", känner inte igen henne. Skär i mammahjärtat mitt men jag vet att det blir bättre snart. Får fokusera på det och visa kärlek och ge kramar trots allt dumt.

Mammas lilla Vilda hjärta, tre månader gammal!

Kommentarer
Postat av: Ingela

Så söt, dom är väldigt lika Jack och Vilda :) Puss och Kram

2011-04-12 @ 21:56:34
URL: http://ungfyrabarnsmamma.webblogg.se/
Postat av: Hannah

vilket charmtroll!! Så fin han är, Patricia!! =)

2011-04-13 @ 08:57:22
URL: http://endag.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0