Uppdatering.

Hej vänner.
Jag har inte haft varken tid eller lust att blogga speciellt mycket eller ingående de senaste dagarna. Av olika anledningar, men främst den att min närmaste vän inte mår bra. Nog om det, lite blogglust har kommit tillbaka och jag tänkte berätta lite om våran dag hittills :)

I förmiddags var både jag & Vilda inbokade på läkarbesök. Jag stod först på tur, träffade min läkare och pratade om min medicin. Det fungerar ju bra för mig, enligt hans siffror så har jag gått ner 13 kg på tre månader, så det känns toppen! Nu är jag nere på 75,85 (men han drar bort nått kilo för kläder och sånt, så ca 75 blankt). Vägde ju 89 när jag började med Reductil (den 6 juni tror jag att det var?) så det känns skitbra att den fungerar så bra för mig. Happy. :) Nu går jag ju ned sakta men säkert..

Efter mitt läkarbesök så gick Vilda & jag in på Konsum och köpte välling och gröt, sedan in på ett kafé där jag lite snabbt svepte en kaffe och bläddrade igenom dagens Norrtälje-tidning. Hur kan man prenumerera på den där skittidningen?! Förstår inte. -___-

Mm, sen gick vi till BVC och där var det knökat med ungar som stojade omkring och hade sig.. vår bvc-sköterska verkade väldigt stressad så det vara bara in & ut i princip. Nu väger Vilda 7525 gram och är 67 cm (tror inte på det dock, jag tyckte vi skulle mäta om henne för hennes ben var väldigt vikta, men sköterskan sa att det ändå bara är ungefärligt.. hmpf!) Sedan var det dags för sexmånaderskontrollen, en doktor kollade motorik & en massa andra grejer, klämde och kände och Vilda fick MVG i betyg såklart.. Allt såg tipptopp ut, himlarns skönt!

Sedan åkte vi hem och Vilda fick sin första flaska välling. Hon såg lite skeptisk ut vid första "snuttningen" men 220 ml slank ner som en dans. :) Hon verkar heller inte ha ont i magen för nu sover hon som en liten minigris i sin spjälsäng.. funderar på att följa exempel och lägga mig ner här i soffan och halvdö lite.

Förlossningsklinken på tv4 nu!

Hörs sen. Tjing tjong luftballong!


Kommentarer
Postat av: Soya ★

Hoppas din vän snart mår bra igen och att du får tillbaka blogglusten. Massa kramar!

2009-09-09 @ 12:40:15
URL: http://soyasblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0