Söndag.

Det har inte blivit speciellt många inlägg på bloggen under veckan. Som ni förstått så har det varit ett par väldigt turbulenta dagar, och med de har det infunnit sig många känslor som kommit och gått. Jag är en väldigt känslosam person och har en tendens att (ofrivilligt) "överta" andras känsloliv när något händer eller en speciell situation uppkommer. Jag ska inte ens försöka mig på att förklara, men de flesta av er förstår säkerligen vad jag menar.

Jag tänker, funderar och analyserar saker i partiklar för att komma på lösningar till problemen. Men vissa saker kan inte lösas, påverkas eller förändras. Det bara är så. Jag vet ju detta, jag måste bara inse det och få in det i min trånga skalle.



Imorgon börjar en ny vecka och vi får se vad som bjuds. Jag vet iallafall att jag ska har virkat klart min första prinsesstårta (svart "marsipan" med vita och rosa rosor + silverkulor) tills på fredag. Det är något jag har kontroll över iallafall, sådetså! ;)

Godnatt!


Kommentarer
Postat av: Therese

Ohhh.. lägg upp bild på "tårtan"

Jag vill också kunna virka.. :(

2009-09-13 @ 21:49:57
URL: http://bebisrelaterat.blogg.se/
Postat av: Lina

Du kanske har lust att knata ner till Öppna förskolan på skarsjödagiset? Vi ska dit på tisdag första gången :) Om du vill ha en paus i virkandet dvs. Min syrra pysslar mycket med sånt! Hon gör en massa frukter och bakelser, super söta :)

2009-09-13 @ 21:54:15
URL: http://llina.webblogg.se/
Postat av: Soya ★

Är grymt nyfiken på din tårta, visa gärna om du vill. Kram

2009-09-13 @ 22:00:23
URL: http://soyasblogg.se
Postat av: Mia

Åh, är lite lagom nyfiken på tårtan du virkat, virkningen överhuvudtaget. Tänk den som kunde vara kreativ på det sättet och klara av att behärska sådant, du kanske får en beställning..;)

Allt bra annars???



sv: haha, jo jag märkte det. Dom anonyma förblir anonyma, tråkigt nog. :p



Kraaaaam

2009-09-14 @ 12:17:34
URL: http://crownless-stargazer.blogspot.com
Postat av: Anna Lundin

Vill gärna se en bild på tårtan. Håller med therese, jag skulle också vilja kunna virka.

2009-09-14 @ 16:44:00
URL: http://annauglyandbeautiful.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0