Bebisgos

Det bästa som finns måste ju vara att ligga och gosa med en glad, nyvaken bebis. Och sniffa bebishår, längst bak i nacken, ni vet. Underbart! Snart ska vi ner till BVC. Väga, mäta och prata om smakportioner. Ska bli intressant att höra om det. Hörs senare!


Peek-a-boo!Kommentarer
Postat av: Mia

Underbart söt är hon..:)

och nej, det finns inget mysigare än att gosa loss med en nyvaken glad bebis.. :) ännu bättre nu när det är pissdåligt väder..;)

2009-07-09 @ 14:21:47
URL: http://crownless-stargazer.blogspot.com
Postat av: Patricia / Livet med Vilda

Mia; Ja, verkligen.. finns inget bättre än att sitta inne och gosa när regnar fullkomligen forsar ned utanför. :)

2009-07-09 @ 19:21:20
URL: http://smokingcankill.blogg.se/
Postat av: Lina

Vad "skönt" att det inte bara är jag som har press på mig.. Jag har inga problem med att få tips eller råd, men när det gäller saker som folk tvingar mig att göra och ser ner på mig. Då blir jag flyförbannad! Så det kommer dröja SÅÅÅ länge tills han får den där potatisen, det kan jag lova! Allt ska ju gå så fort hela tiden.. kan han inte få vara en bebis?! Uscha. Hur ska du göra med smakportionerna.. ska ni börja? Vi har ju gjort det lite ett tag men han har ju en sån konstig mage så jag vågade inte fortsätta. Men bvc sa att det var nog bra för honom ändå.. så ja, jag vet inte. Köpte hem lite igår så ska nog börja om..

Vissa har verkligen inte förståelse att det är ens första barn och att man vill pröva sig fram och veta vad som fungerar eller ej.. Klart en som har fött 6barn vet bäst hur deras egna barn fungerar. Men åter igen, det är våra barn! :) Så det så.Åh vad mysigt att fira på landet, hoppas ni får bra väder!! Vi ska ha den 30 augusti i kyrkan faktiskt, tycker den är så himla mysig.. Men vi har slopat det mesta om gud/jesus och gudtjänst. sånt blir för mycket.Grattis till din nya vikt också! Shit, dig är det verkligen krut i!2009-07-10 @ 10:51:17
URL: http://llina.webblogg.se/
Postat av: Mia

sv: febern höll i sig hela natten och hade gått ner på morgonen.. hon vaknade dock och var på jättebra humör, låg och jollrade och bökade runt..:D feber var helt borta framåt mitt på dagen, så det var skönt..:)Haha, jaaaa.. vi MÅSTE ta det snart!! fick du mitt sms igår om inbjudan?? :( Galet dumt att det var samma helg...

2009-07-10 @ 10:57:39
URL: http://crownless-stargazer.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0