peppad.

idag har jag varit riktigt duktig! pluggat ungefär fem, sex timmar sammanlagt, i'm proud. men det går lätt att plugga något man är intresserad av att veta nånting om.. great.

idag gick jag och frida till apoteket, en promenad i det underbara skolskenet. jag älskar solen. jag verkligen hatar nå det är kallt och mörkt mitt på dagen. ursh. så, idag avmaskade jag ebba (hon har inte mask, man gör det för säkerhetsskull när dom är valpar), det gick bra. köpte en pasta, den smakade tydligen gott så den smaskade hon i sig minsann. vi gick även på en lite längre promenad, utforskade lite vägar vi aldrig gått på tidigare, tror att hon tyckte om det. :) älskar när hon är nyfiken och skuttar omkring bland löven. så vackert.

vi tog en tur över till syster också, drack thé och spelade kort.. mysigt. så kul att umgås med dem! alla var nog lite övertrötta också så minsta lilla knasgrej var jätteroligt.. hehe.. mycket skratt, skönt.

imorn ska jag in till norrtälje, "tisdagsgruppen". ;) sweet.



Kommentarer
Postat av: NAKET.se

guu va söt vovve :)
ha en fortsatt bra kväll/natt!

2008-01-14 @ 22:51:39
URL: http://Majdas.blogg.se
Postat av: Therese

Duktigt! Vad pluggade du? :)

2008-01-14 @ 22:54:50
URL: http://theresaan.blogg.se
Postat av: fanny

hej gumman :) vet du jag har haft miljoner saker att tänka på så jag har helt glömt att skicka dom :( förlåt. men jag gör det imorgn, LOVAR! det är inte bara att sticka en sak då och stickja band med en knapp? hah :P puss

2008-01-14 @ 22:55:19
URL: http://pinkpills.blogg.se
Postat av: jenny

Naw vilken underbar liten valpis=) Man blir lite sugen att ha en valp igen för det är något helt speciellt=) Men jag ahr fullt upp med min unghund, härlig ålder det där=)

2008-01-14 @ 22:55:32
URL: http://www.caniche.blogg.se
Postat av: Therese

Svar: Tydligen har du bra musiksmak du med ;) vad roligt! vill också arbeta med barn senare antingen som lärare eller psykolog med inriktning på barn med problematik som damp/adhd osv :)

2008-01-15 @ 17:19:38
URL: http://theresaan.blogg.se
Postat av: Frida

Hej granneflickan!
Ville bara säga att vi kan väll ta en telefoncigg snart?
Puss

2008-01-15 @ 17:35:29
URL: http://livingitup.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0