518 dagar.

oh. dagen har varit den mysigaste på länge! idag har jag och min älsk varit tillsammans i 17 månader. känns som att det är mycket längre. känns som att ingenting har varit innan oss. allt som varit innan har varit en väg hit. låter kanske konstigt men.. så känns det. jag älskar dig Tomas. längtar tills vi gifter oss och skaffar kids.

dagen började med att jag vaknade av ett telefonsamtal, bara upp på fem sekunder och försöka vakna till. förlåt frida om jag inte var så social. men jag var så trött! somnade vid halv fyra. inte bra. gick ut med hunden en sväng, gick hem. däckade i soffan och sov till 11 ungefär. både jag och ebba sov som stenar, tur att jag hade ställt alarmet! travade över till maverick, tog ut honom på en promenix och lekte extramatte en liten stund. mys! fast han är bestämt den hunden. haha. :) men jag är starkare. nu när han är valp iaf. ;)

mm, så kom jag hem och drönade lite. kollade på days (hur otroligt det än låter så börjar jag faktiskt tröttna på det nu.. tio år senare liksom), tog en lång varm dusch. städade undan all disk, fixade soffan, tände ljus. sminkade mig skeetasnyggt! ah, jag är så stolt över mig själv att jag vågade färga håret. ;) från hennarött till mörkbrunt. smink, kläder, ja till och med mina glasögon (som är lite rödvioletta) passar bättre nu! mina gröna ögon framhävs. it's great. så skönt att våga ta steget ut och förändra sitt utseende ganska drastiskt sådär. frida brukar säga att "det är bara hår, det växer ut igen" men jag kan inte riktigt ta det så lätt.. hår är en jävla stor grej för mig. och nu känns det helt perfa. okej att topparna behöver kapas några cm.. men det syns inte så värst. ;)

mm, just det. så kom älskling hem, hade släckt ner hela lägenheten, och det var möörkt. sprang på honom i hallen och gav honom stor puss och sa grattis till att du stått ut med mig! du måste verkligen älska mig! eller njä, inte riktigt så heller. hehe. så bara stod vi och kramades en lång stund. så härligt. mm, ryser! så satte vi oss i soffan och kollade lite på tv, sen lagade vi god mat.. kyckling med tandooricremefraice (låter kanske konstigt men det var skitgott!) och ris och en asgod sallad som jag gjorde. jag gillar att göra salladen. det är lite min grej i köket. ;)

så gick vi ut med hunden tillsammans, en lite längre bit och hon var pigg och glad. så kom vi hem igen och ebba slocknade i soffan. -_- tröttmössa liksom. så käkade vi gott, jag drack en öl. Tomas har jour så han måste ju vara nykter såklart.. men när vi firar 18 mån så jävlar! ;) vissa tycker det är töntigt att "fira" varje månad sådär, men det gör inte jag! jag tycker verkligen det är värt att firas, varje dag egentligen. det handlar ju egentligen inte om att ge varandra materiella saker, bara en god middag och lite mys.. det är så vi firar iaf. :)

sen fick jag typ akut migrän eller något liknande.. så då gjorde Tomas en kopp kaffe (!?!) till mig och det fungerade faktiskt! hade ju inte druckit något kaffe på hela dagen så jag antar att kroppen behövde sitt tillslut :/ så fick jag massage och kli i håret, det bästa jag vet! mm.. jaja, så nu sitter jag här pigg som en mört.. älskling sover redan. mys.

sitter och väntar på min h&mbeställning som ska komma i veckan, äntligen lite nya (men framförallt billiga och snygga) kläder. sen vi skaffade ebba så har jag inte kommit ut ur rimbo på evigheter känns det som.. hehe. men det är sånt man får ta! då är det bra att man kan internetshoppa. yessir. så beställde jag lite mer skit också, vet inte men jag kollade på "outsiders" på trean om konsumtionssamhället.. jag är nog brutalt skadad för jag kände ett sådant sug att beställa mer kläder! så jag var tvungen att göra det. aj aj aj. dock så slänger jag inte kläder i soporna. brukar donera bort (läs; pracka på) kläder till mina vänner eller ge till morsan som skänker bort till röda korset eller något sådant liknande. sådetså. här återvinns det visst.

så satt jag och älskling och funderar på hur vi ska möblera lägenheten. ja, fanny (pinkpills.blogg.se) pysslar så mycket med sådant och lägger upp jättefina kollage så man kan ju inte låta bli att låta sig inspireras att vilja göra fint här hemma. vi har en mysko tvåa på 70 kvadrat, där köket och vardagsrummet skiljs åt av fristående stor kyl&frys. så vi har en liten plätt som är 2,5 m lång som vi tänkte göra någonting med, typ.. mura igen? .. Tomas vill bygga egna hyllor som blir runt 110 cm höga, slänga på en fet bänkskiva i ek eller nåt.. mm. jag drömmer om en gigantisk vit expedithylla. aaah, det ska bli så kul att få lite ordning här! :D så ska jag få en liten hörna i vardagsrummet där jag kan ha ett skrivbord (helst en hörnskrivbord så man får lite mer plats) där jag kan ha mina prylar, laptopen och alla papper och skolböcker.. hmm. det är så tajt i sovrummet för det står en helvetes massa garderober längs ena hela väggen och en dörr till vardagsrummet på den andra. räckte det inte med en dörr från hallen liksom?! ibland blir jag lite trött på denna lego-planlösning.. men det är ju nytt iaf. :P jaja.

som ni kanske märker så är jag graaavt understimulerad. seinfeld på tv nu iofs, det är ju alltid något.
ska nog drömma vidare om inredning och kläder.. som den sanna matriealist jag är!






är lite smått oroad över den olivgröna toppen.. impuls impuls. :/
skulle aldrig ha den färgern på kläder när jag hade rött hår.. får se om det ser bra ut nu när jag har mörkt hår. :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0