NEJ.

Hallå. SKÄMTAR DOM?

http://pedofil.se/

  • Alla individer skall ha rätt att utrycka sin kärlek fritt och välja med vem eller vilka de vill ingå en relation.

    Samhällets ålderssegregering skall motverkas, både för pedofiler och hela samhället. Både barn och vuxna har perspektiv som kompleterar varandra, barn lämnas åt sitt öde i dagens samhälle, där vuxna sällan har tid att ge barnen den omtanke och kärlek som de behöver.
  • Sexualiteten skall vara fri för alla människor. Barn och vuxna skall få välja om de vill, eller inte vill, ha en intim relation med någon av samma önskan.
  • Innehav av barnpornografi och innehav av bilder och konst skall vara lagligt. Att välja en viss typ av bilder och film och förbjuda den enbart på grund av en moralisk indignation över innehållet utgör ett intrång i yttrandefriheten som underminerar fundamentet för det demokratiska samhället. Alla pedofiler skall ha frihet att uttrycka sig i tal och skrift utan risk för sociala och lagliga repressalier.
  • Hemsidan uppmanar inte till brott i någon form och rekomenderar att lagarna följs. Även om lagarna inte längre har någon moralisk auktoritet så har de en stark våldsmakt bakom sig.
NEJ.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0