*donk*

Maj gad. Känner mig helt degig i hjärnan. Tror att jag har druckit alldeles för lite vatten. Min piercing har börjat klia också, (för att den läker) och jag har nysit fyrtionio gånger i timmen.. skönt.

Piffade som sagt till Annas blogg rejält, blev riktigt nöjd. Kom på lite grejer till som jag vill fixa med min egen blogg också så förhoppningsvis så blir våra designer inte allt för lika varandra. :P

Vilda har varit helt vild & galen hela dagen, ligger och gallskriker på golvet av lycka och har intensiva konversationer med heffaklumpen.. ja, här snackas det mer och mer för varje dag. :)


..
Nu måste jag pimpla i mig lite vatten, ska åka hem till syrran och lämna tillbaka symaskinen och eventullt dricka lite thé.. om min karl inte måste åka iväg & jobba förstås (han har jour). Eh, ja. Det var väl det. Hej svejs sålänge!

Måndag

Godmorgon!

Trevligt att ni uppskattade min lilla videoblogg.. även fast det kändes ganska "töntigt" att sitta där och bara prata in i en kamera så var det faktiskt riktigt roligt :D Så håll utkik i framtiden, höhö.

Nu sitter jag iallafall och käkar frukost/lunch. Två hårdkokta ägg, några matskedar keso och lite yoghurtsås från middagen igår. Blev en riktigt smarrig röra!

Nu ska jag sätta mig och pilla lite på Annas blogg.. i smyg.. hehe.. har inga ideér om hur jag kan styra upp min egen mer så nu snor jag Annas istället och snyggar till lite. (Ja, jag har tillåtelse såklart!)

Later!

Vår första videoblogg

Vad gör man inte när man har lite långtråkigt så här på kvällskvisten.. Jo, man spelar in en videoblogg! Vet inte om det är roligt eller pinsamt.. men ja, enjoy! :)

 


Lite bilder från idag

Tog en promenad över till syrran.. mysigt väder.



Träffade lite folk och drack en kopp kaffe (som jag var tvungen att fylla på i princip
hela tiden för jag hann inte dricka upp allt kaffe i muggen innan det blev kallt igen, doh).



Anna fick sig ett nyp! Ja i munnen.. eller öh, öh, i läppen!
Vilda ser ut som en galen liten rumpnisse. Japp, det är min dotter det! :D

Nananaa..

Jag är piercad igen. Yey! Känns skitbra. Är verkligen helnöjd! Känner mig liksom.. hel igen.. för att låta lite dramatisk. Efter drygt tre år utan piercings (har sammanlagt haft 14 st, dock inte alla samtidigt. Ögonbrynet, labret x3, medusa, septum, näsvinge, navel, och resterande i öronen) så har jag lite stål i nyllet igen. GILLAR'T!

 

Min bejb Anna dokumenterade händelsen så här får ni ser ett litet bildspel. Mouhaha.

 

Plutten/Pirre från East Street Tatto & piercing ska få den stora äran att få sticka mig i näsan. Sweet.

 

Tvätta snoken lite..


Fuck yeah. Hade glömt bort vilken kick det är att pierca sig.. Jisses :)


Såhär snygg är jag numer. Tack Plutten, du är bäst! :) Ska ni pierca er så tar ni era söta rumpor till Stockholm och East street, supertrevliga och kunniga människor.


STOCKHOLMINKBASH

Idag ska jag & Vilda ut på äventyr. Vi ska nämligen in till Stockholm och gå på tatueringsmässan Inkbash! Kommer bli en toppendag, I feel it. :) Ska passa på att köpa piercingsmycken också, har bestämt mig nu och det ska bannemig bli en nosring igen! Tack till alla er som lämnat er kommentar om ja/nej. :)


Ha en bra lördag! Hörs sen. Kram!

Cravings

Kräftor. Baugette. Majonäs. Räkor. Onyttigheter. Aaaaah. Damn.

Septum ja/nej?

Glömde ju ta på mig glasögonen.. (som jag i princip alltid måste ha på mig, så för rättvisans skull.. här är två bilder med glasögon). Om/när jag väl piercar mig så kommer jag inte att ha en helt "rund ring" som det ser ut på bilden, kulan saknas ju.. så ringen kommer se ut så här. Jag kommer även införskaffa en retainer för de tillfällen jag inte vill att piercingen ska synas). Septum är ju en snygg och smidig piercing som är lätt att dölja, vilket är ett stort plus.. med tanke på jobb eller vad tusan det nu kan vara.

Men vad tycker ni?  :)





This is it - oredigerade bilder

 Här har ni mig och mitt nya hennafärgade barr.. Jag gillart'. Henna in my ♥

Fick en kommentar för ett tag sen..

.. personen undrade om det verkligen var jag på en bild jag lagt ut


.. varför i hela friden skulle jag lägga ut en bild på nån annan?!

Visst att jag brukar redigera lite färger och beskära bilder i ett bildprogram,
men så jäkla olik mig blir jag väl ändå inte? Vinklar och inställningar på
kameran kan ju göra en del såklart, men seriöst? Hmmm..


Ska jag pierca septum igen eller inte..
Det är den stora frågan! Vad tycker ni? För/emot?

Män som hatar kvinnor

Ja, vad ska man säga? Lång. Lite segdragen då och då. Men helt klart sevärd. Ett roligt plus var ju att se alla andra skådespelare i sina biroller, typ Becks granne liksom.. jag bah "men han har ju ingen stödkrage?! eh, just det.. fel film.."

Kontentan, ja, stundtals riktigt spännande, lite halvkasst skådespeleri från Michael Nyqvist sida då & då (han som brukar vara skitbra, tyckte inte han riktigt nailade varje replik och uttryck till 100%, trist!) så..

får ändå ge den 4 av 5 trisslotter. :P 



Ingen lust.

Känner mig helt off. Blö.

Ikväll ska jag bara dega framför teven. Vi ska kolla på "Män som hatar kvinnor". Har hört att den är bra så vi får väl hoppas på det..

New playlist

Tänkte dela med mig av en ny spellista som jag snickrade ihop idag.. Så ni som har Spotify kan ju dra en liten kik! Detta är mestadels sådan musik jag lyssnade på som 16-19 åring, men som jag återupptäcker då och då.. Rätt nice att lyssna på tycker jag iallafall. :) Det är lite mjukare metal, melodisk, power & lite gothic. Enjoy!

Symphonic/power/gothic metal


Pysselmorsan.

Efter att min karl målade sina nya hemmabyggen (två högtalare) så blev det en massa svart färg över. Hittade ett fult, träbrunt vinställ som numer ser mycket snyggare ut i sin nya svarta kostym.

Det är ju skitkul att måla :)

Hey there

Onsdag. Mörkt väder. Morgonpigg bebis. Mindre morgonpigg mamma. Pjuh. Ska snart ta tag i den här onsdagen. Handla hem henna kanske? Är så trött på alla vanliga kemikaliska färgningar. Nu återgår jag till nått som jag vet fungerar bra och framför allt håller länge (sen att det är BRA för håret är ju ett plus, hah!).   

Yours truly yesterday.

Ny rutin

Ville bara tipsa om en ny grej jag har börjat med, som visat väldigt gott resultat.
Jo, såhär är det. Hittade denna tjej (som driver en riktigt bra blogg btw), och hon har skrivit ett inlägg om OCM - The Oil Cleansing Method. Alltså, en metod som går ut på att tvätta huden med oljor istället för en massa produkter med kemiska tillsatser och skit. - Först tyckte jag att det lät väldigt konstigt, tvätta sig med olja i fejan? :/ Men så kunde jag inte hålla mig, och var tvungen att prova..

Jag hällde upp lite vanlig olivolja i en plastmugg (egentligen ska man ha ricinolja också men eftersom jag inte hade det hemma så struntade jag i den), masserade in olivoljan i ansiktet (ja, länge & väl) och sedan blötte jag en liten handduk i varmt (jättevarmt!) vatten och lade över fejset. Och njöt. Maj gad vad skönt! Ååh. Detta upprepades några gånger tills jag kände mig nöjd. Sedan blötte jag upp handduken, kramade ur den och torkade/masserade ansiktet med den för att få bort oljan. (Ångan från den varma handduken öppnar porerna och oljan drar ut smutsen ur dem).

Nu har jag gjort det några kvällar då och då och ansiktet känns mycket mjukare, lenare och fräschare. Framför allt lenare och "jämnare" om man kan säga så? Eh, ja. Ni fattar kanske :)

Så istället för att köpa en massa dyra hudkrämer och grejer, testa det här först! Personligen ska jag ta mig till närmaste apotek snarast och införskaffa ricinolja. Tydligen ska den dra ut smutsen ur porerna mycket bra och jag bara måste prova :)

Läs inlägget och testa ni med vettja.  :) Ett litet tips såhär på kvällskvisten.. Natti natt!

Höst på min planet

Nu ska vi gå ut på en lång promenad. Det luktar höst. Luften är krispig och molnen är lätta. Hjärtat känns lättare idag. ♥





När jag inte kan sova..

.. så ligger jag här i soffan och tittar på bilder på min vackra mage.


Mamman och den vilda bebin

Mamman går med bebin på små promenader.
Solen skiner, träden står i rader.

När det kommer till en skog
tycker bebin det kan vara nog.

Borta är han på en halv sekund!
Mamman märker inget på en stund.

Men snart börjar hennes tårar rinna,
bebin kan hon inte finna.

Sen kommer natten, himlen blir så röd
och mamman gråter ännu mer..
Nu tror hon bebin blivit död.

Då kommer bebin, blöt och arg
för han blev slickad av en varg!

Men bebin slickade tillbaks såklart
och vargen sprang sin väg med farlig fart.

Nu känner bebin sig så trött och vild
och mamman känner sig så glad och mild.

Nu tar hon bebin och går hem.
Och är han inte hemma så har han rymt igen!

""
Utdrag ur: Mamman och den Vilda bebin
av Barbro Lindgren och Eva Eriksson

Det där oundvikliga

Just nu ligger mitt barn och sover i sin säng. Mitt barn som idag är 165 dagar gammal. I lika många dar har jag varit världens lyckligaste över det lilla livet som kom och tog oss alla med storm. Det är så svårt att sätta ord på allt jag känner just nu. Vemod. Sorgsenhet.

.. och vad är det som hänt, som får mig att känna så här? Jag har sökt jobb.

Det oundvikliga. Det är klart att jag måste göra det tillslut. Men "tillslut" kom alldeles för fort. Jag är inte klar. Jag är inte färdig. Jag vill inte lämna min Vilda. Även om det bara är för en arbetsdag, så nej.. nej nej nej. 90% av mig bara skriker och vibrerar  n e j !  men 10% av den förnuftiga sidan av mig säger att det är dags för Tomas att njuta nu. Att få spendera dagarna med sin dotter. Självklart unnar jag honom det. Jag måste bara få känna mig redo.

Kanske får jag inte ens något jobb? De flesta kräver "erfarenhet", men hur ska man få det om man aldrig får ett jobb för att man inte har erfarenhet sedan tidigare? You tell me.

Jag vill vinna 100 miljoner på lotto och aldrig mer behöva vara ifrån min Vilda..

Sunny day

Halloj vänner. Idag mår hela familjen mycket bättre. Vilda hade feber till & från hela dagen igår, men idag är den som bortblåst. Jag och Tomas kände oss risiga också, men inte idag. Jag somnade runt kl 22 igår och fick sovmorgon till 09 så jag är väldigt utvilad.. underbart! Så nu mjukstartar vi söndagen med lite Disneydags.. nostalgi för oss gamla rävar. Såg det första avsnittet av Bumbibjörnarna nyss, man tänkte ju aldrig på det när man var barn men dom dopar sig ju faktiskt med sin bumbibjörnsaft.. och samma med Bamse och sin dunderhonung. Karl-Alfred & sin spenat får vi inte heller glömma.. Kommer ni på några fler?

Efter lunch ska vi dra iväg på en liten utflykt och spana på hus.

Jag måste bara visa er den här videon av bloggerskan Mogi. Hon har en liten språklektion och tar upp "nya" ord & uttryck som hon använder sig av. Jag garvade så tårarna sprutade. Hihi.. ta en check ni också. Det är pörd-ey!

Sjuk?

Oh noes. Känner mig helt slut. Sådär äckligt varm, klibbigt svettig och helt tung i skallen. Jag vill inte bli sjuk! Har inte tid med det. Vilda hade feber i förmiddags, men den har gått ner nu. Lilla lillskruttan. Men hon har varit glad ändå, trots feber och snorighet. Lite kinkig då och då, men det är väl klart.. vem är inte det när man är sjuk? ;P Efter att Ann-Caroline åkt hem så låg Vilda i min famn med "ansiktet utåt", hon låg och höll i en leksak.. plötsligt hörde jag en snorig liten snarkning och leksaken ramlade i golvet och armarna föll ut åt sidorna. Hon toksomnade, pang bom. Min lilla sjukling.

Nu har jag iallafall fått barret klippt.. blev mycket nöjd :) Tack min vän! Jag noppade Ann-Carolines ögonbryn också, måste ju faktiskt säga att jag är grym. De blev galet snygga! I wish att mina också hade samma fina form som hennes.

Äsch. Nu har jag inte så mycket mer att säga. Däcka i soffan?

Fredagmorgon


Morrn morrn säger Vilda..! Bild från igår.

Redan fredag? Veckan har försvunnit väldigt fort tycker jag.. underbart att det är helg nu igen iallafall så att min karl är ledig. Mys mys. På lördag ska vi på "kalas" (han fyller 26 år. hrmm..) i Sthlm och sedan på kvällen ska jag iväg på tjejkväll hos en vän om bor här i närheten. Alla är barnfria, vilket är relativt otroligt.. det brukar aldrig hända! Så att det klaffar så bra att man kan ha en tjejkväll liksom.. ja ni fattar. Kul ska det bli iallafall. :)

Igår var jag och Vilda hem till Mia & Tilda och hälsade på, lika mysigt och trevlig som vanligt. :) Ska lägga upp lite bilder senare när jag har tid, ska fixa & dona lite här hemma.. min raring Ann-Caroline kommer hit och myser med mig och Vilda! Har inte träffat henne sedan namnfesten :) Så ska vi köra lite girl-camp också.. noppa lite bryn.. (jag är en riktigt nopp-o-man, mina stackars vänner har fått utstå en del kan jag ju meddela.. men denna gång var det hon som frågade om jag kunde, jaaa såklart!) Ann-Caroline som är min personliga frisör ska också få klippa lite i min störda kalufs.. väldigt slitet i topparna. Risigt som fan. Skulle behöva färga det också men jag vet inte om jag har lust att utsätta mitt hår för mer skit de närmaste veckorna.. det förtjänar att vila litegrann. Men känner jag mig själv rätt så kan jag antagligen inte hålla mig, wops.. :(

På tal om allt & ingenting så sminkade jag mig igår, ja kors i taket & nu blommar löken.. Blev riktigt nöjd :)

Av någon anledning har mina ögonfransar styrt upp sig en del, otroligt.
Färgade dem häromdagen (själv! ja, det sved..) och här har jag bara lite mascara på. :)


Mitt hår.. som idag ska kapas några centimeter. Tråkigt men nödvändigt.
Notera att min tidigare dubbelhaka inte är så väldigt dubbel längre. :D

Mitt kryp kröp

Vilda låg helt fredligt på mattan i vardagsrummet och pysslade med sitt samtidigt som jag plockade med lite grejer i köket. Kikar ut i vardagsrummet och var gör inte ungen då? Står i krypställning och tar sig sakta men säkert ett steg framåt. :D Okej att det slutade med en face-plant rakt ner i mattan, men ändå.. Min duktiga stora tjej! :D

Nu har hon dock återgått till sin vanliga "backning". Nu ska mamma ner på golvet och göra henne sällskap :)

Hej svejs.

Edit:
Så här står min strumpa och gungar fram och tillbaka.. Stor tjej! :)

Har alla bebisar en Trissan?

Sol idag, blåser inte så väldigt mycket heller. Mys mys. Är på riktigt bra humör idag, detta kommer att bli en riktig toppendag! .. även om vi inte ska göra speciellt mycket mer än att hålla oss på hemmaplan. Ska städa lite, tvätta, rensa bland mina kläder (ja, igen!)

Igår var vi över till syrran en sväng, och jag passade på att låna deras våg (den som jag alltid har vägt mig på tidigare då jag snodde med mig den hem, mohaha). Nu stannade siffrorna på 77.5 kg. Maaj gaad. Inte undra på att nästan inga kläder passar längre. Det är ju väldigt bitterljuvt måste jag säga, kul & bra att gå ner i vikt, men inte lika roligt att se ut som en säck potatis i alla (numera) stora, plufsiga tröjor (men framför allt -) byxor.

Jag blev så himla glad när jag gick ner mina första kilon, så jag kom en massa byxor jag hade sparat sen innan graviditeten. Yes, tänkte jag, istället för två par (gravid-)byxor så har ju nu istället SJU par att välja mellan! Yeey.. Så från 2 par brallor till 7, och nu 7 till 1 par..klart att jag kan använda många av de andra brallorna med skärp, men hur snyggt är det på en skala då? :( Ja, jag vet. Dagens i-landsproblem. Borde väl skämmas egentligen. (Nu är det allvarligare tag med viktnedgången, slut på de flesta kolhydrater och två hårdkokta ägg till frukost, varje dag, smarr smarr!)

Nu har jag återigen typ cirka en triljon inlägg på Bloglovin' som jag ska läsa.. hinner verkligen inte med alls här! Har fullt upp med min egen (för tillfället) tråk-blogg. Så om ni undrar varför jag inte kommenterar era bloggar så är det för att jag inte har läst nått. Så nu har vi rett ut det!

Vilda med tillhörande mamma. Morgonpromenad med vovven innan frukost, hurtigt värre va?

Igår när vi var hemma hos syrran så satt jag med Vilda i knät och min systerson Mike (4 år) bredvid mig i deras kökssoffa. Han frågade om Vilda åt smörgås till frukost och jag sa nej, hon äter gröt. "Kan hon äta gröt?" sa Mike förundransfullt och suckade lite.. "vad då gröt?" Ja, bebisgröt sa jag, inte samma gröt som du eller ja äter, utan en gröt för små bebisar som Vilda. Och så tittade han på mig med sina stora mörka ögon och sa försiktigt "Har alla bebisar som Vilda en trschan? .. jag fattade inte vad han menade så jag frågade, "en vadå?"  "En trschan!" svarade han..
Jag förstod fortfarande inte vad han menade så jag drog ur nappen ur munnen på honom
och sa "en gång till" och då sa han "EN TRISSAN!" och pekade på mig.

Alltså.. "Har alla bebisar som Vilda en Trissan?",
(och för er som inte känner mig så är Trissan mitt smeknamn).

Jag började nästan skratta och tog upp Mike i knät bredvid Vilda och sa
"nej, det finns bara en Trissan och hon är bara Vildas mamma och din moster såklart!"


Tisdagmorgon

Sitter vid köksbordet och läser på aftonbladet.se om de [afghanska mödrarna] och till exempel [13åringen som blev ihjälslagen med en shiftnyckel av sin pappa]

Vi lever verkligen i en sjuk värld.

Jag sätter på lite vatten till morgonkaffet och förundras över hur vi människor kan ha en sådan orättvis och olik uppväxt och liv, på tjugohundratalet. Sinnesjukt. Peace!

Fix it

Måndag igen. Semestern är slut, och hösten är här.

Tillbaka till samma gamla vardag, det vill säga. Jag, Vilda & Ebba tog en långpromenad i förmiddags, knatade runt området och spanade efter hästar. Några stackars krakar såg vi, de ser ju verkligen inte så lyckliga ut där de står i sina leriga hagar. Varför står det i bara en häst i varje hage för, förresten. Någon som vet?

För övrigt känner jag mig som en förbannad pms-kossa för tillfället. Maken till humörsvängningar har jag aldrig varit med om tidigare, och igårkväll kände jag att det inte kunde vara roligt att vara nära mig överhuvudtaget. Innan jag fick barn så kan jag inte minnas att jag hade humörsvängningar av den här klassen (tro mig, det skulle jag minnas) och nu vänder allt på fem femöring. Jag är ju inte sån. Inte alls. Skulle allvarligt talat kunna tänka mig att ha gravidsymptom några månader om året istället för den förbannade mensen. Snacka om att bli som förbytt. Min stackars karl, förlåt för all skit jag kastar på dig under den här tiden, men du vet att jag egentligen inte menar det. Lova?

Nu ska jag återgå till mitt rabarbersaft-kokande. Hur det nu ska gå. Har varken silduk att sila saften med eller flaskor att hälla den i. Spännande! Men det löser sig. Försöker mig på att göra rabarberkräm också, vet inte ens hur man gör egentligen men jag improviserar lite. Kan ju inte vara så svårt? Vatten, rabarber, socker & potatismjöl. Hmm. Återkommer med resultatet.

Haha, Vilda sitter vid köksbordet och slänger ner alla leksaker på golvet.. heja heja! Så den här morsan springer mellan barnstolen och spisen. Det verkar som att Vilda har hittat ett väldigt roligt nöje.. Yey. En visp och en flugsmälla att slänga i backen, sen är min dotter nöjd! Great.

border 1px black

Rabarberpaj

Mysig dag. Jag & Vilda tog en promenad, dock höll vi på att blåsa bort men vi lyckades med konststycket att hålla oss kvar på marken. Vi mötte upp Anna och gick en sväng till syrran och satt och pratade lite. Vilda sitter jättebra i sitt-delen på vagnen också, så nu kör vi på det! Måste säga att Kronan är en väldigt genomtänkt vagn. Skitbra pris för duovagnen och mycket smarta detaljer. Vi gillart' helt enkelt.

Nu åkte min karl iväg för att storhandla mat, planen var att jag & Vilda också skulle följt med men jag är så jäkla trött.. så Tomas föreslog att han skulle åka själv så att jag kunde stanna hemma och göra rabarberpaj. - Självklart älskling! Vi ska försöka oss på att göra egen rabarbersaft också, ska bli spännande att se hur det blir.. Vi fick med oss ett helt lass rabarber från Dalarna så vi måste ju göra något med det.

Häromkvällen när vi satt och skalade rabarber utanför huset vi bodde i vid Laknäs i Dalarna så tänkte vi.. hur skulle det vara att bo här? Stor, egen tomt, ett stort bostadshus + många gästhus & dylikt på tomten, rymligt, skogen precis bakom knuten.. låter ju som en utopi, antagligen är det just det också. Det skulle kännas tungt att flytta så långt ifrån min familj och vänner, men någonstans måste man ju starta? Vi är ju faktiskt en egen liten familj nu. Som sagt, det var bara tankar & funderingar..

Nu ska jag & Vilda göra rabarberpaj! 

06.45

Att gå upp kl kvart över sex en söndagmorgon känns ju lite.. sådär. Vilda leker för fullt i gymmet, ska försöka passa på att somna på soffan under tiden. Om jag inte lyckas med det så blir det en FET lunch-lur mitt på dan. Wish me luck.

(Imorgon börjar T jobba igen för övrigt. Det känns inte alls bra. Och hösten kom över en natt.. kallt, rått och ruggigt här. Hej då sommaren!)

Borta bra men..

.. hemma bäst! Hemma igen efter en mysig och välbehövlig tur till Dalarna. Underbara natur, härliga lugn och stilla mak.. livet på landet är helt klart mitt ideal-liv. Jag ska kämpa som en jäkla tok för att Vilda & våra framtida barn ska få växa upp i ett hus på landet, med skog nära inpå där man kan upptäcka en massa roliga saker, bygga kojor och annat skoj.. längtar så tills vi har köpt vårat framtida hus, för jag vet att det kommer bli av, förr eller senare. Då blir det bye-bye lägenheten och alla gluttande grannar.. man kan ju för fanken inte gå och slänga soporna utan att någon står och blänger på en genom fönstret.. tänk, att bara få vara ifred, tusan vad skönt!

Bjuder på två bilder från i fredags, på vår fina Vilda förstås. Nu är hon snart så lång så att hon växt ur liggdelen i vagnen, lillfisan. Så imorgon sätter vi på sittdelen istället, spännande!




Grejen är ju att sitta upp, så klart!

Soon we're off

Snart försvinner familjen Finast bort på äventyr och blir borta några dagar. Datorn stannar såklart hemma. Sista veckan på semester nu så vi ska njuta för fullt! Höres vid tillfälle. Kram!

Japp.. vår Vilda äter med hela ansiktet, precis som man ska när man är liten plutt!


Onsdag

Har haft en riktigt seg dag. Tomas gick upp med Vilda imorse så jag fick sovmorgon.. jag vet inte om det var bra eller dåligt, tror nästan att jag sov för länge så tröttheten höll i sig.. Typiskt, men jag är glad ändå. :) Är väl relativt klar med bloggpillet, lite ändringar här och där, lite bilder som ska upp.. vad tycker ni, bättre/sämre än innan? Jag är så jäkla ambivalent vad det gäller designen på bloggen. Tröttar väldigt fort och så är det ju så roligt att pyssla ihop en ny.. ja, ni vet.

Jaja. Tjing tjing.


Fulblogg

Ja, jag pillar med den förbaskade designen igen.. såg nyss att bloggen såg helmongo ut i Explorer, men jag har inte riktigt tid att ta tag i det problemet nu. Stå ut en stund :)


You're the storm

you fill my heart
you keep me breathin'


Ligger ute i soffan och längtar efter morgondagen. Att vakna av min underbara dotters glada jollrande, få ta henne i min famn och hålla om henne, snusa henne bakom örat och känna hennes doft. Min dotter. Då och då översköljs jag av en sådan overklighetskänsla, det här kan inte vara sant. Tårarna bränner bakom ögonlocken. Det är sant. För första gången i mitt liv kan jag med all sanning säga att - jag är lycklig.

Äntligen är jag hel. Och det var du som fattades mig, Vilda. ♥

Vilda 5 månader

Vilda & sin morfar, bild från igår.


Idag är vår skrutt 5 månader. Lilla älskade underbara Vilda! Vi ska ner till BVC senare idag, det är dags för vaccination för lillfis. Själv så skulle jag kunna sova en ett helt dygn, känner mig helt slut efter helgen. Mys mys.

Underbar helg


Nu är vi hemma igen. Namnfesten var en succé och jag är så himla glad för alla som kom och hade mysigt med oss! Släktingar som vänner. Tack allihop! 

På landet

I skrivandets stund sitter jag i ett svalt vardagsrum ute på landet. Imorgon är det dags för årets fest! Vildas namnfest :) Det kommer bli hur bra som helst. Mysigt! Idag förbereder vi så mycket som möjligt, fixar med maten osv. Men nu är det dags för en kaffe i solen. :)

Hörs vid tillfälle. Ha en bra helg vänner!

Min vän

R.I.P min vän, du var väldigt omtyckt och älskad. Kommer att sakna dig.

Nu har du inte ont längre.

Nu är du fri!





(vem det handlar om varken får jag eller vill jag svara på).

Baktant

Imorse fick jag för mig att baka blåbärsmuffins innan frukost. Nu doftar hela lägenheten nybakad muffins, härligt. :D Idag ska jag & Vilda iväg till mitt gamla jobb och hälsa på, tänkte även prata lite med chefen (om hon är där dvs) och fråga om dom behöver nån som hoppar in då & då. Jag får ju lägsta föräldrapenningen & tar nu ut sju dagar i veckan, känns lite jävla drygt! Så jag ska spara dagar och jobba lite helger.. Eventuellt några vardagar ibland också, så får T vara pappaledig han också när Vilda är så här "liten". :)

Igår handlade vi inför namnfesten, och ja, jisses.. Det var ju inte bara vi på Flygis så att säga, utan typ ALLA norrtäljebor + förbaskade nollåttor. Fy. Knökfullt och det stod kundvagnar överallt, blockerar gångarna så jag blev så arg & irriterad att jag bara plöjde igenom skiten. Tycker dom får skylla sig själva! *morr*

Efter handligen styrde jag & Vilda kosan hem till Mia & Mathilda, himlarns mysigt! Vi slapp gallskrik och gråt denna gång, bara lite kink vid sovdags men det gick snart över.. :) Ha det så bra på "semestern" nu sötnosar ;)

Mia & Tilda ♥

Just nu

Min dotter ligger här och sover så fridfullt bredvid mig. Magläge är grejen numer, då sover hon allra bäst.

Nattsudd

Vilken mysig kväll. Tack vänner! En överspeedad Anna gör ju vem som helst pigg.. ;) Nu ska jag snart hoppa ner bingen och krypa tätt intill min redan sovande man. Självklart vann han när vi spelade Monopol (jävla skitspel ;)) och Anna blev riktigt pissed där på slutet. Men det gick bättre i yatzy iallafall! Vi får köra på det & Spökhuset istället, babe. :*

Imorn (idag) ska vi äntligen hämta hem vår hund! Det är så tomt här hemma, ingen som svansar efter en och kollar vad man gör, ingen som sitter och glor på från golvet och ingen som sitter uppe med mig så här sent. Åh, längtar!


Min katt är förresten himla söt han också, stod och grejade utanför dörren (man hörde hur han typ dunkade huvet i dörren eller nått?) så Tomas gick och kollade, då stod han där men en död näbbmus på marken. Tomas fiskade in honom och lämnade den döda näbbmusen utanför.. och Mio (katten) gick runt och klagade och skrek här inne och ville hämta in och visa sin fångst. Min duktiga katt :) Kelade lite med honom och berömde honom. Helt sjuk vänlig och gosig katt egentligen, tror bara att han har rivit mig en enda gång under de mer än tre år jag haft honom, och den enda gången så var det dusch-dag och han fick panik. Han låter Ebba (hunden) släpa runt honom i öronen och svansen och bara diggar läget.. Han är lite reserverad för ljud och sådant så han har inte riktigt varit framme och hälsat på Vilda förrän idag! Han kom upp bredvid oss när vi låg i soffan och tittade lite skeptiskt på Vilda men sedan lade han sig ner och kurrade som bara han kan kurra. :) Vilda spanade fascinerat och klämde och kände på Mio som inte sa ett ljud. Vilda tog sats och skulle "smaka" på hans tass också, uuää.. Så långt hann hon dock inte ;) Snabb mamma. ;)


Natti natti!


Söndagsmys

Som ni kanske ser så har jag fixat iordningen menyn & kategorierna lite så nu ligger menyn här uppe till höger, samlat och bra. :) (tryck på F5 några gånger för att uppdatera sidan om ni inte ser). Det finns också en funktion där man kan maila mig om man inte vill skriva en kommentar. Gillar verkligen att hålla på & pilla med bloggen, skitkul! Men nu ska jag inte pilla på ett tag. Tror jag. ;)

 Mina två hjärtan ligger i soffan och sover, så himlarns söta! Själv har jag precis målat naglarna, även tånaglarna.. mina fötter ser riktigt pimpade ut. Men det gör fortfarande svinigt ont stundtals :/ Stramar och har sig så jag går mest på hälarna. Himla skönt! Nu ska jag dra igång med middagen, och efter det så kommer Anna & Nicklas över. Nu ska jag tamejtusan ha revansch i Monopol!

Bilder från i fredags. Tilda & Vilda låg i gymmet och jag & Mia hade fotomaraton, haha. Detta var innan Vilda rullade över på Mathilda, började peta henne i ansiktet och fullkomligen skrämde henne från vettet.. stackarn. 


Underbara små underbarn!

Spotify

Till alla er som använder er av det fenomenala Spotify tänkte jag dela med mig av min senaste playlist. Från punk till hiphop. En salig blandning helt enkelt, mina favoriter. Enjoy!
 → Lyrisk



Vildus

Då min dator har blivit så grymt seg den senaste tiden så har jag nu ikväll roat mig med att ta bort en massa onödigt gojs från hårddisken. Har haft dubletter av nästan alla mina bilder på datorn, why?! Känns ju väldigt dumt. Hittade den här i Vildas mapp, min lilla plutt! Så himla söt så jag nästan storknar av stolthet. Mitt PERFEKTA barn! ;)

Foto: Ann-Caroline J.

Skön lördag

Idag har vi åkt bil mest hela dagen känns det som. Först till Uppsala & lämna hunden hos svärisarna, de ska låna henne ett par dagar för att de tycker om henne så mycket! Och Ebba älskar ju att vara på landet så självklart.. hon fick åka på sommarkollo :) (Det känns väldigt tomt här hemma utan henne, saknar henne redan!) Efter Uppsala åkte vi vidare mot Gävle, hem till en vän som hade lite inflyttningsfika. Mycket trevligt. Vi åkte hem efter några timmar och jag har varit tokseg hela tiden här hemma & vandrat till och från som en zombie, haha. Har svinigt ont i fötterna också så jag går helst inte många steg.. aj aaaj.. det blir ju alltid lite svullnad kring tatueringarna de första dagarna, & så svider det ju aningens när man ska tvätta & stryka på salva. Men jag älskar mina rosetter så de är helt klart värda all jäkla pain ;)

En lite bättre bild på skönheterna.
Ja rosetterna, inte mina tår.
Pretty, yes? Oh, yes!

Sneakpeak

Nu har mina fötter fått sig en rejäl omgång. Två rosetter senare så är de mycket sötare. Gjorda av Mia såklart! (De är ej klara på bilden).








Vill även ge den anonyma örebroaren som kommenterade mitt inlägg "Sommartider & tankar" ett svar. Jag har aldrig påstått henne vara det du kallar "raka motsatsen". Är det fel av mig att bli ledsen och sårad? När man tror att man känner någon så är det inte alls den man trodde att det var? Jag har väntat och hoppats på att få ett sms, ett samtal eller ett sketet förbannat jävla mail men det har inte kommit något. Inte ett skit! Ja, jag har varit arg, förbannad med främst ledsen & besviken. Är det det du vill höra kanske? Varsågod, där har du det. Något mer du undrar över?

Jag tar mitt "PERFEKTA jävla liv" (trevligt att du uppfattar det så ändå!) och går vidare, och jag rekommenderar dig att hitta en annan blogg att läsa då du inte finner innehållet i denna speciellt intressant.

BYE.


RSS 2.0