positivitet?

Livet är väl inte så där hejdundrans härligt just nu. Jag kan inte fokusera till fullo på det som är bra, Vilda, bebisen i magen, min kille, vår hund.. mestadels tänker jag på det som jag inte kan göra något åt, min katt som blev påkörd i fredags och annat skit som cirkulerar just nu. Fan också. Att livet ska vara så jävla orättvist och tungt.

Jag är glad åt det jag har, jag har min Vilda som får mig att le när allt känns svart och jag har min karl som ger mig långa kramar med starka armar men.. jag sörjer förlusten av någon som stått mig så nära i fem år, min underbara katt som var världens bästa. Jag kanske låter som en crazy-catlady men det skiter jag fan i. Jag grinar och sörjer bäst jag vill. Och ältar. Plus att hela jag svämmar över av blödighet och hormoner just nu gör inte hela saken bättre.



Jag måste tänka positivt och framåt, fokusera på det som ligger framför oss och minnas det som varit. Men hur lätt är det egentligen på en skala? Jag. blir. galen. Det regnar och himlen är mörkgrå, och jag behöver solen just nu.. suga i mig all kraft och energi så jag.. ja. Måste tänka positivt. Nu har jag arbetspass fram till söndagkväll, sedan på måndag är det dags för andra inskrivningen på MVC.




Något roligt jag kan dela med mig av är iallafall att Vilda har börjat gå på toaletten. Fast det kommer ingenting när hon sitter där, fast hon vet att man ska kissa och bajsa där. Så frågar man "Ska du kissa, Vilda?" så svarar hon "Näe, e luuut!" (slut) och pekar ner mot toan. "E färdiii!" och så ska hon torka sig, stänga toalocket och spola.



Mammas smarta lilla hjärta! Som jag älskar min Vilda..


Kommentarer
Postat av: Sara - Mamma till Max snart 2 år

kramar om!

2010-08-25 @ 17:47:42
URL: http://sarasrum.blogg.se/
Postat av: Lynn

<3!!! Alltid, alltid,ALLTID kan du ringa om du behöver prata. Eller om du behöver vara tyst tillsammans med nån. Eller om du vill skrika, gråta, svära eller vad som helst. Titta inte ens på vad klockan är...jag finns här, vad det än gäller, alltid!



Kram!

2010-08-25 @ 22:06:15
URL: http://thestrange.blogg.se/
Postat av: Ingela

Min älskade syster förstår dig fullt ut, finns här för dig... Massor av kramar och pussar

2010-08-25 @ 22:30:49
URL: http://barnarlivet.blogg.se/
Postat av: Anna Lundin

Kramar om



Duktig hon är Vilda. :D Lilltjejen börjar bli stor.



Hoppas vi kan ses någon dag snart Trissan. Krama om !

2010-08-26 @ 03:12:03
URL: http://annauglyandbeautiful.blogg.se/
Postat av: Carina

Nu är det nära ja. ;D Och jag hoppas verkligen inte jag behöver gå över tiden (troligtvis så får jag det) för jag kan tänka mig att det är det längsta dagarna man varit med om som du säger, usch!



Lycka till du med. :)

2010-08-26 @ 12:35:49
URL: http://vilopaus.blogg.se/
Postat av: Agnes

Man får sörja katter bäst man vill. Jag har aldrig varit så ledsen som när Jane blev sjuk och dog.

Det är en familjemedlem som man saknar något så förbannat.

Fanns Mio innan du träffade Tomas? Jag hade Jane innan jag träffade Robert. Och då var det hon och jag mot hela världen. Och när hon dog så försvann det som bara jag och hon hade haft. Det som ingen annan var en del av. Vi liksom.

Man ska aldrig skämmas för att sörja djur. De kan komma närmare en än många människor kan och då måste man få sörja där efter.



Massa kramar!

2010-08-26 @ 13:46:26
Postat av: Anonym

Beklagar din sorg. =( Tycker att du ska ta bort Philip Meyer från din facebook. Håller på med en allmän bojkott av honom då han har gjort Anki så illa. =(

2010-08-26 @ 15:29:05
Postat av: Mia

Man får sörja sina djur... de är ju en familjemedlem.

Säger som Lynn, finns här för dig om du så bara vill vara tyst med någon!

Så som du har funnits där för mig!

Kraaaam! <3

2010-08-26 @ 19:38:57
URL: http://crownless-stargazer.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0