Chill.

Har märkt att jag börjat använda ett gammalt uttryck ganska ofta, chill. Att ta det chill. Lugnt och fint, no stress. Ja ni fattar. Måste försöka sluta stressa och acceptera saker för vad dom är. Världen går liksom inte under för att vi råkar komma tio minuter för sent till dagis. Världen mår inte bättre av att jag blir den där sura stressade-bittermutte-morsan. Och mina barn ska inte behöva stå ut med det. Så, från och med nu lovar jag mig själv att ta det chill! I alla situationer. Will try.

Efter att jag hämtade Vilda på dagis så gick vi till parken och käkade lite mellis jag packat med mig, mycket mysigt. Plötsligt såg vi Isabel och kidsen komma gåendes och det kunde ju inte blivit bättre! Casper och Vilda lekte som tokar och vi hann snacka en massa skit innan det var dags att trava hemåt. Vilda ville inte gå hem så hon gick åt ena hållet och jag gick åt andra hållet. Hej dårå Vilda! Kommer du hem sen då?

Nä, då blev det ett jäkla liv och hon kom som ett jehu. Tycker ni att det är en hemskt metod att få henne att fatta att man menar allvar - eller har ni andra förslag som man kan tillämpa? Tips mottages tacksamt..!

Svängde förbi fruktståndet på torget och handlade hem vitkål och en massa andra grönsaker - en hel kasse för 69 spänn. Gillart. Synd att komma hem och inse att jag glömt lägga fram köttfärsen på tining bara. Kålpudding till middag, Tomas älskar det. Får se vad jag kan trolla med kättfärsen, hm.


Kommentarer
Postat av: Ingela

Jag gör samma som du, säger hejdå och vänder mig om och börjar sakta gå, då kommer dom springande på än gång :)

2011-09-29 @ 22:28:36

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0