Godkväll bloggen!  Idag har jag haft min s...

img_3502 (MMS)

Godkväll bloggen!  Idag har jag haft min söta mamma på besök hela dagen lång.. vi har fikat, pratat, pysslat och lagat mat tillsammans. Vilda har varit helt salig när hon är här, domderar verkligen och ska leka med mormor HELA tiden. Så kul att se. Kände verkligen att jag behövde få vara med min mamma en bra stund, få känna sig lite liten och tanka lite kärlek.. Ja ni fattar säkert. Vi avslutade kvällen med en kopp te, semlor och kortspel. Helt perfekt alltså.  Nu ska jag sätta mig på golvet och klippa till en massa tyg till lillebrors täcke. Ska custom-göra ett för ett riktigt spjälsängstäcke är ju för tok på stort för en nyföding tycker jag. Älskar att min kreativa sida alltid är som bäst framåt sena kvällskvisten! På bilden är det förresten en gosfilt till bebisen som jag sydde igår. Fin va? :)


Kommentarer
Postat av: Anna

Vilket härligt tyg det ser ut att vara darling. =) Aj Lajk grönt du vet! ;) Hoppas du har haft en toppen dag! Puss Kram!

2011-01-29 @ 23:04:23
URL: http://heavenineedahug.blogg.se/
Postat av: Anna

Vilket härligt tyg det ser ut att vara darling. =) Aj Lajk grönt du vet! ;) Hoppas du har haft en toppen dag! Puss Kram!

2011-01-29 @ 23:04:31
URL: http://heavenineedahug.blogg.se/
Postat av: Ingela

Jätte fin :) Kraaam

2011-01-30 @ 09:07:01
URL: http://ungfyrabarnsmamma.webblogg.se/
Postat av: Annie

Vilket härligt tyg! Är det så gult som det ser ut på bilden, typ neongult? Var hittar du alla fina tyger!?



Svar på kommentar; Murphys måndagslag, det var verkligen helt åt skogen :P Jo, till slut fick stackars Jessica gå och handla åt mig, trots att hon led av träningsvärken från helvetet. Bra dag för oss båda, mao ;)

2011-02-02 @ 06:44:37
URL: http://malinsstorasyster.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0