GROOMING

Jag har klippt mig. Eller ja, syrran klippte mig igår. För att jag tjatade till mig det och hon var snäll. Och kort är det. Så jäkla risigt var det så hon fick kapa en decimeter (känns det som). Iih, så igårkväll grinade jag nästan men idag försöker jag intala mig själv att "det är ju faktiskt bara hår". Ja, och det var ju as-risigt också för den delen så det var otroligt välbehövligt. Men ändå, mitt hååår..känner mig naken, exposed.. Sitter seriöst och kollar på löshår! (Tack för idén, Lynn!)

Idag kände jag att jag måste styra upp det här hårproblemet så jag släpade med mig Vilda i vagnen till stadens lokala hudvårdsbutik (som ligger ca 5 minuter hemifrån oss) och köpte mig henna och ett nytt lack. Väldigt pördigt. Kom hem och insåg att nagellacket hade samma färg som skalet till mig iPhone? Gäller ju att matcha.

Så nu har hennan suttit i någon timme eller så, låter den sitta i så länge jag orkar.. har målat naglarna och färgat ögonbrynen. Hm. Vilda sover och allt är tyst och stilla. Ska fixa lite kaffe (utan mjölk, synd om mig..) och virka lite kanske.


Ja, där fick ni dagens rapport! Återkommer senare med någon bild-lista som Anna tyckte jag skulle haka på och det verkar ju.. roligt! ;)





Jo, imorse fick jag för mig att städa bakom spisen också.
Fy fan. ÄCKLIGT! När gjort du det sist?

Kommentarer
Postat av: Anna

Det är rätt kul... Fast det var lite jobbigt att bara välja en bild... =/



Callar dig strax! LÖV!

2011-02-04 @ 14:27:22
URL: http://heavenineedahug.blogg.se/
Postat av: Malin

Ja, en bild är alltid kul!

Men de där med att städa bakom spisen, äckligt! Städade ur lägenheten nyligen men hade guldturen att min älskling gjorde de :)

2011-02-04 @ 18:32:11
URL: http://napolia.blogg.se/
Postat av: Anna Mamma till Lucaz

Kan man få se en bild på det nyklippta?

2011-02-04 @ 22:20:41
URL: http://annauglyandbeautiful.blogg.se/
Postat av: Patricia

Anna: Just nu är det bara en tofs på skallen så man ser inte sådär jättemycket.. kanske bjussar på en bild imorn om jag känner mig finare. :p

2011-02-04 @ 23:07:34
URL: http://smokingcankill.blogg.se/
Postat av: Alexandra Möller

Hahaha, typ en vecka sedan! Skrubbat bakom spisen kanske 5 ggr sedan jag blev gravid ! Klassiker hos oss gravida som håller på och boar tror jag! :)

2011-02-06 @ 22:24:40
URL: http://blogg.mama.nu/molleralexandra

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0