namnfest?

Fick en kommentar i ett tidigare inlägg där det undrades vad en namnfest är för något. Vi använder det väl som en förkortning för "Namngivningsceremoni", som är i stället för ett kyrkligt dop. Man samlar släkt och vänner och har som en fest i barnets ära. Tomas höll tal på både Vildas och Jacks namnfester där han berättat barnens fulla namn och varför vi har valt dem.

Så kort sagt så har vi haft namnfest istället för dop. Varken jag eller Tomas har varit så sugna på idén med det hela kyrkliga köret med dopet och allt vad det innebär så vi har skippat det. Barnen har också fått faddrar "utsedda" så det är väl lite mer traditionellt. En fin tanke tycker vi.

Så det är vår version av namnfest! Fira barnets ankomst, käka massa god mat, dricka gott, njuta av varandras sällskap och bara ha en mysig och rolig dag tillsammans med släkt och vänner. :)

Bilder från Vildas namnfest augusti 2009
.

Vi lyssnar när Tomas håller tal


Vildabus & mosterbus


.. måste slänga in den här också, min söta skrutt! Hur liten?!

Kommentarer
Postat av: lillavild

Jag är sugen på att prova... fast vet inte var man kan få tag på det heller. Krävs det någon ändring i kosten? Många tabletter är ju sådär att man inte får äta för mycket fett osv...

2011-08-18 @ 21:18:11
URL: http://lillavild.blogg.se/
Postat av: Anna

VIlda bus på tredje bilden, love it! Typ som hon säger heeeeyyy lixom! :D Sötetösen!



<3

2011-08-19 @ 05:07:47
URL: http://heavenineedahug.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0