playdate

Kom nyss hem från en playdate med grannen här under oss. Ja, alltså barnen lekte, vi drack mest kaffe. Och fan vad trevligt det var! Det gillas! Detta får vi göra om många gånger :) Dom har en exakt likadan lägenhet som oss, och nu fick jag en massa inspiration och smarta lösningar på vår förvaringsfråga. Kul att se hur andra har det så man får lite tips.

Det var ungefär det vi har åstadkommit idag. Jag och Vilda har varit ute med Ebba några svängar, Vilda hade med sig sin varg som "rymde" hela tiden (dvs hon kastade iväg den och utbrast "e rymmer!!!"). Vi har lekt i Vildas rum, med kastruller och vispar och lagat en massa låtsasmat. Vilda verkar ha kommit in i en liten trots-ålder, om hon inte får som hon vill eller om något "motarbetar" henne så blir hon helt tokig och stampar med fötterna och viftar med armarna samtidigt som hon illtjuter. Helt underbart med andra ord. Försöker få henne att börja be om hjälp istället för att bli sådär skitsur på grejerna och det går sakta framåt.. "e hjälpa" kläcker hon ur sig i bland när hon står där och tjuter. "Inte" är också ett väldigt populärt ord hos den här lilla damen.

såhär glad vad Vilda när hon fick gå runt näck under morgonrocken med gummistövlar på fötterna. mamma upp i dagen alltså! (ehm, när mamman var liten som Vilda dvs..)

Kommentarer
Postat av: Kat

Är det riktigt säkert att det inte är "upp i dagen" som mamma är nu, vaa?! ;) hehe.

Är det hon precis under er? Har den ensamna vindrickande kedjerökande tanten flyttat? Eller är det hon i mittenlägenheten vars barn höll på att ta livet av min ett antal gånger då deras bandyklubbor typ låg i trappan på morgonen då man yrvaken skulle till jobbet?! :D

2010-10-05 @ 16:53:32
URL: http://weibchen.blogg.se/
Postat av: Sara - Mamma till Max 2 år

Va roligt med playdate. Sånt brukar vara kul för både mammor och barn =)

2010-10-05 @ 17:37:07
URL: http://sarasrum.blogg.se/
Postat av: Mia

haha, sötskrutt! <3

känns "skönt" att höra att det inte bara är Mathilda som kommit in i en sån period. :p

och nog är det underbart alltid..;)



Löv! <3

2010-10-06 @ 08:12:54
URL: http://crownless-stargazer.blogspot.com
Postat av: Anna Lundin Mamma till Lucaz

Vad roligt med playdate :D

2010-10-07 @ 00:43:32
URL: http://annauglyandbeautiful.blogg.se/
Postat av: Pappa

STÄMMER helt 100/Pappa

2010-10-16 @ 12:19:58

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0