Tisdag.

Kom nyss tillbaka in från en promenad till vår lokala Icabutik. Postade ett tradera-paket och köpte två frimärken. Jag och Vilda kryssade omkring bland hyllorna, bland tacobröd, tidningar och godiset vid kassorna. Tänkte nästan på ren rutin "kanske ska jag köpa nått litet gott".. men jag kom på mig själv. Kände efter och jag var ju fan inte ens sugen!

Reductilen fungerar bra, som den gjorde i allra första början när jag käkade den första gången (typ ett halvår sen? Eller nått sånt). Känner inget matsug what so ever, men det kan nästan vara lite farligt också. Glömmer jag bort att äta blir jag inte världens roligaste precis.. skakig, snurrig, irriterad och hrm, ja rent utav agressiv. Förlåt alla som blir utsatta för mig under de tillfällen. :(

Idag har jag iallafall käkat en bra lunch, äggröra med en färsk tomat. Ikväll blir det kyckling.




Vad har ni för er idag? Jobbar? Pluggar? Mammalediga? ;)

Kommentarer
Postat av: Mia

Här är vi mammalediga.. haha..

Nästan precis inkomna från promenad..:p

och Tilda har redan hunnit ramla och slå kinden i vitrinskåpet då hon i sin vildaste fantasi fick för sig att hon minsann kunde stå på knä där helt utan problem.. så kommer troligen bli ett litet småfint blåmärke där..:/



Funkade måndag som biodag för dig? ;) skickade sms förut, men antar att.... hm, tar tillbaka det, fick precis svar på den fråga..;) haha..

Kraaaam

2009-11-24 @ 14:13:53
URL: http://crownless-stargazer.blogspot.com
Postat av: Emelie

Jag städade hela dagen och skrubbade golvet till fingrarna bokstavligen började att blöda. Mindre kul men nu är det i alla fall väldigt rent här hemma (:

2009-11-24 @ 14:32:45
URL: http://zmeu.webblogg.se/
Postat av: Therese

Jag sitter hemma och jäser..

Som alla andra dagar i stort sett ^^

Typiskt att man har duktiga vänner med jobb

Lillebror kommer förhoppningsvis och hälsar på snart

2009-11-24 @ 15:34:27
URL: http://bebisrelaterat.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0