Mamma ♥

Snart kommer min mamma på besök. Jag ska få en massa blommor och jord till balkongen som vi ska fixa iordning lite idag. I slutet av denna månad ska vi äntligen lägga trall på golvet också, kommer bli så jäkla bra! Vi har en rätt stor balkong, 12 kvadrat, så det får plats en en del blommor.. Förra sommaren planterade jag massor med blommor, bl a humle som klättrade och hade sig på balkonräcket. Superfint. Inte lika roligt att den torkade ihop totalt i slutet av sommaren men det var helt och hållet mitt eget fel :P Vi har sol på balkongen i princip hela dagen så det blir verkligen varmt för de stackars blommorna, och glömmer man att vatta så ja.. Fnöske, typ.

Nyss hade jag Anna över på en kaffe och lite skitsnack också, mycket trevligt. :) Vilda toksomnade efter att hon fick mat runt niotiden imorse och sover än. Så det blev inte mycket hålla för Tant Anna tyvärr.. en annan gång, honey.

Tjolahopp, ja vad ska jag göra nu då.. sitter och skriver lite i Vildas första bok, nu har det ju gått ett par veckor sen sist och utvecklingen går ju framåt med stormsteg. Hon har börjat upptäcka sina händer och kan sitta och titta och vrida och vända på dem hur länge som helst! Hon älskar att ligga och gnaga på dem också, och suga på tummen. Så ibland dreglar hon som ett litet slemmigt underbart sött monsterbarn, hah. :) Vad mer, jo.. Hon är grymt stark i nacken och benen, när hon är vaken så vill hon oftast varken ligga eller sitta, hon ska minsann stå! Hon har även börjat le mot alla (ja, faktiskt de flesta) ansikten, inte bara oss som hon känner igen. Hon är nöjd och glad när hon är hos andra människor, ingen mammagris än så länge iallafall. ;) Ja, det var en liten update om Vilda bebin det.

Hittade en bild på mig när jag var liten.. undrar om Vilda kommer se ut någorlunda som mig när hon blir lite större? Nu tycker de flesta att hon är mest lik Tomas. Hoppas hon blir lite lik mig iallafall för jag var så jäkla söt när jag var liten. Kritvitt lockigt hår och en busig uppsyn. Undrar om mamma kommer ihåg den här bilden.. :)


Kommentarer
Postat av: Annie

Haha, det är galet stimulerande ;) Men det är iaf roligare än att tampas med sura kunder, hehe.



Vi sitter i väldigt ljusa och luftiga lokaler - det enda problemet egentligen är färgtemat, allting går i grått. Men det förra kontoret var en lägenhet på typ 50 kvadrat, så det är ju en definitiv förbättring.. Jag trivs bra där i alla fall. :)



Och btw så måste du ju typ varit det sötaste barnet på planeten! Du ser så busig ut på bilden, skithärligt! :D



Nu blev det här värsta uppsatsen, förlåt ;) Puss på dig!

2009-05-14 @ 19:01:15
URL: http://malinsstorasyster.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0