Nutrilett.

Tänkte uppdatera er lite på hur det går med nutrilett-köret. Vi har ingen fungerande våg här hemma så jag har inte kunnat väga mig speciellt ofta, bara när jag våldgästat någon som har haft en våg. :P

Hur som helst, jag vägde mig igår och hade då gått ner 3,7 kg räknat från den 10/4 som var gången innan dess jag vägde mig sist. Hehe, det låter lite invecklat men jag får köra på det här sättet för jag har inte större lust att "outa" min vikt här på bloggen. :P

Alltså -3.7 kg på 11 dagar, dvs runt 300 gram per dag.
Det är lite svårt att veta för jag vägde mig ju några dagar innan jag började med kuren så det blir lite ungefärligt räknat.

Idag är jag inne på min åttonde dag med nutrilett, dricker chokladshakes som jag nu tycker smakar riktigt hyfsat. I början tyckte jag att de smakade hö men smakar de till och med gott. De första dagarna åt jag några vindruvor för att få upp blodsockret stundvis då jag blev snurrig om jag reste mig för fort. Jag har druckit lite svart kaffe då och då, ätit melon och äpple, plus att jag smakade lite på kyckligen och salladen vi bjöd på när vi hade gäster i lördags.

Nu tar jag en shake på morgonen när jag går upp, brukar bli runt 7-8-9 (ja, när Vilda känner att hon inte vill ligga kvar i sängen längre) och drygt tre timmar senare tar jag nästa. Jag har köpt Nutriletts "bars" också, som också är måltidsersättning, de smakar väl sådär.. Men det är kul att kunna variera lite och ha nått att tugga på. Tre timmars mellanrum har funkat bra för mig. Enligt Nutrilett så bör kvinnor inta 5 shakes per dag (dvs ca 557 kcal/dag). Vissa dagar har jag druckit fem shakes, ibland fyra, ibland tre och ätit en bar, ja.. det varierar ju lite. Den resterande veckan som kommer så ska jag bara dricka nutrilett och äta bars, inget kaffe, ingen frukt eller nått annat. Ja ni fattar. :)

Självklart kombinerar jag det här med motion, det blir långpromenader med hunden och Vilda i barnvagnen, har även lite hantlar, träningscykel som jag försöker träna lite med då och då om dagarna. Ger mig ibland på lite situps och sådant.

Ja, som ni se så är jag ju inget fitnessproffs, jag är bara en vanlig tjej som nu FAN har bestämt sig att gå ner i vikt. Mitt första delmål är när jag har gått ner 4 kg till. Och efter det, 4 kg till och då funderar jag på om jag skulle börja gå på gym några gånger i veckan. Friskis & Svettis körde jag på gymnasiet och det tycker jag mest känns äckligt.. Gympa och spinning är inget för mig, jag vill helst vara i fred så jag kan köra mitt race bara.

Så ser det ut. :) Om jag har missat nått ni vill veta så är det bara att fråga! Här är Nutriletts hemsida.

Kommentarer
Postat av: Erica

Gud va kul! Grattis! Själv har jag stannat i vikt nu och börjar bli lite frustrerad så har minskat antal kalorier... dock börjar jag tappa motivationen eftersom det har stått still.. Men när jag läser det här så börjar jag fundera på om jag ska testa? Brukar nämligen köpa nutrilett choklad, vilken jag tycker är jättegod!



Men blir man inte hungrig? Mättar dom verkligen?

2009-04-22 @ 17:19:30
URL: http://yulla.blogg.se/
Postat av: Annie

Ih, jag såg Vilda i tidningen idag! Vilken bra bild :)

2009-04-22 @ 18:10:31
URL: http://malinsstorasyster.blogg.se/
Postat av: Hanne

Helloo! Va fin dotter du har! Och du ser så himlans fräsh ut :) Hur funkar det att dieta när du ammar? (om du nu ammar). Fan blir man inte asahungrig? :S

Kram, lycka till med allt!

2009-04-27 @ 18:39:28

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0