Dagen.

Jag har haft en så bra dag! Jag hade planerat att ta lite bilder idag men kameran låg i skötväskan och när jag sprang omkring som en lyrisk höna inne på Täby centrum så hade jag inte en tanke på att knäppa några kort. :P

Jag kom hem med en ny BH, ljusa jeansleggings, en kjol, lite diadem och hårspännen och sånt.. och en "träningsoverall" till Vilda :D Och nya sockor till henne också. Så jag är nöjd! Vilda var så duktig idag, knappt kinkig alls. Hon låg glad och nöjd och tittade upp mot lamporna i taket i affärerna och så somnade hon helt plötsligt. Det blev nog mycket nya intryck för henne idag så jag hoppas hon kommer sova gott inatt!

Imorgon ska jag och Ann-Caroline strosa runt i Norrtälje (då måste jag passa på att köpa en present till min systerdotter som fyller nio år på måndag). Vi ska glassa runt i solen och bara ha det skönt, underbart!

Nu ska jag ta tag i min blogg.. fattar inte var menyn har tagit vägen så jag får börja om från scratch. Ja, det kanske var dags för en förändring här på bloggen helt enkelt :) Så nu får ni stå ut med att det kommer se lite mupp ut en dag framöver eller så..

Måste bara lägga in en bild på Vilda som Ann-Caroline tog för några veckor sedan.

Finaste mysbebis!

Foto & redigering; Ann-Caroline J.


Kommentarer
Postat av: Anisch

Fin bild! =)

2009-04-24 @ 09:26:27
URL: http://heavenineedahug.blogg.se/
Postat av: lillavild

jag vill bara säga att jag är så himla glad för din skull och hur du har det nu. jag längtar så förskräckligt efter barn och måste säga att jag är avundsjuk, men inte på något negativt sätt. :)

2009-04-24 @ 15:55:02
URL: http://lillavild.blogg.se/
Postat av: Anna Lundin

Riktigt vacker bild på lilla Vilda :D

2009-04-27 @ 18:58:29
URL: http://uglyandbeautifulgirl.devote.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0