Söndag, v. 13+0

Nyss hemkommen efter en tripp på IKEA Uppsala. Jag hittade en massa fina saker vill jag lova.. men jag lyckades hålla mig, tro det eller ej. Vi hittade the soffa of our dreams. Vi bara måste ha den! Stor, djup och galet skön. Med schäslong där jag kan sitta/ligga och amma bekvämt i framtiden. Har fått ett riktigt behov av att "boa" in mig i lägenheten.. vi har bott här ett år redan, känns sjukt egentligen. Jag vill möblera om vardagsrummet, göra iordning sovrummet.. Ja, piffa och mysa in mig om möjligt ännu mer än vad jag redan gjort. Det är en riktig tur att jag har en så god smak, jag har inga tvivel på mina inrednings-skills. Haha. Här är nya soffan vi ska inhandla, Kramfors heter den.

(klicka för större)

Nu ska vi fixa fram en stor bil så att vi kan få hem bjässen, förhoppningsvis blir det denna vecka eller nästa. Vi kan heller inte hyra ett släp för vi har ingen dragkrok på bilen. Typiskt nog. Men bil fixar sig alltid.

Vi fick iallafall med oss ett nytt soffbord hem. Jag och Tomas (okej, ja mest Tomas) skruvade ihop det nu ikväll. Blev verkligen jättefint! Skitbra att det finns ett hyllplan där jag kan lägga mina tidningar och datorn och sånt. Bra förvaring. Soffbordet heter Svalöv.

(klicka för större)

Och idag har jag enligt FL gått 32,9% av min graviditet! Spännande, spännande.
Här är lite annan rolig fakta;

Jag är på dag 92 av 280. (32,9%).
Jag är i vecka 14.
Jag har gått 13 fulla veckor och 0 fulla dagar (v13+0).
Jag är i 3:e kalendermånaden.
Jag är i 4:e graviditetsmånaden (lunarmånaden).
Jag är i trimester ett.
Beräknat förlossningsdatum Lör 14 mar 2009
Jag har 188 dagar kvar till förlossning.

Tiden går verkligen fort! Tyckte det var igår fick reda på att jag var gravid.. men det är lugnt för mig, det gör mig inget att tiden tickar på, jag har en mysig höst framför mig!

Kommentarer
Postat av: Anna Lundin

Vad roligt att handla på ikea.Vill också kunna shoppa möbler och möblera om hemma. men det får bli när vi bygger vårt hus. ihihi

Vi har fått tag i en etta på 40kvm på vibyvägen så lägenhet verkar ordna sig. Hus blev det inget. får bli när vi ska bygga istället.

2008-09-08 @ 01:05:12
URL: http://theuglyandbeautifulgiirl.blogg.se/
Postat av: Robban

ikea e farligt... om man inte skiter pengar... men man får mycket bra grejor med...

2008-09-10 @ 00:13:18

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0