Julklappar

I lördags var jag och två vänner i Sthlm och jag passade på att köpa lite julklappar.. med tanke på att jag säkerligen inte kommer att åka dit igen detta år. Igår ägnade jag kvällen åt att slå in de flesta av dem, och jag tycker det är så kul.. älskar att ge bort saker! Och att få slå in dem fint gör allt extra roligt.

Idag fick jag hem min order från barnklader.net och allt var verkligen superfint! Blev så nöjd. Väldigt snabb leverans också, stort plus. Så kolla in den sidan om ni vill handla snygga barnkläder till jättebra pris (50% på allt inkl. rean).

Praktiken idag gick jättebra, alla ungar är så härliga och ärliga.. haha.. en liten tjej frågade om jag skulle få tvillingar (!) Näe sa jag.. men det här är bara början, magen kommer säkerligen bli minst dubbelt så stor innan bebisen kommer ut! Ooooj sa hon då.. Barnen är väldigt fascinerade faktiskt, frågar om bebisen sover/är vaken, hur den äter mat och så vidare. Kul att dom engagerar sig. :D

Nu måste jag smörja in mina händer med någon fet salva.. minusgraderna idag har gjort dem helt fnasiga, torra och röda. :| En av nackdelarna med vintern.. morr.

Kommentarer
Postat av: Awa

Helens stämmer bra det. :)

Puss!

2008-11-17 @ 23:25:54
URL: http://heavenineedahug.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0