Seriöst nu.

På var och varannan blogg jag har surfat runt på nu under kvällen har innehållet något sorts av hat-inlägg om andra bloggar, som inte behandlar samma ämne som blogginnehavaren kanske skriver om. Eller ja, kanske inte riktigt hat, men HÅNANDE av andra bloggar. Om ni förstår, vad tjänar Ni på det? Känns det bra att trycka ner andra människor? Jävla mobbare.

Hån-bloggare, SKIT PÅ ER och skaffa ett intresse. Brodera Hitler i korsstygn kanske?


Kommentarer
Postat av: SKiNHEaD BArBiEdOLL

Jag vill brodera semlor!
Alltså, jag måste fråga för trots att jag inte drack är mitt minne fetingluddigt från festen! På något vis har jag för mig att det var antingen Tomten eller Skogsmulle som våldförde sig på kameran, har du några iaktagelser som passar ihop med detta eller kanske helt andra idéer?

2007-10-03 @ 06:01:34
URL: http://SKiNHEaDxBArBiEdOLL.blogg.se
Postat av: Emilié

Nej, jag förstår inte heller det där. Om man "tycker illa" om någon annan människas blogg, kan man inte bara klicka sig ut därifrån och glömma bort den?

2007-10-03 @ 09:00:54
URL: http://sockerplast.blogg.se
Postat av: Patricia

Skinhead: Men inte med nån jävla mandelmassa! Jag var faktiskt kung på att brodera när jag gick i högstadiet. Gjorde en piece med katten Gustav, rånöjd. Nu ägnar jag mig mest åt knyppling.
Emilié: Ja, precis. Förstår inte vad folks problem är, måste man irritera sig på småsaker här i världen liksom. Nej, hån-bloggerskorna har nog fått för lite nuppa.

2007-10-03 @ 11:49:26
URL: http://smokingcankill.blogg.se
Postat av: Hannah

Syftar du på mig nu?
Haha...
Många som är emo beter sig som dom gör för att få uppmärksamhet. Tror inte du fattat det än. :)
Och att jag får för lite nuppa? Hoho
Jadu, jag antar att du också får det..
Man blir liksom lite äcklad när man tänker sig dig naken.. :S No offence, men..

2007-10-03 @ 21:47:21
URL: http://svartkajal.blogg.se
Postat av: Patricia

Hannah: Man får ett sådant intelligent intryck av dig! Grattis, nu fick du mig att känna mig helt värdelös. Buhu. Inte. Spännande, vad grundar du det på då? "No offence", nänä, visst. Personangrepp är ju standard när man inte kommer på något bättre att säga.. Tack för att du bevisade den tesen. :)

2007-10-04 @ 15:21:56

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0