"Du varg, du varg, kom inte hit.."

Kan inte sova. Fruktansvärt irriterande för jag är så fruktansvärt trött. Har verkligen haft en toppendag idag, hur underbart som helst. Umgåtts med mina tjejer, shoppade en jättesöt klänning i en modell jag spanat på länge.

Fick penicillin för mitt stackars fästingbett.

Ja. Jag vet inte, känner mig bara inte tillräcklig just nu. Var ska jag göra av mig själv liksom?
Har suttit och spelar Super Mario Land i typ.. hundra timmar känns det som. Min rygg håller på att gå av på mitten för jag sitter som en jävla gurka.

Jay Leno står på i bakgrunden, annars så är det tyst tyst.. Smattret från tangentbordet ekar ut i natten.. Blaa blaa blaaa.

Sitter och funderar på hur flytten kommer gå, vad jag ska packa först, vad vi ska ta med i första lasset. Det enda som är positivt med att ha två lägenheter är ju iaf att man inte behöver flytta allt på en gång. Kan liksom ta ett rum i taget, hämta lite då och då liksom. Men dubbla hyror är ju väldigt spännande. Idag blev den första hyran på nya lägenheten betald iaf, känns bra. En sak ur världen. Jag gjorde ett smart drag och lånade ut pengar till Anna så nu är hon min personliga lilla bank. Skitbra, för då kan inte jag handla upp de pengarna, hon kan hålla dem ett tag åt mig. Vet inte vad det är men ibland så tror jag att jag har nått sånt där, ha-begär. Jag måste tillfredställas genom att köpa nytt skräp hela tiden. Prylar till hemmet, mig själv och sånt krafs. När allt som behövs egentligen kanske är något helt annat. Jag menar, vi behöver ingenting mer nu. Vårat hem är redan proppfullt med skit.

Egentligen skulle jag vilja göra mig av med allt, alla möbler och sådant och köpa nytt, men det kan man väl drömma om. Vi ska hur som helst köpa nytt porslin, eller ja, bygga på det vi har. Stengodset. Stå i Salmungesoptippen och sula iväg alla udda tallrikar och fula glas.. Det är faktiskt jävligt kul. Tinnitus, men haaallå.

Det känns ändå lite vemodigt att lämna detta ställe, har ändå bott här i samma område i ett bra tag nu. Alla barn, syster och vänner. Men ja, det är ju inte som att man aldrig kommer komma hit igen. Men det kommer inte vara utanför dörrn längre. Lite trist.

På tal om ingenting. Häromdagen så kom vi på ett nytt killnamn. :) Jättefint, det hamnade på topplistan. Klockan tickar och tiden går. Ska väl inte gå och bli preggo imorn liksom, men inom några år. Helst kanske nått år, två. Vill inte bli nån "gammal morsa". Och det är ju som det sägs, "mina barn och andras ungar". Precious. Det är nått som tickar, kan inte hjälpas. Hade man råd skulle man adoptera också men det är ju så satans dyrt. Brangelina har ju typ tagit alla ändå. Höh. Eeeeeeek..

Sov, sov sov sov sooov. Haha, nu är det Magnum p.i på tv. Det var länge sen. Morsan kollade ofta på det förr.. det och "Doktorn kan komma". Följde det som tokar när man var mindre. Nu är det ju egentligen bara skit. Anna skickade några länkar med 80.s Cartoons, fan, det var riktiga barnprogram det. Nu är det bara en påtänd nalle i ett Blått Hus, inte ens Björne är väl vad han en gång var. Tintin är också riktiga grejer det, brukar gå på vardagar kl 18.33 eller nått sånt på SVT. Öh, okej, intresseklubben antecknar, visst?

Just nu känner jag bara för att dra igång dammsugaren och städa. Men som vanligt, det begäret slår på vid alldeles fel tillfälle, som vanligt. Begär begär, vad gör du med mig?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0